2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr

babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...

Yaa ayyyyyyyyyyyyyy.. Hayırlısıyla bir avazda saglıkl ve hayırla dogurmak nasip olmustur insallah... cok heyecanlandım....
Cok güzel bi haber oldu ya :utan::utan:........... iyiki girip bakmısım cıkmadan...

yavrum benim derdim eşimin yanında araması yalnızken zaten açmam

çok sağol simuşum eşinede teşekkürümü ilet belki aramaz ama gün içinde ararsa veririm nomu olurmu?

Cok tatsız bi durum olmus laylam cidden.. simusun istedigi senin numaran degil benim anladıgım o aradıgın yanlış numarayı istiyor, arayıp o adama ulasmak için canım.........di mi simuşcum?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bide gökceden haber alaydık iyiydi. ama numara yalnısmıydı acep. laylam sıkma canını. tekrar aramaz heralde o kadar rahat degildir adam:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yaa ayyyyyyyyyyyyyy.. Hayırlısıyla bir avazda saglıkl ve hayırla dogurmak nasip olmustur insallah... cok heyecanlandım....
Cok güzel bi haber oldu ya :utan::utan:........... iyiki girip bakmısım cıkmadan...

Cok tatsız bi durum olmus laylam cidden.. simusun istedigi senin numaran degil benim anladıgım o aradıgın yanlış numarayı istiyor, arayıp o adama ulasmak için canım.........di mi simuşcum?

bide gökceden haber alaydık iyiydi. ama numara yalnısmıydı acep. laylam sıkma canını. tekrar aramaz heralde o kadar rahat degildir adam:utan:
yanlış yazmışım anladın adamın nosunu istediğini inşallah aramaz kızlar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr

babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...

Allahım Tubişşşşşş ne güzel haber bu ya çok kötü oldum, acayip duygulandım..Şimdi kendilerine gelmişlerdir bile, aman yarabbi bilsem erkenden girerdim yaaaa..

herkes sağlıkla kucağına alsın da kim önce doğurursa doğursun farketmez

şaşkınlaıktan unutmuşum yaa
bblaucum canım Rabbim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder
Allah analı babalı büyütsün inşallah

çok sağol canım ya
çok farklı bi heyecan
gece eşim de ben de doğru dürüst uyuyamadık
bakalım bu gece ne poh yicez
eşim gitmedi bugün işe
yanında olmak istiyorum dedi canım kocam
kahvaltı bile tam edemedim
heyecandan ekmek boğazıma bi yapıştı
öksür öğür kustum
yiyemiyorum
birazdan annem gelcek son bi silcek süpürcek
ayva kompostosu falan yapcak
eşimle çıkıp hastane için çiko alcaz
sonra gelip banyo yapcaz
Yasin okıcaz
sonra gidip fön çektircem
ee doğuma foto gircek güzel çıkayım demi :)

Ay ağladım ağlıcam ha, arka arkaya başladı doğumlar..

aslı bu arada eşim yazdığını okudu başını çevirdi
bi baktım kığkırmızı gözleri ağliiyy :(
bunca yıldır tanıyorum kendisini
ilk kez annesinin beyninde ur çıktığı zaman telde ağlamıştı görmedim
şu an ilk kez gördüm kıyamam ona bennn

Saldım gitti :( Ay çok fena oldum..Allah tekrardan tamamına erdirsin inşallah.

günaydın kızlar şimdi azonun bana verdiği no dan gökçeyi aradım adamın biri çıktı siz laylamısınız nasılsınız falan kocası zannettim değilmiş yılışık adam birde sohbet etmeye çalışıyor çok sinirim bozuldu inşallah eşimin yanında aramaz mesaj atmaz yoksa yandım ben

İlk okuduğumda kardeşi mi acaba dedim ama numara yanlış demekki.

oooww azoo gelmiş hoşgelmiş leyleyy:beyazbayrak:

Hoşbuldum canımcım ay hayretler içindeyim babuş son dakka golü attı :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Anammm babus doguruyor muuuuu

Cok heycanlandımmm yahuuu.

Ay darıs basımıza insallah. Allah'ım tez kurtarsın insallah.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

çok sağol simuşum eşinede teşekkürümü ilet belki aramaz ama gün içinde ararsa veririm nomu olurmu?

Olur tabi. Sen nasıl istersen. Ben şimdi sana özelden kendi numaramı yazarım. Umarım aramaz adam ama ararsa da lütfen çekinmeden ara sen beni.

Evet Pikem balım :)

lilacs hastaneden cıkmıstır büyük ihtimal,babuş yarın cıkar,hayatım cumaya evinde olur bebişiyle..hafta sonu herkes bebişleriyle olcakk.ne güzell yaa.maşallah maşallah..darısı bize..inşallah..

Amiiin inşallah Nazom. Hayırlısıyla sağlıkla inşallaaaaaaaaaah :)

Neyse fıstıklar. Ben çıkıyorum şimdi. Son alınması gerekli bikaç bişe kaldı onları almam gerek. Akşama da doktor randevumuz var. Bakalım doktor amcamız artık kucağımıza oturmaya başlayıp bize sırt, kuku ve bel ağrısı yapan kızımızla ilgili neler söyleyecek... :sila:

Görüşmek üzere inşallah. Bu arada doğuran eden neyim olmasın heee, heyecanı kaçırmak istemiyorum :D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yanii şimdik biz doğurana kadar kızların ki abi abla olcek be yaaa.. şimdi ilk doğumlar basladı.bakalım en cok haftayla rekoru kim kırcak.kimin bebesi içerde en cok kalacak dimi..ne kaa heyecanlı:beyazbayrak:-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Olur tabi. Sen nasıl istersen. Ben şimdi sana özelden kendi numaramı yazarım. Umarım aramaz adam ama ararsa da lütfen çekinmeden ara sen beni.

Neyse fıstıklar. Ben çıkıyorum şimdi. Son alınması gerekli bikaç bişe kaldı onları almam gerek. Akşama da doktor randevumuz var. Bakalım doktor amcamız artık kucağımıza oturmaya başlayıp bize sırt, kuku ve bel ağrısı yapan kızımızla ilgili neler söyleyecek... :sila:

Görüşmek üzere inşallah. Bu arada doğuran eden neyim olmasın heee, heyecanı kaçırmak istemiyorum :D :D

Hayırlı haberlerle gel kuşum inşallah :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

güzel mutlu haberlerle gel canım..:utan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Azos senin oglanın hareketleri ne alemde? Benim ogan dunden beri cokkkk az hareket ediyor. Sadece karnımı kasıyor sertlesiyor. Normal mi ki acaba?

Esime demin telefonda dedim bu aksam bi doktora gidelim bakalım ne diycek gecen hafta doguruyordum bu hafta tık yok. Allah korusun oglumu..

He bir de sunu cok merak ediyorum hani su azalıyor ya iceride onu bizim anlama sansımız var mı usg ye girmeden? Nasıl azalıyor suyu patlamadan su kesesi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azos senin oglanın hareketleri ne alemde? Benim ogan dunden beri cokkkk az hareket ediyor. Sadece karnımı kasıyor sertlesiyor. Normal mi ki acaba?

Esime demin telefonda dedim bu aksam bi doktora gidelim bakalım ne diycek gecen hafta doguruyordum bu hafta tık yok. Allah korusun oglumu..

He bir de sunu cok merak ediyorum hani su azalıyor ya iceride onu bizim anlama sansımız var mı usg ye girmeden? Nasıl azalıyor suyu patlamadan su kesesi?

Canım benimkisinin de hareketleri çok azaldı..Oturduğumda 2 oynuyor sonra duruyor..Aynı senin gibi sertleşme daha fazla.
Ama normal diye düşünüyorum, aklıma kötü birşey getirmiyorum iyice alanları azaldı, şişti yavrucaklar.
Suyu biz anlayamayız..Ama kimi durumlarda sızıntı oluyormuş vajinadan, sen onu çiş sanabiliyormuşsun..Tam da bilmiyorum ama sen yine de git doktora bakalım..Benim kontrol yarın diye endişe etmedim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

yanlış yazmışım anladın adamın nosunu istediğini inşallah aramaz kızlar

sıkma canını minnoş.. bende döverim senin canını sıkanları yanim.. :sinir::sinir:

sırada azoyla pike var hadi bakalım

valla haftaya bekleyin benden hayırlısıyla insallah.....:utan:
bide tansel olabüler kibi.........

ben azodan haftaya bekliyom.pikecim de önümüzdeki hafta sonuna doğru olabiler

evek dadlum... :utan:

Ay bi dolu işim var nasıl bırakcam burda muhabbeti şimdi :D
kolay gelsin minnoş.. cok yorma kendini bak...:ask:

Görüsürüz tatlım, güzel haberlerle gel hayırlısıyla..:ask: bende ogleden sonra gidicem kontrole......

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar