2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cok severim kurufasulyeyii...ammaa gaz olayı tırstırıyor beni..zaten patlıcam gazman oldum bi dee kuru yersemm..ucururum binayı havaya.:D
ben pek sevmem ama doğurmadan doyayımda kuru nohut yeşil mercimeğe gaz yapıcak die doğumdan sonra yiyemiycem nazom ula kaç zamandır burger ıstıyo cnm nasip olmadı gitmek bu hafta sonu anamlar yok kocayı kandırayımda götürsün beni
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.

şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.

bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben :(

normal yoldan çıkmassa gökçem bekliycen 38i bişi kalmadı zaten 10-15 gün maksimum hadi hayırlısı bakalım kaç kg olmuş aden? boyu ney?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.

şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.

bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben :(

Hayırlısı olsun gokcecim hakkında.

O dediklerin bende de var asagıya vurmalar falan yanlarımdan sancı girmesi. Sag gogsumun altındaki kemige ayagını dikip ne yaparsam yapıyım indirmemek falan ne ararsan var.. Soluma da yatırmıyor artık agırlık yapıyor nefes alamıyorum bu sefer..

Demekki dogdugunda geceleri uyutmayacak seni simdiden baslamıs kendi gstermeye xD

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaaa :sok: gerçi benim bebekte artık fazla hareket etmiyor. geceleri saymazsak tabi.

fasülyeye bende bayılırım. hele etli şeker fasülyesine tek gecerım. canım istedi kız:)
bakalım bekliyorum umarım çıkamdan gelir olmadı akşam girip bakcam naptı bi haberdar eder heralde
dünyam ne oldu kız? dün dünyam'ın sancıları var doğurmak üzere dediler! doğurdun mu yoksa :)

bişi yok maşallah bekliyomuş işte bir hafta daha dayanırım gibi ara ara gelip gidiyo sancılarım diyodu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayırlı olsun, sen 36 lı haftalarda mısın yoksa 35 li mi? dolu dolu 38i bitir demek 39 larda alacam demek herhalde, ayyy ne saçma cümle oldu.
yani benim 38 + 0 da alınacak ya, 38 bitmiş oluyo normalde.

sata göre 36+2 yim lilam. ama ultrasona göre de 39 :) 38'i bitir dedi bilmem. sanırım satı baz alıyor doktorlar di mi? o değil de benim bebek 2 hafta daha içerde kalırsa doğuştan liseli boyutlarına varacak gibi :)

gözün aydın gökçemm..herseyin yolunda olması cok güzel..az kaldı demekki.hadi hayırlısı olsun. o dertler hepimizde var sanırım artık.uyku yok,rahat yok,karnımın her yerinden sağlam darbeler yiyorum bende..neyse uykusuz gecelere antreman sayıyorum ben bunları.hareket ettikçede ohh kaslarıı güçleniyo diyorum..züürt tesellisi :D

sağolasın nazommm... bekleyecez artık her an her şey olabilir hayırlısı. eğer ki o kas güçlendirme çalışmasıysa o oo oooo mini mini herküller, zeynalar doğuracaz kız :)

normal yoldan çıkmassa gökçem bekliycen 38i bişi kalmadı zaten 10-15 gün maksimum hadi hayırlısı bakalım kaç kg olmuş aden? boyu ney?

sağol leom. inan ne boyunu sordum ne kilosunu çünkü aklımda "plesentanın yaşlanmaya başlayıp başlanmadığı" sorusu vardı su iyi, yaşlanma yok deyınce rahatladım, sormayı unuttum :)

Hayırlısı olsun gokcecim hakkında.

O dediklerin bende de var asagıya vurmalar falan yanlarımdan sancı girmesi. Sag gogsumun altındaki kemige ayagını dikip ne yaparsam yapıyım indirmemek falan ne ararsan var.. Soluma da yatırmıyor artık agırlık yapıyor nefes alamıyorum bu sefer..

Demekki dogdugunda geceleri uyutmayacak seni simdiden baslamıs kendi gstermeye xD

sağolasın yavruş.. aynen yaramaz olacak belli. gece antremanlarına başladık hayırlısı.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gece uyuyamazsanız gelin kızlar yaa.ben sıkıntıdan patlarım irem erkenden uyuyorr.yalnız patlarım yoksamm..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sata göre 36+2 yim lilam. ama ultrasona göre de 39 :) 38'i bitir dedi bilmem. sanırım satı baz alıyor doktorlar di mi? o değil de benim bebek 2 hafta daha içerde kalırsa doğuştan liseli boyutlarına varacak gibi :)

sağolasın nazommm... bekleyecez artık her an her şey olabilir hayırlısı. eğer ki o kas güçlendirme çalışmasıysa o oo oooo mini mini herküller, zeynalar doğuracaz kız :)

sağol leom. inan ne boyunu sordum ne kilosunu çünkü aklımda "plesentanın yaşlanmaya başlayıp başlanmadığı" sorusu vardı su iyi, yaşlanma yok deyınce rahatladım, sormayı unuttum :)

sağolasın yavruş.. aynen yaramaz olacak belli. gece antremanlarına başladık hayırlısı.

ne sandın gökçem senin ki herkül,benim ki zeyna haha.yok kız seninki spartaküs olsun kaslarını yediklerim muhahaa:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızçeler ben her an çıkabilirim fırınım geldi dün şimdi servis kurmaya gelcekmiş bidahada inmem işe evi toparlayayım anacığım hasta dinlensn azcık öptüm sizi akşam bakarım hayatıma bii yoksa bu gece uyku tutmaz beni yeliz sende doğurana kadar hergün düzenli bi yaz buraya merakta koyma bizi ok ???

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızçeler ben her an çıkabilirim fırınım geldi dün şimdi servis kurmaya gelcekmiş bidahada inmem işe evi toparlayayım anacığım hasta dinlensn azcık öptüm sizi akşam bakarım hayatıma bii yoksa bu gece uyku tutmaz beni yeliz sende doğurana kadar hergün düzenli bi yaz buraya merakta koyma bizi ok ???

kolay gelsin canım..öperiz senii..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gece uyuyamazsanız gelin kızlar yaa.ben sıkıntıdan patlarım irem erkenden uyuyorr.yalnız patlarım yoksamm..

kocan nerde kız? ben gelebilirim valla saat 4lere kadar kanepede sürünüyorum. yataga geçtim mi basıyor bana bişiyler:(

ne sandın gökçem senin ki herkül,benim ki zeyna haha.yok kız seninki spartaküs olsun kaslarını yediklerim muhahaa:D

ehehehehhehe babaya benzerse kas mas hak getire de dayılara benzerse kaslı sportif olabülü...

kolay gelsin bebiş... özledim kızzzzzz.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kocan nerde kız? ben gelebilirim valla saat 4lere kadar kanepede sürünüyorum. yataga geçtim mi basıyor bana bişiyler:(

ehehehehhehe babaya benzerse kas mas hak getire de dayılara benzerse kaslı sportif olabülü...

kolay gelsin bebiş... özledim kızzzzzz.

kocam atta gitti gökçem. :( o zaman dayılarına benzesin diyorum inşallah...tamam o zaman gece 12 den sonra buluşak +18 olsun...hahahah anam kocam gideli yarım gün oldu halime bakın.allah kimi kadın kimi erkek yaratacak biliyo gözünü sevdiğim..ben cok hovarda olurdum bee...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

anladım, 38li hatta 39lu haftaları beklio demek seninki. hayırlısı olsun, haberlerin iyiymiş :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar aksama neler yaptınız? ben bugun yemekte yapmadım.ne kötü anneyim benn.bebelerime yemekte yapmıyom:eek:ky:

Annem akşama yogurtlu bulgur köftesi yaptı sağolsun.
Benim de aslında canım dışarıdan bişiler istiyodu...İçi elvermedi sanırım annemin :D
Bi de eğer iç yaparsan lahana sararım dedi.İç yapmasını hiç sevmiyo.Yaptım ben de,şimdi yaprakları haşlıyo bakalım :)

Bende yavaş yavaş odamı topladım..
uzun süre yokum, çok değişik bir his ya..

Evet bana da tuhaf geldi.8.5 senedir aralıksız çalışıyorum ilk kez bu denli ara veriyorum,çok tuhaf his....

Gözün aydın yevrım...Benimki 39+2de alacak SAT'a göre eğer daha evvel doğurmazsam.USG'ye göre de 4 gün filan gerideyim...Bana biraz geç gibi geldi ama karışmadım,saldım artık :D

Ya ben uyuyamıyorum nazom.Bi de erkenden yatıyo eşim, annem de kendisi tv izliyo benim izlediğim programları sevmiyo :D Ben de mecburen erkenden yatıyorum uykum olmadığı halde.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kolay gelsin kuşum.hadi güle güle :gulegule:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
babuş o ne kızz yoğurtlu bulgur köftesii anamm kulağıma cok hos geldi adı.tadı da güzeldir.ellerine sağlık anneciğinin..bende mi yemeğe anama kaçsam ama bu seferde burda yat diye tuttururlar..bilemedim.. :eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kocam atta gitti gökçem. :( o zaman dayılarına benzesin diyorum inşallah...tamam o zaman gece 12 den sonra buluşak +18 olsun...hahahah anam kocam gideli yarım gün oldu halime bakın.allah kimi kadın kimi erkek yaratacak biliyo gözünü sevdiğim..ben cok hovarda olurdum bee...

ahahahhahahaah delüüü. +18 yapacaksak azoyu da çağırak o zaman. ama o kocacı anam. kocayı bırakıp gelmez o tip :)

anladım, 38li hatta 39lu haftaları beklio demek seninki. hayırlısı olsun, haberlerin iyiymiş :)

sağol yavruu.. beklıyoz bakalım.

Gözün aydın yevrım...Benimki 39+2de alacak SAT'a göre eğer daha evvel doğurmazsam.USG'ye göre de 4 gün filan gerideyim...Bana biraz geç gibi geldi ama karışmadım,saldım artık :D

.

sağolasın babuşum. he benimki de 39 haftaya tekabül edıyor zaar. bakalım o da bu arada oğlum normal gelmezsse tabi. ama sanmıyorum genele vurursak ilk bebekler geç geliyormuş zaten.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum kaynanayla anne arasındaki fark bu sanırım. benimki de bana evinde balık pişirip getirecek akşama.

kaynanam olsa yemeğe gelir... teyy teyyy.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sizi öperimm..ben sultanımı alayımda gecelere akayım koca göbeğim ve bebelerimle :D gece yarısından sonra görüşmek üzere site yönetimine mesaj atıyom şimdi kapatacam siteyi sizin içinn yavrukuşlarım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar