Bu arada benim doktor da hala dönmedi bana.Yapmazdı yahu böyle bu kadın...Ya doğuruyo olaydım suyum filan gelmiş de aramış olaydım? Acaba sekreteri söyledi de sorun olmadığını biliyo da mı dönmedi,akşam konuşuruz nasılsa hastane meselesi diye.Yada acil olsa bikaç kez daha arardı bu babuş nasılsa mı dedi...Çok polyanna gördüm kendimi
Kızlar selamlar..........
Benim de en büyük korkum, kabusum arayınca doktoruma ulaşamamak... Ya erken gelirse, ya bebek gelene kadar doktorum gelmezse. Bide sen gibi anlaşmalı hastanede olacak doğum. Ya o hastanedeki doktorlar beni sallamazsa vs vs. Böyle sürüp giden soru işaretlerim var sürekli kafamda...
:acep: bana neden kimse cevap yazmıyo acabası? küstüm ben gidiyom:sim3:
Amin Pikecim inşallah güzelim... Ben de hislerimi çoğu zaman belli etmem ama nedense hamileliğimin başından beri huy değiştirdim. İçimden başka bi insan çıktı
Yaaaa Azoş doğum fotoğrafçısıyla kaça anlaşmıştı hatırlayanınız var mı? Ya da anlaşanlar kaça anlaştılar? Var mı böyle bi düşüncesi olan?
bak şimdi ortalığı nasılll velveleye veriyorum.
nazommmmm kocan seni kandırmış kızım. iş dolasıyla falan yurtdışına çıkmalar yalan onlar. ehehehehhe. kıs kıs kıssss. kih kih kihhh. yıh yıh yıhhh...
Benim de en büyük korkum, kabusum arayınca doktoruma ulaşamamak... Ya erken gelirse, ya bebek gelene kadar doktorum gelmezse. Bide sen gibi anlaşmalı hastanede olacak doğum. Ya o hastanedeki doktorlar beni sallamazsa vs vs. Böyle sürüp giden soru işaretlerim var sürekli kafamda...
selam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmişo arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm
![]()
1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:
Doktorum aradı nihayet.Sekreteri durumdan bahsetmiş.Acil bişey olmadığını bildiği için geç aramış.Yeni hastane ve fiyatları hakkında bilgi verdi.Bir de ayın 23üne değil de 24üne organizasyon yapmış onu söyledi.İlk vaka olmanı istiyordum ama 23ü olunca ancak öğleden sonra olabiliyor dedi.Sanırım sezeryanlara sabahtan giriyor.Öğleden sonra da muayenelerini alıyor planlı doğumlarında...
İşte artık her neyse.Yarın nasipse gidicez yeni hastaneyi görücez.Ayrıca odaları filan da gezmek isteyeceğim bakalım...
Bu arada bebek bu akşam daha da aşağıda sanki.Hareketleri biraz daha aşağıya indi gibi geliyo bana...Hayırlısı bakalım....
selam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmişo arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm
![]()
1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:
haberleriniz güzelmiş kızlar aman nazar değmesin...
benim de yarın kontrolüm. ama çok keyifsizim ben ya. bıkkın, bezginim, hiç heyecanım ve güzel duygum yok. inşallah çabuk geçer![]()
gözün aydın canım hadi maşallah
sanırım son haftalarda artık hepimize aynı şeyler söylenio....
artık hayırlısıyla bekleyecegiz bebiklerimizi.
Rabbim tum bekleyenlere saglıkla yavrularına kavusmak nasip etsin....
haberleriniz güzelmiş kızlar aman nazar değmesin...
benim de yarın kontrolüm. ama çok keyifsizim ben ya. bıkkın, bezginim, hiç heyecanım ve güzel duygum yok. inşallah çabuk geçer![]()
iyi akşamlarr kıslaarr...bende magnezyumumu içtim az bakıyım dedimm...akşamları pek sessiz oluoo bu topikkyoksa bi tek benmi uyuyamıoum gecee
ys: benim hatun yine çıldırdıı..çok da bunaldım yaa.. tv ye bakıoumm,kalkıoum,oturamıoumm acayip bi hal aldımm..
dünn hayatımla bebikom vardıı ii kaynattık.. ama bugün yoklarr. onların mesaiyi babusla little aldısende geldik kalabalık olduk bak