sağol gökçem bende seni çooookk ösledim gündüz gir bacımm yaakolay gelsin bebiş... özledim kızzzzzz.
şu anda adına çok sevindim cnm benim korkulcak bişi olmadığına canını sıkma ama çapanın tek kötü tarafını demiştim hatırlarsın belkim doktorlar mesai saati dışında ve sezeryan dışında doğuma girmiyolar ve kimseyi beklemiyolar benim değiştirmemin en büyük faktörü bu oldu desem yeridir artıık sona geldin bacım sabretcen rabbim yardım etsin bi daha doğurursan gitmessin orayakızlar teşekkür ederim
geldim şimdi nstden bağlancaktım eşim gelince çıktım
kalp atışları ve hareketleri iyi
sancı bi ara 60a ve 100e vurmuş ama ben hissetmedim
bu arada Allah korusun acil bi durum olsa altay efendi bekleyememiş çıkmış
gece doğum yapsam bu adam doğuma da gelmez
napsam bilmiyorum bu saatten sonra dr değiştirsem mi bilmiyorum
çok şükür Rabbime oğlum ii ama moralim bozuk
asistanını bekletmiş
nstye nöbetçi dr baktı
dötüm ayrıldı hastaneye giderken karnım burnumda 10 dakikada gittim hastaneye herif beklememiş yaaa
gözün aydın ecrincim 10 gün daha durursa içinde beben 3 kg ulaşmış olacak hadi bakalım gelinim senin gibi aceleci değil şükür gününü beklesin sen de dua et bol bol hayırlı doğumlar nasip etsin sanadaselam kızlarr.. sabah 9.30 dan öglen 3 e kadar nest kuyrugundaydım. arada muayeneye girdim. neymişş normal dogum varmıs makineler oaraya gitmişo arada beklerken 2 bebiş dogdu (biri nezahatin ellerinden) bi kadın doguma gidiyordu en son, bide 26 haftalık bi bebek dogmus ne oldugunu anlamayua calıstım. odun dr teyzesine cigerleri acılmıyo enfeksiyonda var cevap vermiyo cocuk dedi cok üzüldüm
![]()
1_2 sancım cıktı ama önemli degil didi dr. kızımın kafası kukumun üstünde duruyo diktigi yerde poposu. 2.750 gr olmus. boyu da 50 cm. beli halaa cok ince dedi dr. ii mi kötü mü anlamadım narin belli bi kız dedi. kapıdan girer girmez gelmiyo mu seninki daha dedi. keyfi ii sanırım dedim. bi gülüstük. bundan sonra her an hzırlıklı ol dedi. kan, su vs bişi gelirse de hemen hastahaneye gel dedi. piki dedim. benden böle. bende 18 kg almısım toplamda. yuhh diyorum kendimeeeee:sinir::sinir::sinir:
günaydın kızlarrrrrr.
günaydın tuğbişim ve lilacım sizi gördüm sadece
hayatımcımbak gördünmü korkulacak bişey yokmuş şükür boş yere sıkıntı yaşamışsın artık sonlara yaklaştılar yazık yerleride daraldı haliyle hareketleri ondan azalmıştır rabbim korur onları sen içini rahat tut
gökçekızz gündüzleri nerdesin anam hiç girmiyon aşk olsun yaaa
günaydın aslımmm yarın tatilll düşündükçe mutlu oluyorum fena hissediyorum kendimi akşamdan beri belim fena yürüdükçe katır kutur sesler geliyo
günaydın kızlar
leaderım az kaldı pzt ye valla
heyecan dorukta,...
4 şubatta ayrılcam cumartesi son iş günüm olcak bacım 37+0 olcam o gün itibariyle bakalım bişi kalmadı die kendimi tesselli etsemde 3 hafta daha çalışacağım dinlenemiyorum aslı beden gücüyle çalışsak kim bilir ne olurdu halimiz oturmaktan belimin yayları gevşedi gacur gucur ediyo gece ne sağ ne soluma dönebiliyorumoff canım yaa kıyamam sana çok yoruluyorsun ondandır canım dinlenemiyoruz ki bir türlü
sen ne zaman ayrılacaksın canım izne babanla konuştunmu?
günaydın kızlar
leaderım az kaldı pzt ye valla
heyecan dorukta,...
ayyy canımmm ya son 2 inşallahhhhhh..p.tesi haber verebilirmisin bize acaba bir şekilde çok merak ederiz seni hepimiz çünkü ilk doğuran sen olacaksın sanırım lilacsım hadi bakalım inşallah
4 şubatta ayrılcam cumartesi son iş günüm olcak bacım 37+0 olcam o gün itibariyle bakalım bişi kalmadı die kendimi tesselli etsemde 3 hafta daha çalışacağım dinlenemiyorum aslı beden gücüyle çalışsak kim bilir ne olurdu halimiz oturmaktan belimin yayları gevşedi gacur gucur ediyo gece ne sağ ne soluma dönebiliyorum
yaaa kimbilir aile olarak ne kadar heyecanlısınız kendimi yerine koyuyorumda gününü geleceği saati bilmek çok güsel bir duygu olsa gerek bizler sancılarımızı bekliyoruz muallaktayız ne zaman gelir hangi vakit uğrar öle kös kös bakıyoz
yaaa son ikiiiiiiiiiii......
size haber verecem inşallah ama akşam üstünü bulur büyük ihtimal, çünkü anladığım kadarıyla çok kişi gelecek, kafamı kaldırabilince ziyaretten topiğe girerim.
bu tanımadığım kişilerin ziyarete gelecez demesi de canımı sıkıyor, eşimin arkadaşları pek meraklı gelmeye, kendisinin çevresi de geniştir maşallah, benim arkadaşlarım ziyaretçi kabul edebilecek misin arar öyle geliriz diyolar, onunkiler mutlaka gelecez :sinir:
senin de az kalmış lidır, Allahtan yol problemin yok...
valla heyecan dorukta, ama ben de faaliyet yok gördüğünüz gibi, zaten iyileşemediğim gibi her gün daha beter hasta oluyorum, içmediğim yemediğim şey kalmadı şu öksürükten kurtulmak için, ama daha beter oldu üstelik nezle bulaştı bi de, kolumu kaldıracak halim yok, eve biraz çeki düzen vermem lazım.
Hastane çıkışı anneme gidecem diye henüz büyük temizlik yapmadım ama yüzüne bakılır hale getirmem lazım evi.
olsun cnm gelsinlerde dostluklar arkadaşlıklar bugünler için doğum ziyareti 10ar dk sürüo zaten mutlaka haber bekliycez senden çok gece kalma emi 4-5 gibi haber verebilsen ne ii olurdu ama önemli değil sen yeterki yazzz geçte olsa okuruz bizz keşke birine msj çekebilme şansın olsa biz iyiyiz çıktık bebeğim yanımda felan die
yaaa son ikiiiiiiiiiii......
size haber verecem inşallah ama akşam üstünü bulur büyük ihtimal, çünkü anladığım kadarıyla çok kişi gelecek, kafamı kaldırabilince ziyaretten topiğe girerim.
bu tanımadığım kişilerin ziyarete gelecez demesi de canımı sıkıyor, eşimin arkadaşları pek meraklı gelmeye, kendisinin çevresi de geniştir maşallah, benim arkadaşlarım ziyaretçi kabul edebilecek misin arar öyle geliriz diyolar, onunkiler mutlaka gelecez :sinir:
4 şubatta ayrılcam cumartesi son iş günüm olcak bacım 37+0 olcam o gün itibariyle bakalım bişi kalmadı die kendimi tesselli etsemde 3 hafta daha çalışacağım dinlenemiyorum aslı beden gücüyle çalışsak kim bilir ne olurdu halimiz oturmaktan belimin yayları gevşedi gacur gucur ediyo gece ne sağ ne soluma dönebiliyorum
yaaa kimbilir aile olarak ne kadar heyecanlısınız kendimi yerine koyuyorumda gününü geleceği saati bilmek çok güsel bir duygu olsa gerek bizler sancılarımızı bekliyoruz muallaktayız ne zaman gelir hangi vakit uğrar öle kös kös bakıyoz
hadi bakalım canım benim sen kendine gel bebeğini emzir elbet bize haber verirsin inşallah yaaa off resminizide ekle ama tamammı
bilmiyorum aslım gözümde büyüyo kızz işe gelmek sabah kalkmak filan çok tembel teneke oldum hamilelik bana yaramadı atom karınca gibi yerinde duramayan ben totomu kaldırıp oturamıyorum bile :uzgun:hadi bakalım canım yaa bişey kalmamış şurda inşallah ne kalmışkisık dişini azcık daha.bende 16sında paydos diyicem inşallah bakalım 17sinde gelip raporumu veririm sonrada eyvallah derim
ayy ogün bir geleydi inşallah