dünde mesaj attımya ben layla falan diye
ee baska bisey demedi mi peki yani gokceyle ilgili kim olduguyla ilgili ?
günaydın canım..alla alla kim ki o numarada bi yanlıslık var demekki.aramaz insallah canım ya.
Nası yaniiiiiii :sinir: :sok
ee baska bisey demedi mi peki yani gokceyle ilgili kim olduguyla ilgili ?
inşallah cnmAy inşallah hayırlı haberlerle dönüş yapar yaaa...
günaydın kızlar şimdi azonun bana verdiği no dan gökçeyi aradım adamın biri çıktı siz laylamısınız nasılsınız falan kocası zannettim değilmiş yılışık adam birde sohbet etmeye çalışıyor çok sinirim bozuldu inşallah eşimin yanında aramaz mesaj atmaz yoksa yandım ben
inşallah cnm
eyvahhhhözür dilerim ısrar ettiğim için ara die laylam ama bilemezdim üzüldüm şimdi inşallah aramaz bir daha ararsada tersle kapa yapcak bişi yok olan olmuşş balımm
ulee gökçe sen gel bi hele senin için kız ne hallere düştü umarım iyisindirde dönersin bugün
çok canım sıkıldı birde sesini duysanız yılışık yılışık keşke aramasaydım offffff
gökçe alkanı aramıştım dedim yok öyle biri sen laylamısın nasılsın nasıl gidiyo dedi siz gökçenin eşimisiniz dedim hayır tanımıyorum dedi bende yanlışlık oldu kusura bakmayın dedim kapattım
yavrum benim derdim eşimin yanında araması yalnızken zaten açmam
Şimdi ben de üzüldüm hem de sinirlendim... Salak mı bu insanlar yaaa ne gerizekalılar var yemin ederim. Aptal adam! Eğer ararsa falan savcılığa veririm sizi de Laylam...
çok canım sıkıldı birde sesini duysanız yılışık yılışık keşke aramasaydım offffff
kendimi sakinneştirmeye çalışıyorum neyse olan oldu artık no sunu biliyorumya açmam
Ya da olmadı ver numarayı benim eşim arasın ben Laylanın eşiyim eşim arkadaşını aramış siz çıkmışsınız lakayt lakayt konuşmuşsunuz desin!
kendimi sakinneştirmeye çalışıyorum neyse olan oldu artık no sunu biliyorumya açmam
neyse konumuza dönelim babuşumda doğurdu kızıyla yatıyordur şimdi ama ağrısı vardır zaten o haberi okurken sanki gökçede doğurmuş gibi geldi ondan aradım
Layla, ben çok samimiyim. Eşime söyledim şimdi, versin numarayı arar ağzına .ıçarım dedi. Yolla istersen numarayı ciddiyim ben...
valla ben öğleden sonra haber bekliyorum babuşumdan şimdi rahatsız etmiyim dedim kıyamam uykusuz kaldı zaten gece sancılanmışş zor beaa biz neler yapcaz bakalım gökçede var bi iş ama bilemedim ulaşamıyozda azoo belkim gelirse ulaşırız
bence bugün arama agrısı ve sancısı olacaktır insan o durumda gözü kimseyi görmüyor yarın ararsın yada akşam kendi arar
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr
babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...
cnm 2 gündür uğraşıyorum tablo hazır ama sitede böle bir format yok yöneticilerimize ulaşmaya çalıştım dönen yok malesef aktaramıyorum çok güsel bir tablo yaptım hemideee renkli janjanlı yazılı tam bizim kokoşluğumuza özel amaa.... atkarılmadı arina,okypte,şekerpareden yardım istedim maleseff.... okypte msj atmış bilgim yok yöneticilere ulaşmaya çalıyorum sana döncem die ama umarım çok geç olmazzz nettende araştırdım form sitesine tablo aktarma die ııı ıh yok öle bişi