2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
amerikan bezi kazık gibi
bazıları ağız mendillerini ondan yapıyomuş ama annem yumuşak ince tülbentten yaptı

amerikan bezi değil canım benim dediğim.üstünde yüzde yüz pamuk bebek bezi yazıyor benim aldığımda. mermerşah derler bizim burda da o tülbentlere onlardan da yaptık ama bunlar da yumusacık suyu iyi emdiklerini biliyorum dayımın ikiz torunları var anneleride rus hatun bunlarla kuruluyodu önce, suyu havludan cabuk emiyor diye..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Evet ama farklı amaçlar için kullanıcaz :D :D

İnşallah hiçbir sorun olmaz ama neden netleştirmedi anlamadım... Hiç sevmem net olmayan muallakta duran şeyleri. :( Diğer alternatif ne peki?

benim doktor batıkent bilgi hastanesinde ama medikanayla da anlaşması varmış son ayda karar veririz dedi yeni doğan ünitesi yeterli değil heralde bilginin

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya kızlar 1.5, 2 hafta once 68 kilo geldim tartıldıgımda.

C.tesi gunu genebi tartılayım dedim 66.5 geldim. Kilo vermisim. Ama usg de olcumlere gore oglum 500 gr almıs 2 haftada. Nasıl oluyor bu is sizce?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oğluma takı ekleme litfennnn

kızz ne bilem ben mi ekledim kumaşın markası ooo yıllardırda ağız bezi için kullanılıyomuş sen şimdi şahin marka araba gördün mü kesin pert edersin arabayıda :D sinire bakk geceliklerin şahin marka hee ona ne diycen :D takı eklmedim kii pipisini yediğimee onada dokundurmassın sennn :D sigorta yaptırcan mı ?(mankenler totosuna yaptırıyo sende çük sigortası yaptır :D)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
amerikan bezi değil canım benim dediğim.üstünde yüzde yüz pamuk bebek bezi yazıyor benim aldığımda. mermerşah derler bizim burda da o tülbentlere onlardan da yaptık ama bunlar da yumusacık suyu iyi emdiklerini biliyorum dayımın ikiz torunları var anneleride rus hatun bunlarla kuruluyodu önce, suyu havludan cabuk emiyor diye..

bebek bezi diyince sen eskiden amerikan bezi diye satın alıyorlardı o dediğini hiç bilmiyorum çok cahil gördüm kendimi:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

C.tesi gunu genebi tartılayım dedim 66.5 geldim. Kilo vermisim. Ama usg de olcumlere gore oglum 500 gr almıs 2 haftada. Nasıl oluyor bu is sizce?

sen doğurcan ben diyim sana doğuma yakın kilo verimi oluyomuş yelizm ama ödemlerinde inmiştir biraz ondandır hazırlıklısın doğuma zaten

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bebek bezi diyince sen eskiden amerikan bezi diye satın alıyorlardı o dediğini hiç bilmiyorum çok cahil gördüm kendimi:)

ahanda doğrusu buda olabülü laylam mermerşahin die kalmış aklımda mermerşahta olabilir aferin sana bakk doğru deyonn :D

kızlar lilacs doğuma gidip gelmeden ben yemeğe gideyimm aklım onda kalcak ytoksam hadee byeeee

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ne gibi farklı amaççç

Altını onla bağlıcam Hayatım :D :D

Şaka kız şakaaa... Kulak burun göz ve popo temizliği için düşündüm de ben :D

Yaaa galiba ben aldım ondan sankim. Akpartinin orda bebeğim mağazası var. ordan 2 tane almıştım havlunun içine koyarsınız demişti satan kız suyu çok çabuk emiyo demişti. Olmadı gidiiiim 3-5 tane daha alıp böleyim ben onları. Şöyle incecik beyaz tülbetten ince bişi dimi bu?

benim doktor batıkent bilgi hastanesinde ama medikanayla da anlaşması varmış son ayda karar veririz dedi yeni doğan ünitesi yeterli değil heralde bilginin

Laylam, en doğrusunu sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam direk Medicana olsun derim. Hoş neticede yer çok da önemli değil ya. Yine de için nasıl rahat edecekse kararı sen ver bence...

ben 1.yemeğimi yemeğe gidiyim bari görüşürüz kızlarrrrr:D

Hadi afiyet bal şeker olsun bakalım 1. yemeğin :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam, en doğrusunu sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam direk Medicana olsun derim. Hoş neticede yer çok da önemli değil ya. Yine de için nasıl rahat edecekse kararı sen ver bence...

cuma randevum var konuşacağım bakalım sana fiyat çıkardılarmı hastaneden?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ne alaka canım habire yeni bişey cıkıyo..
Altını onla bağlıcam Hayatım :D :D

Şaka kız şakaaa... Kulak burun göz ve popo temizliği için düşündüm de ben :D

Yaaa galiba ben aldım ondan sankim. Akpartinin orda bebeğim mağazası var. ordan 2 tane almıştım havlunun içine koyarsınız demişti satan kız suyu çok çabuk emiyo demişti. Olmadı gidiiiim 3-5 tane daha alıp böleyim ben onları. Şöyle incecik beyaz tülbetten ince bişi dimi bu?

Hadi afiyet bal şeker olsun bakalım 1. yemeğin :D

hıhh aynı öle canım..bende diyorum ki işte hem kurulamaya hemde omza atmaya kullanıcam ben onları büyük ve yumusak olmalarından dolayı..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Doğuma yakın kilo alımı durabilirmiş sanırım bide belki ödem atıyosundur kızların dediği gibi. Ama bence korkulcak bişi değil. Bak ben 77 kilo oldum bişi diyom mu :D :D

fırlama peki getir bakalım oğlanı :D ben yemeğe gidiyorum gözünüzü dört açın lilacstan gelen haberleri kaçırmayın ok rabbim yardımcıları olsun inşallah nasıl heyecanlıdır kızcağız şimdik

Hadi ye de gel, afiyet olsun :)

cuma randevum var konuşacağım bakalım sana fiyat çıkardılarmı hastaneden?

Şimdi şöyle; normalde kaç paradır yani hastaneye dışardan doğum için gitsen onu bilmiyorum. Doktordan doktora yani senin doktorunun Medicana ile olan anlaşmasına göre fiyat değişiyormuş. Mesela benim doktorum 1 gece konaklama, bebeğin ilk muayenesi topuk kanı annenin bakımı ve 1 refakatçi 2000 tl ye anlaşmış. Biz sadece doktorumuza vericez parayı. Ama 2. günkü kalışımız için normal hastane tarifesini ödeyeceğiz. Bana tamamı 2500-3000 arası patlar gibi geliyo ya hayırlısı...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Bugün evde detaylı bir temizlik var.
Televizyonda şu Ender Saraç var, gıcık oluyom adama ya.. hep aynı saçma şeyleri söyleyip duruyor.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Doğuma yakın kilo alımı durabilirmiş sanırım bide belki ödem atıyosundur kızların dediği gibi. Ama bence korkulcak bişi değil. Bak ben 77 kilo oldum bişi diyom mu :D :D

Hadi ye de gel, afiyet olsun :)

Şimdi şöyle; normalde kaç paradır yani hastaneye dışardan doğum için gitsen onu bilmiyorum. Doktordan doktora yani senin doktorunun Medicana ile olan anlaşmasına göre fiyat değişiyormuş. Mesela benim doktorum 1 gece konaklama, bebeğin ilk muayenesi topuk kanı annenin bakımı ve 1 refakatçi 2000 tl ye anlaşmış. Biz sadece doktorumuza vericez parayı. Ama 2. günkü kalışımız için normal hastane tarifesini ödeyeceğiz. Bana tamamı 2500-3000 arası patlar gibi geliyo ya hayırlısı...

Şikayetim yok valla :D Kilo vermek guzel bisey zaar :D

Dogumdan sonra da gitse 10 kilo kals bana 3 kilo :D

Daha ne isterim ki oh kebap :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sabah 08de poğaça yaptım
ama kahvaltıya yetişmedi tabii kahvaltımı ettim
şimdi poğaça çay yicem isteyennnn

Oh afiyet olsun ben tıka basa yedim şimdi kendimi yatağa atıcam zor duruyom ayakta..
Öptüm kızlar, 2 saate kadar girerim uyuyakalmazsam lilacs yazar belki merak ediyom..Ay 1 saati kaldı :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Doğuma yakın kilo alımı durabilirmiş sanırım bide belki ödem atıyosundur kızların dediği gibi. Ama bence korkulcak bişi değil.

bizede 2000 tl fiyat verildi saydıklarınla beraber hayırlısıyla doğsunlarda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar