hastaneywe gidiyorum nstye gircekmişim dua edin nolur of nası gitvem ağlaya ağalya
umarım bişi yoktur canım benim dikkat et kendine haberdar et yürüyerek gitme taksiye bin bişi yapp ayy aklımız sende kalcak iyimi :acep:
hastaneywe gidiyorum nstye gircekmişim dua edin nolur of nası gitvem ağlaya ağalya
benim doktorumda şöyle dedi.
sabah kalktıktan gec yatana kadar zamanı 5 e böl. karnın tok iken ayrı saat dilimde 5 kere hissetmeye çalış dedi. ama kendini rhatlatıp yap bunu dedi..
Benim bildiğim -doktoruma da sordum- 24 saatte 10 kez oynaması gerekiyormuş...
kızlar kafyı yicem
bugün oğlum oynadı ama zayıf hareketleri
ha oynar ha uyuyo derken artık dikkatimi çekti
altayı aradım açmadı
hastanheden asistanını aradım dedim böle böle
tamma biz seni arıcaz dedi ama 10 dakkayı geçti
evde tekim ağla ağla mahvoldum bebeğime bişey olmasın ya
niye güçsüz hareket ediyo
bişi olursa o altayı gebertirim
bişi diyin nolur
kızlar aksama neler yaptınız? ben bugun yemekte yapmadım.ne kötü anneyim benn.bebelerime yemekte yapmıyomky:
ocak annelerinden biri daha doğurmuş, 36 + 6 da. normal doğum.
benim çorbam ve taze fasulyem var.
akşamada arkadaşlar gelcek, çayın yanına bişeyler alcam pastaneden..yine bu akşam hamurişi yiyeceğim..
akşama etli kuru fasulye ve pilavla turşu var akşamakızlar aksama neler yaptınız? ben bugun yemekte yapmadım.ne kötü anneyim benn.bebelerime yemekte yapmıyomky:
hadi hayırlısı nasılmış bebek ne kadar doğmuş kg boyu vsocak annelerinden biri daha doğurmuş, 36 + 6 da. normal doğum.
Şimdi aklımız HAYATIM da kaldı..
güzel haberlerle gel inşalalh..
ben kaçıyorum kızlar..
iyi akşamlar hepinize..
evden girerim artık, öpüyorum hepinizi..
akşama etli kuru fasulye ve pilavla turşu var akşama
hadi hayırlısı nasılmış bebek ne kadar doğmuş kg boyu vs
inşallah benimde aklım orda o kız bu aralar doğurmassa 40.cı haftaya kadar bekler
kız gökçe hayatım doktura gitti bebek hareket etmiyomuş öle dedi aklımız onda kaldı sen doğurmadın mı bacım daha
cok severim kurufasulyeyii...ammaa gaz olayı tırstırıyor beni..zaten patlıcam gazman oldum bi dee kuru yersemm..ucururum binayı havaya.
hadi hayırlısı nasılmış bebek ne kadar doğmuş kg boyu vs
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.
şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.
bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.
şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.
bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben