2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cıkıp hastahaneye gitcem lilacs yüzünden hee.. ama adını bilmiyorum. lilacs desem tanırlar mı??:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
admin girmedi mi yaff rozetim kayıpp benimm:eek:ys: edminnnn edminnnnn burdaysan ses ver:D ben gidip bulayım msj atayım bari :semsiye:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cıkıp hastahaneye gitcem lilacs yüzünden hee.. ama adını bilmiyorum. lilacs desem tanırlar mı??:D

hangi hastane biliyonmu.lilacs desen tanımazlardaa sezoş oldu bugun öğlen desen.olmadı tek tek doğuranları ziyaet et ecrincim biri mutlaka lilacsdır..:beyazbayrak:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hangi hastane biliyonmu.lilacs desen tanımazlardaa sezoş oldu bugun öğlen desen.olmadı tek tek doğuranları ziyaet et ecrincim biri mutlaka lilacsdır..:beyazbayrak:

bilmemmi hiçç aynı hastahaneye gidiyoruz:D nst falan diye anlattım ya sabah dr böle inmiştir merdivenden hemsire böle dedim. cuma günü orda pinekledim dogum yapanları izledim de ordan bilyom:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bilmemmi hiçç aynı hastahaneye gidiyoruz:D nst falan diye anlattım ya sabah dr böle inmiştir merdivenden hemsire böle dedim. cuma günü orda pinekledim dogum yapanları izledim de ordan bilyom:D

kalk kızz kalk o zaman.bi görde gel :evet: bu gökçede doğurdumu ne etti? hayatımın da sesi cıkmıyoo o da doğurdu ahanda diyim ben size...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kalk kızz kalk o zaman.bi görde gel :evet: bu gökçede doğurdumu ne etti? hayatımın da sesi cıkmıyoo o da doğurdu ahanda diyim ben size...

hayatımın burnunu ısırcam az kaldı:D pc yi acık bırakıp doguma gitmemiştir heralde. gitmiş midir yoksa:sok

gökce yatıyodur bence dogursa haber verirdi .

sabah aklımdaydı valla da bilemedim gitsem ne dicem. ben lilacs ın netten arkadası mıyım dicem. adını bile bilmiyorum :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatımın burnunu ısırcam az kaldı:D pc yi acık bırakıp doguma gitmemiştir heralde. gitmiş midir yoksa:sok

gökce yatıyodur bence dogursa haber verirdi .

sabah aklımdaydı valla da bilemedim gitsem ne dicem. ben lilacs ın netten arkadası mıyım dicem. adını bile bilmiyorum :D

ıssır kızz ..pc yi acık bırakıp doğuma gitti bu hatun..gökçede kanepesiyle bütün oldu sanırsam.doğurup süpriz yapcak bizee oğlusuyla... ne dicen ecrinim biz aynı ayda doğuracak hatunlar ******ndeyiz desen:evet: olmas..onların gelmesini beklicez...

ahanda acunu yicek köpek.bakıyon mu ecrinim?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ıssır kızz ..pc yi acık bırakıp doğuma gitti bu hatun..gökçede kanepesiyle bütün oldu sanırsam.doğurup süpriz yapcak bizee oğlusuyla... ne dicen ecrinim biz aynı ayda doğuracak hatunlar ******ndeyiz desen:evet: olmas..onların gelmesini beklicez...

ahanda acunu yicek köpek.bakıyon mu ecrinim?

dua ediyodur o kitchımdan bi parca kapsa da reyting olsa die:D bak bundan da yeni bi yarısma icat ederse sasma. haftanın 7 günü nü doldurmadan ragat etmicek:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr cümleten iyi aksamlar..onların adına seni öpem ecrinim gel..illa birini öpüp gitcem:beyazbayrak: mucuksss..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

selam pikecim ne habersin görüşemedik kuzum haftayamı doğuracan bebişim:)

evet kusum ozledim seeni valla... bilemiyorum ki tatlım oyle gibi geliyo sanki.. bilemem tabii.. hayırlısı olsunda......
sen nasılsın? nasıl gidiyor?

senle aynıyız pikecim 37+1.. Benimde yarın kontrolüm var, banada gelecek haftaya sezeryan için gün vercek gibime geliyor:) ayyy hem heyecalıyım hemde tırsıyorum..:sok
ya bana 31 ici gun verdi aslında ama bana daha erken olucakmış gibi geliyo..bi his... hakımızda hayırlısı olsun yeterki...

Aaaaa az önce Pikoşum buda değil miydi ben mi yanlış gördüm :acep:

acık kalmıstır canım.. iceride idim.... malum annecim geldi onu cok yanlız bırakamıyorum.... nasılsın tatlım?

Kızlar dün görümcemin birine uğradık 1 saat kadar iki hoşbeşten sonra işleri nası yapabiliyo musun falan dediler. ben de eşime yaptırıyorum dedim. Bi zorlarına gitti görmeniz lazımdı. diyolar ki, e tabi doğuma kadar, artık doğumdan sonra sen kendin yaparsın. Size ne be haspalar töbe töbeeee. eşim menun ben memnun deli midirler nedirler. Bide tutturdular gelip evi görmek istiyoruz, bebek odasına bakmak istiyoruz. Yaaa kızımdan önce o odaya girmesin kimse yaaa. Ne işiniz var karnı burnunda kadının evinde. Bi çay bari koyarmışım artık. Töbe töbeeeee! Bak gene düne gittim uyuz oldum haaa!

tatlım bu kadınlar biraz seni kıskanıyo gibiler sanki? cok enteresan yani.. bosver canım sen keyfini bozma hiç............:huhuu:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah çokk sevindim
Maşallah topiğin ilk oğluna
emer annesi acele etme
epidural rahattı demek ses falan da yok diyosun iyi bari

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

oğlum 3350 gr ve 50 cm.

Canım gözünaydın..Rahat geçmesine çok sevindim, en azından korkanlarımız için bir umut olur..Bebişini görünce ağladın mı :D Nasıl bir andı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
git ye biatanem, yazık değilme eymenciğe.. afiyet olsun..
yazıkra biz babasız yemek yemiyoz kii :S
Babuşum; annene geçmiş olsun, Sılamıza da maşallah. Gününün net olarak belirlenmesine sevindim. Umarım bizimki de bekler zamanını :)

Az önce 2 defa aynısı bana oldu. Bayılacam sandım, elim kolum bi düştü, böyle ensemden aşağı baygınlık geçircektim sanki. Hemen yere çömelip eşime seslendim geldi kaldırdı beni :( Tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi... Anlamadım...

Benim telim kapalı şimdi, sabaha açıcam bana da attın mı? Gerçi bana atmasan da olur, nasılsa var bende senin numaran :)

Evet Babuşum, kızlar yazmışlar genel anestezide çok ağrı oluyo diye. Ben de okuyunca hem üzüldüm hem korktum ama, başka bir alternatifim olmadığı için boynumu büküp kabullendim :)

Dur bebişim doğurma şimdi :)
kızz burdan yazdım özel msj cep teli bende olmayanlara msj attım malum azo beni topiğin haberleşme koordinatörü yaptı dün :D

oğlum 3350 gr ve 50 cm.

günaydın balım gözünüüz aydın güselim allah analı babalı büyütsün inşallah oğluna kurban olsunlar emii yirim ben onu maşallah herşeyi gayet güsel cnm emmesi için acele etme sezeryandan sonra genelde bu tarz emmeme durumları olabiliyo cnm sağlığın sıhatin iyi olsunda hepsi düzelcek inşallah acıların tez zamanda geçer inşallah adına çok sevindik güselim rabbim hayırlı uğurlu etsin bebeğini darısı cümlemize olsun inşallah açılışın uğurlu gelir hepimize umarım ayağını sürdün bakalım dökülmeye başlayalım yavaştan cnm kendine dikkat et bebeğinede...
canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah çokk sevindim
Maşallah topiğin ilk oğluna
emer annesi acele etme
epidural rahattı demek ses falan da yok diyosun iyi bari

uleyn üç kağıtcı akşam o kadan yalvardım bişi yaz diye merak ettim seni nie yazmadın:uzgun: doğumu görünce hemen 2 cümle döktürtmüşün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar