2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
cumartesileri kocişleri izinli zaar lilacsm ondan giren olmadı millet keyif yapıyo ben mesila yarım 12 den önce kalkmam kahvaltı et topla 2yi bulur :lilav: anlıyorum kızçeleri ama hafta içi girmeyenlere kızıyorumm işte bakalım ben izne çıkınca ne yapcam ama eminim hergün girerim çünküm doğumların en yoğun olduğu zaman olacak şubat başııı :utan: merak eder duramam girerim hatta pc hep açık kalır 2 iş yapar 2 okurum yazarım :D

işte benim durum o, bilg. hep açık, ben kalkıp dolanıp işlerimi yapıp geliyom geri, uyuyom uyanıyom, bilg.ı da uyku moduna alıyom bazen...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
işte benim durum o, bilg. hep açık, ben kalkıp dolanıp işlerimi yapıp geliyom geri, uyuyom uyanıyom, bilg.ı da uyku moduna alıyom bazen...

yapcek bişi yok ne yapalım merak ediyoz bakıyoz yane :D benim de iş yerimde arka planda topik açık baksamda bakamasamda arada bişiler yazıyorum görüyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok şükür 38. haftayı da bitirdik 39'a yolculuğumuz başlıyo
Allah tamamlamayı nasip etsin hayırlısıyla

bu arada bugün 14 ocak, kalan günüm 14

önümüzdeki hafta sonunu bulmaz canım bakta gör inşallah hayırla doğuracaksın oğlunu..bol bol dua et mutlakada ediyorsundur gerçide seni tek rahatlatacak şey dua çünkü paniğin hiç bir faydası yok inan ikinizede..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben eve kadar gittim annemle babam çağırdıda cnm ondan kaybeldim kocama ıhlamur demledim 2 dk indim aşağı biizmkiler yolcu ya bu gün 13te

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaaydın hatun kişiler :utan:

Aaaaaaaaay Pazartesi ilk bebeğimiz geliyor inşallah, çok heyecanlıyım :D

Günaydın canım :)
Evet pazartesi ilk bebişimiz geliyor, keşke ben de pazartesi doğursam :utan: Evde canım çok sıkılmaya başladı, bebişim gelirse sıkıntım geçer..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kıs ben cevap yazana kadar sen gitmişn bacım... gorur gormes yasdım hemde bacım.. gel küsme minnos............:ask:

:utan: :utan:

Kuşum gördüm yazını, salatayı yapayım yazayım dedim çıkmışın :D Malum koca gelecek hazırlıksız yakalanmak istemedim :D
Genelde doğum fotoğrafçıları 500-600 alıyorlar ama görüştüğünde istediğin şartlarda anlaşabiliyorsun...
Biz basma foto istemedik sonradan bastırırız diye..Hem de ekonomik olarak 500tl. şu an ödeyemezdim..1 dvd de 300 adet fotoğraf için 300tl. olarak anlaşmıştı eşim..Haftasonu ya da önümüzdeki haftaiçi arayıp buluşucaz ve o zaman net belli olmuş olacak.

:utan: İşte benim internetten baktığım fotocu da, doğum günü artı bir paket daha 500 tl demiş. Baskılı fiyat bu. Arayıp konuşsam pazarlık etsem eder mi bilemedim...

Doktorum aradı nihayet.Sekreteri durumdan bahsetmiş.Acil bişey olmadığını bildiği için geç aramış.Yeni hastane ve fiyatları hakkında bilgi verdi.Bir de ayın 23üne değil de 24üne organizasyon yapmış onu söyledi.İlk vaka olmanı istiyordum ama 23ü olunca ancak öğleden sonra olabiliyor dedi.Sanırım sezeryanlara sabahtan giriyor.Öğleden sonra da muayenelerini alıyor planlı doğumlarında...
İşte artık her neyse.Yarın nasipse gidicez yeni hastaneyi görücez.Ayrıca odaları filan da gezmek isteyeceğim bakalım...
Bu arada bebek bu akşam daha da aşağıda sanki.Hareketleri biraz daha aşağıya indi gibi geliyo bana...Hayırlısı bakalım....

İyice doğuma hazırlıyo demek ki kendini minnoş kuzu annesi. Bize de 2 şubatta saat 6 da hastanede olun 7 gibi alırız demişti. Dediğin gibi demek ki sabahu tercih ediyolar.

selam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmiş:( o arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm:(

1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:

Veririz inşallah kilolarımızı Ecrinim. Yeter ki minnoşlar sağlıkla gelsinler.. :)

seyretcek bişi yok die ferihaya baktım...ay zaten ne nedir anlayamıyorum bi de içim şişti ne sıkıntılı diziymiş....

Yalan dünyaya bakın cumaları. Ben çok beğendim :D

yaaa son ikiiiiiiiiiii......
size haber verecem inşallah ama akşam üstünü bulur büyük ihtimal, çünkü anladığım kadarıyla çok kişi gelecek, kafamı kaldırabilince ziyaretten topiğe girerim.
bu tanımadığım kişilerin ziyarete gelecez demesi de canımı sıkıyor, eşimin arkadaşları pek meraklı gelmeye, kendisinin çevresi de geniştir maşallah, benim arkadaşlarım ziyaretçi kabul edebilecek misin arar öyle geliriz diyolar, onunkiler mutlaka gelecez :sinir:

Ben kimseye haber vermicem, sürpriz yapıcam :D :D

çok şükür 38. haftayı da bitirdik 39'a yolculuğumuz başlıyo
Allah tamamlamayı nasip etsin hayırlısıyla

bu arada bugün 14 ocak, kalan günüm 14

Bebeeeem bence senin minnoş bu hafta sonuna doğru sana "anneciğim ben geliyorum artık" diye güçlü sinyaller yollayabilir :D Hazılıklı ol...

Evet pazartesi ilk bebişimiz geliyor, keşke ben de pazartesi doğursam :utan: Evde canım çok sıkılmaya başladı, bebişim gelirse sıkıntım geçer..

:D Tabi erkenden bitirirsen tüm işleri sıkılırsın böyle. Bak ben bugün su geçirmez alez aramaya çıkıcam, mama alıcam bi de bişi daha vardı ama unuttum onu :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam azoom
Günaaydın hatun kişiler :utan:

Aaaaaaaaay Pazartesi ilk bebeğimiz geliyor inşallah, çok heyecanlıyım :D
günaydın simuşşş evet ya pazartesi geliyoo

allam ya hatuna bak boş duranı allah sevmezmiş tamamda sen de boş 1 dk geçsin istemiyon hatunum yaaa tez canlılık kanında var senin :D yarın senin günün bekle 15 ocak yarın doğurursun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben eve kadar gittim annemle babam çağırdıda cnm ondan kaybeldim kocama ıhlamur demledim 2 dk indim aşağı biizmkiler yolcu ya bu gün 13te

ya bizim iş yerinde demliyorlar ıhlamur off allahım ne berbar kokuyor tiksindim o yüzden oysaki çokta severdim kendisini..ama şimdi ekinezyalı çayına taktım kafayı sizlerede tavsiye ederim kızlar çok güzel karışım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya bizim iş yerinde demliyorlar ıhlamur off allahım ne berbar kokuyor tiksindim o yüzden oysaki çokta severdim kendisini..ama şimdi ekinezyalı çayına taktım kafayı sizlerede tavsiye ederim kızlar çok güzel karışım

Kuşum, ekinezya hamilelikte zararlı olmasın? :( Sen içmesen ondan ne olur ne olmaz Allah korusun...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aloe (Sarısabır)
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Hayıt meyvesi
Kava-kava kökü
Kediotu kökü
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü (Günde 1-2 gr, 2-3hafta süreyle kullanılabilir)
Öksürükotu
Ravent kökü
Sinameki
Yılan kökü
Zencefil kökü

ayy simuşş hakkaten içilmesi sakıncalıymış ayyyyy bişey olmaz inşallah:(:(:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aloe (Sarısabır)
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Hayıt meyvesi
Kava-kava kökü
Kediotu kökü
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü (Günde 1-2 gr, 2-3hafta süreyle kullanılabilir)
Öksürükotu
Ravent kökü
Sinameki
Yılan kökü
Zencefil kökü

ayy simuşş hakkaten içilmesi sakıncalıymış ayyyyy bişey olmaz inşallah:(:(:(

Yok. Allahın izniyle olmaz bişi inşallah. Ama bundan sonra içme. Benim doktor sadece ıhlamur, nane limonu serbest bıraktı. Ha bide papatya ama günde 1 tane. Bitki çaylarını genelde önermiyorlar diye biliyorum gebelikte.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aslım, sen Erdal Beşikçioğlunu tanıyon mu? Leader gitmiş, Azoşta kesin geçmiş okuyodur, sen beni oku :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar