2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla canım benimde içim acıyor inan ama napalım durduk yerede böyle yapmıyoruz yaa anne olmak kolay değil der anam ben ona üzüldüğümde yarın 2 gün sonra sende göreceksin önce evladın gelecek ve ondan gelen hiç bişey sanada ağır gelmeyecek dedi o günden beri sustum bişey diyemedim sadece sürekli helallik istiyorum yorduğum için

:aglayan: koptum yine fena ettin sölediğin lafla annemde aynı şeyi diyo bana ama benim derdim vicdanımla o olmasa napcaktın diyo kalk yardım et diyo bilmiyorum aslımm anne olmak fedakarlık isteyen bir şey kendi sürünsede evladı çin ona hiç bişi dokunmuyo

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yok doğurmıycam daha Nazom :D önce şu kar, buz kalksın...
ilaç kullandım ya ben, erken doğum olmasın diye, ebeler o ilacın doğumu geciktirebileceğini söylediler. doktor hiç bahsetmedi bu konudan ama bilmiyorum doğru da olabilir...

aslıcım geçmiş olsun, ben de üşüttüğümden şüpheleniyorum bu ağrılar için. artık iyice dikkat etmek lazım :(

leadercım babuş gelcek demişsin. fotoyu koyunca çabuk silmesin, kaçırırsam küserim

ben uzanayım azcık. ağrı var yine karnımda :vecihi:

uslu durun ben gelene kadar, doğurmayın

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

kıskanc anne seni
ya bilmiyorum annemde yaşamamış ama azo ile hayatımda varmış öle dedilerdi dün her hamilelikte 3 kişiden 1inde oluyormuş nazo canım sıkılıyo devamlı büyük abdeste çıkmaktan gına geldi öceleri wc çıkamamaktan yakınan biriydim hamileliğimden beri günde en az 5 kere byke çıkınca normal değil tabi içimde yemeklere bile yer yok yediğim durmuyo öünkü midem çok dar benim oğlumda tahta oturunca hiç kalmadı mideme yer

canım yaa..son sıkıntılar diye düşünüp teselli bulmak lazım..eymen paşa için.yerim kızz onu benn..
ahh nazom ahh sende haklısın önceden karı-koca bir başınıza aşsada taşsada yiyor istemezse canın dediğin gibi yan gel yatıyordun haklısın yaa rabbim yardımcın olsun irem akıllı kız yaa yormaz annesini sen genede dinlen elinden geldiğince

hee bi akıllı ki aslım sormaa..kuma kuzum kumaa.hazırla kendini :evet: eşim yurtdısından gelirken parfüm almıs bana 2 ona 1 tane..benim cok beğendim dediğim kokuyu bu sabah tüm barbilerin kıyafetlerine sıkmıs zilli.sabah bi uyandım ev parfüm kokuyor.barbileri süslenmek istemişteeee...yarısını boşaltmış zilli.naparsın de bakim bana:sinir: babası niye yaptın kızım dedi..2 tane almasaydın ona eşit olurduk dedi..bebe beni annesi değilde kuması sanıyor zaar...kızın doğsun azcık büyüsün babasına cilveye baslasın sen bi gör insallah o zaman manzarayıı.baba kıza asık,kız babaya.vıçç vıçç..:evet::evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yok doğurmıycam daha Nazom :D önce şu kar, buz kalksın...
ilaç kullandım ya ben, erken doğum olmasın diye, ebeler o ilacın doğumu geciktirebileceğini söylediler. doktor hiç bahsetmedi bu konudan ama bilmiyorum doğru da olabilir...

aslıcım geçmiş olsun, ben de üşüttüğümden şüpheleniyorum bu ağrılar için. artık iyice dikkat etmek lazım :(

leadercım babuş gelcek demişsin. fotoyu koyunca çabuk silmesin, kaçırırsam küserim

ben uzanayım azcık. ağrı var yine karnımda :vecihi:

uslu durun ben gelene kadar, doğurmayın

o ilaçların öle bi etkisi olduğunu bende duymustum canım..hayırlısı olsun...hadi uyuu..benim yerimede.:ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın güzel anneler :utan: şöyle bir baktım topiğin melekleri çoğalmaya başlamış.. doğuranları gördükçe nasıl heyecanlanıyorum anlatamam ya..

Dün bende minik kıyafetlerini ütüledim, odasını düzelttim.. Odasının önünden geçerken kendimi kapıdan içeri bakarken buluyorum .. allahım odasında uyuduğu günleri de gösterir inşallah.. :ninni: :ninni:

çoğalıyo sıra bizede geliyo cnm ben daha odasını yerleştirmedim inşallah bu akşam yada yarın akşam yerleştircem cnm ama dediğin gibi odaya bakmadan geçemiyorum içinde oğlumu hayal ediyorum gece lambasını takıp öle dalıyorum mis kokusu kaplıycak odayı die çok güsel bişi zorlukları kadar onların masumlukları ay ne bilim kopuyorum bugun herşeye gözyaşlarım çeşme :ninni:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar selamlar, nasılsınız? Bizim burada 2 gundur elektirikler gidip geliyor.. suan da kesik ben laptoptan ve vınn dan girdim... Alıntı yapamadım kusura bakmayın, format biraz farklı geldi... neyse sarjı idareli kullanmam lazım, arada girip bakarım size....
elektiriksizlik cok fena bişeymiş.............

OPüyorum minnoşlar.:utan::utan:

Ay yetişememişim sana Pikem, kahvaltıya diye gittim sonra eşim bilgisayara el koydu anca bana geçti sıra :D Evet tv de izledim, elktrikler kesiliyormuş sizin orda. Umarım en kısa zamanda normal akışına geri döner.

afiyet olsun simuşum inşallah teyzesi oğlum azcık kilolanmıştır normal haftasına uygun çıkar

Almıştır inşallah annesi. Hele 36 ve sonrasında haftada 230 gr kadar ve hatta bazı haftalarda daha da fazlasını alıyorlar...

günaydın kızlarr.. nasılsınız fıstıklar? belim,yanım her yerim ağrıyor...:( şikayet etmekten bile yoruldum..

Günaydın Nazom. Yeminle aynı durumdayım. Uykumda dua ediyormuşum eşim söyledi, Allahım ne olur yardım et diye. Hoş uyuyon mu diye sor... Sanırım 1 ile 3 saat kadar falan uyuyorumdur. Belim, sırtım, kalçalarım mahfolmuş durumdayım... Buna da şükür, yapcak bişi yok...

canım benim olurmu öyle şey yaaa sağol bitanem işte yakalndık en kötüsünden rabbim şifa versin hepimize inşallah sizde dikkat edinki yakalanmayın valla berbat bişiy:(:(
seninde nstlerde sorun çıkmış sanırım bacım okudum ama sabah patron bir dünya soru yağmuru ardından iş verdi onlarla boğuşuyordum yazamadım umarım şimdi herşey yolundadır canım benim dualarımdasınız

Allah kolaylık versin Aslım yaaa. Ayrıl artık sen de izne. Bizim NST mizde bebeğin kalp atımlarında düşüklük çıktı çarşamba günü. Dün tekrar gittik biraz daha yüksek çıktı. Ama yine de cumartesi bir kez daha görelim olmadı alırız dedi doktorumuz. Şimdilik beklemedeyiz...

Bu arada neden sezeryana kaydın sen tatlım? Yani tamam birileriyle konuşmuşsun da, daha kolay gibi mi düşündün? Normalden mi korktun? Ya da başka bi sebebi mi var?

günaydın kızlar,

dün tam yemek öncesi midem bulandı, karnım ağrımaya başladı. afedersiniz, tuvaletten çıkamadım. orda rahatım, çıkınca 3-5 dkya yine başlıyordu. annemler tutturdu sancıların başlıyor diye. arasını tut diyorlar. ay diyorum bildiğiniz gaz ağrısı nesin arasını tutayım. neyse yerler olmuş buz. nasıl boluya gitcen? bari dedim devlet hastanesine çıkalım da bir nstde bakalım. gittik. şansıma apartman komşum nöbetçiymiş. ciddi bir sancı çıkmadı. eve geldim ama yollar o kadar buzluydu ki, ödüm koptu...

devlet hastanesinde kadın doğumcu kalmamış :( acil bir durumda ambulansla gönderiyoruz dedi. zaten geleceğimizi kayınpederi haber verince ambulansı nereye göndersem daha mantıklı olur diye düşünmeye başlamış :D bugün biri geldi dedi. 8cm açıklıkla :sok göndermeye fırsat kalmadı mecburen doğurttuk dedi :cokkomik: uyanık o kadar sancıyı evde çekmiş ki, başka hastaneye sevk etmeyelim diye dedi.

bikaç gün önce de biri menapoz süresinde kanama şikayetiyle gelmiş. meğer kadın 8 aylık hamileymiş. haha :cokkomik: böyle komik maceralar dinletip rahatlattı beni sağolsun. şimdi daha iyiyim ama hala hafif hafif karnım ağrıyor. pazartesiye kadar sabret oğluuuum :sinir:

Geçmiş olsun Lidılcım. Benim de 2 gündür sabahları çok kötü bir mide bulantım var, mide özsuyumu çıkarıyorum ve sürekli büyük abdestim var gibi wc deyim. Zati çiş mevzuuna hiç girmiyom maşallah bitmeyen çiş yapmışlar bana :D :D

Devlet hastanesinde kadın doğumcu nasıl kalmamış yaaa? Okuyunca şok oldum. Allah korusun da bu çok büyük bir sorumsuzluk ve sorun. Ne yapacakmış doğumu gelenler? ? :( :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım yaa..son sıkıntılar diye düşünüp teselli bulmak lazım..eymen paşa için.yerim kızz onu benn..

hee bi akıllı ki aslım sormaa..kuma kuzum kumaa.hazırla kendini :evet: eşim yurtdısından gelirken parfüm almıs bana 2 ona 1 tane..benim cok beğendim dediğim kokuyu bu sabah tüm barbilerin kıyafetlerine sıkmıs zilli.sabah bi uyandım ev parfüm kokuyor.barbileri süslenmek istemişteeee...yarısını boşaltmış zilli.naparsın de bakim bana:sinir: babası niye yaptın kızım dedi..2 tane almasaydın ona eşit olurduk dedi..bebe beni annesi değilde kuması sanıyor zaar...kızın doğsun azcık büyüsün babasına cilveye baslasın sen bi gör insallah o zaman manzarayıı.baba kıza asık,kız babaya.vıçç vıçç..:evet::evet:

ye teyzesi eymeni ye bi lokma zaten zargana annesinin içinde mamalar durmuyo oğlumda yiyemiyo çözdüm ben :D

bak sen zilliye ne fena kızz resmen kıskanıyo seni babadan barbilerle oynuyomu süperr :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın güzel anneler :utan: şöyle bir baktım topiğin melekleri çoğalmaya başlamış.. doğuranları gördükçe nasıl heyecanlanıyorum anlatamam ya..

Dün bende minik kıyafetlerini ütüledim, odasını düzelttim.. Odasının önünden geçerken kendimi kapıdan içeri bakarken buluyorum .. allahım odasında uyuduğu günleri de gösterir inşallah.. :ninni: :ninni:

canım güle güle kullanın odanızı,eşyalarınızıı...:utan:

valla canım benimde içim acıyor inan ama napalım durduk yerede böyle yapmıyoruz yaa anne olmak kolay değil der anam ben ona üzüldüğümde yarın 2 gün sonra sende göreceksin önce evladın gelecek ve ondan gelen hiç bişey sanada ağır gelmeyecek dedi o günden beri sustum bişey diyemedim sadece sürekli helallik istiyorum yorduğum için
hıhh bak tam dediğim bu iştee...evladın için yaptığın hiç bişey sana koymuyor.canın bile cıksa onun tek gülüşü yetiyor.ve bu kural yasadığın süre devam ediyor demekki..bu hafta ankara deli gibi soğuk her yer buz..okulun bahcesi buz pisti.iremi ben alıyorum okuldan ya.bi aksam komsumun eşi gitti.kaldı aklım iremde.dedim olmayacak koca karnımla tin tin yürürüm elimle eve sokarım içim rahat eder.yoksaa hiç bi kuvvet beni o buzda sokağa cıkaramazdı..bi tek o mutlu olsun yeter...:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
simuşum bakalım dediğin gibi olacakmı bu hafta anlıycam bak bugün tıckerim diyo ki eymen 47 cm 2600gr diyo yarın bu değişcek ama benim oğlum bu kadar bile çıkmıyo işte

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

akıllı cadıya bak sen yaaaa ayy yiyecen haaa :):) oda haklı tabi kıskandı demekki sana 1tane fazladan gelen hediyeyi birde bebeklerine sıkmış yavrum yaaa kurban olurum..he canım kızlar resmen bablara aşık oluyor bakalım bizimkiside öyle çıkacakmı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Günaydın.
Biz odayı yapalı epey oldu, eşim içinden çıkmıyor. :D :D

Hhhhhhh senin kız harbiden tam zilli yaaa. Ben olsam hem kızarım hem de gülerim. Ama içimden :D :D Bunları bi yere not al Nazom sen. Büyüyünce okutur benzerlerini yaparsın sen de ona bakalım nası oluyomuş barbilere parfüm boşaltmak :D :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
simuşum sanırım vakit yakşatıkça gözüm korkar oldu birde acilde gördüğüm doktor sezeryanda bebek daha az yıpranıyor dedi oda anne gibi normal doğumda zorlanıyor belirli bir efor sarfediyor birde üstüne terslik olursa cabası dedi.o değilde bende babuş gibi heycanlanıp ıkınamamktan korkuyorum aslında yanlış hamle yaparsam kendimi asla afetmem:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hoşgeldin canım benim..maşallah seninde hazırlıkların bitmiş bir bebiş kaldı eksik desene oda hayırla gelsin inşallah doldursun odasının içini mis gibi kokusuyla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın Nazom. Yeminle aynı durumdayım. Uykumda dua ediyormuşum eşim söyledi, Allahım ne olur yardım et diye. Hoş uyuyon mu diye sor... Sanırım 1 ile 3 saat kadar falan uyuyorumdur. Belim, sırtım, kalçalarım mahfolmuş durumdayım... Buna da şükür, yapcak bişi yok...
canımm günaydın.bende de var o kalca ağrısıı.nedir bu yaa? sormayıda unuttum doktora.bacaklarım bana ait değiller sanki.çok gıcık bi durum...

ye teyzesi eymeni ye bi lokma zaten zargana annesinin içinde mamalar durmuyo oğlumda yiyemiyo çözdüm ben :D

bak sen zilliye ne fena kızz resmen kıskanıyo seni babadan barbilerle oynuyomu süperr :D

sen eymen paşanın küçük olduğuna ne bakıyon.doğurması kolay işte.ben allahım 3 kilo olsun yeter diyorum.kolay doğsun yeter...:utan: benim bi tosun kardeşim var.su an 17 yasında 2.5 kilo doğdu amaaa şimdik 2 metre tosun paşa..nasılsa allah ömür verdikten sonra büyüyor sen dertlenme ona..

barbilerle oynamaz mı kuzum.onun en değerli hazinesi onlarr..arkadaslarının kılığına sokup oynatıyo onları gülmekten ölürsün..-rgulu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın.
Biz odayı yapalı epey oldu, eşim içinden çıkmıyor. :D :D

Hhhhhhh senin kız harbiden tam zilli yaaa. Ben olsam hem kızarım hem de gülerim. Ama içimden :D :D Bunları bi yere not al Nazom sen. Büyüyünce okutur benzerlerini yaparsın sen de ona bakalım nası oluyomuş barbilere parfüm boşaltmak :D :D

zilli ki ne zilli..gördüğüm an bağırmamak için zor tuttum kendimii.şimdi bide malum kıskanacak falan diye korkularım var.onun psikolojisini anlamaya calısıyorum ammaaa az kaldıı:eek:ys: doru diyosun eli ekmek tutsun zillinin bende onun parfümlerine el koyarım inşallahhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum sanırım vakit yakşatıkça gözüm korkar oldu birde acilde gördüğüm doktor sezeryanda bebek daha az yıpranıyor dedi oda anne gibi normal doğumda zorlanıyor belirli bir efor sarfediyor birde üstüne terslik olursa cabası dedi.o değilde bende babuş gibi heycanlanıp ıkınamamktan korkuyorum aslında yanlış hamle yaparsam kendimi asla afetmem:(:(

Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence de tatlım. Neticede normal doğmunda sezeryanında kendilerine göre hem artıları hem eksileri var. En doğru kararı verecek olan sen ve doktorun.

[SIZben bi yemek yiyio geleyim kızlar 12de antibiyotiğim var öpüldünüz:)E="3"]

Afiyet bal şeker olsun bebeeeeeem :)

canımm günaydın.bende de var o kalca ağrısıı.nedir bu yaa? sormayıda unuttum doktora.bacaklarım bana ait değiller sanki.çok gıcık bi durum...

Nazom, benim doğuştan kalça çıkığım var sol kalçamda. Ameliyatlı yani sol kalçam. Solum o yüzden ağrıyor. Sağım da sanırım her iki bacak arasında milimetrik de olsa uzunluk farkı var aradaki dengesizlikten ağrıyor. Ama bunu tetikleyen nedir işte onu bilmiyorum...

Tepki
56

çoğalıyo sıra bizede geliyo cnm ben daha odasını yerleştirmedim inşallah bu akşam yada yarın akşam yerleştircem cnm ama dediğin gibi odaya bakmadan geçemiyorum içinde oğlumu hayal ediyorum gece lambasını takıp öle dalıyorum mis kokusu kaplıycak odayı die çok güsel bişi zorlukları kadar onların masumlukları ay ne bilim kopuyorum bugun herşeye gözyaşlarım çeşme :ninni:

zaman çabuk geçse de bize de sıra gelse.. ben şöyle 2 hafta sonra filan doğursam hiç fena olmaz hani :) :)

az kaldı canım bizim de meleklerimiz odalarına gelicek.. mışıl mışıl uyuyacaklar.. şimdi ki gibi boş odaya değil de minik tontiş yüzlerine bakıcaz inşallahhhhh ... :ninni: :ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sen eymen paşanın küçük olduğuna ne bakıyon.doğurması kolay işte.ben allahım 3 kilo olsun yeter diyorum.kolay doğsun yeter...:utan: benim bi tosun kardeşim var.su an 17 yasında 2.5 kilo doğdu amaaa şimdik 2 metre tosun paşa..nasılsa allah ömür verdikten sonra büyüyor sen dertlenme ona..

barbilerle oynamaz mı kuzum.onun en değerli hazinesi onlarr..arkadaslarının kılığına sokup oynatıyo onları gülmekten ölürsün..-rgulu

valla bilemiyorum nazom benim de kardeşlerim 2mt 100kg filanlar 48 numara ayakkabı gıyınıyolar düşün ama 3800-3900 doğmuşlar 52 cmlermiş muallattayım ama insan yeni doğan bebeğe bakamayacakmış gibi geliyor nedense :eek:ys: zayıf olursa elime nasıl alırım diyorum

onun barbilerinide yerim ben taklı şeyyy öle bir kızım olsun trilyonlarca borcum olsun yeminle yerim ben onu ısıra ısıra hemide

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar doğuracak olursam aklınızda olsun hastanemde bebek doğduğu gibi fotosnu koyup internet sitesine koyular (avrasya hospital) dün bakarken farkettim soyada göre isim veriyolarmış benden haber alamassınız kg boyu filan yazacak orda :D yücel bebek olur heralde :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar