Ara sor istersen canım, menüyü beğenmezsen alırsın
Valla öyle tatlım ama kaptık şifayı en kötüsündenAkşama ıhlamur manyağı edecem kendimi yine
afiyet olsun kızlar yarasın oğluşlarınıza inşallah..boşver azo sen tad almasanda kuzey pekte iyi alır sen balıkları yutmaya bak
benimde canım çipura,levrek tarzı büyük balık istiyor fırında patatesli yapacan soğanlı defne yapraklı tane karabiberli allah allahhhhhh..acaba bendemi alsam eve giderken ama annem yemek yapmıştırrr
sorma azoo acım büyük.. bu kız böle degildi. hiç iplemezdi babasını. simdi o konusurken bile oynuyoo. kendini göstermek ister gibi. adam gelip sehpa basına cöküyo baslıyo anlatmaya benim kız cosuyo
evet gökçe dön evine hemide çabuk dön azoyla ben göbeklerimizle döveriz yoksa seni haaaaaaa
acaba blucum doğurmuş olmasın yoksa girerdi hakkaten ki bugün lilacs doğuracağınıda biliyordu
kızlar benim göbegim cok catladııı yaa. iki yanın alt taraflarından
Hehehe kıskançççEeee adam evde 2 dişinin yanında paylaşılamayan adam olacak kolay değil
![]()
Benim rahmetli Aykut abimin (kuzen) kızı 3-4 aylıktı..Onu yatağa yatırmışlardı..Eşi konuşuyordu bebekle, bebekte tepki yok öyle dinliyor..Arkasından Aykut abim yüzünü gösterir göstermez başlardı yatakta deli gibi tepinmeye bebekBi de konuşunca Allahhhh görsenn ne cilveler ne gülücükler
Babaya az düşkün oluyorlar zilliler
evet arkadasın kızı da öle.. koridordan ses duyuyoo nefesini yutuyo heyecandan :sok daha 5_6 aylık bide. babası boynuna yaslıyo onu tık cıkarmadan yatıyo, kucagında tık cıkarmadan oturuyo. ama baskasında oldu mu annesi de dahil ciykkk diye ötüyo 2 dk da bir.. kendime bi de oglan yapim madem ilerleyen yıllarda. o da bana düskün olsun napim artık
Ay olur mu olur he..Leader sende mi vardı telefonu msj attıydın bi kere?
Ay olur mu olur he..Leader sende mi vardı telefonu msj attıydın bi kere?
evet arkadasın kızı da öle.. koridordan ses duyuyoo nefesini yutuyo heyecandan :sok daha 5_6 aylık bide. babası boynuna yaslıyo onu tık cıkarmadan yatıyo, kucagında tık cıkarmadan oturuyo. ama baskasında oldu mu annesi de dahil ciykkk diye ötüyo 2 dk da bir.. kendime bi de oglan yapim madem ilerleyen yıllarda. o da bana düskün olsun napim artık
Ah nefesini mi tutuyor
Yerim onu ya gözümün önünde canlandı birden ısırasım geldi
![]()
Yap kız, ben de kız yapayım bitane diyom ama ikinci de erkek olabülü -rgulu
Hehehe kıskançççEeee adam evde 2 dişinin yanında paylaşılamayan adam olacak kolay değil
![]()
Benim rahmetli Aykut abimin (kuzen) kızı 3-4 aylıktı..Onu yatağa yatırmışlardı..Eşi konuşuyordu bebekle, bebekte tepki yok öyle dinliyor..Arkasından Aykut abim yüzünü gösterir göstermez başlardı yatakta deli gibi tepinmeye bebekBi de konuşunca Allahhhh görsenn ne cilveler ne gülücükler
Babaya düşkün oluyorlar zilliler
Bakalım bizim oglanlar bize mi duskun olucak
Ona gore tavsiye ederik sana yap ya d yapma diye
hehehe zilliye bakın.kuma bunlarr ben ne yapcaksam 2 kumayla bakalımbabasıyla aynı yatakta yatıyoruz diye bile bozuluyor be.irem babasına gecen baba annem koca göbeğiyle seni rahatsız ediyorsa senle ben yatak odasında yatalım annem benim odamda yatsın diyordu.
nasıl bi anlaşmaya vardılar bilemiyorum
kızlar bu arada lilacsdan bi haber yok sanırım:lilav:
hehehe zilliye bakın.kuma bunlarr ben ne yapcaksam 2 kumayla bakalımbabasıyla aynı yatakta yatıyoruz diye bile bozuluyor be.irem babasına gecen baba annem koca göbeğiyle seni rahatsız ediyorsa senle ben yatak odasında yatalım annem benim odamda yatsın diyordu.
nasıl bi anlaşmaya vardılar bilemiyorum
kızlar bu arada lilacsdan bi haber yok sanırım:lilav:
evet kızlar topiğimizin ilk melek bebeği sizce kaç kg ve kac cmdir??? yorumlarrr
evet kızlar topiğimizin ilk melek bebeği sizce kaç kg ve kac cmdir??? yorumlarrr
vay zilliye bak babayı paylaşamıyo hee
bu arada lilacs haberdar etti biz iyiyiz akşama girer haber veririz gibilerinden çok şükür iyilermiş başkada bi haber alamadık nazom