nasılsın laylacım.. Ankaradada hava kötü galiba.. televizyondan izlediğim kadarıyla..
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+
Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz?
kızlar kızlarr naparsınız?
napalım canım, vakit öldürüyom, dizi izleyerek
napalım canım, vakit öldürüyom, dizi izleyerek
iyiyim simoşum.. bugün temizlik vardı bende evim tertemiz oldu..Çarşambada mutfak temizlenecek inşalah.. Yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..
sen nasılsın? ne yaptın bugün?
ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+
Selam kızlar naparsınız? Hepiniz Lilacs ımı merak ettiniz?
iyidir yavruş beyim dizisini izliyor her zamanki gibi bende pc başındayım sen ne yapıyosun kocan ne zaman geliyor?
selam yıvvrum birde sen doğursaydın littlelım
canım bugün temizlik vardı, snak, ben yapmış gibi yoruldum..
Öyle bir bakayım sizler ne yapıyorsunuz dedim.
sen nasılsın? eşin geldimi?
mucukss canım..ben merak ettim lilacsı.bide dedim dikkatim dağılsın.sürekli bişey yiyoruz ailece.kendi önümdeki tabağı bitirdim evdekilerin önüne dadandımdana gibi oldum ben yaa..
geldi bilem canım.adamın elinden kuruyemiş tabağını aldım sen kendine yeniden koyarmısın dedim..su an bana bakıyoree ama ben onla göz göze gelmiyorum
mucukss canım..ben merak ettim lilacsı.bide dedim dikkatim dağılsın.sürekli bişey yiyoruz ailece.kendi önümdeki tabağı bitirdim evdekilerin önüne dadandımdana gibi oldum ben yaa..
geldi canım..çikolatalarlaa..cocuk gibi sevindim yaa..yarın kontrolüm var ilk nst maceramız olacak.heyecaş yaptım
seninde var dimi yarın kontrol..
Açok iyi taktik; göz göze gelmemek
Sen ne diyosun Nazoooooom ben 80 e merdiven dayadım. Bizim doktorun tartısı 2 kilo fazla tartıyo, geçen hafta beni 78,5 tarttı, çarşamba kesin 80 tartıcak, çünkü bu sabah evdeki tartım 77 tarttı. kontrole akşam gittiğimden ve 2 kilo fazla tarttığından kesin 80 çıkıcam
![]()
Şu an bebişini emzirmeye çalışıyordur belki
Babuşum; annene geçmiş olsun, Sılamıza da maşallah. Gününün net olarak belirlenmesine sevindim. Umarım bizimki de bekler zamanını
Az önce 2 defa aynısı bana oldu. Bayılacam sandım, elim kolum bi düştü, böyle ensemden aşağı baygınlık geçircektim sanki. Hemen yere çömelip eşime seslendim geldi kaldırdı beniTansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi... Anlamadım...
Açok iyi taktik; göz göze gelmemek
Sen ne diyosun Nazoooooom ben 80 e merdiven dayadım. Bizim doktorun tartısı 2 kilo fazla tartıyo, geçen hafta beni 78,5 tarttı, çarşamba kesin 80 tartıcak, çünkü bu sabah evdeki tartım 77 tarttı. kontrole akşam gittiğimden ve 2 kilo fazla tarttığından kesin 80 çıkıcam
![]()
evet canım saat 12.00 de kontrolüm var..37+1 haftalığım..gelecek haftaya gün verebilir.
aynen nazocum bende süekli yiyorum.. bide ne yediğimde belli değil, çöplük gibi oldu midem..