demetmania
Daimi Üye
azoşumm maşallah kuzeyi hayırlısıyla gelir inşş
hayatım annemi oldun sen yaa
tebrik ederim cnmm.Allah analı babalı büyütsünn:ask: darısı başımızaa
hayatım annemi oldun sen yaa
kızlaaar bu arada hepinize de selamlaarrheycanlandım bi an öle k. bakmayınn-rgulu... kızım içerde parende atıo resmen karnımdan kol bacak her türlü organını dışarı fırlatıoo
ah uh sesleriyle ewde dolanıoumm
sancım war yine kukum çok ağrıoo...ıkınsam çıksak sankiii
Evet cnm bebeklerimiz bir bir geliyo şükür darısı cümlemizeesubat anne adaylari bir bir anne oluyorsunuz demek ne güzel masallah sizlere ve yavrulariniza
maşallah de demet hareketli olmaları iyide bizi mahvediyolar kuşum ya belim kopuyo benim şu anda kukumda muthiş bir ağrı var bu çok sabretiycek sankim öle hissediyorum nedensekızlaaar bu arada hepinize de selamlaarrheycanlandım bi an öle k. bakmayınn-rgulu... kızım içerde parende atıo resmen karnımdan kol bacak her türlü organını dışarı fırlatıoo
ah uh sesleriyle ewde dolanıoumm
sancım war yine kukum çok ağrıoo...ıkınsam çıksak sankiii
geçmiş olsun ya alla alla bendemi anormallik var herkeste oldu su kuku agrısı bende yok yada varda benmi anlamıyomys:
Evet cnm bebeklerimiz bir bir geliyo şükür darısı cümlemizee
maşallah de demet hareketli olmaları iyide bizi mahvediyolar kuşum ya belim kopuyo benim şu anda kukumda muthiş bir ağrı var bu çok sabretiycek sankim öle hissediyorum nedense
vardır bencede çok şiddetli olmadığı için hissetmiyosundur yada bebek doğum pozisyonunu almadıysa ondan olabilir kuku ağrısı genelde doğum kanalına girince oluyomuş
Tatlım masallah yavrusuna.. hayırlı zamanda gelsin annesi.. hayırlıysa insallah normal dogur tatlım sen, bekliyosa oglun beklesin bosverrrrrr... Rahatı yerinde demek ehehh...
:
azoşumm maşallah kuzeyi hayırlısıyla gelir inşş
vardır bencede çok şiddetli olmadığı için hissetmiyosundur yada bebek doğum pozisyonunu almadıysa ondan olabilir kuku ağrısı genelde doğum kanalına girince oluyomuş
tam olarak bildigimiz kuku da mı oluyo simdi bu agrı yoksa catı kemiklerinin genislemesi yuzunden hissettigimiz agrımı ? yani ic tarafta olan agrı tam bacak arası yani..benim oralar agrıyo bazen ama tam kkuku agrısı yok yani sanırım
Valla canım tam net anlamıyorum ki bende..Ama şöyle diyim yatakta sabah sağımdan soluma döncem mesela, bacaklarımı çok ayıramıyorum acıyor.Bazen de kütürt diye ses geliyor, kıkırdaktan mı geliyor nerden anlamıyorum
simuşu dualarım seninle hiç kendini üzüp hırpalama cnm korkmada rabbim hayırlı zamanda versin kucağına kızını haber bekliycem kaç gibi dönersin eve ???
Simuşum güzel haberlerle gel inşallah. Doğum bile olsa erken değil ya..36-40 hafta normal diyorlar.. Kişiye göre değişebiliyor.
Tatlım haber bekiyorus insallah güzel haberlerini alıcaz canım, için ferah olsun... Dualarım sizinle sekercim...
4 benim uğurlu numaram bakalım kim olacak simuş olabilir
![]()
![]()
Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.
Hepinizi çok seviyorum...
Tatlım icin rahatlamış cok sevindim iyi haberlerinize.. bende C.tesi NSTye giricem sonra P.tesi gene.. yani normal artık sık olması... Hayırlısı olsun canım...Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.
Hepinizi çok seviyorum...
Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu
buyuk kizim hasta, grip oksuruk vs antibiotik kullaniyor nazlimi nazli halsiz istahsiz benimde erken dogum riskim var guya dikkat etmeliyim ama onunla ilgilenmekten kendime bakamiyorum bile.. bakalim dogunca nasil olcak iki cocukla