Saolun kızlar, çok teşekkürler.Annem şimdi iyi hamdolsun.Annemin dişiyle karışık boğazı ağrıyodu 2 gündür,yemek filan yiyemiyodu.Bugün doktora götürdüm.Meğer kanal tedavisi yaptırmıştı önceden yarım yamalak yapmış yapan doktor, iltihap olmuş o ağrı yapıyormuş.Röntgen filan çekildi,antibiyotik verdiler iltihap kuruyunca tekrar dişi yapılacak.Hamdolsun önemli bişey çıkmadı.
Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.
Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...
ivet var anacığım ama senin değil annenin nosu var bendeordan atabilirim msj yazmayı biliyo demi benim annem bilmiyoda sadece okuyabiliyo telde arar filan ona göre kızçeler doğuran msj çektirsin bana haberim olsun flaş haber gecede olsa 2-3 çekin msj nete girer o saatte yazarım
ayy maşallah kızına kocuman olmuş doğmaya müsait hayırlısı olsun haftaya salı sabah 8,30 cimcimemiz geliyo yehhuu tarih bilince ne güsel yaaa 1 haftan var süperr babuş haber bekliyorum çok şükür darısı bizlereSaolun kızlar, çok teşekkürler.Annem şimdi iyi hamdolsun.Annemin dişiyle karışık boğazı ağrıyodu 2 gündür,yemek filan yiyemiyodu.Bugün doktora götürdüm.Meğer kanal tedavisi yaptırmıştı önceden yarım yamalak yapmış yapan doktor, iltihap olmuş o ağrı yapıyormuş.Röntgen filan çekildi,antibiyotik verdiler iltihap kuruyunca tekrar dişi yapılacak.Hamdolsun önemli bişey çıkmadı.
Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.
Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Benim doğuma gideceğim gün saat belli.24 Ocak Salı sabah 08:30.Saat 7de orda olacağız Allah nasip ederse.
Sana giderken haber veririm msj atarım.
Ama daha önce gelmeye niyetlenirse hanım sultan mutlaka msj atarım ben doğuma gidiyorum,şu oldu bu oldu diye
Annem de mesaj atmayı bilir ama benim telefonu çözemez.
Eşim de okur ama cevap yazmaz sanırımO da benim telefondan pek anlamıyo
Siz o yüzden benden haber bekleyin.
Ay haftaya salıııııÇok heyecanlı oluyor ya vaktini bilince hayırlısı olsun inşallah babuşum...Doktorun öyle diyorsa inanmalı ve güvenmelisin, senin için en doğrusunu söylediğine eminim ben.
Anneciğine de çok çok geçmiş olsun.
Maşallah Sıla kızımız toparlamış artık iyice kendini, haftaya kadar 3700 olur kesin.
ayy maşallah kızına kocuman olmuş doğmaya müsait hayırlısı olsun haftaya salı sabah 8,30 cimcimemiz geliyo yehhuu tarih bilince ne güsel yaaa 1 haftan var süperr babuş haber bekliyorum çok şükür darısı bizlere
aneaam sancı giriyo bacılarr ara ara kastırıyo beni kışş kışş yalancı sancı de get başımdan
Amin canım inşallah...
Benim de nst'de çok sancım çıktı.Ama düzensizmiş ve doktor doğum eylemini başlatmaya yeterli değil dedi...
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Benim de en son isteyeceğim doğum şekli genel anestezi halindeki sezeryandır.
cnm agrılı oluyomus genel haketten. nezos beni muayene ederken hemsiresine dedi işte bilmem kim dogum yaptı diye. kız nasıl oldu dedi. genel istedi cok korkuyomus genel yaptık dedi. hemsirsi de ayy cok agrısı olcak ama simdi dedi. nezos da evet ama beni dinlemiyolar ki korkuyorumm dedi bizde öle yaptık dedi. oluyomus yanii agrı hemsire de söyledigine göre
Ay iyi bari Tubiş sağol sen bizim haberleşme koordinatörümüzsün seni bu göreve atadım![]()
Bu arada ben doğurduktan sonra 2 gün içinde eklicem resmimizi
Anammmm ohh enişte evin en kıymetlisi modunda![]()
Hepimiz aynıyız canım, ben de sofra kuracam üşeniyom![]()
Yok kız benim küçüklükten beri hayalimdi hastanede yatmakPsikopat mıydım neydim bilmiyom, hep keşke bikaç gün hastanede yatsam da beni ziyaret etseler derdim
Ben hastanede kalmak istiyorum en az 1 gece
canım tatlı istiyooo benim bu saatten sonra ne yapsam da yesem kiys:
Amin canım inşallah...
Benim de nst'de çok sancım çıktı.Ama düzensizmiş ve doktor doğum eylemini başlatmaya yeterli değil dedi...
ölüyom babuş siz nasıl tuttunuz anam bu bebeleri içerde tüm kemiklerim kasılıyo yeminle bebeği benzettiği şeye bak koptumarap atı gibi sonradan açıldı diyo yaaa fırlama maşallahı var darısı başıma
benimde öle.. hiç hastahanede yatmadım ben içime dert oldu. yatayım ben gelsinler gitsinler, yemegimi iççegimi ayagıma getirsinler, sıcak temizz ohhh
benim cnm da sekerpare istiyo
ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodumyazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:
Ayyy demeyin kızlar yaw
Ayyy demeyin kızlar yaw
ecrinim tansiyonun düştü galiba, bol bol dinlenmeye bak tatlım..
evinde mis gibi olmuştur, güle güle kirlet tatlım..
çok fena yaaa son 1 ay geçmiycek galibaVallahi bilmiyom ki lidoşum nasıl tuttuk
Benim de bütün kemiklerim ayrılıyo ama sorma...
valla öle dedi babusum.. sen genel mi olcaktın bilsem sölemezdim masallah kuzuna bu arada.. bölelikle en sıska bebe benimki oldu yine.. bide ultrason fazla ölcüyosa bilemiyorum artık:sok
çok fena yaaa son 1 ay geçmiycek galiba
ecrin geçmiş olsun cnm benim dikakt et yormadında halbusem kendini bugün ama bişeye canını mı sıktın