2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
evet canım saat 12.00 de kontrolüm var..37+1 haftalığım..gelecek haftaya gün verebilir.

ben tartılmaya korkuyorum.. biz bu kiloları nasıl vercez bilemiyorum:(

Hadi hayırlısı Tanselim. Senle aramızda 4 gün var, sen 4 gün daha büyüksün bizden. Bana 2 şubat dedi doktorumuz :) Kiloları da veririz inşallah beee. Naapalım :)

gecmiş olsun cnmm niye oldu ki acaba:( benim aletim yok ölcmedim o yüzden

Bilmiyorum ki. Zati bel ağrısı da başladı bugün itibariyle. Bence normal. Zaman daraldı, şikayetler arttı galiba :(

tartı yanlıştır..:D boşver sen canım..hem ben resmini gördüm feysde az önce çokk tatlı olmussun sen..

Aay şımarcam ama şimdi, teşekkür ederim :) Sen o tatlılığı bide bana sor. Normalde kilom 50-55 arasıydı. Evlendikten sonra 3,5 senede 10 kilo aldım. 65 le hamile kaldım şuan 77 yim. 80 e de çıkarım doğurana kadar. Tekrar 50-55 lere inmek en büyük amacım olacak sanırım tabi bebeğimden ve eşimden sonra :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
çay tepsimi hazırladım çerez hoşbeş filan heyecan yaptım tepsideki çayı elime döktüm buz torbası ve ben oturuyoruz

amannn.bişey varmı? geçmiş olsun canım.iyice suya tutsaydın..tühh..kız keske eşine deseydin getirseydi.göz göze gelmezdiniz olur biterdi..suya tut senn iyice tühh :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
amannn.bişey varmı? geçmiş olsun canım.iyice suya tutsaydın..tühh..kız keske eşine deseydin getirseydi.göz göze gelmezdiniz olur biterdi..suya tut senn iyice tühh :(

tuttum yııvvrum elim dondu birazda buz koyayım dedim kız herakşam o getiriyodu bugün belini incitmiş adama iyilik yappıyım dedim elime yüzüme bulaştırdım şimdi o benim gözüme bakıyor

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar dün görümcemin birine uğradık 1 saat kadar iki hoşbeşten sonra işleri nası yapabiliyo musun falan dediler. ben de eşime yaptırıyorum dedim. Bi zorlarına gitti görmeniz lazımdı. diyolar ki, e tabi doğuma kadar, artık doğumdan sonra sen kendin yaparsın. Size ne be haspalar töbe töbeeee. eşim menun ben memnun deli midirler nedirler. Bide tutturdular gelip evi görmek istiyoruz, bebek odasına bakmak istiyoruz. Yaaa kızımdan önce o odaya girmesin kimse yaaa. Ne işiniz var karnı burnunda kadının evinde. Bi çay bari koyarmışım artık. Töbe töbeeeee! Bak gene düne gittim uyuz oldum haaa!

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar dün görümcemin birine uğradık 1 saat kadar iki hoşbeşten sonra işleri nası yapabiliyo musun falan dediler. ben de eşime yaptırıyorum dedim. Bi zorlarına gitti görmeniz lazımdı. diyolar ki, e tabi doğuma kadar, artık doğumdan sonra sen kendin yaparsın. Size ne be haspalar töbe töbeeee. eşim menun ben memnun deli midirler nedirler. Bide tutturdular gelip evi görmek istiyoruz, bebek odasına bakmak istiyoruz. Yaaa kızımdan önce o odaya girmesin kimse yaaa. Ne işiniz var karnı burnunda kadının evinde. Bi çay bari koyarmışım artık. Töbe töbeeeee! Bak gene düne gittim uyuz oldum haaa!

simuş görümcelerini dövebilirmiyim acaba biraz stres atarım:sinir:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

tuttum yııvvrum elim dondu birazda buz koyayım dedim kız herakşam o getiriyodu bugün belini incitmiş adama iyilik yappıyım dedim elime yüzüme bulaştırdım şimdi o benim gözüme bakıyor

geçmişolsun canım ya.yanık pis bişeydir.ütü falan değer ya illet olurum..amann ne diye iyilik yapıyon...herkes bize iyilik yapsın.ben az önce eşimden nar suyu istedim.yurtdısına gitme cezası ona hahahah:evet: poflayarak gitti.bi dahaaa bişey istersennnnn dediii.sizce napar nar suyundan sonra deneyeyim mi :beyazbayrak::beyazbayrak:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simuş görümcelerini dövebilirmiyim acaba biraz stres atarım:sinir:

Dövebilirsin bebişim benim için hiç sakıncası yok :D Göya bebeğe hediye yapmışlar da onları verceklermiş falan fıstık. Verceksen ben sana geldim ver dimi. Zati 1 kere arayıp sormamışsınız, buna rağmen eşimi kırmamak için gelip 1 saat de olsa durmuşum yanınızda. Amaaaan...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yetenek sizsinizde bi kız varr yıkılıyo yaff

Ben Acunu protesto ediyom, izlemiyom o kanalı :D

geçmişolsun canım ya.yanık pis bişeydir.ütü falan değer ya illet olurum..amann ne diye iyilik yapıyon...herkes bize iyilik yapsın.ben az önce eşimden nar suyu istedim.yurtdısına gitme cezası ona hahahah:evet: poflayarak gitti.bi dahaaa bişey istersennnnn dediii.sizce napar nar suyundan sonra deneyeyim mi :beyazbayrak::beyazbayrak:

Hhhhhh deneme bence yazık kız adama :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sen varya adrenalin seviyosun daha türkçesi kaşınmayı istesene çok merak ettim:cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

kendi kocaları yapsa hoslarına gider..gitme sen onlaraa.doğumdan sonra da iş de yapma...kocalar yapsın..benim ki mutfakta calısıyor bak..ama az sonra kafama fırlatcak o sıkma aletini hahahaha:beyazbayrak::beyazbayrak:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kendi kocaları yapsa hoslarına gider..gitme sen onlaraa.doğumdan sonra da iş de yapma...kocalar yapsın..benim ki mutfakta calısıyor bak..ama az sonra kafama fırlatcak o sıkma aletini hahahaha:beyazbayrak::beyazbayrak:

Daha da gitmem zaten. Ne zaman gitsek eşimle aramızda heeeep ama heeep bi tartışma çıkıyo. Beni afakanlar basıyo, canım deli gibi sigara içmek istiyo :D Bu da sondu artık. Hııııh kokmuşlar :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neyse kızlar ben biraz çıkayım, birazdan gene gelirim sanırsam :) Bi duş alayım, azcık bünyem salsın kendini... Hepinizi öperim, görüşmek üzre :beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

valla simusum ona mı yazık olur bana mı dur bilemedim.şimdi sıkma aletiyle mücadele ediyoo.sesini duyumm..cok ayıp seyler diyoo...:eek:ys: hiii terbiyesiz kocam..:cokkomik:

sen varya adrenalin seviyosun daha türkçesi kaşınmayı istesene çok merak ettim:cokkomik:

kız sırtımı mı kasıtayım onu mu desem..bacım beni göle doğru fırlatma ihtimali var..dur azcık zaman geçsin aradan.nar suyunuda sevmem zatii eksi ekşi..maksat eziyet olsun:beyazbayrak:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla simusum ona mı yazık olur bana mı dur bilemedim.şimdi sıkma aletiyle mücadele ediyoo.sesini duyumm..cok ayıp seyler diyoo...:eek:ys: hiii terbiyesiz kocam..:cokkomik:

kız sırtımı mı kasıtayım onu mu desem..bacım beni göle doğru fırlatma ihtimali var..dur azcık zaman geçsin aradan.nar suyunuda sevmem zatii eksi ekşi..maksat eziyet olsun:beyazbayrak:

iyiki benim karım değilsin psikopat şey adama gerçekten üzüldüm zavallı ........... bey

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yetenek sizsinizde bi kız varr yıkılıyo yaff
ukraynalı olan dimii.güzel hatun..

iyiki benim karım değilsin psikopat şey adama gerçekten üzüldüm zavallı ........... bey

hehehe seninde dünürün olcam...gitmeseydi oda ya doğursaydım o karda kışta muhahaha yasasın kötülük...o değilde mutfağımın içine nar suyu etmiştir kocam.her yere sıçratmadan suna bi bakim.sonra ne isticeğimi buldum.:beyazbayrak::beyazbayrak: sırtımı kesele ayak bileklerimi ovala dicem :D banyoda en fazla ümümü sıkar..hahahaa :)yada sıcak suyla haşlar mı kii

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

niye kızzzz:D
ukraynalı olan dimii.güzel hatun..

hehehe seninde dünürün olcam...gitmeseydi oda ya doğursaydım o karda kışta muhahaha yasasın kötülük...o değilde mutfağımın içine nar suyu etmiştir kocam.her yere sıçratmadan suna bi bakim.sonra ne isticeğimi buldum.:beyazbayrak::beyazbayrak: sırtımı kesele ayak bileklerimi ovala dicem :D banyoda en fazla ümümü sıkar..hahahaa :)yada sıcak suyla haşlar mı kii

evett .. ama sonucu göstermediler. evet mi didiler hayır mı :sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar