2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nasılsın laylacım.. Ankaradada hava kötü galiba.. televizyondan izlediğim kadarıyla..

teşekkür ederim tanselim idare ediyoruz sende iyisin inşallah dün çok kar vardı akşam üzeri buzlanma oldu kazalar yolda kalanlar falan şükür bugun eşimin dediğine göre yollar iyiymiş hatta benim oğlan tatil haberi bekledi ama olmadı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz? :D

iyiyim simoşum.. bugün temizlik vardı bende evim tertemiz oldu..Çarşambada mutfak temizlenecek inşalah.. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..

sen nasılsın? ne yaptın bugün?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
napalım canım, vakit öldürüyom, dizi izleyerek

:)En son avrupa yakasını izlemiştim. şimdi yeni bi dizi buldum kendime artık ona sararım: yalan dünya. daha da dizi izlemem :D

kızlar kızlarr naparsınız?

Naapalım Nazom. Ben bi buraya bakınayım dedim :)

iyiyim simoşum.. bugün temizlik vardı bende evim tertemiz oldu..Çarşambada mutfak temizlenecek inşalah.. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..

sen nasılsın? ne yaptın bugün?

Bugün sabah burdan çıktıktan sonra tüm öğleden sonra yattım. Yarı uyur yarı uyanık ööööyle malak gibi yattım :D Sonra eşimle bişiler hazırladık biraz fenalaştım. Bi size bakayım dedimşimdi de :)

Evin tertemiz olmuştur. Miiiis gibi :) Darısı başıma inşallah :) Umarım geç kirlensin evin...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz? :D

mucukss canım..ben merak ettim lilacsı.bide dedim dikkatim dağılsın.sürekli bişey yiyoruz ailece.kendi önümdeki tabağı bitirdim evdekilerin önüne dadandım :D dana gibi oldum ben yaa..:evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım bugün temizlik vardı, snak, ben yapmış gibi yoruldum..
Öyle bir bakayım sizler ne yapıyorsunuz dedim.
sen nasılsın? eşin geldimi?

geldi canım..çikolatalarlaa..:D cocuk gibi sevindim yaa..yarın kontrolüm var ilk nst maceramız olacak.heyecaş yaptım :) seninde var dimi yarın kontrol..:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
mucukss canım..ben merak ettim lilacsı.bide dedim dikkatim dağılsın.sürekli bişey yiyoruz ailece.kendi önümdeki tabağı bitirdim evdekilerin önüne dadandım :D dana gibi oldum ben yaa..:evet:

geldi bilem canım.:D adamın elinden kuruyemiş tabağını aldım sen kendine yeniden koyarmısın dedim..su an bana bakıyoree ama ben onla göz göze gelmiyorum:evet::evet:

Ahahahaha çok iyi taktik; göz göze gelmemek :D Sen ne diyosun Nazoooooom ben 80 e merdiven dayadım. Bizim doktorun tartısı 2 kilo fazla tartıyo, geçen hafta beni 78,5 tarttı, çarşamba kesin 80 tartıcak, çünkü bu sabah evdeki tartım 77 tarttı. kontrole akşam gittiğimden ve 2 kilo fazla tarttığından kesin 80 çıkıcam :D :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aynen nazocum bende süekli yiyorum.. bide ne yediğimde belli değil, çöplük gibi oldu midem..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ahahahaha çok iyi taktik; göz göze gelmemek :D Sen ne diyosun Nazoooooom ben 80 e merdiven dayadım. Bizim doktorun tartısı 2 kilo fazla tartıyo, geçen hafta beni 78,5 tarttı, çarşamba kesin 80 tartıcak, çünkü bu sabah evdeki tartım 77 tarttı. kontrole akşam gittiğimden ve 2 kilo fazla tarttığından kesin 80 çıkıcam :D :D

ben tartılmaya korkuyorum.. biz bu kiloları nasıl vercez bilemiyorum:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Şu an bebişini emzirmeye çalışıyordur belki:)

kesin kesinnn:D yada oturmus uyumasını izliyordur:utan:
Babuşum; annene geçmiş olsun, Sılamıza da maşallah. Gününün net olarak belirlenmesine sevindim. Umarım bizimki de bekler zamanını :)

Az önce 2 defa aynısı bana oldu. Bayılacam sandım, elim kolum bi düştü, böyle ensemden aşağı baygınlık geçircektim sanki. Hemen yere çömelip eşime seslendim geldi kaldırdı beni :( Tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi... Anlamadım...

gecmiş olsun cnmm niye oldu ki acaba:( benim aletim yok ölcmedim o yüzden

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

tartı yanlıştır..:D boşver sen canım..hem ben resmini gördüm feysde az önce çokk tatlı olmussun sen..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet canım saat 12.00 de kontrolüm var..37+1 haftalığım..gelecek haftaya gün verebilir.

aynen nazocum bende süekli yiyorum.. bide ne yediğimde belli değil, çöplük gibi oldu midem..

can boğazdan gelir tanselim yaa..yiyelim hep beraber güzelleşelim.. benimde 12 dee :beyazbayrak:bende 36+1 olucam yarın demek 1 hafta var aramızda..bu gün almada iyiymiş ya..ne güzel tarih bellioluyo.bende subat tatili bitmeden doğursam ne tatlı olur :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çay tepsimi hazırladım çerez hoşbeş filan heyecan yaptım tepsideki çayı elime döktüm buz torbası ve ben oturuyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar