2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Amin inşallah Azom. Bana da dermiş açılma başlamış 3 güne alırız seni diye ahahahaha :D :D yusuf yusuf :D :D

Ay ben de yarın o tarz birşey duymak istiyorum :D

benimde öğleden sonra günüm var.aklım burda kalacak ama..doğuran,doğurup gelip haber eden..şimdik iremi hazırlıcam gözüm burda ama:ask:

Oyyy ne güzel pastalar börükler hazır yani :D
Ben de baktım herkes doğuruyor ev işlerini hallediyom yeniden kendime geldim azcık..Bi bakar, bi iş yaparım napalım :p

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Olur tabi. Sen nasıl istersen. Ben şimdi sana özelden kendi numaramı yazarım. Umarım aramaz adam ama ararsa da lütfen çekinmeden ara sen beni.

Evet Pikem balım :)

Amiiin inşallah Nazom. Hayırlısıyla sağlıkla inşallaaaaaaaaaah :)

Neyse fıstıklar. Ben çıkıyorum şimdi. Son alınması gerekli bikaç bişe kaldı onları almam gerek. Akşama da doktor randevumuz var. Bakalım doktor amcamız artık kucağımıza oturmaya başlayıp bize sırt, kuku ve bel ağrısı yapan kızımızla ilgili neler söyleyecek... :sila:

Görüşmek üzere inşallah. Bu arada doğuran eden neyim olmasın heee, heyecanı kaçırmak istemiyorum :D :D

teşekkür ederim simuşum hayırlı haberlerle gel bakarsın sende gününü alırsın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sıkma canını minnoş.. bende döverim senin canını sıkanları yanim.. :sinir::sinir:

valla haftaya bekleyin benden hayırlısıyla insallah.....:utan:
bide tansel olabüler kibi.........

evek dadlum... :utan:

kolay gelsin minnoş.. cok yorma kendini bak...:ask:

Görüsürüz tatlım, güzel haberlerle gel hayırlısıyla..:ask: bende ogleden sonra gidicem kontrole......

Sağol balım Annemle ortak yapıoruz, balkonu yıkıyor şimdi ben de kalkıyım yardım edeyim.Kontrol varmış senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoz balım.
Kızlar pc açık ara ara gelir bakarım öperim çok çok :utan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Canım benimkisinin de hareketleri çok azaldı..Oturduğumda 2 oynuyor sonra duruyor..Aynı senin gibi sertleşme daha fazla.
Ama normal diye düşünüyorum, aklıma kötü birşey getirmiyorum iyice alanları azaldı, şişti yavrucaklar.
Suyu biz anlayamayız..Ama kimi durumlarda sızıntı oluyormuş vajinadan, sen onu çiş sanabiliyormuşsun..Tam da bilmiyorum ama sen yine de git doktora bakalım..Benim kontrol yarın diye endişe etmedim.

Normalde haftada 1 cagırıyorlar artık ama ben gecen ay devlete gittigimde eger dogurmazsan 1 ay sonra gel kontrole demisti bana salak adam!

Gecen hafta acilde ise kadın randevu al oyle gel poliklinige dedi. Ben de randevu almadım bugun aksam gene acile gidicem bakalım ne diycekler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nahaaa haberee gelll... ayyy sükürler olsunn ikincii bebemiz de geldii.. allah yardım etsin babusada kzıınada .. darısı da kalanların basına:utan:

cnm bende dün lilav a msj attım. o da admin attı. ama hala dönen yok admin cok girmiyor sanırım:eek:ys:
ayy çok heyecanlı bide bana sorun onu gece siteye girip yazcaktım kesin haber gelmeden yazmak istemedim 3,5 filandı sanırım msjı aldıımda uyku tutmadı mükemmel bişi birinden böle bir haberi almak şimd kızıyladır

admin dönmedi banada bakalım html kapalıymış ondan tablo eklenmiyomuş uğraşıyorum tablom hazır benim çok janjanlı oldu :D
Yaa ayyyyyyyyyyyyyy.. Hayırlısıyla bir avazda saglıkl ve hayırla dogurmak nasip olmustur insallah... cok heyecanlandım....
Cok güzel bi haber oldu ya :utan::utan:........... iyiki girip bakmısım cıkmadan...
yaa pikecim öle süper bir haberle güne uyandık :D darısı sizlerinde başına inşallah
lilacs hastaneden cıkmıstır büyük ihtimal,babuş yarın cıkar,hayatım cumaya evinde olur bebişiyle..hafta sonu herkes bebişleriyle olcakk.ne güzell yaa.maşallah maşallah..darısı bize..inşallah..
yaaa bizde bebişimizleyiz ne var yane içerde kımıldıyolar ses seda yokk :D
Allahım Tubişşşşşş ne güzel haber bu ya çok kötü oldum, acayip duygulandım..Şimdi kendilerine gelmişlerdir bile, aman yarabbi bilsem erkenden girerdim yaaaa..

Ay ağladım ağlıcam ha, arka arkaya başladı doğumlar..

Saldım gitti :( Ay çok fena oldum..Allah tekrardan tamamına erdirsin inşallah.

İlk okuduğumda kardeşi mi acaba dedim ama numara yanlış demekki.

Hoşbuldum canımcım ay hayretler içindeyim babuş son dakka golü attı :D
babuşum iyidir inşallah çok mutlu olduk beni böle bir göreve atadığın için sağolasın yiiğenn şok mutlu oldum gece gece uçtum resmen ben doğurunca ilk kime msj atayım söleyin bakem kim almak ister bu haberi :D
son dk golu attı ki ben beklemiyordum bak ama azo yani panik bir kız olmasa normal doğuracakmış nerdeyse düşün sancısı neyin gelmiş gördün mü? kız sen ne zaman doğurcan azooo öle bakıyon anca
Anammm babus doguruyor muuuuu

Cok heycanlandımmm yahuuu.

Ay darıs basımıza insallah. Allah'ım tez kurtarsın insallah.
inşallah yelizim hade sende pırtlat şu oğlanı artıkın
Ay bi dolu işim var nasıl bırakcam burda muhabbeti şimdi :D
gitme durrr daha ben size bebek kaç kg vs felan fıstık onları anlatcam belkim resmi gelir :utan:
yanii şimdik biz doğurana kadar kızların ki abi abla olcek be yaaa.. şimdi ilk doğumlar basladı.bakalım en cok haftayla rekoru kim kırcak.kimin bebesi içerde en cok kalacak dimi..ne kaa heyecanlı:beyazbayrak:-rgulu

bence doğuranlar 5-10 kişi olcak bi durulcak
1 hafta aradan sonra tekrar patlıycaz inşallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol balım Annemle ortak yapıoruz, balkonu yıkıyor şimdi ben de kalkıyım yardım edeyim.Kontrol varmış senin de inşallah güzel haberlerini bekliyoz balım.
Kızlar pc açık ara ara gelir bakarım öperim çok çok :utan:

tamam seker, öperiz sizi...

yaa pikecim öle süper bir haberle güne uyandık :D darısı sizlerinde başına inşallah

bence doğuranlar 5-10 kişi olcak bi durulcak
1 hafta aradan sonra tekrar patlıycaz inşallah

sanada tesekkurler canım, çok güzel bi görevin olmuş...detay haberleri bekliyorus insallah.....:ninni:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya kızlar ocak annelerine bakıyorum da bebekleri cok zayıf sankim.

Benim oglan gecen hafta 36+6 da 3250 gr dı millet 38 de 2900 2800 3000 arası dogurmus.

Masallah bizim bebeklere valla..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ay ben de yarın o tarz birşey duymak istiyorum :D

Oyyy ne güzel pastalar börükler hazır yani :D
Ben de baktım herkes doğuruyor ev işlerini hallediyom yeniden kendime geldim azcık..Bi bakar, bi iş yaparım napalım :p

yormadan yap kendini zorlama zuzu..ee bu bebikler şimdik balık burcu mu oldu? anam bizimkiler kova olcakk..cok heyecanlıyım ben ya.sanki ilk doğurcam.bi gidip doğurasım geldi yeminle..

pikecim güzel haberler duy,mutlu gel inşallah..kontrolü olan tüm annelerimize aynı temennim.
öperim kızlar sizi...aksama görüşürüz insallah.doğurmayanlarla

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarr...ay çok heycanlı babuş heyecanlanmadan rahatça atlatmıştır inşş..o da ben gibi pimpirikliydi:durbun: hayırlısıyla kucağına almıştır kuzusunuu:ninni: darısı başımıza inş...tubiş bekliouz haberlerini..bu aarada benim gece sancılarım oluo,annemde sabah git doktoruna dedi ama adam pazartesi gel demişti bana napsam bilemedimm...düzenli 10 dakka da bi felan gelmio,böle yarım saat boyunca adet oluoumuşum gibi oluoo anlayamadım:ates:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

son dk golu attı ki ben beklemiyordum bak ama azo yani panik bir kız olmasa normal doğuracakmış nerdeyse düşün sancısı neyin gelmiş gördün mü? kız sen ne zaman doğurcan azooo öle bakıyon anca

gitme durrr daha ben size bebek kaç kg vs felan fıstık onları anlatcam belkim resmi gelir :utan:

Kız bak ben çalışıyom boş durmuyom, bebişim insin kanala diye dizlerimi kırıp yer siliyom :D Annem zorla doğurtcan kendini diyor :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlarr...ay çok heycanlı babuş heyecanlanmadan rahatça atlatmıştır inşş..o da ben gibi pimpirikliydi:durbun: hayırlısıyla kucağına almıştır kuzusunuu:ninni: darısı başımıza inş...tubiş bekliouz haberlerini..bu aarada benim gece sancılarım oluo,annemde sabah git doktoruna dedi ama adam pazartesi gel demişti bana napsam bilemedimm...düzenli 10 dakka da bi felan gelmio,böle yarım saat boyunca adet oluoumuşum gibi oluoo anlayamadım:ates:

O adet ağrısı gibi ağrı bende de oluyor ama düzensiz.Düzenli olmadığı sürece endişelenme canım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tamam seker, öperiz sizi...

sanada tesekkurler canım, çok güzel bi görevin olmuş...detay haberleri bekliyorus insallah.....:ninni:
sağol pikecim hayırlı haberlerle gel inşallah hadi bakalım
Oglum duy sesimiiii Cık gel artıkkkk
gelecek gelecek ben onumuzdeki pazartesine kadar bekliyorum senden süpriz
Ya kızlar ocak annelerine bakıyorum da bebekleri cok zayıf sankim.

Benim oglan gecen hafta 36+6 da 3250 gr dı millet 38 de 2900 2800 3000 arası dogurmus.

Masallah bizim bebeklere valla..
benimkide küçük bak hatırlatma şimdi yaa :aglayan: zarganam benim camış gibi yiyorum ama yok bebeğe gitmiyo
yok güselim korkma düzensiz ağrı sancı hepimizde var telaş yapma pazartesini bekle
Kız bak ben çalışıyom boş durmuyom, bebişim insin kanala diye dizlerimi kırıp yer siliyom :D Annem zorla doğurtcan kendini diyor :D

çok çalışma kovanın içine düşürcen alimallah kuzeyii :D bencede anne sözü dinle

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

yanlış yazmışım anladın adamın nosunu istediğini inşallah aramaz kızlar

insallah cnm

sırada azoyla pike var hadi bakalım

bende varımmmm-rgulu biri de bana tahmin yürütsün ben ne zaman dogurcam.. hayatım a persembe dogurursun diyen kimdi??

ayy çok heyecanlı bide bana sorun onu gece siteye girip yazcaktım kesin haber gelmeden yazmak istemedim 3,5 filandı sanırım msjı aldıımda uyku tutmadı mükemmel bişi birinden böle bir haberi almak şimd kızıyladır

admin dönmedi banada bakalım html kapalıymış ondan tablo eklenmiyomuş uğraşıyorum tablom hazır benim çok janjanlı oldu :D

yaaa bizde bebişimizleyiz ne var yane içerde kımıldıyolar ses seda yokk :D

e sen ac html kodunu ayarlardan. seninki mi kapalı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
lilacs orda gördümmm haberler nasıl cnm bebekle resminizi bi ekleseydin topiğimizin uğur meleğini bi görseydikk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
insallah cnm

bende varımmmm-rgulu biri de bana tahmin yürütsün ben ne zaman dogurcam.. hayatım a persembe dogurursun diyen kimdi??

e sen ac html kodunu ayarlardan. seninki mi kapalı

aslıydı hayatıma tahmin yürüten cnm

bana gelince site yönetiminin acması gerekiyo naptıysam olmadı imza eklemeye çalıştım onuda beceremedim delleniyom vallah

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah çokk sevindim
Maşallah topiğin ilk oğluna
emer annesi acele etme
epidural rahattı demek ses falan da yok diyosun iyi bari

Canım gözünaydın..Rahat geçmesine çok sevindim, en azından korkanlarımız için bir umut olur..Bebişini görünce ağladın mı :D Nasıl bir andı?

yazıkra biz babasız yemek yemiyoz kii :S

kızz burdan yazdım özel msj cep teli bende olmayanlara msj attım malum azo beni topiğin haberleşme koordinatörü yaptı dün :D

günaydın balım gözünüüz aydın güselim allah analı babalı büyütsün inşallah oğluna kurban olsunlar emii yirim ben onu maşallah herşeyi gayet güsel cnm emmesi için acele etme sezeryandan sonra genelde bu tarz emmeme durumları olabiliyo cnm sağlığın sıhatin iyi olsunda hepsi düzelcek inşallah acıların tez zamanda geçer inşallah adına çok sevindik güselim rabbim hayırlı uğurlu etsin bebeğini darısı cümlemize olsun inşallah açılışın uğurlu gelir hepimize umarım ayağını sürdün bakalım dökülmeye başlayalım yavaştan cnm kendine dikkat et bebeğinede...

uleyn üç kağıtcı akşam o kadan yalvardım bişi yaz diye merak ettim seni nie yazmadın:uzgun: doğumu görünce hemen 2 cümle döktürtmüşün

günaydın annişler.. topiğin ilk bebeği hayırlısıyla doğmuş.. lilacs canım allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza inşallah..

Hepinize günaydın kızlar. :utan:

Bugün karın, bel ve şiddetli sırt ağrısıyla uyandım. Hayırlısı bakalım. Nasılsa yarın doktor randevumuz var. :)

Ecrincim; Acunu protesto ediyorum, çünkü show tv yi resmen zaptetti. İzlemek istemiyorum her gün her gün :D

Pikem; bence de kıskanıyorlar, farkındayım. Amaaaan kıskandıklarıyla kalsınlar çok da tın :) Anneiğin için de gözün aydın :)

Lilacscım; gözünüz aydın tatlım. Topiğimizin ilk meleği o annesi. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu uzuuuuun bir hayatı olsun inşallah...

:) Bence ikinci sırayı Hayatım alır.

Kızlar eşim evde de, ben şimdilik çıkıyorum, birazdan geri gelirim...

Ayy canım, cok sevindim ikinizin de iyi olmanıza. Oglun da masallah iyi dogmus.
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olur insallah.

Darısı bizlerin basına bakalım sıra kimde kimin bebis gelecek once :)

ayyy uyanır uyanmaz pc basına geldimm yazmıssındır diye:D hayırlı ugurlu olsunn tatlımm , rabbim saglıka büyütmeyi nasip etsin. emer annesi anca o da yorgundur.. emzirmeye baslamadan gögüs ucuna masaj yapmak ii gelir yazıyordu bi yerde. gercii bi sürü dr var orda da:D ayyyy ne güzel yaa darısı önce benim sonra bütün kızların basına:ask::ask::ask:

günaydın güzel anneler..

LİLACS canım gözün aydın..ALLAH analı babalı büyütsün :D sağlıkla kucağına aldın ya hersey yoluna girer..cok öpüyorum seni ve minik prensi...:utan:

lilacs cım gözün aydın Allahım yavrularımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah sen kurtuldun sırada kim var acaba bana little varmış gibi geliyor

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin.Maşallah subhanallah
Sen hayırlısıyla atlattın canım,darısı başımıza inşallah...

teşekkürler kızlar, geçmişi bu kadar okudum şimdilik, sona baktım ama babuş da mı doğurdu???

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda :D
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum :D
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

demetcim geçmiş olsun canım ağrın sancın artarsa git doktoruna içinde rahat eder daha var pazartesiye

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teşekkürler kızlar, geçmişi bu kadar okudum şimdilik, sona baktım ama babuş da mı doğurdu???

oğlumuzun resmini merak edenler egepol hastanesi bebeklerinin 16 ocak ta doğanlara bakarlarsa görebilirler... bebek uygun

ama cokkkk güzell oooo:utan::utan: msj da yazdımm dayanamdım. ama cokk tattlııı tosbikk yanakk.. allah ım sansını da güzel etsin.. mıncırıveresim geldi:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar