2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
teşekkürler kızlar, geçmişi bu kadar okudum şimdilik, sona baktım ama babuş da mı doğurdu???

canım Allah analı babalı büyütsün şimdi gördüm oğlunun fotosunu yerim ben onun tombiş yanaklarını maşallah Allahım nazarlardan korusun darısı bizlere inşallah

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda :D
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum :D
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...

canım benim epidurale hazırlarken yani iğnesini yaparken acı hissediyormusun nasıl bişey sana zahmet anlatsan

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teşekkürler... ama ben yorumları göremiyorum ki ordannnnn....bilmiyorum neden?

bende göremedim cnm :( sitede bi sorun var galiba yksa hep görünüyodu. fotografcı var mıymıs lilacs ım dedigin gibi ? bide aa yanıma almamısım dedigin bişi istediler mi? ayyyyy yerimde duramıyorum sankimm.. bak acılısı yaptın ilk babuss döküldü.. simdi dogurcekk herkes sıraya rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

canım benim epidurale hazırlarken yani iğnesini yaparken acı hissediyormusun nasıl bişey sana zahmet anlatsan

iğne girerken sadece gerildim ama acı yoktu, uygun pozisyonu almakta biraz zorlandım ama hemşireler hemen yardım ediyorlar zaten, iğne olur olmaz sıcaklık başlıyor bacaklarda, son gün uyuşamazsam diye korkuyordum ama anında etki etti, hatta sonra kendim yatamadım bile, onlar yatırdılar, biraz sola kay dediler, kayamadım :) his sıfırdı. batikon sürerlerken göbeğe hissediyorsun ama ki zaten hissedeceksin dediler... ama kesilme sesi ve hissi hiçççç gelmedi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iğne girerken sadece gerildim ama acı yoktu, uygun pozisyonu almakta biraz zorlandım ama hemşireler hemen yardım ediyorlar zaten, iğne olur olmaz sıcaklık başlıyor bacaklarda, son gün uyuşamazsam diye korkuyordum ama anında etki etti, hatta sonra kendim yatamadım bile, onlar yatırdılar, biraz sola kay dediler, kayamadım :) his sıfırdı. batikon sürerlerken göbeğe hissediyorsun ama ki zaten hissedeceksin dediler... ama kesilme sesi ve hissi hiçççç gelmedi.

ii o zaman bende kukumu keserlerse hissetmicem:eek:ys::D dikerlerkende hissetmiyim ama:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok teşekkür ederim bende geriliyorum düşündükçe onun için sordum eşim sen yapamazsın epidurali en iyisi genel ol diyor

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bende göremedim cnm :( sitede bi sorun var galiba yksa hep görünüyodu. fotografcı var mıymıs lilacs ım dedigin gibi ? bide aa yanıma almamısım dedigin bişi istediler mi? ayyyyy yerimde duramıyorum sankimm.. bak acılısı yaptın ilk babuss döküldü.. simdi dogurcekk herkes sıraya rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin:D

babuş doğurdu mu yaa??? haber verdi mi? nasılmış? sezoş mu, normal mi?
hastanede yanıma almadığım hiç bişi lazım olmadı, orkid almıştım ama ebe bebek bezi koydurdu, hasta bezi falan sormadı... yatağa muşambayı da istemediler benden, koymuşlar...yanıma mama almış olmam işe yaradı, mama verdik, biberonu da işe yaradı ama biberon kısmından değil içinden şırıngayla çekerek verdik alışmasın diye.
pijama giymedim gecelik iyiydi.
fotoğrafçı var, önce doğuma geliyor, sonra ertsi gün odaya geldi babayı bizi bir kaç poz daha çekti, yarın çocuk dr la randevumuz var, resimlerimizi o zaman vereceklermiş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda :D
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum :D
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
ayyy cnm benimmm o anı yaşar gibi oldum gözün aydın tekrar lilacs gülşahcım allahım analı babalı büyütsün oğlunda tosturuk maşallah sübanallah nazarlardan saklasın rabbim sizi bebeği anlat napıyo huzursuzluğu varmı meme emiyomu artık ne bilim
teşekkürler... ama ben yorumları göremiyorum ki ordannnnn....bilmiyorum neden?

ben yazmadım oraya yorum ama maşallah adı ne oldu şimdi cnm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hastanede yanıma almadığım hiç bişi lazım olmadı, orkid almıştım ama ebe bebek bezi koydurdu, hasta bezi falan sormadı... yatağa muşambayı da istemediler benden, koymuşlar...yanıma mama almış olmam işe yaradı, mama verdik, biberonu da işe yaradı ama biberon kısmından değil içinden şırıngayla çekerek verdik alışmasın diye.
fotoğrafçı var, önce doğuma geliyor, sonra ertsi gün odaya geldi babayı bizi bir kaç poz daha çekti, yarın çocuk dr la randevumuz var, resimlerimizi o zaman vereceklermiş.

akşam sancılanmış sabah 8 de sezaryan olmuş leadere mesaj atmış şu aralar kızıyla yatıyordur heralde

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

çok teşekkür ederim bende geriliyorum düşündükçe onun için sordum eşim sen yapamazsın epidurali en iyisi genel ol diyor

ama genelde de her şeyi sen ayıkken yapıyorlarmış, dr geldikten sonra seni uyutuyorlarmış ki dr gelince 5 dk da çocuk çıkıyor zaten... ben yaptıysam herkes yapar inan bana :D
ben muayene olamayan biriyim ve çok sulugözümdür, güçlü değilim asla, ama Allah orada o gücü verdi bana bile :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

son durumdan hebrimiz yok cnm. ama sabah olucaktı simdiye dogum yapmıstır aksam üstü yazar heralde ancak toparlanır.. sezos cnm. sancısı varmıs ama yinede sezosa giriyomus.
aa bende mama alayım o zaman. sen ne aldın hangi marka. ayy dogumda da cekti yani bebegin ilk anını. bak hastahaneyi bi kere daha sevdim tek nst si olmasına ragmen:D kıyamam yaa aglıcam bakk :mendil:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

cnm babuş gece rahatsızlanmış msj attı bana 3,5 gıbı hastaneye gitmişler sabahta düzenli sancıları çıkmıştı doğum başlamış ama yüksek tansiyondan ötürü ve babuşun hassasiyetinden ötürü genel anestezi sezeryan olcaktı ölede oldu sabah 8 itibariyle doğuma aldılar yazık yavrum sancıda çekti boş yere doğurmuştur mutlaka ama daha haber gelmedi döner mutlaka bana

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ayyy cnm benimmm o anı yaşar gibi oldum gözün aydın tekrar lilacs gülşahcım allahım analı babalı büyütsün oğlunda tosturuk maşallah sübanallah nazarlardan saklasın rabbim sizi bebeği anlat napıyo huzursuzluğu varmı meme emiyomu artık ne bilim

ben yazmadım oraya yorum ama maşallah adı ne oldu şimdi cnm

huzursuzluğu var biraz, gaz sancısı çekiyor ama şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah, emiyor yavrum ama süt yok ki hala....

ya demek babuş da sıradan çıktı artık.... Allah analı babalı büyütsün onunkini de inşallah...iyi miymiş ki?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
huzursuzluğu var biraz, gaz sancısı çekiyor ama şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah, emiyor yavrum ama süt yok ki hala....

ya demek babuş da sıradan çıktı artık.... Allah analı babalı büyütsün onunkini de inşallah...iyi miymiş ki?

gelir cnmm sütün insllah en kısa zamanda. gaz için bişi önerdiler mi? ayagına ,göbegine ılık havlu ii geliyomus, ne bilim sen rezene içi,yomusun falan dr bişi önerdi mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar