nası yapıyosun ki 3 saat sürüyo
benim tarifimdede 45 dk mayalanma var, Yapması, pişmesi derken 2 saat sürer.
senin pogoça dediğin milföy olmasın
Merhaba Kızlar;
Bugün evde detaylı bir temizlik var.
Televizyonda şu Ender Saraç var, gıcık oluyom adama ya.. hep aynı saçma şeyleri söyleyip duruyor.
Şikayetim yok vallaKilo vermek guzel bisey zaar
Dogumdan sonra da gitse 10 kilo kals bana 3 kilo
Daha ne isterim ki oh kebap
Oh afiyet olsun ben tıka basa yedim şimdi kendimi yatağa atıcam zor duruyom ayakta..
Öptüm kızlar, 2 saate kadar girerim uyuyakalmazsam lilacs yazar belki merak ediyom..Ay 1 saati kaldı
bizede 2000 tl fiyat verildi saydıklarınla beraber hayırlısıyla doğsunlarda
ha ha ha çok komiksin
poğaçanın illa mayalı olması gerekmiyor hem mayalı sevmiyorum ben canımcım
canım bu fiyat sezeryan mı normal doğum için mi? benim doktor bana normal doğum için hersey dahil 2400 lira cıkardı.epidural normal doğum ve sezeryan fiyatı için artı 500 dedi. benim bücür doktor cok mu istemiş oluyo bu durumda?Doğuma yakın kilo alımı durabilirmiş sanırım bide belki ödem atıyosundur kızların dediği gibi. Ama bence korkulcak bişi değil. Bak ben 77 kilo oldum bişi diyom mu![]()
Hadi ye de gel, afiyet olsun
Şimdi şöyle; normalde kaç paradır yani hastaneye dışardan doğum için gitsen onu bilmiyorum. Doktordan doktora yani senin doktorunun Medicana ile olan anlaşmasına göre fiyat değişiyormuş. Mesela benim doktorum 1 gece konaklama, bebeğin ilk muayenesi topuk kanı annenin bakımı ve 1 refakatçi 2000 tl ye anlaşmış. Biz sadece doktorumuza vericez parayı. Ama 2. günkü kalışımız için normal hastane tarifesini ödeyeceğiz. Bana tamamı 2500-3000 arası patlar gibi geliyo ya hayırlısı...
sabah 08de poğaça yaptım
ama kahvaltıya yetişmedi tabii kahvaltımı ettim
şimdi poğaça çay yicem isteyennnn
SİMUŞUM;
Sen sormuşsun bende cevap vereyim..
Bebiş için aventin emziğini aldım,eğer alırsa vermeyi düşünüyorum.. En azından uyku öncesi iyi gelir diye düşünüyorum
Gazlı bez kullanmayı düşünmedim, Uni baby nin pamuklu bezleri çok güzel geldi bana. Onları kullanırım..
Sen ne yaptın? Kızının cicilerini tekrar yıkadınmı?
mayalı mı seninki de?
inşallah hallolur canım
alla alla ne düşmüş olabilir ki
geçmiş olsun ayrıca canım
ağladım deyince ben de ağladım kendim doğurcakmış gibi heyecanlıyım gerçekten
Allahım senin ve bebeğinin yanında olsun
herşey su gibi akıp gitsin
saat 13,30dan sonra hayatında duyacağın en güzel ses bebeğinin ağlama sesi olsun canım
canım bu fiyat sezeryan mı normal doğum için mi? benim doktor bana normal doğum için hersey dahil 2400 lira cıkardı.epidural normal doğum ve sezeryan fiyatı için artı 500 dedi. benim bücür doktor cok mu istemiş oluyo bu durumda?
bişi iddia etmedim canım bişi söylemene gerek yok en iyisi sensin
hem katı, hem sıvı ikisi de var
saoll balım bilmiyorum ne düstü ama bişi düstü eminim![]()
ayy evv buzz gibii.. kadıncegiz yzık balkon yıkıyo simdi yatakodasına gircek. kıcım dondu yeminle. ona mı acıyım kendime mi sapıttım. cay koydumm. demliyim de klima önünde içiverelim kendimize gelelim.. bende cekmecelere reset atıyorum ama ona bile belim agrıyo nolcek bu halim. bacım didi ki bu aksam doguma gidiyomusun bide.. teyy didimm agzından bal damlıyo. hersey temizken gidiveriyim valla![]()
lilacstan daha haber yok. neyse az sonra yine girer bakarımgerci daha bir bucuga var ama belki girmeden bişiler y azar
Yok yıkamadım balım. Babuşu dinleyip 2 gün havalandırdım ve tertemiz koktular. Eğer olmasaydı sil baştan yıkayıp ütüleyecektim.
Yaaa ben anlamam mayalı mı neyli mi hamurişi kültürüm "yeme" ile sınırlı benim![]()
Karbonat var içinde
iyi yapmışsın simuşum.. Bende her fırsatta havalandırıyorum.
Bu arada face koyduğun en son bir eresmideki tacımı hastanede takıcan. Çok tatlı görünüyor..
ay canımmm
canım ben de anlamam tansel'e sormak lazım uzman o
Eeeet onu takıcam Tanselim. Bide krem rengi var ona benzeyen onu da takıcam inşallahBeğenmene çok sevindim teşekkür ederim
konu poğaçaydı
ev poğaçası
pastane poğaçası
sokak poğaçası
diye bi ayrım yoktu canım
sen mayalanması 45.dk sürüyor zaten senin ki milföy olması deyip kendince şakayla karışık dalga geçince ben de ben mayalı sevmem benim ki mayasız dedim
sen kendin dedin ev poğaçası mayalı olur diye
ben ev poğaçası saray poğaçası yalı poğaçası yaptım demedim ki mayalı sevmem dedim
ayrıca hayır ev poğaçası illa mayalı olması gerekmez diye bi iddiada da bulunmadım ki sen bu konuda çok iyiyimdir diye beni uyarıyosun
ama gerçekten iyi olunan konuyu da dile getirmek yersizdir bence
Ecrinim bendede temizlik var. Dediğin gibi camları siliyor, içerisi buz gibi oldu.
Camları içerden sil diyorum ama içine sinmezki. İyice temizliyecek
Koltuklar ve halıları sildi, bende üzerelerine basmayım diye bir köşede oturuyorum
çekmece işinide yarın halladeceğim..