ben pek sevmem ama doğurmadan doyayımda kuru nohut yeşil mercimeğe gaz yapıcak die doğumdan sonra yiyemiycem nazom ula kaç zamandır burger ıstıyo cnm nasip olmadı gitmek bu hafta sonu anamlar yok kocayı kandırayımda götürsün benicok severim kurufasulyeyii...ammaa gaz olayı tırstırıyor beni..zaten patlıcam gazman oldum bi dee kuru yersemm..ucururum binayı havaya.
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.
şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.
bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben
normal yoldan çıkmassa gökçem bekliycen 38i bişi kalmadı zaten 10-15 gün maksimum hadi hayırlısı bakalım kaç kg olmuş aden? boyu ney?