2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Çok teşekkürler canlar...Bugün taburcu olduk,öğle eve geldik ama ancak yazabiliyorum...Şimdi anlıyorum bebeği olup da selam sabahı kesen arkadaşları :D
Kızım da ben de sağlıklıyız hamdü senalar olsun.Ama dikişlerim var,ağrı yapıyor tabi.Daha doğrusu hareketlerim kısıtlı...Bir de bebeğim emmiyor,buna bağlı çok moralsizim...Aslında sizle paylaşmak istediğim çok şeyler var.Lohusa sendromu bile olmuş olabilirim :(
canımmm seni ve eşini cok tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün..her sey düzene girecektir önümüzdeki günlerde böyle düşün..sıla ada hoşgeldin kuzucukkk....sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun bir ömrün olsun insallah..
kızlar evet girdim ama Şahin ağlayınca bıraktım bilgisayarı
sürekli göğsümde uyumak istiyo
Allahım herkesin bebeğine sağlık versin nazarlardan saklasın
o kadar güzel bi duygu ki Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah
evlenmek aşık olmak para pul zenginlik hiçbirin bi vasfı yok
evlat hepsinin ötesinde muhteşem bi duyguymuş
bakmaya koklamaya sarmaya doyamıyo insan
hayattaki herşey yalanmış evlattan öte kısacası
canımm..allah analı babalı büyütsün..maşallahh..yatsın annesi nerde istiyosaa...cok güzeldir şimdi o.annesiyle,babasıyla sağlık,mutluluk,huzur içinde büyüsün inşallahh..
selam kızlar sırf merak ettiğinizi bildiğimden dolayı bu saatte girdim. c.tesi akşamı başlayan kar (değişik bişeydi o gerçi. hiç durmadı mübarek) zonguldak'ta hayatı felç etti. haberlerde falan da görmüşsünüzdür felaket bi haftaydı şehrim için. 3 gün ne elektriğimiz ne suyumuz vardı. mahsur kaldık evlerde. annem beni alıp kendi evine götürdü. kontrolüme gidemedim 4 gün boyunca kafamı camdan çıkaramadım öyle yağdı. kardeşim laptopu alıp gittiği için de iletişime geçemedim burdan kimseyle. bu akşam nihayet greyder ara sokaklara girip yolları açmaya başladı bizim siteyi de açmış çok şükür. 1 haftadır donuyoruz resmen. bu yaşa geldim böyle bişi görmedim ben.

laylam'ın mesajını da alamadım :( eşim kızmaz yahu niye kızsın? keşke arasaydınız bende kimsenin teli yok çünkü. ne oldu ne bitti bilmiyorum ama umarım herşey iyidir. lilam doğurmuştur kesin. çok ağırlaştım artık yatamıyorum resmen yavrum sığamıyor bi yerlere. bakalım p.tesi kar iyice erirse kontrolüme gidecem artık.

öpuyorum ıı geceler.

anamm kayıp bulunmuss...hepimiz cok merak ettik gökçem.aman tek sıkıntı kar buz olsun..özledik seni,merak ettik..cok şükür başka terslikler yokmus..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
tuğbam,aslımm günaydın...dedim su kızları yalnız bırakmayayım cumartesi sabahı..daha kahvaltı etmeden size bakmaya geldim..aslııı iyileştin mi bebişim? tuğba kontrolün ne zaman kuzum?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sanmıyorum güselim en azından kendi adıma 39 larda doğurcamı düşünüyorum yada 40.haftayı geçer sen sezoş olcaksan 38 de alırlar seni
1de randevum muhtemelen girerim eğer benim masamda iş yapmazlarsa defter çekceklermiş yine pc o işlemi yaparken kasıyo hiçbir işlem yaptırtmıyo bana neyse dediğin gibi umarım eymen paşada şişmiştir azda olsa babası beni gebertcek yoksa :ates:
şimdi merakım nst ye alıncakmıyım bu bir 2.si alttan muayene etcekmi sancılarımı söyliycem eşim diyoki hemoroidi görmesse söleme uzmanına bir gidelim şayet önce ondan bilgi edinelim normal doğum vs olayını iyice araştıralım ki gamzede gümbürtüye gitme moralini filan bozabilir üzülmeni istemem dedi haklı buldum aslında söylediğini ama çatı muayenesi yaparsa görcek kaçarı yok

evet canım 38de alır beni sezoşa doktorum bakalım..ben kararımı verdim artık sezeryan olacağım inşallah kısmet bakalım.bence söyle hayatım gizleme ona göre belki sevk verir yada ilaç tavsiye eder kendi doktorunda bilsin derim ben ama karar sizin elbet

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbam,aslımm günaydın...dedim su kızları yalnız bırakmayayım cumartesi sabahı..daha kahvaltı etmeden size bakmaya geldim..aslııı iyileştin mi bebişim? tuğba kontrolün ne zaman kuzum?

günaydın nazommm canım benimmmmmm:ask::ask:
çok daha iyiyim en azından insan gibi nefes alabiliyorum hırıldamadan:):)antibiyotik işte gözünü sevdiğim iyi geliyor:D
sen naptın kuzum iyisiniz demi?

esra79

Yeni Üye
Tepki
0
nazo06 merhaba.Sen beni tanımıyorsun büyük ihtimalle ama ben uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama pek yazmadım.Bir şey merak ettim sen Ankaradasın sanırım ne yanlış anlamadıysam HRS hastanesinde doğum yapmayı düşünüyosun.Benim de doktorum ya HRS yada Medicana dedi.Seninde doktorun öyle demiş ti galiba aynı doktora mı gidiyoruz acaba Cihangir beye?Bende medicana yı düşünüyorum HRS hakkında çok bilgim olmadığı için. ama yinede hala tam karar veremedim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar size bakayım bi dedim. Cumartesi sabah sabah malum başbaşa kalmayın diye. :D Ama hemen çıkıcam çünkü doktor randevumuz saat 11 de ve ben daha hazır değilim. Ce eee yaptım ve gidiyorum. Artık dönüşte girerim. Zati geçmişte de okumadığım sayfalar var hem onları da okurum. Allah'a emanet olun. Tubişim sen de güzel haberlerle gel inşallah. Öperim.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın nazommm canım benimmmmmm:ask::ask:
çok daha iyiyim en azından insan gibi nefes alabiliyorum hırıldamadan:):)antibiyotik işte gözünü sevdiğim iyi geliyor:D
sen naptın kuzum iyisiniz demi?
ohh cok sevindim canımmm iyi olmana..bizde iyiyiz kuzum..antremanımız var bugun subat tatili yok bana..ireme doping yapıp götürücem bakalım..aman dikkat et kendinee.iç ilaçlarını güzelce emi..senin bünyenin iyi olması kızımızında iyi olması demek..
nazo06 merhaba.Sen beni tanımıyorsun büyük ihtimalle ama ben uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama pek yazmadım.Bir şey merak ettim sen Ankaradasın sanırım ne yanlış anlamadıysam HRS hastanesinde doğum yapmayı düşünüyosun.Benim de doktorum ya HRS yada Medicana dedi.Seninde doktorun öyle demiş ti galiba aynı doktora mı gidiyoruz acaba Cihangir beye?Bende medicana yı düşünüyorum HRS hakkında çok bilgim olmadığı için. ama yinede hala tam karar veremedim.

merhaba esra79 :) evet ankaradayım ben.HRS hastanesinde olacak doğumum bi aksilik olmazsa.benim doktorum şükran hanım orayla anlaşması var.medicanaylada calısıyor ama onun tercihi HRS. HRS nin anestezi ekibi cok kuvvetli benim ileri düzey anestezi alerjim var.benim için doğum ekibinden daha önemli o yüzden anestezi.birde butik tipi olup sadece kadın hastalıkları hastanesi olması,yenidoğan yoğun bakımının olması benim orayı tercih sebebim.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın kızlar size bakayım bi dedim. Cumartesi sabah sabah malum başbaşa kalmayın diye. :D Ama hemen çıkıcam çünkü doktor randevumuz saat 11 de ve ben daha hazır değilim. Ce eee yaptım ve gidiyorum. Artık dönüşte girerim. Zati geçmişte de okumadığım sayfalar var hem onları da okurum. Allah'a emanet olun. Tubişim sen de güzel haberlerle gel inşallah. Öperim.

güzel haberlerle gel insallah canım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın benim taklu annem iyi etmişin gelmekle randevum 13.00 da bugün

ooo günaydın dedi kaçtı ama yaaa hadi bakalım sende hayırlı haberlerle gel artık şu doğumun tarihini alda gell kuzum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ohh cok sevindim canımmm iyi olmana..bizde iyiyiz kuzum..antremanımız var bugun subat tatili yok bana..ireme doping yapıp götürücem bakalım..aman dikkat et kendinee.iç ilaçlarını güzelce emi..senin bünyenin iyi olması kızımızında iyi olması demek..

merhaba esra79 :) evet ankaradayım ben.HRS hastanesinde olacak doğumum bi aksilik olmazsa.benim doktorum şükran hanım orayla anlaşması var.medicanaylada calısıyor ama onun tercihi HRS. HRS nin anestezi ekibi cok kuvvetli benim ileri düzey anestezi alerjim var.benim için doğum ekibinden daha önemli o yüzden anestezi.birde butik tipi olup sadece kadın hastalıkları hastanesi olması,yenidoğan yoğun bakımının olması benim orayı tercih sebebim.

dünden beri haraketsizdi yavrum oda etkilendiki demekki çok kımıldamadı okadarda enerji verecek şeylerde yedim üstelik..irem hangi spor dalıyla ilgileniyor canım?bende 3 yaşına geldiğinde kızı jimnastiğe verecem inşallah bakalım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın benim taklu annem iyi etmişin gelmekle randevum 13.00 da bugün

ooo günaydın dedi kaçtı ama yaaa hadi bakalım sende hayırlı haberlerle gel artık şu doğumun tarihini alda gell kuzum

sanırımm kızım karnımda yürümeye karar verdi..bunlar nasıl hareketler bölee.irem tepemizde melodika çalıyor.kız içerde kudurdu..zavallı bebem tahammül edemiyor büyük ihtimalle bu kabusa:sinir:

tuğbam senin oğlan bugün seni cok mutlu etcek.içime öle doğuyor...güzel haberlerle gel kuzum..diğer meseleyide de bence doktoruna.belki ilacı bişeysi vardır seni rahatlatır..

biz hazırlanalım ufaktan..öpüyorum sizi.öğleden sonra görüşürüz...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslıcan spor dedinde akşam yerlere yattık eşim annem ben futbol mu o mu bu mu die konuşuyoruz benle kafa buldular jokey mi yapcan çocuğu filan die:D ben oğlumun allahın izniyle dünyaya bir gelsin sağlıklı inşallah tam bir osmanlı adamı olmasını istiyorum ve annesinin yapamadığını belki o yapmak ister professyonel okçu olmasını ve çok iyi at binmesini isterdim yani bilekleriyle ilgili spor yapmasını hayal ediyorum hep nedense ve inanılmaz güsel yüzsün istiyorum bebeklikten alıştırcam onu denize 2,5-3 yaşındayken öğretcem yüzmeyi umarım çok iyi bir sporcu olur cevik zeki akıllı bir oğlum olur :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dünden beri haraketsizdi yavrum oda etkilendiki demekki çok kımıldamadı okadarda enerji verecek şeylerde yedim üstelik..irem hangi spor dalıyla ilgileniyor canım?bende 3 yaşına geldiğinde kızı jimnastiğe verecem inşallah bakalım

canım irem voleybol oynuyor..daha küçükken 2 sene ritmik jimlastik ve bale yaptı ama cok sevemedi onları baktık o işin sonu da yok.sürekli disiplin ağır antreman gerekiyor cıvıttık ver tabi annesi.güzel fizikli olsun zilliler...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sanırımm kızım karnımda yürümeye karar verdi..bunlar nasıl hareketler bölee.irem tepemizde melodika çalıyor.kız içerde kudurdu..zavallı bebem tahammül edemiyor büyük ihtimalle bu kabusa:sinir:

tuğbam senin oğlan bugün seni cok mutlu etcek.içime öle doğuyor...güzel haberlerle gel kuzum..diğer meseleyide de bence doktoruna.belki ilacı bişeysi vardır seni rahatlatır..

biz hazırlanalım ufaktan..öpüyorum sizi.öğleden sonra görüşürüz...

irem ne yapcak acaba senin kız doğunca çok merak ediyorum irem kız kess müziği kardeşin firar edicek yoksa ananın karnından :D
ayy ağzını yerim senin nazo inşallah ne zaman kontrole babası gelemese iyi haberler alıyorun bebekle ilgili zaten benim herifte var bi anormallik babadan korkuyo zaar :D sorcam onuda bakalım ama muayene etmek istiycek kukumuda görcek bari çatı muayeneside yapsın açmışken :acep: hadi size kolay gelsin nazomm mıncır şu iremin totosunu öptüm 3nüzüde

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslıcan spor dedinde akşam yerlere yattık eşim annem ben futbol mu o mu bu mu die konuşuyoruz benle kafa buldular jokey mi yapcan çocuğu filan die:D ben oğlumun allahın izniyle dünyaya bir gelsin sağlıklı inşallah tam bir osmanlı adamı olmasını istiyorum ve annesinin yapamadığını belki o yapmak ister professyonel okçu olmasını ve çok iyi at binmesini isterdim yani bilekleriyle ilgili spor yapmasını hayal ediyorum hep nedense ve inanılmaz güsel yüzsün istiyorum bebeklikten alıştırcam onu denize 2,5-3 yaşındayken öğretcem yüzmeyi umarım çok iyi bir sporcu olur cevik zeki akıllı bir oğlum olur :utan:

sporun herhangi bir dalıyla ilgilenmeleri çok güzel cnım yaa inşallah senin istediğin gibi bir okçu olur oğlun ve çok iyide ata binerannelerin hayalleri işte ama bazen fiziksel yapılarına uygun olmayabiliyor istediklerimiz kendi seçimleride önemli elbette bakalım onlar neye yönlenecekler..bende sırf jimnastiğe gitmesini kemik gelişimi için istiyorum çünkü baba sporcu anne tam bir kalas:):)bari kızım ortada bir yerlerde olsun demi ana

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım irem voleybol oynuyor..daha küçükken 2 sene ritmik jimlastik ve bale yaptı ama cok sevemedi onları baktık o işin sonu da yok.sürekli disiplin ağır antreman gerekiyor cıvıttık ver tabi annesi.güzel fizikli olsun zilliler...

oo bende eskiden voleybolcuydum ortaokul ve lisede oynadım lisanslı olarak boyumun uzun olmasının başlıca sebebidir voleybol ve bayanlara çok yakıştırırım ben iremciğiminde inşallah geniş omuzlu ve uzun boylu olmasını sağlar spor çok öenmli yaa aslında hayatımızda olması gereken birşey ben bir bıraktım şimdi beden iyice hantallaştı kalasa döndüm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sporun herhangi bir dalıyla ilgilenmeleri çok güzel cnım yaa inşallah senin istediğin gibi bir okçu olur oğlun ve çok iyide ata binerannelerin hayalleri işte ama bazen fiziksel yapılarına uygun olmayabiliyor istediklerimiz kendi seçimleride önemli elbette bakalım onlar neye yönlenecekler..bende sırf jimnastiğe gitmesini kemik gelişimi için istiyorum çünkü baba sporcu anne tam bir kalas:):)bari kızım ortada bir yerlerde olsun demi ana

dediğin çok doğru aslım bizim değil onları ne istediği çok önemli kesinlikle bunun için asla zorlamam ama spor vucut gelişimi için kesinlikle şart ve çocuk enerjisini attığı zaman daha sakin ve uysal bir çocuk oluyo buda bir gerçek sosyal yaşantı arkadaş çevresi ediniyo onlar bir doğsunda elbet bişiler yapcaklar aslım bizdede ben çok spor düşkünüydüm evlenmeden önce yapmadığım spor yoktu (profsynl buz pateni,milli okçuluktan direkten döndüm üni yüzünden,tüplü tüpsüz su altı dalışları,basket,tenis,dağ koşusu,fitness hepsini çok düzenli yapıyodum) sporu bi bıraktım hantallaştım resmen 50kg dan 73lere çıktım biraz kan tedavisininde etkisi var kg almamda tabisi 6 ay her gün düzenli ferrum fort iğnesi oldum kan değerim 7nin altındaydı sonuç bu işte fil gibi oldum :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

dediğin çok doğru aslım bizim değil onları ne istediği çok önemli kesinlikle bunun için asla zorlamam ama spor vucut gelişimi için kesinlikle şart ve çocuk enerjisini attığı zaman daha sakin ve uysal bir çocuk oluyo buda bir gerçek sosyal yaşantı arkadaş çevresi ediniyo onlar bir doğsunda elbet bişiler yapcaklar aslım bizdede ben çok spor düşkünüydüm evlenmeden önce yapmadığım spor yoktu (profsynl buz pateni,milli okçuluktan direkten döndüm üni yüzünden,tüplü tüpsüz su altı dalışları,basket,tenis,dağ koşusu,fitness hepsini çok düzenli yapıyodum) sporu bi bıraktım hantallaştım resmen 50kg dan 73lere çıktım biraz kan tedavisininde etkisi var kg almamda tabisi 6 ay her gün düzenli ferrum fort iğnesi oldum kan değerim 7nin altındaydı sonuç bu işte fil gibi oldum :D

evet canım bakalım inşallah kendi istediği dak ve bizim seçimlerimiz çakışmaz birbirleriyle:):)
ya hayat işte sağlık için mecburen bırakıyorsun bir yerde sporu doğurduktan sonra geri dön bacım sende inşallah en azından fitness yapabilirsin yada bol bol yürüyüş..yazın bende kızımı arabasına koyup birde dondurma alıp yürüyecem inşallah hayalim bu:):)ne spor ama:):)
ayrıca fil gibi falanda değilsin bikerem biz balık etliyiz şekerim allah allah:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar