niye kızzzz
evett .. ama sonucu göstermediler. evet mi didiler hayır mı :sok
sergen kesin evet demiştir
niye kızzzz
evett .. ama sonucu göstermediler. evet mi didiler hayır mı :sok
sergen kesin evet demiştirhee bak bende duymadım sonucu..buraya laf yetiştiricem diye..
cıkıp hastahaneye gitcem lilacs yüzünden hee.. ama adını bilmiyorum. lilacs desem tanırlar mı??
hangi hastane biliyonmu.lilacs desen tanımazlardaa sezoş oldu bugun öğlen desen.olmadı tek tek doğuranları ziyaet et ecrincim biri mutlaka lilacsdır..:beyazbayrak:
bilmemmi hiçç aynı hastahaneye gidiyoruznst falan diye anlattım ya sabah dr böle inmiştir merdivenden hemsire böle dedim. cuma günü orda pinekledim dogum yapanları izledim de ordan bilyom
kalk kızz kalk o zaman.bi görde gelbu gökçede doğurdumu ne etti? hayatımın da sesi cıkmıyoo o da doğurdu ahanda diyim ben size...
hayatımın burnunu ısırcam az kaldıpc yi acık bırakıp doguma gitmemiştir heralde. gitmiş midir yoksa:sok
gökce yatıyodur bence dogursa haber verirdi .
sabah aklımdaydı valla da bilemedim gitsem ne dicem. ben lilacs ın netten arkadası mıyım dicem. adını bile bilmiyorum
ıssır kızz ..pc yi acık bırakıp doğuma gitti bu hatun..gökçede kanepesiyle bütün oldu sanırsam.doğurup süpriz yapcak bizee oğlusuyla... ne dicen ecrinim biz aynı ayda doğuracak hatunlar ******ndeyiz desenolmas..onların gelmesini beklicez...
ahanda acunu yicek köpek.bakıyon mu ecrinim?
dua ediyodur o kitchımdan bi parca kapsa da reyting olsa diebak bundan da yeni bi yarısma icat ederse sasma. haftanın 7 günü nü doldurmadan ragat etmicek
kızlarr cümleten iyi aksamlar..onların adına seni öpem ecrinim gel..illa birini öpüp gitcem:beyazbayrak: mucuksss..
ha doğru diyon valla..kız kapıverse hahhaaa
selam pikecim ne habersin görüşemedik kuzum haftayamı doğuracan bebişim
ya bana 31 ici gun verdi aslında ama bana daha erken olucakmış gibi geliyo..bi his... hakımızda hayırlısı olsun yeterki...senle aynıyız pikecim 37+1.. Benimde yarın kontrolüm var, banada gelecek haftaya sezeryan için gün vercek gibime geliyorayyy hem heyecalıyım hemde tırsıyorum..:sok
Aaaaa az önce Pikoşum buda değil miydi ben mi yanlış gördüm :acep:
Kızlar dün görümcemin birine uğradık 1 saat kadar iki hoşbeşten sonra işleri nası yapabiliyo musun falan dediler. ben de eşime yaptırıyorum dedim. Bi zorlarına gitti görmeniz lazımdı. diyolar ki, e tabi doğuma kadar, artık doğumdan sonra sen kendin yaparsın. Size ne be haspalar töbe töbeeee. eşim menun ben memnun deli midirler nedirler. Bide tutturdular gelip evi görmek istiyoruz, bebek odasına bakmak istiyoruz. Yaaa kızımdan önce o odaya girmesin kimse yaaa. Ne işiniz var karnı burnunda kadının evinde. Bi çay bari koyarmışım artık. Töbe töbeeeee! Bak gene düne gittim uyuz oldum haaa!
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?
3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.
oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...
epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.
saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...
darısı başınıza![]()
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?
3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.
oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...
epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.
saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...
darısı başınıza![]()
yazıkra biz babasız yemek yemiyoz kii :Sgit ye biatanem, yazık değilme eymenciğe.. afiyet olsun..
kızz burdan yazdım özel msj cep teli bende olmayanlara msj attım malum azo beni topiğin haberleşme koordinatörü yaptı dünBabuşum; annene geçmiş olsun, Sılamıza da maşallah. Gününün net olarak belirlenmesine sevindim. Umarım bizimki de bekler zamanını
Az önce 2 defa aynısı bana oldu. Bayılacam sandım, elim kolum bi düştü, böyle ensemden aşağı baygınlık geçircektim sanki. Hemen yere çömelip eşime seslendim geldi kaldırdı beniTansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi... Anlamadım...
Benim telim kapalı şimdi, sabaha açıcam bana da attın mı? Gerçi bana atmasan da olur, nasılsa var bende senin numaran
Evet Babuşum, kızlar yazmışlar genel anestezide çok ağrı oluyo diye. Ben de okuyunca hem üzüldüm hem korktum ama, başka bir alternatifim olmadığı için boynumu büküp kabullendim
Dur bebişim doğurma şimdi
günaydın balım gözünüüz aydın güselim allah analı babalı büyütsün inşallah oğluna kurban olsunlar emii yirim ben onu maşallah herşeyi gayet güsel cnm emmesi için acele etme sezeryandan sonra genelde bu tarz emmeme durumları olabiliyo cnm sağlığın sıhatin iyi olsunda hepsi düzelcek inşallah acıların tez zamanda geçer inşallah adına çok sevindik güselim rabbim hayırlı uğurlu etsin bebeğini darısı cümlemize olsun inşallah açılışın uğurlu gelir hepimize umarım ayağını sürdün bakalım dökülmeye başlayalım yavaştan cnm kendine dikkat et bebeğinede...kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?
oğlum 3350 gr ve 50 cm.
darısı başınıza![]()
canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah çokk sevindim
Maşallah topiğin ilk oğluna
emer annesi acele etme
epidural rahattı demek ses falan da yok diyosun iyi bari