2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın canım..alla alla kim ki o numarada bi yanlıslık var demekki.aramaz insallah canım ya.

Nası yaniiiiiii :sinir: :sok

ee baska bisey demedi mi peki yani gokceyle ilgili kim olduguyla ilgili ?

gökçe alkanı aramıştım dedim yok öyle biri sen laylamısın nasılsın nasıl gidiyo dedi siz gökçenin eşimisiniz dedim hayır tanımıyorum dedi bende yanlışlık oldu kusura bakmayın dedim kapattım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay inşallah hayırlı haberlerle dönüş yapar yaaa...
inşallah cnm
günaydın kızlar şimdi azonun bana verdiği no dan gökçeyi aradım adamın biri çıktı siz laylamısınız nasılsınız falan kocası zannettim değilmiş yılışık adam birde sohbet etmeye çalışıyor çok sinirim bozuldu inşallah eşimin yanında aramaz mesaj atmaz yoksa yandım ben

eyvahhhh :( özür dilerim ısrar ettiğim için ara die laylam ama bilemezdim üzüldüm şimdi inşallah aramaz bir daha ararsada tersle kapa yapcak bişi yok olan olmuşş balımm

dünde mesaj attımya ben layla falan diye

ulee gökçe sen gel bi hele senin için kız ne hallere düştü umarım iyisindirde dönersin bugün

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok canım sıkıldı birde sesini duysanız yılışık yılışık keşke aramasaydım offffff

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

inşallah cnm

eyvahhhh :( özür dilerim ısrar ettiğim için ara die laylam ama bilemezdim üzüldüm şimdi inşallah aramaz bir daha ararsada tersle kapa yapcak bişi yok olan olmuşş balımm

ulee gökçe sen gel bi hele senin için kız ne hallere düştü umarım iyisindirde dönersin bugün

yavrum benim derdim eşimin yanında araması yalnızken zaten açmam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ya da olmadı ver numarayı benim eşim arasın ben Laylanın eşiyim eşim arkadaşını aramış siz çıkmışsınız lakayt lakayt konuşmuşsunuz desin!

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

gökçe alkanı aramıştım dedim yok öyle biri sen laylamısın nasılsın nasıl gidiyo dedi siz gökçenin eşimisiniz dedim hayır tanımıyorum dedi bende yanlışlık oldu kusura bakmayın dedim kapattım

anladım,takma ya nolcak ha oldu ki arar yada msj yazarsa soyle esine anlat senin ne kabahatin var ki..esin verir agzının payını aptal herifin.. :sinir::sinir:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
neyse konumuza dönelim babuşumda doğurdu kızıyla yatıyordur şimdi ama ağrısı vardır zaten o haberi okurken sanki gökçede doğurmuş gibi geldi ondan aradım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
neyse konumuza dönelim babuşumda doğurdu kızıyla yatıyordur şimdi ama ağrısı vardır zaten o haberi okurken sanki gökçede doğurmuş gibi geldi ondan aradım

valla ben öğleden sonra haber bekliyorum babuşumdan şimdi rahatsız etmiyim dedim kıyamam uykusuz kaldı zaten gece sancılanmışş zor beaa biz neler yapcaz bakalım gökçede var bi iş ama bilemedim ulaşamıyozda azoo belkim gelirse ulaşırız

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

valla ben öğleden sonra haber bekliyorum babuşumdan şimdi rahatsız etmiyim dedim kıyamam uykusuz kaldı zaten gece sancılanmışş zor beaa biz neler yapcaz bakalım gökçede var bi iş ama bilemedim ulaşamıyozda azoo belkim gelirse ulaşırız

bence bugün arama agrısı ve sancısı olacaktır insan o durumda gözü kimseyi görmüyor yarın ararsın yada akşam kendi arar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bence bugün arama agrısı ve sancısı olacaktır insan o durumda gözü kimseyi görmüyor yarın ararsın yada akşam kendi arar

yok cnm sancısı vardır aramam daha haber gelmeden döner o bana zaten msjımı almıştır sabah sancısı varken msj atıyodu hayret ettim maşallahı varr aklı bizde onu biliyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr

babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...

nahaaa haberee gelll... ayyy sükürler olsunn ikincii bebemiz de geldii.. allah yardım etsin babusada kzıınada .. darısı da kalanların basına:utan:

cnm 2 gündür uğraşıyorum tablo hazır ama sitede böle bir format yok yöneticilerimize ulaşmaya çalıştım dönen yok malesef aktaramıyorum çok güsel bir tablo yaptım hemideee renkli janjanlı yazılı tam bizim kokoşluğumuza özel amaa.... atkarılmadı arina,okypte,şekerpareden yardım istedim maleseff.... okypte msj atmış bilgim yok yöneticilere ulaşmaya çalıyorum sana döncem die ama umarım çok geç olmazzz nettende araştırdım form sitesine tablo aktarma die ııı ıh yok öle bişi

cnm bende dün lilav a msj attım. o da admin attı. ama hala dönen yok admin cok girmiyor sanırım:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar