2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
afiyet olsun kızlar yarasın oğluşlarınıza inşallah..boşver azo sen tad almasanda kuzey pekte iyi alır sen balıkları yutmaya bak:D:D
benimde canım çipura,levrek tarzı büyük balık istiyor fırında patatesli yapacan soğanlı defne yapraklı tane karabiberli allah allahhhhhh..acaba bendemi alsam eve giderken ama annem yemek yapmıştırrr:(:(

Al canım yemek yarına kalır. Yarın ugrasmaz yemekle annecigin.

Canın cektiyse erteleme:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sorma azoo acım büyük.. bu kız böle degildi. hiç iplemezdi babasını. simdi o konusurken bile oynuyoo. kendini göstermek ister gibi. adam gelip sehpa basına cöküyo baslıyo anlatmaya benim kız cosuyo :(

Hehehe kıskanççç :cokkomik: Eeee adam evde 2 dişinin yanında paylaşılamayan adam olacak kolay değil :D
Benim rahmetli Aykut abimin (kuzen) kızı 3-4 aylıktı..Onu yatağa yatırmışlardı..Eşi konuşuyordu bebekle, bebekte tepki yok öyle dinliyor..Arkasından Aykut abim yüzünü gösterir göstermez başlardı yatakta deli gibi tepinmeye bebek :D Bi de konuşunca Allahhhh görsenn ne cilveler ne gülücükler :D Babaya düşkün oluyorlar zilliler :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet gökçe dön evine hemide çabuk dön azoyla ben göbeklerimizle döveriz yoksa seni haaaaaaa:D:D:D
acaba blucum doğurmuş olmasın yoksa girerdi hakkaten ki bugün lilacs doğuracağınıda biliyordu

Ay olur mu olur he..Leader sende mi vardı telefonu msj attıydın bi kere?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hehehe kıskanççç :cokkomik: Eeee adam evde 2 dişinin yanında paylaşılamayan adam olacak kolay değil :D
Benim rahmetli Aykut abimin (kuzen) kızı 3-4 aylıktı..Onu yatağa yatırmışlardı..Eşi konuşuyordu bebekle, bebekte tepki yok öyle dinliyor..Arkasından Aykut abim yüzünü gösterir göstermez başlardı yatakta deli gibi tepinmeye bebek :D Bi de konuşunca Allahhhh görsenn ne cilveler ne gülücükler :D Babaya az düşkün oluyorlar zilliler :D

evet arkadasın kızı da öle.. koridordan ses duyuyoo nefesini yutuyo heyecandan :sok daha 5_6 aylık bide. babası boynuna yaslıyo onu tık cıkarmadan yatıyo, kucagında tık cıkarmadan oturuyo. ama baskasında oldu mu annesi de dahil ciykkk diye ötüyo 2 dk da bir.. kendime bi de oglan yapim madem ilerleyen yıllarda. o da bana düskün olsun napim artık:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet arkadasın kızı da öle.. koridordan ses duyuyoo nefesini yutuyo heyecandan :sok daha 5_6 aylık bide. babası boynuna yaslıyo onu tık cıkarmadan yatıyo, kucagında tık cıkarmadan oturuyo. ama baskasında oldu mu annesi de dahil ciykkk diye ötüyo 2 dk da bir.. kendime bi de oglan yapim madem ilerleyen yıllarda. o da bana düskün olsun napim artık:D

Ahahah nefesini mi tutuyor :D Yerim onu ya gözümün önünde canlandı birden ısırasım geldi :D
Yap kız, ben de kız yapayım bitane diyom ama ikinci de erkek olabülü -rgulu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aslında ben kıskanmazdım yaff.. bi kere kayınvalidem dediydi kızlar babaya düskün olur en cok babasını sevcek diye. o gün bugün içimde kıskanclık tohumları yeserdi:D keske diyeydim 5 kızın olduguna göre sen cok sanssızsın o zaman deyi:D allam ne fanyım yaa. neyse aksam ona gitcem büyük ihtimal cok dedikodu yapmiim

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Bakalım bizim oglanlar bize mi duskun olucak :D

Ona gore tavsiye ederik sana yap ya d yapma diye :D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ahahah nefesini mi tutuyor :D Yerim onu ya gözümün önünde canlandı birden ısırasım geldi :D
Yap kız, ben de kız yapayım bitane diyom ama ikinci de erkek olabülü -rgulu

yakınlarda görürsem resmini cekeyim de bakalım içinden neler yapmak gelcek:D allah ın tospigii sisko sisko yanakları var, bide kocaman ama cekik cekikk cözleri, tam ortadada kiraz dudişleri:D tombull kuzucuk:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Benim rahmetli Aykut abimin (kuzen) kızı 3-4 aylıktı..Onu yatağa yatırmışlardı..Eşi konuşuyordu bebekle, bebekte tepki yok öyle dinliyor..Arkasından Aykut abim yüzünü gösterir göstermez başlardı yatakta deli gibi tepinmeye bebek :D Bi de konuşunca Allahhhh görsenn ne cilveler ne gülücükler :D Babaya düşkün oluyorlar zilliler :D

hehehe zilliye bakın.kuma bunlarr ben ne yapcaksam 2 kumayla bakalım :D babasıyla aynı yatakta yatıyoruz diye bile bozuluyor be.irem babasına gecen baba annem koca göbeğiyle seni rahatsız ediyorsa senle ben yatak odasında yatalım annem benim odamda yatsın diyordu.:cokkomik:nasıl bi anlaşmaya vardılar bilemiyorum :D

kızlar bu arada lilacsdan bi haber yok sanırım:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hehehe zilliye bakın.kuma bunlarr ben ne yapcaksam 2 kumayla bakalım :D babasıyla aynı yatakta yatıyoruz diye bile bozuluyor be.irem babasına gecen baba annem koca göbeğiyle seni rahatsız ediyorsa senle ben yatak odasında yatalım annem benim odamda yatsın diyordu.:cokkomik:nasıl bi anlaşmaya vardılar bilemiyorum :D

aksam girerim dedi ya cnm ancak gelir. ikisi de iyiymiş ya bekleriz napalım:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

vay zilliye bak babayı paylaşamıyo hee :D
bu arada lilacs haberdar etti biz iyiyiz akşama girer haber veririz gibilerinden çok şükür iyilermiş başkada bi haber alamadık nazom

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet kızlar topiğimizin ilk melek bebeği sizce kaç kg ve kac cmdir??? yorumlarrr

vay zilliye bak babayı paylaşamıyo hee :D
bu arada lilacs haberdar etti biz iyiyiz akşama girer haber veririz gibilerinden çok şükür iyilermiş başkada bi haber alamadık nazom

aa haber geldi yanii.aman iyi olsunlarda.ohh ne güzel yaa.allah annesiyle babasıyla büyütmeyi nasip etsin...gözleri aydın..:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar