teşekkürler kızlar, geçmişi bu kadar okudum şimdilik, sona baktım ama babuş da mı doğurdu???
oğlumuzun resmini merak edenler egepol hastanesi bebeklerinin 16 ocak ta doğanlara bakarlarsa görebilirler... bebek uygun
oyyy yavrum ölürüm ben o güselliğe
teşekkürler kızlar, geçmişi bu kadar okudum şimdilik, sona baktım ama babuş da mı doğurdu???
oğlumuzun resmini merak edenler egepol hastanesi bebeklerinin 16 ocak ta doğanlara bakarlarsa görebilirler... bebek uygun
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
ama cokkkk güzell oooomsj da yazdımm dayanamdım. ama cokk tattlııı tosbikk yanakk.. allah ım sansını da güzel etsin.. mıncırıveresim geldi
oyyy yavrum ölürüm ben o güselliğe
teşekkürler... ama ben yorumları göremiyorum ki ordannnnn....bilmiyorum neden?
canım benim epidurale hazırlarken yani iğnesini yaparken acı hissediyormusun nasıl bişey sana zahmet anlatsan
iğne girerken sadece gerildim ama acı yoktu, uygun pozisyonu almakta biraz zorlandım ama hemşireler hemen yardım ediyorlar zaten, iğne olur olmaz sıcaklık başlıyor bacaklarda, son gün uyuşamazsam diye korkuyordum ama anında etki etti, hatta sonra kendim yatamadım bile, onlar yatırdılar, biraz sola kay dediler, kayamadımhis sıfırdı. batikon sürerlerken göbeğe hissediyorsun ama ki zaten hissedeceksin dediler... ama kesilme sesi ve hissi hiçççç gelmedi.
iğne girerken sadece gerildim ama acı yoktu, uygun pozisyonu almakta biraz zorlandım ama hemşireler hemen yardım ediyorlar zaten, iğne olur olmaz sıcaklık başlıyor bacaklarda, son gün uyuşamazsam diye korkuyordum ama anında etki etti, hatta sonra kendim yatamadım bile, onlar yatırdılar, biraz sola kay dediler, kayamadımhis sıfırdı. batikon sürerlerken göbeğe hissediyorsun ama ki zaten hissedeceksin dediler... ama kesilme sesi ve hissi hiçççç gelmedi.
bende göremedim cnmsitede bi sorun var galiba yksa hep görünüyodu. fotografcı var mıymıs lilacs ım dedigin gibi ? bide aa yanıma almamısım dedigin bişi istediler mi? ayyyyy yerimde duramıyorum sankimm.. bak acılısı yaptın ilk babuss döküldü.. simdi dogurcekk herkes sıraya rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin
ii o zaman bende kukumu keserlerse hissetmicemys:
dikerlerkende hissetmiyim ama
ayyy cnm benimmm o anı yaşar gibi oldum gözün aydın tekrar lilacs gülşahcım allahım analı babalı büyütsün oğlunda tosturuk maşallah sübanallah nazarlardan saklasın rabbim sizi bebeği anlat napıyo huzursuzluğu varmı meme emiyomu artık ne bilimepidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
teşekkürler... ama ben yorumları göremiyorum ki ordannnnn....bilmiyorum neden?
babuş doğurdu mu yaa??? haber verdi mi? nasılmış? sezoş mu, normal mi?
hastanede yanıma almadığım hiç bişi lazım olmadı, orkid almıştım ama ebe bebek bezi koydurdu, hasta bezi falan sormadı... yatağa muşambayı da istemediler benden, koymuşlar...yanıma mama almış olmam işe yaradı, mama verdik, biberonu da işe yaradı ama biberon kısmından değil içinden şırıngayla çekerek verdik alışmasın diye.
pijama giymedim gecelik iyiydi.
fotoğrafçı var, önce doğuma geliyor, sonra ertsi gün odaya geldi babayı bizi bir kaç poz daha çekti, yarın çocuk dr la randevumuz var, resimlerimizi o zaman vereceklermiş.
çok teşekkür ederim bende geriliyorum düşündükçe onun için sordum eşim sen yapamazsın epidurali en iyisi genel ol diyor
hastanede yanıma almadığım hiç bişi lazım olmadı, orkid almıştım ama ebe bebek bezi koydurdu, hasta bezi falan sormadı... yatağa muşambayı da istemediler benden, koymuşlar...yanıma mama almış olmam işe yaradı, mama verdik, biberonu da işe yaradı ama biberon kısmından değil içinden şırıngayla çekerek verdik alışmasın diye.
fotoğrafçı var, önce doğuma geliyor, sonra ertsi gün odaya geldi babayı bizi bir kaç poz daha çekti, yarın çocuk dr la randevumuz var, resimlerimizi o zaman vereceklermiş.
ne malum normal yapacan kız hemen kukuyu kestirdi
ayyy cnm benimmm o anı yaşar gibi oldum gözün aydın tekrar lilacs gülşahcım allahım analı babalı büyütsün oğlunda tosturuk maşallah sübanallah nazarlardan saklasın rabbim sizi bebeği anlat napıyo huzursuzluğu varmı meme emiyomu artık ne bilim
ben yazmadım oraya yorum ama maşallah adı ne oldu şimdi cnm
huzursuzluğu var biraz, gaz sancısı çekiyor ama şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah, emiyor yavrum ama süt yok ki hala....
ya demek babuş da sıradan çıktı artık.... Allah analı babalı büyütsün onunkini de inşallah...iyi miymiş ki?