valla canım benimde içim acıyor inan ama napalım durduk yerede böyle yapmıyoruz yaa anne olmak kolay değil der anam ben ona üzüldüğümde yarın 2 gün sonra sende göreceksin önce evladın gelecek ve ondan gelen hiç bişey sanada ağır gelmeyecek dedi o günden beri sustum bişey diyemedim sadece sürekli helallik istiyorum yorduğum için
:aglayan: koptum yine fena ettin sölediğin lafla annemde aynı şeyi diyo bana ama benim derdim vicdanımla o olmasa napcaktın diyo kalk yardım et diyo bilmiyorum aslımm anne olmak fedakarlık isteyen bir şey kendi sürünsede evladı çin ona hiç bişi dokunmuyo
eşim yurtdısından gelirken parfüm almıs bana 2 ona 1 tane..benim cok beğendim dediğim kokuyu bu sabah tüm barbilerin kıyafetlerine sıkmıs zilli.sabah bi uyandım ev parfüm kokuyor.barbileri süslenmek istemişteeee...yarısını boşaltmış zilli.naparsın de bakim bana:sinir: babası niye yaptın kızım dedi..2 tane almasaydın ona eşit olurduk dedi..bebe beni annesi değilde kuması sanıyor zaar...kızın doğsun azcık büyüsün babasına cilveye baslasın sen bi gör insallah o zaman manzarayıı.baba kıza asık,kız babaya.vıçç vıçç..