günaydın kızlar,
dün tam yemek öncesi midem bulandı, karnım ağrımaya başladı. afedersiniz, tuvaletten çıkamadım. orda rahatım, çıkınca 3-5 dkya yine başlıyordu. annemler tutturdu sancıların başlıyor diye. arasını tut diyorlar. ay diyorum bildiğiniz gaz ağrısı nesin arasını tutayım. neyse yerler olmuş buz. nasıl boluya gitcen? bari dedim devlet hastanesine çıkalım da bir nstde bakalım. gittik. şansıma apartman komşum nöbetçiymiş. ciddi bir sancı çıkmadı. eve geldim ama yollar o kadar buzluydu ki, ödüm koptu...
devlet hastanesinde kadın doğumcu kalmamış

acil bir durumda ambulansla gönderiyoruz dedi. zaten geleceğimizi kayınpederi haber verince ambulansı nereye göndersem daha mantıklı olur diye düşünmeye başlamış

bugün biri geldi dedi. 8cm açıklıkla :sok göndermeye fırsat kalmadı mecburen doğurttuk dedi

uyanık o kadar sancıyı evde çekmiş ki, başka hastaneye sevk etmeyelim diye dedi.
bikaç gün önce de biri menapoz süresinde kanama şikayetiyle gelmiş. meğer kadın 8 aylık hamileymiş.

böyle komik maceralar dinletip rahatlattı beni sağolsun. şimdi daha iyiyim ama hala hafif hafif karnım ağrıyor. pazartesiye kadar sabret oğluuuum :sinir: