2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilacsıma çok sevindim.Rabbim evladıyla ailesyle uzun,sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...Maşallah subhanallah.O kurtuldu,darısı başımıza olsun inşallah detaylı haberleri alırız

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
haa bide simuşumun nosu var haydinn kızçeler özel msj çektirin bana yada ben topnuza atam nomu kaydedin beni bilgilendirin anacıığım

ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, tansel ivet şu anda sizlerin nosu yok bacılar bende özelden çektiriyom nomu okeytomudur?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Saolun kızlar, çok teşekkürler.Annem şimdi iyi hamdolsun.Annemin dişiyle karışık boğazı ağrıyodu 2 gündür,yemek filan yiyemiyodu.Bugün doktora götürdüm.Meğer kanal tedavisi yaptırmıştı önceden yarım yamalak yapmış yapan doktor, iltihap olmuş o ağrı yapıyormuş.Röntgen filan çekildi,antibiyotik verdiler iltihap kuruyunca tekrar dişi yapılacak.Hamdolsun önemli bişey çıkmadı.

Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.

Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Ay haftaya salııııı :evet::evet: Çok heyecanlı oluyor ya vaktini bilince hayırlısı olsun inşallah babuşum...Doktorun öyle diyorsa inanmalı ve güvenmelisin, senin için en doğrusunu söylediğine eminim ben.
Anneciğine de çok çok geçmiş olsun.
Maşallah Sıla kızımız toparlamış artık iyice kendini, haftaya kadar 3700 olur kesin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ivet var anacığım ama senin değil annenin nosu var bende :D ordan atabilirim msj yazmayı biliyo demi benim annem bilmiyoda sadece okuyabiliyo telde arar filan ona göre kızçeler doğuran msj çektirsin bana haberim olsun flaş haber gecede olsa 2-3 çekin msj nete girer o saatte yazarım :D

Benim doğuma gideceğim gün saat belli.24 Ocak Salı sabah 08:30.Saat 7de orda olacağız Allah nasip ederse.
Sana giderken haber veririm msj atarım.
Ama daha önce gelmeye niyetlenirse hanım sultan mutlaka msj atarım ben doğuma gidiyorum,şu oldu bu oldu diye :)
Annem de mesaj atmayı bilir ama benim telefonu çözemez.
Eşim de okur ama cevap yazmaz sanırım :D O da benim telefondan pek anlamıyo :)
Siz o yüzden benden haber bekleyin. :D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Saolun kızlar, çok teşekkürler.Annem şimdi iyi hamdolsun.Annemin dişiyle karışık boğazı ağrıyodu 2 gündür,yemek filan yiyemiyodu.Bugün doktora götürdüm.Meğer kanal tedavisi yaptırmıştı önceden yarım yamalak yapmış yapan doktor, iltihap olmuş o ağrı yapıyormuş.Röntgen filan çekildi,antibiyotik verdiler iltihap kuruyunca tekrar dişi yapılacak.Hamdolsun önemli bişey çıkmadı.

Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.

Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...
ayy maşallah kızına kocuman olmuş doğmaya müsait hayırlısı olsun haftaya salı sabah 8,30 cimcimemiz geliyo yehhuu tarih bilince ne güsel yaaa 1 haftan var süperr babuş haber bekliyorum çok şükür darısı bizlere
Benim doğuma gideceğim gün saat belli.24 Ocak Salı sabah 08:30.Saat 7de orda olacağız Allah nasip ederse.
Sana giderken haber veririm msj atarım.
Ama daha önce gelmeye niyetlenirse hanım sultan mutlaka msj atarım ben doğuma gidiyorum,şu oldu bu oldu diye :)
Annem de mesaj atmayı bilir ama benim telefonu çözemez.
Eşim de okur ama cevap yazmaz sanırım :D O da benim telefondan pek anlamıyo :)
Siz o yüzden benden haber bekleyin. :D:D

aneaam sancı giriyo bacılarr ara ara kastırıyo beni kışş kışş yalancı sancı de get başımdan

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay haftaya salııııı :evet::evet: Çok heyecanlı oluyor ya vaktini bilince hayırlısı olsun inşallah babuşum...Doktorun öyle diyorsa inanmalı ve güvenmelisin, senin için en doğrusunu söylediğine eminim ben.
Anneciğine de çok çok geçmiş olsun.
Maşallah Sıla kızımız toparlamış artık iyice kendini, haftaya kadar 3700 olur kesin.

Vaktini bilince heyecanlı ve gergin oluyo Azoşum gerçekten...Değişik bi duygu.Bugün zaten biraz stres yaptım nedense son kontrol diye mi artık,bilemiyorum.Anneme de dedim bak tansiyonum yükseldi şu anda kesin.Dediğim gibi de çıktı.Normal bi heyecanla 180leri bulan tansiyonun doğum stresi artı ıkınma eylemini kaldıramaz,bebeğe zarar veririz dedi.Sanırım en doğrusu bu olduğuna inandığı için böyle dedi, çünkü bugün girdiği doğum 40 haftasını da tamamlayan,hala ne sancısı ne nişanı gelen,suyu azaldığı için suni sancıyla normal doğum yapacak bi hastasıydı.Yani normal de doğurtuyor isteyeni,yapabilecek olanı.Ama senin harcın değil diyor yapacak bişi yok...
Hayırlısı.
Benim yavruş arap atı gibi sonradan açıldı :D Epey toparladı kendini valla :) Gerçi doktor usg'nin gösterdiğini pek doğru bulmuyo,ondan biraz aşağıdadır ama yine de iyi diyo bakalım :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayy maşallah kızına kocuman olmuş doğmaya müsait hayırlısı olsun haftaya salı sabah 8,30 cimcimemiz geliyo yehhuu tarih bilince ne güsel yaaa 1 haftan var süperr babuş haber bekliyorum çok şükür darısı bizlere

aneaam sancı giriyo bacılarr ara ara kastırıyo beni kışş kışş yalancı sancı de get başımdan

Amin canım inşallah...
Benim de nst'de çok sancım çıktı.Ama düzensizmiş ve doktor doğum eylemini başlatmaya yeterli değil dedi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amin canım inşallah...
Benim de nst'de çok sancım çıktı.Ama düzensizmiş ve doktor doğum eylemini başlatmaya yeterli değil dedi...

ölüyom babuş siz nasıl tuttunuz anam bu bebeleri içerde tüm kemiklerim kasılıyo yeminle bebeği benzettiği şeye bak koptum :D arap atı gibi sonradan açıldı diyo yaaa fırlama maşallahı var darısı başıma

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Benim de en son isteyeceğim doğum şekli genel anestezi halindeki sezeryandır.

cnm agrılı oluyomus genel haketten. nezos beni muayene ederken hemsiresine dedi işte bilmem kim dogum yaptı diye. kız nasıl oldu dedi. genel istedi cok korkuyomus genel yaptık dedi. hemsirsi de ayy cok agrısı olcak ama simdi dedi. nezos da evet ama beni dinlemiyolar ki korkuyorumm dedi bizde öle yaptık dedi. oluyomus yanii agrı hemsire de söyledigine göre

Ayyy demeyin kızlar yaw :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay iyi bari Tubiş sağol sen bizim haberleşme koordinatörümüzsün seni bu göreve atadım :D
Bu arada ben doğurduktan sonra 2 gün içinde eklicem resmimizi :D

Anammmm ohh enişte evin en kıymetlisi modunda :D

Hepimiz aynıyız canım, ben de sofra kuracam üşeniyom :D

Yok kız benim küçüklükten beri hayalimdi hastanede yatmak :D Psikopat mıydım neydim bilmiyom, hep keşke bikaç gün hastanede yatsam da beni ziyaret etseler derdim :D Ben hastanede kalmak istiyorum en az 1 gece :)

benimde öle.. hiç hastahanede yatmadım ben içime dert oldu. yatayım ben gelsinler gitsinler, yemegimi iççegimi ayagıma getirsinler, sıcak temizz ohhh:D
canım tatlı istiyooo benim bu saatten sonra ne yapsam da yesem ki:eek:ys:

benim cnm da sekerpare istiyo:utan:

ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodum:( yazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Amin canım inşallah...

canımcım annene geçmiş olsun..
bebişlde toparlanmış şükürler olsun..
Doktorun senle ilgili en doğrusunu düşünüyordur. Yüksek tansiyon çok önemli. Bunu gözardı edip sana normal doğumu öneremez.
Şimdi 24 ocak senin tarihin.. Ay çok heyecanlı babuşum:)
benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olacak:..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ölüyom babuş siz nasıl tuttunuz anam bu bebeleri içerde tüm kemiklerim kasılıyo yeminle bebeği benzettiği şeye bak koptum :D arap atı gibi sonradan açıldı diyo yaaa fırlama maşallahı var darısı başıma

Vallahi bilmiyom ki lidoşum nasıl tuttuk :)
Benim de bütün kemiklerim ayrılıyo ama sorma...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benimde öle.. hiç hastahanede yatmadım ben içime dert oldu. yatayım ben gelsinler gitsinler, yemegimi iççegimi ayagıma getirsinler, sıcak temizz ohhh:D

benim cnm da sekerpare istiyo:utan:

ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodum:( yazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:

ecrinim tansiyonun düştü galiba, bol bol dinlenmeye bak tatlım..
evinde mis gibi olmuştur, güle güle kirlet tatlım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyy demeyin kızlar yaw :(

korkma babuşum anestesi süper kız ben bi kere yedim mükemmeldi hiçbişi hatırlamıyon uyanıncada gayet iyi korkulcak bişi yok doğurmadım ama olsun yane no panikk

kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinim tansiyonun düştü galiba, bol bol dinlenmeye bak tatlım..
evinde mis gibi olmuştur, güle güle kirlet tatlım..

heralde:( oldu valla. evin heryerii buram buram domestos kokuyo:D bi tek perdeyi hemen astırdım burusuklar acılmadılar. neyse eve gelen bi kurban secer ütületirim söktürüp:D sende güle güle kirlett:utan: ben büyük bi zevkle kirletirim kısa zamanda:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Vallahi bilmiyom ki lidoşum nasıl tuttuk :)
Benim de bütün kemiklerim ayrılıyo ama sorma...
çok fena yaaa son 1 ay geçmiycek galiba
valla öle dedi babusum.. sen genel mi olcaktın bilsem sölemezdim masallah kuzuna bu arada.. bölelikle en sıska bebe benimki oldu yine.. bide ultrason fazla ölcüyosa bilemiyorum artık:sok

ecrin geçmiş olsun cnm benim dikakt et yormadında halbusem kendini bugün ama bişeye canını mı sıktın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
babuş hoşgeldin gözün aydın
1 hafta kaldı şimdi çok heyecanlı keşke benimde
1 haftam kalsaydı ayrıca annenede geçmiş olsun
senden önce doğum yapan yok heralde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar