2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:utan: İşte benim internetten baktığım fotocu da, doğum günü artı bir paket daha 500 tl demiş. Baskılı fiyat bu. Arayıp konuşsam pazarlık etsem eder mi bilemedim...

Yalan dünyaya bakın cumaları. Ben çok beğendim :D

:D Tabi erkenden bitirirsen tüm işleri sıkılırsın böyle. Bak ben bugün su geçirmez alez aramaya çıkıcam, mama alıcam bi de bişi daha vardı ama unuttum onu :D

Bence ara bi konuş, sana uygun olanı söyle, olmadı baskı isteme sonradan bastırırsınız..
Bu arada Yalan Dünya'ya bayıldım :D
Mama aldım ben alezi neden alıcan?

selam azoom

allam ya hatuna bak boş duranı allah sevmezmiş tamamda sen de boş 1 dk geçsin istemiyon hatunum yaaa tez canlılık kanında var senin :D yarın senin günün bekle 15 ocak yarın doğurursun

Selam kuşum...Gelmesin yarın ya bak daha fotoğrafçıyla tam net görüşemedim :D Benimkisi de pazartesi gelsin :D

Kızlar, siz hepiniz Erdal Beşikçioğlu'nu tanıyonuz mu?

Tanımıyorum ben necidir?Belki görsem tanırım :)

sanada selam azo hatun

günaydınnnnn şekerparem:D

Kurbik tarifi baktım netten...Ondan geç yazdım :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bence ara bi konuş, sana uygun olanı söyle, olmadı baskı isteme sonradan bastırırsınız..

Selam kuşum...Gelmesin yarın ya bak daha fotoğrafçıyla tam net görüşemedim :D Benimkisi de pazartesi gelsin :D

hadi sen bakıyon anlarım evdein hemen yapabilme ihtimalin yüksek demin ben hamur işleri diye yazdım googla girmez olaydım canım patatesli şeyler istedi kahretsin ki ama çiğ bulsam yiycem anam o derece:D:D
sen neli kurabiye tarifine baktın söyle hemen bakim aslıya:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hadi sen bakıyon anlarım evdein hemen yapabilme ihtimalin yüksek demin ben hamur işleri diye yazdım googla girmez olaydım canım patatesli şeyler istedi kahretsin ki ama çiğ bulsam yiycem anam o derece:D:D

Abowww kız kalbin temizmiş :D Gel sen bize gel, patatesli poğaça ve hindistan cevizli kurbik yapacam :D Ay kendine niye işkence ediyon sen bakma öyle şeylere.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

behzat ç deki değilmi dediğin bacım ne olmuşki:)anlamadım konuyu şimdik ben:D:D

Heaaa Behzat Ç imiş :D

Hııı evet Behzat Ç imiş kendisi ama ben o karakteri de bilmiyorum.
Olay şudur Aslıcanım; dün bizim daireye gelmiş kendisi ve tüm iş arkadaşlarım kendisiyle fotoğraf çektirme yarışına girmiş. Sonra da o fotoları face de yayınlamışlar. Ben de tanımadığımı yazdım fotoların altına. Sonra bikaç kişi "tanımaman imkansız" falan dedi. Ama valla da billa da tanımıyom, hayatımda ilk kez gördüm. İnsanların bu şekilde tepki vermeleri garibime gitti. Anormallik bende mi diye size sorayım istedim. İçimde kaldı zira, sanki tanımak zorundaymışım gibi. Tey Alllahım yaaa. Kimseyle şu hamile halimle tartışmak istemediğim için de konuyu kapattım. Budur yani.

Hamurişi demeyin bana. Dün canım çekti, gecenin 11 inde üşenmedim yaptım. Sonra da sabaha kadar midem yemek borum yandı :D

Ha bu arada Azom, haklısın valla. Baskıyı sonra cd den kendimiz alabiliriz demi başka bi fotocuda?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet Behzat Ç imiş kendisi ama ben o karakteri de bilmiyorum.
Olay şudur Aslıcanım; dün bizim daireye gelmiş kendisi ve tüm iş arkadaşlarım kendisiyle fotoğraf çektirme yarışına girmiş. Sonra da o fotoları face de yayınlamışlar. Ben de tanımadığımı yazdım fotoların altına. Sonra bikaç kişi "tanımaman imkansız" falan dedi. Ama valla da billa da tanımıyom, hayatımda ilk kez gördüm. İnsanların bu şekilde tepki vermeleri garibime gitti. Anormallik bende mi diye size sorayım istedim. İçimde kaldı zira, sanki tanımak zorundaymışım gibi. Tey Alllahım yaaa. Kimseyle şu hamile halimle tartışmak istemediğim için de konuyu kapattım. Budur yani.

Hamurişi demeyin bana. Dün canım çekti, gecenin 11 inde üşenmedim yaptım. Sonra da sabaha kadar midem yemek borum yandı :D

Ha bu arada Azom, haklısın valla. Baskıyı sonra cd den kendimiz alabiliriz demi başka bi fotocuda?

Amannnnnn hiçte büyük eksiklik değil, bak isim olarak ben de tanımıyorum adını google a yazıp resmini görünce tanıdım.Şu adamı çok seviyorlar ama ben kılım ona...Tanımak zorunda mısın hayret birşey, gıcık insanlar :D
Evet tatlım baskıyı sonradan başka bir fotocudan alabilirsin..
Benim midem ne yersem yiyim yanıyor, geceleri ağzıma gelen acı su ile en az 2 kere uyanıyorum :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Abowww kız kalbin temizmiş :D Gel sen bize gel, patatesli poğaça ve hindistan cevizli kurbik yapacam :D Ay kendine niye işkence ediyon sen bakma öyle şeylere.

anamı aradım kuşum şimdi aynen şunu dedim anneeeeeeee içinde patates olan bişey yap bana akşam ve annemde bana dediki şimdi ocakta patates kaynıyor kızım börek yapacaktım:):):)şok oldum haaa bak seninde menünü bilmişim anamında sizinmi kalbiniz temiz kız beninmmi:D:Dbence hepimizin:D:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy simuşum benimde bildiğimden değil inan eşim pek sever bu zatıda ismi kulağımda kalmış sadece yoksa kıllı adamın teki aman bilip napcan boşver:Dayrıca burda olsa foto çektirme zahmetine bile girmezdim sanırım zira hayranı değilim ee sende değilmişsin polamik yapmasınlar benim bacıma kalkar gelip göbeğimle döverim haaaaaaaa onları:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amannnnnn hiçte büyük eksiklik değil, bak isim olarak ben de tanımıyorum adını google a yazıp resmini görünce tanıdım.Şu adamı çok seviyorlar ama ben kılım ona...Tanımak zorunda mısın hayret birşey, gıcık insanlar :D
Evet tatlım baskıyı sonradan başka bir fotocudan alabilirsin..
Benim midem ne yersem yiyim yanıyor, geceleri ağzıma gelen acı su ile en az 2 kere uyanıyorum :(

Heee gıcıklar demi :D :D

Benim midem bazen hep yanıyor ama genelde dokunan şeyleri yediğimde yanıyor. Hamurişini öğütemiyorum sanırım ondan...

anamı aradım kuşum şimdi aynen şunu dedim anneeeeeeee içinde patates olan bişey yap bana akşam ve annemde bana dediki şimdi ocakta patates kaynıyor kızım börek yapacaktım:):):)şok oldum haaa bak seninde menünü bilmişim anamında sizinmi kalbiniz temiz kız beninmmi:D:Dbence hepimizin:D:D:D

Ay madem bu kadar söylediniz o zaman ben de söyliim, dün gece yanmaz tavada yaptığım börek patatesliydi :D Nedense bu aralar canım sürekli patates istiyo. Sanırım enerji veriyo bünyeye :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayy simuşum benimde bildiğimden değil inan eşim pek sever bu zatıda ismi kulağımda kalmış sadece yoksa kıllı adamın teki aman bilip napcan boşver:Dayrıca burda olsa foto çektirme zahmetine bile girmezdim sanırım zira hayranı değilim ee sende değilmişsin polamik yapmasınlar benim bacıma kalkar gelip göbeğimle döverim haaaaaaaa onları:D:D

Ahahahhahahha göbeğine kuvvet Aslıııııııım :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaay Azooom, sen bana alezi neden alıcan diye sormuştuuuun... Özür yaaa unuttum cevaplamayı. Şimdi bu bebeler işicek ve şeeetcek ya, bezden sızar üstüne başına geçer ordan da yatağa geçer, yatağın yüzünü yıkamaktansa 2-3 tane su geçirmez alez alır onları yıkarım diye düşündüm. Bide mama sen ne aldın? Benim bi arkadaşım SMA önerdi. Aptamil ve diğer mamaların şeker oranı bebek alışsın diye daha çokmuş sanırım. En az şeker SMA da varmış. Küçük bi tane alıcam bugün inşallah...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Heee gıcıklar demi :D :D

Benim midem bazen hep yanıyor ama genelde dokunan şeyleri yediğimde yanıyor. Hamurişini öğütemiyorum sanırım ondan...

Ay madem bu kadar söylediniz o zaman ben de söyliim, dün gece yanmaz tavada yaptığım börek patatesliydi :D Nedense bu aralar canım sürekli patates istiyo. Sanırım enerji veriyo bünyeye :D

abooooooo topikcek pattise aş eriyoz haaaa:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn

ne kadar çok beklemişsin sırada yaf, Allahtan ben perş. gitmişim, gerçi dr um bekletmedi sağolsun :D
O katta bekleyince doğumlara çok tanık olunuyor ama çok kalabalık oluyor orası, insan nst sırasında fenalık geçiriyor...
yatak koruyucu istediler demişsin, offf bi de o mu çıktı ya?
inşallah pzt hastane daha sakin olur, benim doğum 13 30 gibi olacakmış...

sorma yaff öldümm. bende arada indim muayene oldum ama dr tamam nst ye gerek yok dimedi. zati sonra o da doguma indi cıktı yemek arası vs. gaaag geldi bana ama insallah bu cuma da olmaz. zati hastahaneye gidesim yok artık. sıkıntıdan doguruvericem oracıkta:D bende duymamıstım ama dün kadının ailesinden istediler . teyyy didim bende masraf bitmicek:sinir:

sağol gökçem bende seni çooookk ösledim gündüz gir bacımm yaa

şu anda adına çok sevindim cnm benim korkulcak bişi olmadığına canını sıkma ama çapanın tek kötü tarafını demiştim hatırlarsın belkim doktorlar mesai saati dışında ve sezeryan dışında doğuma girmiyolar ve kimseyi beklemiyolar benim değiştirmemin en büyük faktörü bu oldu desem yeridir artıık sona geldin bacım sabretcen rabbim yardım etsin bi daha doğurursan gitmessin oraya

ben doktorumdan gerçekten çok memnunum istediğim saatte ulaşabiliyorum bir cep telefonu ötesinde sağolsun çok ilgileniyo en güsel tarafıda normalda doğursam sezaryanda istediğim saatte hastanede olacak :ask:seviyom gamsemi :utan: tüm korkularımı alıyo benden

gözün aydın ecrincim 10 gün daha durursa içinde beben 3 kg ulaşmış olacak hadi bakalım gelinim senin gibi aceleci değil şükür gününü beklesin sen de dua et bol bol hayırlı doğumlar nasip etsin sanada

40 hafta beklemsinn lidırım bi zahmet. dayanamam o kadar. uykusuzluktan sokaklarda uyuyom artık. yürüyemiyorum da ye iç yat kilo alıyorum habire. orda sürekli bi baskı bi yogunluk. nefes darlıgı bilmem ne.erken döndü kızım benimde sıkıntım erken basladı. ama cktıgı yok masallah. 1_2 hafta daha gelmezse rica ediciim nezostan sezeryan istiyciim..

sağol canım
gerçekten kararsızım
hayat hastanesinde fahri inan var bi kere ona gitmiştim acaba ona mı gitsem

evet ama çok korktum kaybetme korkusu çok arttı son zamanlarda :(

sekreter canım
sağolasın Allah razı olsun

nstede de bisürü hareket çıktı anlamadım gitti

sağol canım

valla hastane yürüyerek 10 dakika eve
ama nasıl uçarak gittim anlatamam
akşam da et kesmesi denen şey oldu hızlı hareketten
şeyim ve kenarları bacak iç kısımları hareket etmiyodu resmen nasıl bi ağrı ilk kez ağrıdan ağladım sinirlerim iyice bozuldu
bütün akşam şükürler olsun Allahım deyip deyip durdum

sağol canım ama gerçekten bişi oldu sandım
ben 32de izne ayrılsaydım kendimi dinlemekten sanırım sıyırırdım

yani 24ünde sezeryan mı canım

maşallah canım bebeğine zayıf diyon nesi zayıf?

ben demiyom kızz nezos dio:D beli cok ince falan deyip deyip beni de kılllandırıyo. bende beli nie zayıf diye hayıflanıyorum ama bunun en kücük halası da böle. insallah ona ceker fizigi:D neyse görcezz bakalım dogunca:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tünaydınn kızlarr bu arada.. dün sistem kitlendi diye aksam 6 ya kadar okulda bekleyip kayıt yaptıramamıstım. bugün gitim yaptırdım. adam eski soyadımı söledi arada ama aklımı toparlayamadım. kagıtta diplomadaki soyadım yazıyo. sorun olmaz heralde. cünkü osym ye girdim kimlik bilgilerini güncelle diye ordada simdiki soyadım yazdı. inemem tekrar okula ama tc numarası var ya bişi olmaz heralde yani insallah:utan:

edebiyat kitabım yoktu. görümcem dershaneden getircek saolsun.
bu arada 3_4 gündür acayip basagrısı ve gün içinde de mide bulantısı oluyo. bayılazaaamm:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kimse yokkk:utan: neyse cok uykum var zati cıkıp yatıyım bahaneyle:D ama biliyorum uyuyamıcam yine:bitter::bitter: gözelrim kapanıyo ya depresyona gircem uykusuzluktan.

hadi grüsürüz sonra:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar biraz okudumda alıntı yapmayı unutmusum..
bblau ve ecrin masallah bebişlerinize canım doktor olayları olmus sanırım...

diger herkeside toptan öpüyorum.
bugun insallah annem geliyor, onu almaya gidecegiz... bide bende doktora gittim, NST daha iyiydi galiba carsambaya randevu verdi........

Hepimizin hakkında hatırlısı olsun insallah.......:huhuu::huhuu::huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar