2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın sayın hemşolarım dün kar çok güzeldi akşamda çok kaza vardı arkadaşın doğum günüydü hediyesini aldık gidelim derken kazaları görüp panikledim 5 dk yolu yarım saatte gittik

evett ya dün cok fenaydı.bende salondan ters dönen arabaları izledim..4 kazaya şahit olduk.arabalar fırdöndü gibiydiler..
Yaaa Yok Leaderım ben cesaret edip o çubuğu gözüne kulağına kullanamam. Allah korusun ya aniden hareket ederse. Ay düşününce bile çok korktum ürperdim. Ben en iyisi Çarşamba doktora sorayım bunu. Gerçi kadın doğumcu bilir mi onu da bilemedim ya neyse...

Aaaaaa nerden aldın? Nasıl bişe o kumaş?

canım ulustan aldım.pamuk bebek bezi adı altında.kuması nasıl anlatayım sana hımm.gazlı bezi andırıyor görüntü itibariyle gözenekli ama cok yumusak.ve kocaman kareler halinde bi paketten 4 tane cıkıyor.omuz bezi olarak kullanmak içinde ideal.malum kusunca omuzdan corabına kadar :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yarın gitcem kuku ağdama :D
Kız ben banyodan sonra size yanaklarımı öptürttüm, diğerini sen uydurdun okudum :D

günahımı alma kızz ben değil aslı uydurdu onu bi kerem orayı öpemeyiz zaten bacım :D ilgili makamlara iletcen :D pammık olcak ohhh ohh mükerreme gidene kadar kızarıklığı geçsin bare :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

günaydın sayın hemşolarım dün kar çok güzeldi akşamda çok kaza vardı arkadaşın doğum günüydü hediyesini aldık gidelim derken kazaları görüp panikledim 5 dk yolu yarım saatte gittik

Dün benim 2 kez ayağım kaydı buzda ama Allah korudu cidden. Artık dışarı çıkmaya da korkarım ben noolur noolmaz Allah korusun diye :)

canım cinnaha girişte hemen ilk sağda HRS adında butik otel kıvamında bi hastene var.sadece kadın hastalıkları ve doğum üstüne...bende bu hamileliğimde öğrendim arkadaslarımdan herkes cok memnun ayrılmıs hastaneden benim doktorumda orayla calısıyor.istersen medicana da olur dedi ama anestezi ekibi hrs de cok kuvvetli.malum benim de anestezi alerjim olduğu için orayı tercih ettim ben.

Evet ismini ve iyi bi yer olduğunu duydum ama yerini bilmiyordum. Bizim doktorumuzun Medicana ile anlaşması var ve bildiğim kadarıyla anestezi ekibi dahil hoca hepsini kendisi getirecek. Sanırım Medicana ya da geçen hafta bilgi vermiş ve hastanenin ortopedi doktorunu da istemiş doğuma girsin diye. O yüzden benimkinin her bölümü olan bi hastanede olması zorunluydu. Umarım Allahım da yardım eder, pişman olmadan herşeyinden memnun bi şekilde atlatırız şu süreci...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evett ya dün cok fenaydı.bende salondan ters dönen arabaları izledim..4 kazaya şahit olduk.arabalar fırdöndü gibiydiler..

canım ulustan aldım.pamuk bebek bezi adı altında.kuması nasıl anlatayım sana hımm.gazlı bezi andırıyor görüntü itibariyle gözenekli ama cok yumusak.ve kocaman kareler halinde bi paketten 4 tane cıkıyor.omuz bezi olarak kullanmak içinde ideal.malum kusunca omuzdan corabına kadar :D
amerikan bezi diyede satılıyor ben öyle biliyorum eskiden bebek bezi olarak kullandıklarından

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yarın gitcem kuku ağdama :D
Kız ben banyodan sonra size yanaklarımı öptürttüm, diğerini sen uydurdun okudum :D

Ahahahhahahahaha alemsiniz valla :D

Ulusta nerde satılıyo çıkrıkçıların kuyumcuların olduğu tarafında mı yoksa yukarı girişinde falan mı? Ben ulusu pek bilmiyorum da.... :( Tek bildiğim yer çıkrıkçılar yokuşu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

günahımı alma kızz ben değil aslı uydurdu onu bi kerem orayı öpemeyiz zaten bacım :D ilgili makamlara iletcen :D pammık olcak ohhh ohh mükerreme gidene kadar kızarıklığı geçsin bare :D

Vayyyyy eski kuku bakanının başının altından çıktı demek, tahmin etmeliydim :telefon:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dün benim 2 kez ayağım kaydı buzda ama Allah korudu cidden. Artık dışarı çıkmaya da korkarım ben noolur noolmaz Allah korusun diye :)

Evet ismini ve iyi bi yer olduğunu duydum ama yerini bilmiyordum. Bizim doktorumuzun Medicana ile anlaşması var ve bildiğim kadarıyla anestezi ekibi dahil hoca hepsini kendisi getirecek. Sanırım Medicana ya da geçen hafta bilgi vermiş ve hastanenin ortopedi doktorunu da istemiş doğuma girsin diye. O yüzden benimkinin her bölümü olan bi hastanede olması zorunluydu. Umarım Allahım da yardım eder, pişman olmadan herşeyinden memnun bi şekilde atlatırız şu süreci...

evet insallah sorunsuz sekilde atlatırız canım...aminn:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

eşimde sıkı sıkı tembih etti sakın dışarıya çıkma diye akşam cidden çok korktum:iyyyy:benimde doktorum bebekle ilgili bi sorun olursa medikanada yaptırırım dedi daha belirsiz nerde olacağı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bugün nedense çoooooook acıktım öğlen yemeğine gideyim eve bakalım ufff akşama yemekte yokk :acep: sevmiyorum yemek yapmayı yaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kıçını yıkadıktan sonra kuruladığınız bezden mi bahsediyonuz

Evet ama farklı amaçlar için kullanıcaz :D :D

eşimde sıkı sıkı tembih etti sakın dışarıya çıkma diye akşam cidden çok korktum:iyyyy:benimde doktorum bebekle ilgili bi sorun olursa medikanada yaptırırım dedi daha belirsiz nerde olacağı

İnşallah hiçbir sorun olmaz ama neden netleştirmedi anlamadım... Hiç sevmem net olmayan muallakta duran şeyleri. :( Diğer alternatif ne peki?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bugün nedense çoooooook acıktım öğlen yemeğine gideyim eve bakalım ufff akşama yemekte yokk :acep: sevmiyorum yemek yapmayı yaaa

ben yemek derdinden kurtuldum canım yaa şükür hergün ızdırap gibiydi acaba ne yapsam ne yapsam düşün dur:D
ben ne yapacağımı bulamadığım günlerde hep balık aldım sende öyle yap tuğbişim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amerikan bezi kazık gibi
bazıları ağız mendillerini ondan yapıyomuş ama annem yumuşak ince tülbentten yaptı

o kumaşın burda eminönünde kumaşcılarda özel bir markası var havlu gibi pamuklu ama tüylenme yapmayan bişi mermerşahin markası ararken böle ararsanız bulursunuz daha ben almadım gerçi ama nazomun dediği gibi 4 e bölünüyo bi paketten

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben yemek derdinden kurtuldum canım yaa şükür hergün ızdırap gibiydi acaba ne yapsam ne yapsam düşün dur:D
ben ne yapacağımı bulamadığım günlerde hep balık aldım sende öyle yap tuğbişim

o iş yaş akşam yedik balığı çünküm :D sebze olarak hımmm el bombası var ıspanak var hımm prokoli var ama yapacak adam yok neyse ben kaçar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar