2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
azoşumm maşallah kuzeyi hayırlısıyla gelir inşş:utan:

hayatım annemi oldun sen yaa:utan: tebrik ederim cnmm.Allah analı babalı büyütsünn:ask: darısı başımızaa

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlaaar bu arada hepinize de selamlaarr:D heycanlandım bi an öle k. bakmayınn-rgulu... kızım içerde parende atıo resmen karnımdan kol bacak her türlü organını dışarı fırlatıoo:durbun: ah uh sesleriyle ewde dolanıoumm:D sancım war yine kukum çok ağrıoo...ıkınsam çıksak sankiii

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaaar bu arada hepinize de selamlaarr:D heycanlandım bi an öle k. bakmayınn-rgulu... kızım içerde parende atıo resmen karnımdan kol bacak her türlü organını dışarı fırlatıoo:durbun: ah uh sesleriyle ewde dolanıoumm:D sancım war yine kukum çok ağrıoo...ıkınsam çıksak sankiii

geçmiş olsun ya alla alla bendemi anormallik var herkeste oldu su kuku agrısı bende yok yada varda benmi anlamıyom :eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
subat anne adaylari bir bir anne oluyorsunuz demek ne güzel masallah sizlere ve yavrulariniza:utan:
Evet cnm bebeklerimiz bir bir geliyo şükür darısı cümlemizee
maşallah de demet hareketli olmaları iyide bizi mahvediyolar kuşum ya belim kopuyo benim şu anda kukumda muthiş bir ağrı var bu çok sabretiycek sankim öle hissediyorum nedense
geçmiş olsun ya alla alla bendemi anormallik var herkeste oldu su kuku agrısı bende yok yada varda benmi anlamıyom :eek:ys:

vardır bencede çok şiddetli olmadığı için hissetmiyosundur yada bebek doğum pozisyonunu almadıysa ondan olabilir kuku ağrısı genelde doğum kanalına girince oluyomuş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kaçar kızlar öperim hepinizi muhaahhhhh can haticeler yarına görüşürüz doğuran haber etsin benii ihmal etmesinn sizi seviyorum güseller

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Evet cnm bebeklerimiz bir bir geliyo şükür darısı cümlemizee

maşallah de demet hareketli olmaları iyide bizi mahvediyolar kuşum ya belim kopuyo benim şu anda kukumda muthiş bir ağrı var bu çok sabretiycek sankim öle hissediyorum nedense

vardır bencede çok şiddetli olmadığı için hissetmiyosundur yada bebek doğum pozisyonunu almadıysa ondan olabilir kuku ağrısı genelde doğum kanalına girince oluyomuş

ama benimki coktan yerlestirmis kafayı iste..ben niye geciktirmek icin ilac kullanıyom artı yatıs pozisyonundayım hep :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tatlım masallah yavrusuna.. hayırlı zamanda gelsin annesi.. hayırlıysa insallah normal dogur tatlım sen, bekliyosa oglun beklesin bosverrrrrr... Rahatı yerinde demek ehehh...:utan:
:

Canım benim sağol İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.

azoşumm maşallah kuzeyi hayırlısıyla gelir inşş:utan:

Sağol Demetim amin inşallah :utan:

Yok yahu kuku ağrısı hissedilmicek gibi değil..Kanala girmedi benim oğlan ama maşallah kuku ağrısı full :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tam olarak bildigimiz kuku da mı oluyo simdi bu agrı yoksa catı kemiklerinin genislemesi yuzunden hissettigimiz agrımı ? yani ic tarafta olan agrı tam bacak arası yani..benim oralar agrıyo bazen ama tam kkuku agrısı yok yani sanırım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tam olarak bildigimiz kuku da mı oluyo simdi bu agrı yoksa catı kemiklerinin genislemesi yuzunden hissettigimiz agrımı ? yani ic tarafta olan agrı tam bacak arası yani..benim oralar agrıyo bazen ama tam kkuku agrısı yok yani sanırım

Valla canım tam net anlamıyorum ki bende..Ama şöyle diyim yatakta sabah sağımdan soluma döncem mesela, bacaklarımı çok ayıramıyorum acıyor.Bazen de kütürt diye ses geliyor, kıkırdaktan mı geliyor nerden anlamıyorum :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Valla canım tam net anlamıyorum ki bende..Ama şöyle diyim yatakta sabah sağımdan soluma döncem mesela, bacaklarımı çok ayıramıyorum acıyor.Bazen de kütürt diye ses geliyor, kıkırdaktan mı geliyor nerden anlamıyorum :D

hıh iste bende ondan bahsediyorum aynı agrı iste dedigin gibi de donerken oluyo ozellikle :D bence catı agrısı o iste e kolay degil esnemeye calısıyo orası da napsın :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simuşu dualarım seninle hiç kendini üzüp hırpalama cnm korkmada rabbim hayırlı zamanda versin kucağına kızını haber bekliycem kaç gibi dönersin eve ???

Simuşum güzel haberlerle gel inşallah. Doğum bile olsa erken değil ya..36-40 hafta normal diyorlar.. Kişiye göre değişebiliyor.

Tatlım haber bekiyorus insallah güzel haberlerini alıcaz canım, için ferah olsun... Dualarım sizinle sekercim...:utan:

4 benim uğurlu numaram bakalım kim olacak simuş olabilir

:huhuu: :huhuu: :utan:

Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.
Hepinizi çok seviyorum... :utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:huhuu: :huhuu: :utan:

Kızlar geldik biz eve. Sizleri son durumdan haberdar edeyim: Yaklaşık 45 dakika kadar NST de kaldık. Doktorumuz baktı. Genel kalp atış ortalamamız düne nazaran çok şükür ki daha yüksekti. Cumartesi sabahtan tekrar gideceğiz. Bu durum bile beni biraz da olsun rahatlatmaya yetti. Duruma göre hareket edeceğiz, şuan takipte ve beklemedeyiz dedi doktorum. Ağlayacaktım az daha. Allahım kimseye evladı ile ilgili sıkıntı yaşatmasın. Dün o kadar düşündüm ki anne-baba olmanın ne kadar zor olduğu konusunu. Cidden büyük sorumluluklar üstlenmişiz haberimiz yok... Burada alıntılama yapmadığım diğer arkadaşlarım da dahil hepiniz teker teker sağolun.

Simuşum çok sevindim canım.. Doktorunda kontrollü davranıyor buda çok güzel.. Dediğin gibi anne-baba olmak ne zor.. Allahım sağlık ve güç versin bizde evlatlarımıza güzelce bakalım..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Tatlım icin rahatlamış cok sevindim iyi haberlerinize.. bende C.tesi NSTye giricem sonra P.tesi gene.. yani normal artık sık olması... Hayırlısı olsun canım...:utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
vayyyyyyy vayyyyyyy vayyyyyyyy yaaa
2 gün girmedim neler olmuşşşş nelerrrr
3 meleğimiz dünyaya gelmişşşş maşallahhh subhanallahhhh

okurken çok duygulandımm şaşırdımm sayfalar ilerledikçe yeni bi haber okudum yaaa şoklar içindeee

darısı artık bizim başımıza zamanında hayırlısıyla inşşşş

çok öpüom sizi kızlarr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu

canııımmmm oyy duygusallımm.. kız sen ne kadar içliymişsin öle. cocuk duygularını dısarı pörtletti valla. dünden beri her yazdıgına duygulanıyorum:mendil::mendil: masallahhh senin oglan mehmet okur kadan dogmuss basketci olcek heral o da:D alah ım korusun ikinizi de. :utan::utan:

calla

Üye
Tepki
20
merhaba kizlar ben cagla yeni üye oldum.. 34+3 günlük hamileyim, bi kizim olucak daha dogrusu ikinci kizim olucak :) 3yasina 3ay kalmis Ela adinda bi kizim daha var. Azelya KK'den hatirladim seni.. biraz gecte olsa herkese Merhaba :)

calla

Üye
Tepki
20
buyuk kizim hasta, grip oksuruk vs antibiotik kullaniyor nazlimi nazli halsiz istahsiz benimde erken dogum riskim var guya dikkat etmeliyim ama onunla ilgilenmekten kendime bakamiyorum bile.. bakalim dogunca nasil olcak iki cocukla :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
buyuk kizim hasta, grip oksuruk vs antibiotik kullaniyor nazlimi nazli halsiz istahsiz benimde erken dogum riskim var guya dikkat etmeliyim ama onunla ilgilenmekten kendime bakamiyorum bile.. bakalim dogunca nasil olcak iki cocukla :utan:

hosgeldin cnmmm..:utan: gecmiş olsun kuzuna da. allah yardımcınız olsun..:ninni:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlarr.. sabah 5 ten beri ayaktayım. en son kalktım salona geldim artık. üsütmem iice gribe döndü sanırsam. burnum tıkandı yine. cigerlerimden de hırıltı geliyo masallah. öksürdükce acıyo. bogazlarım da orta halli. simdi dogursam cocuk ilk mikrobunu benden alıcak :mendil: accık da kasıklarım agrıyo artık cocuktan mı aksırıp tıksırmaktan mı bilemiyorum.. :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar