2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın... Hastaneye gitmeyi bekliyoruz hazırlıklar tamam, size bi bakayım cepten dedim ağlattınız beni.... bize dualar etmişsiniz teşekkürler

Ayyyy sabahın köründe çişe kalktım sabah ezanı okunuyordu, hepimiz özellikle de senin için dua ettim bende, Allah kabul etsin..Annem bile biliyor doğuma gittiğini :D

Günaydın kızlar...3 gündür fenayım pek yazamıyorum forumda grip, baş ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk...Kamyon çarpmış gibiyim.
Bugün 38. haftamızı bitirmişiz şaka maka az kaldı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyyy sabahın köründe çişe kalktım sabah ezanı okunuyordu, hepimiz özellikle de senin için dua ettim bende, Allah kabul etsin..Annem bile biliyor doğuma gittiğini :D

Günaydın kızlar...3 gündür fenayım pek yazamıyorum forumda grip, baş ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk...Kamyon çarpmış gibiyim.

günaydın azommm..ya siz şu doğum zamanı ne diye hastalanıyonuz anlamadımki dövcem hepinizi haaaaa:sinir::sinir:birde evedesiniz yatın dinlenin bol bol...dikkat et hayatım hemen iyileşmene bak vitamin takviyesi yap hemen taze sıkılmış meyve suyu iyi gelir

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Azooooooooooş eşim seni rüyasında görmüş. "Kim olduğunu bilmiyorum ama bana diyosun ki; aşkım Azoş doğuruyo, hem de çok ani oldu hiç beklemiyoduk" diyosun dedi :D :D Hadi hayırlara çıksın inşallah :)

Bu arada geçmiş olsun bebeeeem sanırım doğum öncesi hepimiz bi hapşuruk halsizlik yaşıcaz ben öyle anladım...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Gunaydın nazocugum -gozluk

nazoomm taklu annem nörüyon orda sessiz sessiz birazdan iremi bırakmaya gidiyorum die kaçamak yaparsın sen :D

Günaydın NAZOŞUM.:)

HAYATIM sana da günaydın :)

Yok konulmaz inşallah ama sen daha şimdiden kötü düşünme, isim araştır ve anlamlarıyla birlikte bi liste yap eşine ver.

38 i tamamladı senin minnoşun Hayatım balımcım, şuan 39. haftasından gün alıyor :)

hepinize tekrardan günaydın güzeller...iremle kahvaltıda 2.turu döndük :D kayısı reçeli yemekten fena oldum :D..dün ankaraya kar yağdı,her yer bembeyaz üstelik yolların bi kısmı don...dedim doğurursam yedik ayvayı..sizden bana gecti bee her an doğurcam sanki.oysa zamanımız var daha :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay şu bebelerimizi hayırlısıyla sağlıkla bi göreydik. Bizim evde de bi süredir "önce sizinkiler görürse kıyameti koparırım" muhabbeti dönüyo :D :D Nası çözücez bilmiyorum...
valla zor bi durum benim öle takıntılarım yok doğumhanede inşallahh en önce ben görcem sonra kim görürse görsün :D

eyvah eyvah beaaa kız şifayı kapmışınız fena benim annem hasta gitti kocam fena halde hasta bende paso vitamin yüklüyorum kendime ıhlamur filan içiyorum ki bulaşmasın banada die şükür bişeyim yok inşallahta olmaz geçmiş olsun azomm bol bol meyse suyu sıkıp iç ve bitki çayları kaynat ballı süt vs protein depola bişeyciğin kalmaz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
anaaaaa nazom 2 kezmi kahvaltı yapıyon kızzzzzz:D:Dbende sadece hoşbeş yedim bugün canım bişey istemedi:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azommm..ya siz şu doğum zamanı ne diye hastalanıyonuz anlamadımki dövcem hepinizi haaaaa:sinir::sinir:birde evedesiniz yatın dinlenin bol bol...dikkat et hayatım hemen iyileşmene bak vitamin takviyesi yap hemen taze sıkılmış meyve suyu iyi gelir

Kuşummmmm valla kaç bardak limonlu çay içtim hatırlamıyorum, bal iyi gelir dediler onu da yedim bana mısın demedi..Ben de grip geçmeden gelmez inşallah diye dua ediyorum, yoksa bebeğimden uzak durmak zorunda kalcam :( Ama emzirirken ona da geçer :(
Ne ara üşüttüm anlamıyorum..

Azooooooooooş eşim seni rüyasında görmüş. "Kim olduğunu bilmiyorum ama bana diyosun ki; aşkım Azoş doğuruyo, hem de çok ani oldu hiç beklemiyoduk" diyosun dedi :D :D Hadi hayırlara çıksın inşallah :)

Bu arada geçmiş olsun bebeeeem sanırım doğum öncesi hepimiz bi hapşuruk halsizlik yaşıcaz ben öyle anladım...

Anaaaaa :D Hadi hayırlara çıksın inşallah :)) Ben de babuşu doğururken gördüm ama oğlu olmuş ve şok olmuştu :D
Sağol kuşum sen de halsizmişsin dikkat et benim de öyle başladı, sonra baş ağrısı...Ardından gerisi geldi.Vücudumuzun direnci düştü galiba.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende eşime diyorumki kızını görmeye git ilk evvela ben geç çıkarmışım hemşire öyle demişti önce bebeğini giydirir odasına çıkartırız sen ondan bir 30 dk sonra falan çıkarsın dedi o günden beride bizde o mevzu her açıldığında sen kıza bak diyorum hayır seni beklerim ben kızın yanına anneler gider diyor bana önce anası lazım danamız sonra gelir diyor:D:D:Dmanyak:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
e bebeği ben doğurduğuma göre ilk ben görcem tabii inşallahh
o nemrut sıfatlı bastı bacak tosba görcek nere sen görcen önce :D
hepinize tekrardan günaydın güzeller...iremle kahvaltıda 2.turu döndük :D kayısı reçeli yemekten fena oldum :D..dün ankaraya kar yağdı,her yer bembeyaz üstelik yolların bi kısmı don...dedim doğurursam yedik ayvayı..sizden bana gecti bee her an doğurcam sanki.oysa zamanımız var daha :D

ohh ohhh afiyet olsun şikerlerr yaa fenaymış ankara kardeşcağızım napar acepp donmuştur totosu eşin döndümü yurtdışından aman o yokken doğurmada :D gerçi eminim sancın tuta tuta arabada kullanırsın senn çatlak anne

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

valla zor bi durum benim öle takıntılarım yok doğumhanede inşallahh en önce ben görcem sonra kim görürse görsün :D

Valla benim var öyle bi takıntım çünkü ben genel anestezi ile sezeryan olucam zorunlu olduğu için. O yüzden ilk önce eşim görsün istiyorum, sonra da ben. Bak... Kimseye haber vermemek için bir sebep daha...

anaaaaa nazom 2 kezmi kahvaltı yapıyon kızzzzzz:D:Dbende sadece hoşbeş yedim bugün canım bişey istemedi:(:(

İvit, benim de canım bu aralar nedense hiçbişe yemek istemiyo, çok iştahsızım. Ben de börek yedim sadece.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

eyvah eyvah beaaa kız şifayı kapmışınız fena benim annem hasta gitti kocam fena halde hasta bende paso vitamin yüklüyorum kendime ıhlamur filan içiyorum ki bulaşmasın banada die şükür bişeyim yok inşallahta olmaz geçmiş olsun azomm bol bol meyse suyu sıkıp iç ve bitki çayları kaynat ballı süt vs protein depola bişeyciğin kalmaz

Sorma datlum kaptık valla olmayan dudişlerim kupkuru çatladı.
Sen de dikkat et sonlara doğru nezle olmak normal mi acaba :)
Bitirdin mi işlerini yatak odan, oğlanın odası ütülencekler felan bitti mi?

Kız ben işten çıktım çıkalı hoşbeş yemediğimi farkettim birden :D

Amin canım Allh kabul etsin
geçmiş olsun sana da
evet 38 bitti hayırlı olsun canım

Amin canım sağol
Perşembe sende mi doktora gidiyorsun? Benim de perşembe kontrol var alttan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kuşummmmm valla kaç bardak limonlu çay içtim hatırlamıyorum, bal iyi gelir dediler onu da yedim bana mısın demedi..Ben de grip geçmeden gelmez inşallah diye dua ediyorum, yoksa bebeğimden uzak durmak zorunda kalcam :( Ama emzirirken ona da geçer :(
Ne ara üşüttüm anlamıyorum..

Anaaaaa :D Hadi hayırlara çıksın inşallah :)) Ben de babuşu doğururken gördüm ama oğlu olmuş ve şok olmuştu :D
Sağol kuşum sen de halsizmişsin dikkat et benim de öyle başladı, sonra baş ağrısı...Ardından gerisi geldi.Vücudumuzun direnci düştü galiba.

yok yok sen okadarda olumsuz düşünme çünkü 2 güne kalmaz geçecek gribin kendine iyi bakarsan ama ve kuzeyede geçmeyecek rahatça öpecen oğlunu:D:Dsen iyi düşün bebeğim iyi olsun:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
seni varya dövcemmm heeee:sinir: kız bıraktın mı protein ağırlıklı beslenmeyi valla gebertirim adam gibi yemek yee bakımmm
bende eşime diyorumki kızını görmeye git ilk evvela ben geç çıkarmışım hemşire öyle demişti önce bebeğini giydirir odasına çıkartırız sen ondan bir 30 dk sonra falan çıkarsın dedi o günden beride bizde o mevzu her açıldığında sen kıza bak diyorum hayır seni beklerim ben kızın yanına anneler gider diyor bana önce anası lazım danamız sonra gelir diyor:D:D:Dmanyak:D

hehe doğru demiş ama bebeğide vermesin kimseye oda elinde dursun :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay bende eşim benden önce görmesin istiyorum..Çünkü bebeği ilk gördüğündeki tepkisini görmeyi çok istiyorum, o bakışlarını felan :D En çokta ağlayıp ağlamıcağını görmek istiyorum :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sinirden kaç tur yemek yiyom ben aslım..ireme kızıyorum yiyorum,kardeşim kızdırdı sabah sabah hırsımı yemekten alıyom..alıntı yaptım cıkmamıs normal doğarsa asya hanım ikiniz birlikte cıkarsınız odaya annesi..bu arada o kızlar erken doğar muhabbetide hurafe gibi geliyor bana irem 40.haftasında doğdu.hem kızlar erken doğuyor olsaydı tüm prematüre bebekler kız olurdu dimi..

azoşumm geçmiş olsun canım..iyiki evdesin.dinlen bari gribin en etkili ilacı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sorma datlum kaptık valla olmayan dudişlerim kupkuru çatladı.
Sen de dikkat et sonlara doğru nezle olmak normal mi acaba :)
Bitirdin mi işlerini yatak odan, oğlanın odası ütülencekler felan bitti mi?

geçmiş olsun azo dudaklarım benimde kuru ama çok şükür bişeyim yok daha
işlerim bitmedi şöle ki mobilyanın kokusunu iyice çıkartayım die uğraşıyorum zaar az bile koku kalsa kıllanırım ben kıyafetlere sinmesin kokusu odanın süsleri filan olmadı avizesi takılcak ay başına hımm sonra bide yerleşcek işte azomm bişey kalmadı gibi ütüledim eşyaları hazır güsel bir çarşafa bohça yapmıştım temiz kalsın die alıp alıp dizcem o kaaadar odann resimlerini görmüşmüydün sen ?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Nazom, biz dün lapa lapa kar yağarken prova olsun diye hastaneye gittik. Allahım benim eşim çok telaş bi adam yaaa... Doğum erken olursa bide eşimi sakinleştirmekle uğraşıcam onu anlamama yaradı bu prova :D :D

Ahahahaha çok hoş yaaa... Ben de sıkı sıkı tembih ettim, bak ben ameliyata alışığım, bişi hissetmicem. Doktorumuz gelicek narkoz verilcek uyucam, bebek çıkınca hemen beni bırak bebeğin birimizden birine ihtiyacı var onun peşine git dedim. Hık mık dedi ama sonra yapıcak bişi olmadığından razı oldu :D O yüzden önce eşim görsün, sonra ben. Aksi halde varya yıkarım ortalığı. Daha da konuşmam onla.

Ay bende eşim benden önce görmesin istiyorum..Çünkü bebeği ilk gördüğündeki tepkisini görmeyi çok istiyorum, o bakışlarını felan :D En çokta ağlayıp ağlamıcağını görmek istiyorum :D

Benimki kesin ağlar. O yüzden sorun yok :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar