canımmm seni ve eşini cok tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün..her sey düzene girecektir önümüzdeki günlerde böyle düşün..sıla ada hoşgeldin kuzucukkk....sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun bir ömrün olsun insallah..Çok teşekkürler canlar...Bugün taburcu olduk,öğle eve geldik ama ancak yazabiliyorum...Şimdi anlıyorum bebeği olup da selam sabahı kesen arkadaşları
Kızım da ben de sağlıklıyız hamdü senalar olsun.Ama dikişlerim var,ağrı yapıyor tabi.Daha doğrusu hareketlerim kısıtlı...Bir de bebeğim emmiyor,buna bağlı çok moralsizim...Aslında sizle paylaşmak istediğim çok şeyler var.Lohusa sendromu bile olmuş olabilirim
canımm..allah analı babalı büyütsün..maşallahh..yatsın annesi nerde istiyosaa...cok güzeldir şimdi o.annesiyle,babasıyla sağlık,mutluluk,huzur içinde büyüsün inşallahh..kızlar evet girdim ama Şahin ağlayınca bıraktım bilgisayarı
sürekli göğsümde uyumak istiyo
Allahım herkesin bebeğine sağlık versin nazarlardan saklasın
o kadar güzel bi duygu ki Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah
evlenmek aşık olmak para pul zenginlik hiçbirin bi vasfı yok
evlat hepsinin ötesinde muhteşem bi duyguymuş
bakmaya koklamaya sarmaya doyamıyo insan
hayattaki herşey yalanmış evlattan öte kısacası
selam kızlar sırf merak ettiğinizi bildiğimden dolayı bu saatte girdim. c.tesi akşamı başlayan kar (değişik bişeydi o gerçi. hiç durmadı mübarek) zonguldak'ta hayatı felç etti. haberlerde falan da görmüşsünüzdür felaket bi haftaydı şehrim için. 3 gün ne elektriğimiz ne suyumuz vardı. mahsur kaldık evlerde. annem beni alıp kendi evine götürdü. kontrolüme gidemedim 4 gün boyunca kafamı camdan çıkaramadım öyle yağdı. kardeşim laptopu alıp gittiği için de iletişime geçemedim burdan kimseyle. bu akşam nihayet greyder ara sokaklara girip yolları açmaya başladı bizim siteyi de açmış çok şükür. 1 haftadır donuyoruz resmen. bu yaşa geldim böyle bişi görmedim ben.
laylam'ın mesajını da alamadımeşim kızmaz yahu niye kızsın? keşke arasaydınız bende kimsenin teli yok çünkü. ne oldu ne bitti bilmiyorum ama umarım herşey iyidir. lilam doğurmuştur kesin. çok ağırlaştım artık yatamıyorum resmen yavrum sığamıyor bi yerlere. bakalım p.tesi kar iyice erirse kontrolüme gidecem artık.
öpuyorum ıı geceler.
anamm kayıp bulunmuss...hepimiz cok merak ettik gökçem.aman tek sıkıntı kar buz olsun..özledik seni,merak ettik..cok şükür başka terslikler yokmus..