2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
iyi akşamlarr kıslaarr...bende magnezyumumu içtim az bakıyım dedimm...akşamları pek sessiz oluoo bu topikk:D yoksa bi tek benmi uyuyamıoum gecee:eek:ys: benim hatun yine çıldırdıı..çok da bunaldım yaa.. tv ye bakıoumm,kalkıoum,oturamıoumm acayip bi hal aldımm..
iyi aksamlar canım valla ben de aynı haldeyim...her tarafım dökülüyo.tv de de bişi yok....

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
bblau doğur artık kıss:D 15 günüm kaldı diyince heyecanlanmıştım wallaa..annemde cuma günü gelcek her dakka arıoo sancın warmı sancın war mı die onun yüzünden doğurcam wallaa..hamile kalmadan öncede adet günüme 2 gün kala illa test yap dedi hamilesin hamilesindir die hamile kalmıştım o ay:D şom ağızlı anacığıımm:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau doğur artık kıss:D 15 günüm kaldı diyince heyecanlanmıştım wallaa..annemde cuma günü gelcek her dakka arıoo sancın warmı sancın war mı die onun yüzünden doğurcam wallaa..hamile kalmadan öncede adet günüme 2 gün kala illa test yap dedi hamilesin hamilesindir die hamile kalmıştım o ay:D şom ağızlı anacığıımm:utan:
15 gün var dedi doktorum 13 gun gecti tık yok :D
eger o gune kadar dogmazsa 24unde alacagiz dıyo :D
bakalım bekliyorus:utan: hayırlısıyla İnsallah artık

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
15 gün var dedi doktorum 13 gun gecti tık yok :D
eger o gune kadar dogmazsa 24unde alacagiz dıyo :D
bakalım bekliyorus:utan: hayırlısıyla İnsallah artık

kimse dogurmuyo masallah heveslerimiz kursaklarımızda kaldı. dünyamınkide gelmekten vazgecmişş. little ınki de gelmiyo. seninkide gelmiyo.hayatım ın kide öle. benimki zati hiç niyetli degil. teeeyyy:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kimse dogurmuyo masallah heveslerimiz kursaklarımızda kaldı. dünyamınkide gelmekten vazgecmişş. little ınki de gelmiyo. seninkide gelmiyo.hayatım ın kide öle. benimki zati hiç niyetli degil. teeeyyy:utan:
he valla bekletiyolar bizi :D
Zaten anlamadım bu işler usg'ye göre mi SAT'a göre mi....
Doktor SAT dio ama o da mantıklı gelmio...
Beklesip duruyos iste :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
he valla bekletiyolar bizi :D
Zaten anlamadım bu işler usg'ye göre mi SAT'a göre mi....
Doktor SAT dio ama o da mantıklı gelmio...
Beklesip duruyos iste :D

dün internette okudum . 36+ lar için bebek tıbbi zamanını doldurdu. herseyi tamam. bundan sonra içerde durdugu her gün fazladan yazıyordu.:D prematüre sınırını da gecti. surfaktan da 33. haftada doluyormus cigerler. ee didimm bugün daha ne bekliyo bu cocuk . ben onu dogunca daha güzel beslerim:D bugün bi sürü hamile bekliodu benim haftalarda herkes nefes alcak yer arıyo. tipi sekli semali kaymıs. dgsada rahatlasak modunda. onları görünce daha da daraldım..

bu arada beyaz camsır giyin kızlar. yada sürekli ped takın. ben takamıyorum sürekli kasınıyo bi süre sonra.bugün kadının birini aglayarak acile aldılar dogumhanenin oldugu yere. hemsire camasırın beyaz dimi diye sordu. evet dedi. yesil akıntı gelmiş. bebeik kakasını yapmıs. ama dipcik gibi dogdu masallah:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün internette okudum . 36+ lar için bebek tıbbi zamanını doldurdu. herseyi tamam. bundan sonra içerde durdugu her gün fazladan yazıyordu.:D prematüre sınırını da gecti. surfaktan da 33. haftada doluyormus cigerler. ee didimm bugün daha ne bekliyo bu cocuk . ben onu dogunca daha güzel beslerim:D bugün bi sürü hamile bekliodu benim haftalarda herkes nefes alcak yer arıyo. tipi sekli semali kaymıs. dgsada rahatlasak modunda. onları görünce daha da daraldım..

bu arada beyaz camsır giyin kızlar. yada sürekli ped takın. ben takamıyorum sürekli kasınıyo bi süre sonra.bugün kadının birini aglayarak acile aldılar dogumhanenin oldugu yere. hemsire camasırın beyaz dimi diye sordu. evet dedi. yesil akıntı gelmiş. bebeik kakasını yapmıs. ama dipcik gibi dogdu masallah:D

ya evet aslında beyaz giymek lazım son zaman...yada ped...
akıntıları iyi takip etmek lazım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya evet aslında beyaz giymek lazım son zaman...yada ped...
akıntıları iyi takip etmek lazım...

oldu :D
yatagın kendini de isteselerdi :D

istediler vala:D eczanede satılıyomus yatak koruyucuu. bebek bakım bezi gibi galiba kirlndikce atıyon. 8 tl gibi bişi gördüm nette. alıp koysam mı acep diye düsündüm. aman neyse kociş gider alır isterlerse:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
istediler vala:D eczanede satılıyomus yatak koruyucuu. bebek bakım bezi gibi galiba kirlndikce atıyon. 8 tl gibi bişi gördüm nette. alıp koysam mı acep diye düsündüm. aman neyse kociş gider alır isterlerse:D

hasta bezi gibi bisi sanırsam...
isterlerse gider alır biri bence de...yada belki bazı hastanelerde veriyo da olabilirler....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ay ben gidip gidip geliyorum kızlar. daralıyorum. aynı şeye uzun süre odaklanamıyorum. kusuruma bakmayın

geçenlerde bir arkadaş söyledi bunu. ameliyata almamışlar yatak koruyucu ve hasta bezi getirene kadar. çok saçma ama annemin zoruyla birer paket koyduk biz arabaya. istemezlerse evde lazım olur zarar gelmez dedi. haklısın dedim ben de

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay ben gidip gidip geliyorum kızlar. daralıyorum. aynı şeye uzun süre odaklanamıyorum. kusuruma bakmayın

geçenlerde bir arkadaş söyledi bunu. ameliyata almamışlar yatak koruyucu ve hasta bezi getirene kadar. çok saçma ama annemin zoruyla birer paket koyduk biz arabaya. istemezlerse evde lazım olur zarar gelmez dedi. haklısın dedim ben de

ay valla isterler mi isterler...
alsak mı acaba...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hasta bezi gibi bisi sanırsam...
isterlerse gider alır biri bence de...yada belki bazı hastanelerde veriyo da olabilirler....

evett.. ince uzun ama sıvı gecirmez bişi gibi gördüm bende. alezin naylonlusu:D bizim hastane vermiyomus ögrenmiş oldum:D

bana mantıklı geldi aslında kanama neyin olurr onu temizlemekle mi ugrascaklar. sercek atcak iste. bencede hiçbişi yapmazsan bebegin altına serersin bigün cise alıstırırken:D
kızlar sizde de hiç iş yok bu akşam :)
konuşmuyonuz....

valla kadar sıkılıyorum ki dolanıp duruyorum evde. kestane pşirdim simdi mikrodalgada. insallah ii bi kestanedir. yoksa cok moralim bozulur. :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar