2012 Şubat Anneleri

Tepki
56
günaydın annişler.. topiğin ilk bebeği hayırlısıyla doğmuş.. lilacs canım allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza inşallah..

Tepki
56

günaydın cnm sanada doğdu valla lilacs ayağını sürdü bakalım kimler devam ettircek hayırlısıyla...

benim daha sata göre 1 aydan fazlam var ama bakalım kız durucak mı :) rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum.. lilacs ne güzel dün gece bebeşinin kokusuyla uyudu.. :utan: senin de günün var daha dimi canım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hepinize günaydın kızlar. :utan:

Bugün karın, bel ve şiddetli sırt ağrısıyla uyandım. Hayırlısı bakalım. Nasılsa yarın doktor randevumuz var. :)

Ecrincim; Acunu protesto ediyorum, çünkü show tv yi resmen zaptetti. İzlemek istemiyorum her gün her gün :D

Pikem; bence de kıskanıyorlar, farkındayım. Amaaaan kıskandıklarıyla kalsınlar çok da tın :) Anneiğin için de gözün aydın :)

Lilacscım; gözünüz aydın tatlım. Topiğimizin ilk meleği o annesi. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu uzuuuuun bir hayatı olsun inşallah...

günaydın cnm sanada doğdu valla lilacs ayağını sürdü bakalım kimler devam ettircek hayırlısıyla...

:) Bence ikinci sırayı Hayatım alır.

Kızlar eşim evde de, ben şimdilik çıkıyorum, birazdan geri gelirim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim daha sata göre 1 aydan fazlam var ama bakalım kız durucak mı :) rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum.. lilacs ne güzel dün gece bebeşinin kokusuyla uyudu.. :utan: senin de günün var daha dimi canım
ben senden bir gün önceyim ticker öle diyo yane bence durur cnm daha korkma banada çıkcakmış gibi geliyo ama acılarımız artıyo artık ondan sanırım valla çok şanslı rabim bizede nasip etsin
Hepinize günaydın kızlar. :utan:

Bugün karın, bel ve şiddetli sırt ağrısıyla uyandım. Hayırlısı bakalım. Nasılsa yarın doktor randevumuz var. :)

Ecrincim; Acunu protesto ediyorum, çünkü show tv yi resmen zaptetti. İzlemek istemiyorum her gün her gün :D

Pikem; bence de kıskanıyorlar, farkındayım. Amaaaan kıskandıklarıyla kalsınlar çok da tın :) Anneiğin için de gözün aydın :)

Lilacscım; gözünüz aydın tatlım. Topiğimizin ilk meleği o annesi. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu uzuuuuun bir hayatı olsun inşallah...

:) Bence ikinci sırayı Hayatım alır.

Kızlar eşim evde de, ben şimdilik çıkıyorum, birazdan geri gelirim...

yok kız hayatım doğurmaz daha ben ona inandım bekler onun oğlan

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:

Ayy canım, cok sevindim ikinizin de iyi olmanıza. Oglun da masallah iyi dogmus.
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olur insallah.

Darısı bizlerin basına bakalım sıra kimde kimin bebis gelecek once :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... gelmemiş hrhalde...
oğlum çook tembel, emmiyor... ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

oğlum 3350 gr ve 50 cm.
ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... sormaya bile fırsatımız olmadı...

darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:

ayyy uyanır uyanmaz pc basına geldimm yazmıssındır diye:D hayırlı ugurlu olsunn tatlımm , rabbim saglıka büyütmeyi nasip etsin. emer annesi anca o da yorgundur.. emzirmeye baslamadan gögüs ucuna masaj yapmak ii gelir yazıyordu bi yerde. gercii bi sürü dr var orda da:D ayyyy ne güzel yaa darısı önce benim sonra bütün kızların basına:ask::ask::ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayy canım, cok sevindim ikinizin de iyi olmanıza. Oglun da masallah iyi dogmus.
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olur insallah.

Darısı bizlerin basına bakalım sıra kimde kimin bebis gelecek once :)

benimki gelcek derdim ama olan agrılarımı da kaybettim malisisf:D tam 6 subatta dogurcam hatta degişiklik olsun diye 10 subatta bile dogurabilirim:D bence sırada hayatım var:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzel anneler..

LİLACS canım gözün aydın..ALLAH analı babalı büyütsün :D sağlıkla kucağına aldın ya hersey yoluna girer..cok öpüyorum seni ve minik prensi...:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bugün öğlen bizim doktor randevumuz var kızlar..şimdilik öperiz sizi.gelince görüşürüz...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
lilacs cım gözün aydın Allahım yavrularımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah sen kurtuldun sırada kim var acaba bana little varmış gibi geliyor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bugün kontrolü olan 2 ya da 3 kişi vardı ama ambale olmuş beynimle hatırlayamıyorum ne yazık ki kimler olduğunu Allahım konuşmaya bile mecalim yok, aynı hamileliğimin ilk haftalarındaki gibiyim... :(
ayyy allah kolaylık versin güselim sağol öğleden sonra girmesse bi arıyım ben msndede yok çünküm
leader, simurganka01 selam kızlar kimse yok nedenki acep

günaydın laylam bilmiyorum millet evinde biz işte kuzum elimiz mahkum mesai tam gaz devam hanımefendidede iştede

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar