2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Etlikten, Medicana ya gidicez Nazom. Dün kara rağmen 20 dk da gittik ama tabi daha kar yağıyordu ve buz falan yoktu. Umarım öyle buz tutmuş bi güne denk gelmeyiz. Bide adam prova yapıyoz gerçekçi olsun diye valizi de indirmeye çalıştı. Dedim bırak, komşular zati perde arkasından gözetleme yapıyo sürekli, şimdi cidden doğuma gidiyoz sancaklar diye. :D Ben anladım yaaa, bu adamların hepsi panik :D
aa ne güzel medicananın yoluda uygun cok yoğun olmadan trafik ulasılabilecek yerde..insallah kar buz olmaz bende onun derdindeyim.benim hastanede cinnahta en büyük korkum oralara daha fazla yağıyor olması.hayırlısı olsun hakkımızda..
mustela canım aldım ben 25 tlye arkasında yazıyo konak önleyici

saol balım aklımda o vardı.bakım ürünlerini aldım ama sen deyince onuda alayım demiştim.ama sonra unuttuydum.aklımdayken bugün alim ben onu..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oh kahvaltımızı da yaptık oglumla yumurtamızı yedik geldik :)

Afiyet olsun, yarasın :)

Ben emzik vericem sanırım ama mızmızlanırsa..Hastaneye yanıma da aldım çantaya..Ama hangi akla hizmet aldım onu bilmiyom :D Sen vericen mi?
İkincinin cevabını nazom bilebilir.

Emzik vermeyi düşünüyorum ama her ağladığında sussun diye değil. Tabi alırsa hanımefendi :) Mesela uyumadan önce sadece uykuya geçişine kadar, sonra hemen alıcam. Zaten galiba en geç 6-7 aylıkken bıraktırmak gerekmiş yoksa uzun süre bırakmıyormuş...

verecem valla sten banada çekerse şok şok emer oğlum :D
hımm gazlı bez yaramayabilir kulak cubuguyla temzilesen daha doğru olabiler sanki gazlı bez sakıncalı olabiler doktora sormakta fayda var

Balım, kulak çubuğunu sakın bebenin kulağına sokma. sadece dış kısımları temizlemek için kullan, yoksa kirler içeri itilip kulak tıkanıklığına sebep olabilir Allah korusun...

ben ireme vermek için cok uğraştım kaç model kaç sekilde emzik almamıstı bi türlü.cok severim emzik emen cocuğu.buna da denicem bakalım alırsa..

temizlik için poposu için daha doğrusu evdeyken hoppp suyun altına,dısardaykende o pamuk olan mendillerden kullandım hep.aynen devam canım :)

ama burda biri bişey demişti sanki.basında konak olusumunu engelleyen bi şampuan vardı adı neydi,kim demişti kızlar?

Uni nin yenidoğan ıslak pamuklarından mı bahsediyorsun Nazom? Onlardan aldım ama gazlı bez steril bişi olduğundan acep alsam kesip hazırlasam mı diye düşündümdü...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ya kızlar size birsey sorucam. Gecen acile gittigimizde ebeye sordum olmaz oyle sey sana oyle gelmistir dedi..

Oglum ayagını hareket ettirdiginde elimi koydugum zaman sanki kemik cıtırdaması gibi bir ses geliyor ve elimle hissediyorum o cıtırdamayı. Size de oluyor mu? Onu hissedince icim nasıl gidiyor anlatamam.. Sizde de oluyor mu boyle birsey?

yok canım öyle birşey olması banada imksansız gibi geldi düşününce onların kemiklerimi varki çıtırdasın daha:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya kızlar size birsey sorucam. Gecen acile gittigimizde ebeye sordum olmaz oyle sey sana oyle gelmistir dedi..

Oglum ayagını hareket ettirdiginde elimi koydugum zaman sanki kemik cıtırdaması gibi bir ses geliyor ve elimle hissediyorum o cıtırdamayı. Size de oluyor mu? Onu hissedince icim nasıl gidiyor anlatamam.. Sizde de oluyor mu boyle birsey?
bende oluyo ama oğlumdan gelmiyo o ses kapı gıcırtısı gibi kaburgalarım gıcırdıyor ittirince yelizim
günaydın kızlar :beyazbayrak:

günaydın laylammm

Simuş kız kulak çubuğu zaten yetişkin adamda bile kulak içine sokulmaz kiri içeri teper dışı temizlenir burun ve göz için kullanması kolay ve hijyenik sonuçta ;) ama gazla bez hijyenikde hiç duymadım bebeklerde kullanılıyomu die sargı için çok kullandım ama:eek:ys:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
mustela canım aldım ben 25 tlye arkasında yazıyo konak önleyici

Mustelayı nası aldın 25 tl ye yaaaa? :sok Valla çok iyi almışsın. Ben setini aldım 200 tl bayılıp çıktım. :eek:lmaz:

Bence sana öyle gelmiştir ebenin dediği gibi Dunyam ya... :(

Günaydın Laylam :)

aa ne güzel medicananın yoluda uygun cok yoğun olmadan trafik ulasılabilecek yerde..insallah kar buz olmaz bende onun derdindeyim.benim hastanede cinnahta en büyük korkum oralara daha fazla yağıyor olması.hayırlısı olsun hakkımızda..

Hayırlısı tabi. Eryamandan Cinnah çok uzakmış yaa... Cinnahta hangi hastane varki bilemedim ben onu? :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın laylamm..
Afiyet olsun, yarasın :)

Emzik vermeyi düşünüyorum ama her ağladığında sussun diye değil. Tabi alırsa hanımefendi :) Mesela uyumadan önce sadece uykuya geçişine kadar, sonra hemen alıcam. Zaten galiba en geç 6-7 aylıkken bıraktırmak gerekmiş yoksa uzun süre bırakmıyormuş...

Balım, kulak çubuğunu sakın bebenin kulağına sokma. sadece dış kısımları temizlemek için kullan, yoksa kirler içeri itilip kulak tıkanıklığına sebep olabilir Allah korusun...

Uni nin yenidoğan ıslak pamuklarından mı bahsediyorsun Nazom? Onlardan aldım ama gazlı bez steril bişi olduğundan acep alsam kesip hazırlasam mı diye düşündümdü...

uninin var,chicconun var ıslak pamukları canım.sanki gazlı bez sertleşirmi suyu yiyince acaba.onun yerine pamukla halledersin..ben cumartesi günü hani eskiden bebeklerin altına bez ve muşamba bağlarlardıya onun bezinden aldım.banyodan sonra havlusu suyu hemen emmiyor ama o bezler hemen cekiyor suyu.2 tanesini banyoluk yaparım dedim.kalanınıda omuz bezi olarak kullanıcam.oldukca büyük kareler halindeler.hemde yumoşcuk..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Simuş kız kulak çubuğu zaten yetişkin adamda bile kulak içine sokulmaz kiri içeri teper dışı temizlenir burun ve göz için kullanması kolay ve hijyenik sonuçta ;) ama gazla bez hijyenikde hiç duymadım bebeklerde kullanılıyomu die sargı için çok kullandım ama:eek:ys:

Yaaa Yok Leaderım ben cesaret edip o çubuğu gözüne kulağına kullanamam. Allah korusun ya aniden hareket ederse. Ay düşününce bile çok korktum ürperdim. Ben en iyisi Çarşamba doktora sorayım bunu. Gerçi kadın doğumcu bilir mi onu da bilemedim ya neyse...

günaydın laylamm..

uninin var,chicconun var ıslak pamukları canım.sanki gazlı bez sertleşirmi suyu yiyince acaba.onun yerine pamukla halledersin..ben cumartesi günü hani eskiden bebeklerin altına bez ve muşamba bağlarlardıya onun bezinden aldım.banyodan sonra havlusu suyu hemen emmiyor ama o bezler hemen cekiyor suyu.2 tanesini banyoluk yaparım dedim.kalanınıda omuz bezi olarak kullanıcam.oldukca büyük kareler halindeler.hemde yumoşcuk..

Aaaaaa nerden aldın? Nasıl bişe o kumaş?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Mustelayı nası aldın 25 tl ye yaaaa? :sok Valla çok iyi almışsın. Ben setini aldım 200 tl bayılıp çıktım. :eek:lmaz:

Bence sana öyle gelmiştir ebenin dediği gibi Dunyam ya... :(

Günaydın Laylam :)

Hayırlısı tabi. Eryamandan Cinnah çok uzakmış yaa... Cinnahta hangi hastane varki bilemedim ben onu? :acep:

canım cinnaha girişte hemen ilk sağda HRS adında butik otel kıvamında bi hastene var.sadece kadın hastalıkları ve doğum üstüne...bende bu hamileliğimde öğrendim arkadaslarımdan herkes cok memnun ayrılmıs hastaneden benim doktorumda orayla calısıyor.istersen medicana da olur dedi ama anestezi ekibi hrs de cok kuvvetli.malum benim de anestezi alerjim olduğu için orayı tercih ettim ben.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar