2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım öncelikle geçmiş olsun tatlım. Mniğin biraz heyecan yaptırmış sana. Şimdiden nazlanıyo bence annesine. :utan: Sakin olmamız gerekiyor aslında ama hepimiz aynıyız. Bebeklerimiz söz konusu olunca *100 kez panik oluyoruz...

Bu arada benim doktor da hala dönmedi bana.Yapmazdı yahu böyle bu kadın...Ya doğuruyo olaydım suyum filan gelmiş de aramış olaydım? Acaba sekreteri söyledi de sorun olmadığını biliyo da mı dönmedi,akşam konuşuruz nasılsa hastane meselesi diye.Yada acil olsa bikaç kez daha arardı bu babuş nasılsa mı dedi...Çok polyanna gördüm kendimi:ajan:

Benim de en büyük korkum, kabusum arayınca doktoruma ulaşamamak... Ya erken gelirse, ya bebek gelene kadar doktorum gelmezse. Bide sen gibi anlaşmalı hastanede olacak doğum. Ya o hastanedeki doktorlar beni sallamazsa vs vs. Böyle sürüp giden soru işaretlerim var sürekli kafamda... :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Benim de en büyük korkum, kabusum arayınca doktoruma ulaşamamak... Ya erken gelirse, ya bebek gelene kadar doktorum gelmezse. Bide sen gibi anlaşmalı hastanede olacak doğum. Ya o hastanedeki doktorlar beni sallamazsa vs vs. Böyle sürüp giden soru işaretlerim var sürekli kafamda... :(

insallah hepimiz için hersey yolunda gider tatlım.. hayırlısıyla soyle bir avazda rahat, saglıklı dogumlar nasip olur bizlers... heyecan yapmadan olmuyor haliyle ki ben normalde hiç belli etmem heyecanımı falan, ama şimdi gayet heyecanlıyım yanim..........:eek:ys:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amin Pikecim inşallah güzelim... Ben de hislerimi çoğu zaman belli etmem ama nedense hamileliğimin başından beri huy değiştirdim. İçimden başka bi insan çıktı :D

Yaaaa Azoş doğum fotoğrafçısıyla kaça anlaşmıştı hatırlayanınız var mı? Ya da anlaşanlar kaça anlaştılar? Var mı böyle bi düşüncesi olan?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bilmiyorum simuşcum... biz fotografcı ile anlaşmadık ama ayıptır sülemesi bende , eşimde fotografla ilgileniriz.. makinelerimizde gayet iyidir, ama eşim o ruh haliyle neyi ne yapar bak orası muamma... artık oldugu kadar o cekecek yanim...........

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Amin Pikecim inşallah güzelim... Ben de hislerimi çoğu zaman belli etmem ama nedense hamileliğimin başından beri huy değiştirdim. İçimden başka bi insan çıktı :D

Yaaaa Azoş doğum fotoğrafçısıyla kaça anlaşmıştı hatırlayanınız var mı? Ya da anlaşanlar kaça anlaştılar? Var mı böyle bi düşüncesi olan?

Kuşum gördüm yazını, salatayı yapayım yazayım dedim çıkmışın :D Malum koca gelecek hazırlıksız yakalanmak istemedim :D
Genelde doğum fotoğrafçıları 500-600 alıyorlar ama görüştüğünde istediğin şartlarda anlaşabiliyorsun...
Biz basma foto istemedik sonradan bastırırız diye..Hem de ekonomik olarak 500tl. şu an ödeyemezdim..1 dvd de 300 adet fotoğraf için 300tl. olarak anlaşmıştı eşim..Haftasonu ya da önümüzdeki haftaiçi arayıp buluşucaz ve o zaman net belli olmuş olacak.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bak şimdi ortalığı nasılll velveleye veriyorum.

nazommmmm kocan seni kandırmış kızım. iş dolasıyla falan yurtdışına çıkmalar yalan onlar. ehehehehhe. kıs kıs kıssss. kih kih kihhh. yıh yıh yıhhh...

Aboo bı bakk,deme kizz benim koca kandiriyomu şimdi beni :( gelince sorarım ben ona leynnn...o zaman 10 yıldır ne kandırdı benii uyuss...yedim herif seni..

Hayatım hem kendin korktun hemde bizi korkuttun..ohh biseycik yokmuş çok şükür...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Doktorum aradı nihayet.Sekreteri durumdan bahsetmiş.Acil bişey olmadığını bildiği için geç aramış.Yeni hastane ve fiyatları hakkında bilgi verdi.Bir de ayın 23üne değil de 24üne organizasyon yapmış onu söyledi.İlk vaka olmanı istiyordum ama 23ü olunca ancak öğleden sonra olabiliyor dedi.Sanırım sezeryanlara sabahtan giriyor.Öğleden sonra da muayenelerini alıyor planlı doğumlarında...
İşte artık her neyse.Yarın nasipse gidicez yeni hastaneyi görücez.Ayrıca odaları filan da gezmek isteyeceğim bakalım...
Bu arada bebek bu akşam daha da aşağıda sanki.Hareketleri biraz daha aşağıya indi gibi geliyo bana...Hayırlısı bakalım....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmiş:( o arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm:(

1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmiş:( o arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm:(

1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:

gözün aydın canım hadi maşallah
sanırım son haftalarda artık hepimize aynı şeyler söylenio....
artık hayırlısıyla bekleyecegiz bebiklerimizi.
Rabbim tum bekleyenlere saglıkla yavrularına kavusmak nasip etsin....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
seyretcek bişi yok die ferihaya baktım...ay zaten ne nedir anlayamıyorum bi de içim şişti ne sıkıntılı diziymiş....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Doktorum aradı nihayet.Sekreteri durumdan bahsetmiş.Acil bişey olmadığını bildiği için geç aramış.Yeni hastane ve fiyatları hakkında bilgi verdi.Bir de ayın 23üne değil de 24üne organizasyon yapmış onu söyledi.İlk vaka olmanı istiyordum ama 23ü olunca ancak öğleden sonra olabiliyor dedi.Sanırım sezeryanlara sabahtan giriyor.Öğleden sonra da muayenelerini alıyor planlı doğumlarında...
İşte artık her neyse.Yarın nasipse gidicez yeni hastaneyi görücez.Ayrıca odaları filan da gezmek isteyeceğim bakalım...
Bu arada bebek bu akşam daha da aşağıda sanki.Hareketleri biraz daha aşağıya indi gibi geliyo bana...Hayırlısı bakalım....

haberleriniz güzelmiş kızlar aman nazar değmesin...
benim de yarın kontrolüm. ama çok keyifsizim ben ya. bıkkın, bezginim, hiç heyecanım ve güzel duygum yok. inşallah çabuk geçer :( :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim de yarın kontrolüm. ama çok keyifsizim ben ya. bıkkın, bezginim, hiç heyecanım ve güzel duygum yok. inşallah çabuk geçer :( :(

aaa bak ben de oyleyim little'ım...
heyecanlı değilim sanki duygularım alınmış gibi...
Bi de bugun bi degisik bisey var...Boyle karnım o kadar aşağıya inmiş gibi ki normal oturunca bile kasıklarımın orası sıkışıyo sanki geriye kaykılarak oturma ihtiyacı duyuyorum nedense :ates:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
iyi akşamlarr kıslaarr...bende magnezyumumu içtim az bakıyım dedimm...akşamları pek sessiz oluoo bu topikk:D yoksa bi tek benmi uyuyamıoum gecee:eek:ys: benim hatun yine çıldırdıı..çok da bunaldım yaa.. tv ye bakıoumm,kalkıoum,oturamıoumm acayip bi hal aldımm..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gözün aydın canım hadi maşallah
sanırım son haftalarda artık hepimize aynı şeyler söylenio....
artık hayırlısıyla bekleyecegiz bebiklerimizi.
Rabbim tum bekleyenlere saglıkla yavrularına kavusmak nasip etsin....

seninkine de masallah cnmm, hayatımınkine,lilacsınkine dee kocamann masallahhh:utan::utan::utan: amin insallah sag salim atlatalım su son günleri:eek:ys:

saol cnm. sorma bende öleyim. bi bunalım bi sıkıntı sorma.. sebebinide bilmiyorum. dogunca gecer insallah:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi akşamlarr kıslaarr...bende magnezyumumu içtim az bakıyım dedimm...akşamları pek sessiz oluoo bu topikk:D yoksa bi tek benmi uyuyamıoum gecee:eek:ys: benim hatun yine çıldırdıı..çok da bunaldım yaa.. tv ye bakıoumm,kalkıoum,oturamıoumm acayip bi hal aldımm..

dünn hayatımla bebikom vardıı ii kaynattık.. ama bugün yoklarr. onların mesaiyi babusla little aldı:D sende geldik kalabalık olduk bak:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar