2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarr.. sabah 5 ten beri ayaktayım. en son kalktım salona geldim artık. üsütmem iice gribe döndü sanırsam. burnum tıkandı yine. cigerlerimden de hırıltı geliyo masallah. öksürdükce acıyo. bogazlarım da orta halli. simdi dogursam cocuk ilk mikrobunu benden alıcak :mendil: accık da kasıklarım agrıyo artık cocuktan mı aksırıp tıksırmaktan mı bilemiyorum.. :ates:

günaydın ecrincim geçmiş olsun balım ev kaloriferli değil ya sen şifayı ondan kaptın bence balım bi sıcak bi soğuk odadan geçişte kendine dikkat etmediysen olur çok geçmiş olsun bence ihmal etme doktora gidiver antibiyotik filan verir bir kerede söker atarsın iltihabı o öksürükte kalmaz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçeeee gökçeeeeee yerdesin annem kız doğurdun mu evdemisin iyimisin bi haber çektirseydin bacımmm rüyalarıma giriyonn:uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama tuğbam sağolsun söyledi beni merak etmişsiniz oakşamda apartopar çıkmak zorunda kalmıştım..o akşam acile gittik antibiyotik ve boğaz spreyi verdi doktor bugünbiraz daha iyi sayılırım en azından nefes alabiliyorum.şimdi beni geçeyim gelelim HAYATIM'a
canım dün evladına güzel kokulu oğluna kavuşmuşsun maşallah boyuda kg da tam bir cebgaver doğurmuşsun:):)rabbim nazarlardan sakınsın sizleri canım benim..sana babasına ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah canımmm..mis gibi çek içine doya doya kokusunu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.
Hepinizi çok seviyorum... :utan:

Gözünaydın canım çok şükür herşey normale dönmüş.

merhaba kizlar ben cagla yeni üye oldum.. 34+3 günlük hamileyim, bi kizim olucak daha dogrusu ikinci kizim olucak :) 3yasina 3ay kalmis Ela adinda bi kizim daha var. Azelya KK'den hatirladim seni.. biraz gecte olsa herkese Merhaba :)

Ben de seni hatırladım canım hoşgeldin :)

günaydın kızlarr.. sabah 5 ten beri ayaktayım. en son kalktım salona geldim artık. üsütmem iice gribe döndü sanırsam. burnum tıkandı yine. cigerlerimden de hırıltı geliyo masallah. öksürdükce acıyo. bogazlarım da orta halli. simdi dogursam cocuk ilk mikrobunu benden alıcak :mendil: accık da kasıklarım agrıyo artık cocuktan mı aksırıp tıksırmaktan mı bilemiyorum.. :ates:

Geçmiş olsun ecrinnncim vallahi zor hamile hamile grip :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla canım tam net anlamıyorum ki bende..Ama şöyle diyim yatakta sabah sağımdan soluma döncem mesela, bacaklarımı çok ayıramıyorum acıyor.Bazen de kütürt diye ses geliyor, kıkırdaktan mı geliyor nerden anlamıyorum :D
hah işte tam öle bir ağrı benimde yaşadığım ama o kırk kırk sesler belimden geliyo ölüyorum yeminle
:huhuu: :huhuu: :utan:

Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.
Hepinizi çok seviyorum... :utan:
hadii gözün aydın simuşum yarın benimde kontrolum var bakalım ne olcak

Tatlım icin rahatlamış cok sevindim iyi haberlerinize.. bende C.tesi NSTye giricem sonra P.tesi gene.. yani normal artık sık olması... Hayırlısı olsun canım...:utan:
bende yarın ddicem kontrola pikecim nstye hiç girmedim alırmı bilemiyorum ama bakcaz artık
vayyyyyyy vayyyyyyy vayyyyyyyy yaaa
2 gün girmedim neler olmuşşşş nelerrrr
3 meleğimiz dünyaya gelmişşşş maşallahhh subhanallahhhh

okurken çok duygulandımm şaşırdımm sayfalar ilerledikçe yeni bi haber okudum yaaa şoklar içindeee

darısı artık bizim başımıza zamanında hayırlısıyla inşşşş

çok öpüom sizi kızlarr
niloş kız hep evdesin girmiyon nete kaçırırsın tabi ösletiyosun kendini
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama tuğbam sağolsun söyledi beni merak etmişsiniz oakşamda apartopar çıkmak zorunda kalmıştım..o akşam acile gittik antibiyotik ve boğaz spreyi verdi doktor bugünbiraz daha iyi sayılırım en azından nefes alabiliyorum.şimdi beni geçeyim gelelim HAYATIM'a
canım dün evladına güzel kokulu oğluna kavuşmuşsun maşallah boyuda kg da tam bir cebgaver doğurmuşsun:):)rabbim nazarlardan sakınsın sizleri canım benim..sana babasına ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah canımmm..mis gibi çek içine doya doya kokusunu

günaydın balım geçmiş olsunnnn tekrardan allah acil şifalar versinnn

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum çok sevindim canım.. Doktorunda kontrollü davranıyor buda çok güzel.. Dediğin gibi anne-baba olmak ne zor.. Allahım sağlık ve güç versin bizde evlatlarımıza güzelce bakalım..

Amin inşallah Tanselcim. Allah razı olsun :) :utan:

Tatlım icin rahatlamış cok sevindim iyi haberlerinize.. bende C.tesi NSTye giricem sonra P.tesi gene.. yani normal artık sık olması... Hayırlısı olsun canım...:utan:

Sağolasın Pikem. Umarım hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız şu süreci hayırlısıyla sağlıkla...

merhaba kizlar ben cagla yeni üye oldum.. 34+3 günlük hamileyim, bi kizim olucak daha dogrusu ikinci kizim olucak :) 3yasina 3ay kalmis Ela adinda bi kizim daha var. Azelya KK'den hatirladim seni.. biraz gecte olsa herkese Merhaba :)

Ben de hatırlıyorum seni Callacım. Hoşgeldin sefalar getirdin. Kızına da geçmiş olsun.

Ecrincim canım çok geçmiş olsun güzelim. Olmadı maske takarsın bebek doğunca. Ya da daha güzeli inşallah o zamana kadar iyileşirsin...

gökçeeee gökçeeeeee yerdesin annem kız doğurdun mu evdemisin iyimisin bi haber çektirseydin bacımmm rüyalarıma giriyonn:uzgun:

Ay aynen Tubişim yaaa. Bugün ben de rüyamda Gökçeyi gördüm. Allahım inşallah iyidir bu kız nerelerde kaldı? Doğursa bile nerdeyse 1 hafta olacak gelmesi gerekmez miydi :acep: :(

Gözünaydın canım çok şükür herşey normale dönmüş.

Sağolasın Azom, Allahım bir daha bebekle ilgili sıkıntı yaşatmasın. Düşmanıma bile yaşatmasın...

hadii gözün aydın simuşum yarın benimde kontrolum var bakalım ne olcak

Saolasın balıııım. İnşallah çoook güzel haberlerle gelirsin. Oğlumuz kilo almış olur, sağlığı herşeyi yerinde olur, teyzeleri de sevinir :)

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR :sila: :sila: Bugün belki Lilacs ve Babuş gelirler... :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ay Aslııııım ben bunu nasıl es geçmişim, özür dilerim bebişiiim.... :eek:ys:

Çok geçmiş olsun canım benim. Madem antibiyotiği gerekli gördüler, lütfen saatlerini kaçırma. Biliyosun onun saatlerini kaçırmamak gerek, yoksa etkisi azalıyor. Bol bol da c vitamini almaya çalış. Kivi, portakal, mandalina falan ye ve tabii ki bol bol su iç ki, idrarla terle atasın mikrobu...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selamlar, nasılsınız? Bizim burada 2 gundur elektirikler gidip geliyor.. suan da kesik ben laptoptan ve vınn dan girdim... Alıntı yapamadım kusura bakmayın, format biraz farklı geldi... neyse sarjı idareli kullanmam lazım, arada girip bakarım size....
elektiriksizlik cok fena bişeymiş.............

OPüyorum minnoşlar.:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kuşum naber?
günaydın azoş napalım uğraşıyoz işte iş güç uykusuzluk + hemoroid :( sen napıyon
Ay aynen Tubişim yaaa. Bugün ben de rüyamda Gökçeyi gördüm. Allahım inşallah iyidir bu kız nerelerde kaldı? Doğursa bile nerdeyse 1 hafta olacak gelmesi gerekmez miydi :acep: :(
HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR :sila: :sila: Bugün belki Lilacs ve Babuş gelirler... :utan:

bende çaresizce ordan oraya koşturuyodu hayır olsun inşallah dediğin gibi gelmesi gerekirdi ama yokkk :aglayan:

babuş bugün gelcek ama saat kaçta bilemiyorum kızının fotosunu paylaşcak bizlerle doğumunu anlatır

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben bi kahvaltı edip gelicem inşallah anneler.
afiyet olsun simuşum inşallah teyzesi oğlum azcık kilolanmıştır normal haftasına uygun çıkar
Kızlar selamlar, nasılsınız? Bizim burada 2 gundur elektirikler gidip geliyor.. suan da kesik ben laptoptan ve vınn dan girdim... Alıntı yapamadım kusura bakmayın, format biraz farklı geldi... neyse sarjı idareli kullanmam lazım, arada girip bakarım size....
elektiriksizlik cok fena bişeymiş.............

OPüyorum minnoşlar.:utan::utan:

günaydın pikoş zor beaa elektiriksizlik çok fena allah yardımcın olsun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarr.. nasılsınız fıstıklar? belim,yanım her yerim ağrıyor...:( şikayet etmekten bile yoruldum..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarr.. nasılsınız fıstıklar? belim,yanım her yerim ağrıyor...:( şikayet etmekten bile yoruldum..
günaydın fıstık kızların taklu annesi valla güselim hepimiz aynı durumdayız nazom ne etcezz benim bel karın kuku heryerim ağrıyo 3-4 hafta nasıl dayancaz daha yaaaa gözlerimin altı uykusuzluktan çöktü panda gözü gibi oldu migrenimde azar yakındır ahh evlat uğruna neler görcekmişiz bunada şükürr

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın fıstık kızların taklu annesi valla güselim hepimiz aynı durumdayız nazom ne etcezz benim bel karın kuku heryerim ağrıyo 3-4 hafta nasıl dayancaz daha yaaaa gözlerimin altı uykusuzluktan çöktü panda gözü gibi oldu migrenimde azar yakındır ahh evlat uğruna neler görcekmişiz bunada şükürr

zorr iş kuzum..hele anne olmak daha da bi zor..bugun karne alıcaz.irem babasıyla karne hediyesi anlaşması yapmaya calısıyor.aralarında ben kaldım.:eek:ys: benimde servis şoferliğim bugun bitiyor.bende en cok ona seviniyorum:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zorr iş kuzum..hele anne olmak daha da bi zor..bugun karne alıcaz.irem babasıyla karne hediyesi anlaşması yapmaya calısıyor.aralarında ben kaldım.:eek:ys: benimde servis şoferliğim bugun bitiyor.bende en cok ona seviniyorum:utan:

valla onuda yaşayınca görcez taklum zor iştir eminim annelerimizden pay biçelim hayat boyu annelik mesaisi devam ediyo senin 4 aylık şoferlik ücretin ne olcek onuda babadan al :D hep kızı hep kızı canım olmas ki ne istiyo karne hediyesi çok merak ettim???

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay Aslııııım ben bunu nasıl es geçmişim, özür dilerim bebişiiim.... :eek:ys:

Çok geçmiş olsun canım benim. Madem antibiyotiği gerekli gördüler, lütfen saatlerini kaçırma. Biliyosun onun saatlerini kaçırmamak gerek, yoksa etkisi azalıyor. Bol bol da c vitamini almaya çalış. Kivi, portakal, mandalina falan ye ve tabii ki bol bol su iç ki, idrarla terle atasın mikrobu...

canım benim olurmu öyle şey yaaa sağol bitanem işte yakalndık en kötüsünden rabbim şifa versin hepimize inşallah sizde dikkat edinki yakalanmayın valla berbat bişiy:(:(
seninde nstlerde sorun çıkmış sanırım bacım okudum ama sabah patron bir dünya soru yağmuru ardından iş verdi onlarla boğuşuyordum yazamadım umarım şimdi herşey yolundadır canım benim dualarımdasınız

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bu arada ben radikal bir karar değişikliği ile epidural sezeryan olmaya karar verdim çarşamba günü doktorumla paylaşacam bu fikrimi bakalım o ne diyecek??

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

valla onuda yaşayınca görcez taklum zor iştir eminim annelerimizden pay biçelim hayat boyu annelik mesaisi devam ediyo senin 4 aylık şoferlik ücretin ne olcek onuda babadan al :D hep kızı hep kızı canım olmas ki ne istiyo karne hediyesi çok merak ettim???

hehee ne ücreti tuğbiş karın tokluğuna :D ahh söleyimde şokkk ol.cep telefonu istiyor.bacak kadar boyuylaa...ortaokulda da araba ister bu..:sinir:
canım benim olurmu öyle şey yaaa sağol bitanem işte yakalndık en kötüsünden rabbim şifa versin hepimize inşallah sizde dikkat edinki yakalanmayın valla berbat bişiy:(:(
seninde nstlerde sorun çıkmış sanırım bacım okudum ama sabah patron bir dünya soru yağmuru ardından iş verdi onlarla boğuşuyordum yazamadım umarım şimdi herşey yolundadır canım benim dualarımdasınız

aslııııı nasıl oldun canım..iyi bak kendine.ne kadar daha calışcan kuzum sen?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar