2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
asıl dısarsı pis o nedenle içerden sil demeyi aklımdan bile geciremiyorum:D halı koltuk isi yok bende bi öncekinde beraber kılıfları söküpp yıkamıstık. o zaman temizlenmşti. halıları cıkardı silktii güzelce havalanıyo simdi:D valla burnum akıyo soguktan yaff.. bu tam karadenizli masallah aman demiyo:D

Ecrincim bide Konyada kar yağıyor.. Bizde çılgın gibi cam silmey çalışıyorum. senin hanım tam günmü yarım günmü çalışıyor.. Bide izmirde ne kadar ücret alıyorlar..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben geldimmmmm yimağımı yidim geldim ama kazan kaynamış ben yokken allah sizi gerilmeyin kız bu tür şeyler için ne gerek.
lilacs tan haber yok değilmi?yaaa sürekli aklımda girmek üzeredir sanırım ameliyata rabbimmmm sen büyüksün yardımcısı ol yarabbimmm:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim bide Konyada kar yağıyor.. Bizde çılgın gibi cam silmey çalışıyorum. senin hanım tam günmü yarım günmü çalışıyor.. Bide izmirde ne kadar ücret alıyorlar..

ben yarım dedim ama istemedi. daha rahat olurdu onun için. tabi benim içinde:D tam gün 80 tl cnm. ama halı koltuk dahil degil. onu da silerse 100 alıyo

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben geldimmmmm yimağımı yidim geldim ama kazan kaynamış ben yokken allah sizi gerilmeyin kız bu tür şeyler için ne gerek.
lilacs tan haber yok değilmi?yaaa sürekli aklımda girmek üzeredir sanırım ameliyata rabbimmmm sen büyüksün yardımcısı ol yarabbimmm:acep:

Afiyet olsun canım..
Topiğimizn ilk bebeği olunca acayip heyecan yaptık. Bende sabha gözümü açtım, aklıma lilacs geldi:)

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kıslaaar...lilacs tan daha haber yok sanırsamm bende ewi süpürgeye çekioum üstüden pazar günü yapıldı benim temizliğim ama yinede batıo ew yaa annem gelcek c.tesi ay bi an önce gelsin c.tesi yaa hiç bişey yapamıoumm yataktan bile yuwarlanarak kalkıoumm..saç baş desen o biçimm..ağdaya da gtmem lazımm...bide adet olcakmışım gibi arada ağrım oluoo geçio annem ayak ağrıları dio düzenli deil amaa..off yemekte yapamıoum hergün kayınwaldeme gidiouzz..onun yaptığı yemekleride sewmioumm..anneee anneeee geel artıkk:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kıslaaar...lilacs tan daha haber yok sanırsamm bende ewi süpürgeye çekioum üstüden pazar günü yapıldı benim temizliğim ama yinede batıo ew yaa annem gelcek c.tesi ay bi an önce gelsin c.tesi yaa hiç bişey yapamıoumm yataktan bile yuwarlanarak kalkıoumm..saç baş desen o biçimm..ağdaya da gtmem lazımm...bide adet olcakmışım gibi arada ağrım oluoo geçio annem ayak ağrıları dio düzenli deil amaa..off yemekte yapamıoum hergün kayınwaldeme gidiouzz..onun yaptığı yemekleride sewmioumm..anneee anneeee geel artıkk:D

Demetcim o adet sancılarına benzer sancılar bendede var..
Benimde annem cumartesi gelcek inşallah.. Cuma öğrencilerine karnelerini versin gelsin artık ya:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende bir ablayla anlaştım çok ilginç genelde şirketten çağırıyordum yardımcı için ama bu tesadüfen ayağıma kadar geldi methinide duymuştum kadıncağızın neyse temizliğe gelirmisind edim ay başına tabi dedi sonra mantı,dolsa vs de yaptıracam diye sohbetin içinde konuşurken abla sağolsun hepsini ben yapayım 1 kg kıymanı al 2kg da un dedi sarma içinde sen yaprağını ver 5 kg ben temizlik+sarma+mantı hepsini sana 100e yapayım dedi şok oldum:sok:sokay başına diye gelecek bakalım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Afiyet olsun canım..
Topiğimizn ilk bebeği olunca acayip heyecan yaptık. Bende sabha gözümü açtım, aklıma lilacs geldi:)

aynen öyle tanselcim ilkler daha bir heycanlı oluyor bakalım sırada hanginiz var:d.D
bana bakın en son ben doğuracam sanırsam banada heycanınız kalsın ama ağlarım ben:(:(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
patlamaya hazır bomba gibiyim. tamam zaten dengesiz bir karakterdim ama şimdi iyice işin içinden çıkılmaz bir hal aldı. ne zaman neye, kime kızacağım belli olmuyor :mendil:

dün gece sancılarım vardı. keskin, ani ama kısa süreli. sanırım bu kıvamda olacak sancılar. ama evdeki herkese küstüğüm için sessiz sessiz odamda dizi izledim, hiç de bişi demedim, zaten düzenli de değildi.

sizde ne var ne yok?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende bir ablayla anlaştım çok ilginç genelde şirketten çağırıyordum yardımcı için ama bu tesadüfen ayağıma kadar geldi methinide duymuştum kadıncağızın neyse temizliğe gelirmisind edim ay başına tabi dedi sonra mantı,dolsa vs de yaptıracam diye sohbetin içinde konuşurken abla sağolsun hepsini ben yapayım 1 kg kıymanı al 2kg da un dedi sarma içinde sen yaprağını ver 5 kg ben temizlik+sarma+mantı hepsini sana 100e yapayım dedi şok oldum:sok:sokay başına diye gelecek bakalım

ohh ohhh süpermiş bacımm temizleyin durun bakem evlerinizi evim fare deliği kadar küçük olunca temizlikçi çağırmaya gerek kalmıyo kimi annem kimi ben yapıyoruz ayrıntılı temizliği şimdi doğum yakın ben bişi yapmıyorum uzun zamandır annem sağolsun

lilacstan haber yok dimi girmiştir şu saat itibariyle allahım kolay geçitlerden geçirsin yarsımcısı olsun inşallah minik meleğimizde hoşgelsin sefalar getirsin ayağı uğurlu gelsin inşallah :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bizide kayınvalidem her aksam cagırır bu gün tık yok:D yapamam yemek ama belli de olmaz tabi. valla pislenir pislenmeden dogar insallah bebem:D
bana gelen abla 60 YTL alıyor, ama bana 2 yıldır sürekli geldiği için alıştık artık birbirimize..

bu bizim 3. ama kanaat getirdik baskası gelmiyo artık:D 60 da iyiymiş ama

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
patlamaya hazır bomba gibiyim. tamam zaten dengesiz bir karakterdim ama şimdi iyice işin içinden çıkılmaz bir hal aldı. ne zaman neye, kime kızacağım belli olmuyor :mendil:

dün gece sancılarım vardı. keskin, ani ama kısa süreli. sanırım bu kıvamda olacak sancılar. ama evdeki herkese küstüğüm için sessiz sessiz odamda dizi izledim, hiç de bişi demedim, zaten düzenli de değildi.

sizde ne var ne yok?

kız ne oluyii sana beaaa az kaldı diren birazdaha psikolojiyi bozcak bişi yok iyi şeyler düşün iyi olsun sancıları önemsesen iyi olur dklarını not al düzenli düzensiz ama not al cnm bebek camdan bakmaya mı yelteniyor

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sizde ne var ne yok?

Cumartesi ve pazar akşamı bendede sancı vardı. Herzamankinden dah şiddetli. Belim, kalçam ve ayaklarım bile acayip ağrıdı.. Yarın kontrolüm var belki açılma olmuştur diyorum..Kendi kendime yorum yapıyorum.. Bide evde temizlik var littelim, kadın yapıyor ama ben yoruluyorum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

oooo süpermiş aslıcım. kayseride genel bu kadınlar pahalıdır ve nazlıdır:) Anneme gelen hanımı biliyorum. Nasıl naz nasıl kapris sorma.. Anneme diyorum iyi dayanıyorsun. Ama işini çok güzel yapıyor o da ayrı:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aynen öyle tanselcim ilkler daha bir heycanlı oluyor bakalım sırada hanginiz var:d.D
bana bakın en son ben doğuracam sanırsam banada heycanınız kalsın ama ağlarım ben:(:(

senin doğuma heyecanımız kalmaz olurmu hiç.. Bide tecrübeler olcak san aktarırız:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Cumartesi ve pazar akşamı bendede sancı vardı. Herzamankinden dah şiddetli. Belim, kalçam ve ayaklarım bile acayip ağrıdı.. Yarın kontrolüm var belki açılma olmuştur diyorum..Kendi kendime yorum yapıyorum.. Bide evde temizlik var littelim, kadın yapıyor ama ben yoruluyorum:)

bana açılman az var deiğinde o gece çok afedersinizde kukumda acaip bir şey oldu sanki nefes alıp veriyormuş orası gibiydi garip tarif ettim biliyorum ama inip çıkıyor gibiydi ben ona yordum sanırım açılma başladığında böyle oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar