2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim doktorumda şöyle dedi.
sabah kalktıktan gec yatana kadar zamanı 5 e böl. karnın tok iken ayrı saat dilimde 5 kere hissetmeye çalış dedi. ama kendini rhatlatıp yap bunu dedi..

Benim bildiğim -doktoruma da sordum- 24 saatte 10 kez oynaması gerekiyormuş...

ben geçenki kontrolümde sormuştum bu haftadan itibaren hareketleri çok önemli takip etmeye çalış dedi 1 saat hissetmezsen hemen gel diye ekledi

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kızlar kafyı yicem
bugün oğlum oynadı ama zayıf hareketleri
ha oynar ha uyuyo derken artık dikkatimi çekti
altayı aradım açmadı
hastanheden asistanını aradım dedim böle böle
tamma biz seni arıcaz dedi ama 10 dakkayı geçti
evde tekim ağla ağla mahvoldum bebeğime bişey olmasın ya
niye güçsüz hareket ediyo
bişi olursa o altayı gebertirim
bişi diyin nolur

Hayatım panik yapma.

Bisey olmaz Allah'ın izniyle merak etme.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar aksama neler yaptınız? ben bugun yemekte yapmadım.ne kötü anneyim benn.bebelerime yemekte yapmıyom:eek:ky:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar aksama neler yaptınız? ben bugun yemekte yapmadım.ne kötü anneyim benn.bebelerime yemekte yapmıyom:eek:ky:

benim çorbam ve taze fasulyem var.
akşamada arkadaşlar gelcek, çayın yanına bişeyler alcam pastaneden..yine bu akşam hamurişi yiyeceğim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben kaçıyorum kızlar..
iyi akşamlar hepinize..
evden girerim artık, öpüyorum hepinizi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
akşama etli kuru fasulye ve pilavla turşu var akşama
ocak annelerinden biri daha doğurmuş, 36 + 6 da. normal doğum.
hadi hayırlısı nasılmış bebek ne kadar doğmuş kg boyu vs
Şimdi aklımız HAYATIM da kaldı..:(
güzel haberlerle gel inşalalh..

inşallah benimde aklım orda o kız bu aralar doğurmassa 40.cı haftaya kadar bekler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız gökçe hayatım doktura gitti bebek hareket etmiyomuş öle dedi aklımız onda kaldı sen doğurmadın mı bacım daha

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

akşama etli kuru fasulye ve pilavla turşu var akşama

inşallah benimde aklım orda o kız bu aralar doğurmassa 40.cı haftaya kadar bekler

cok severim kurufasulyeyii...ammaa gaz olayı tırstırıyor beni..zaten patlıcam gazman oldum bi dee kuru yersemm..ucururum binayı havaya.:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.

şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.

bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız gökçe hayatım doktura gitti bebek hareket etmiyomuş öle dedi aklımız onda kaldı sen doğurmadın mı bacım daha

aaaaa :sok: gerçi benim bebekte artık fazla hareket etmiyor. geceleri saymazsak tabi.

cok severim kurufasulyeyii...ammaa gaz olayı tırstırıyor beni..zaten patlıcam gazman oldum bi dee kuru yersemm..ucururum binayı havaya.:D

fasülyeye bende bayılırım. hele etli şeker fasülyesine tek gecerım. canım istedi kız:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dünyam ne oldu kız? dün dünyam'ın sancıları var doğurmak üzere dediler! doğurdun mu yoksa :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hatırlamıyorum, kapattım sekmeyi. ama sarılık olmuş iki gün hastanede kalmışlar...

selam kızlar. dr'a gittik bugün. bebek çok iyi çok şükür nst'ye giridim yine. sancılar var ama çok önemli değil. dedim dr'a " bana bebek iri olduğu için sezoş demiştiniz" dedim. dr'da; evet biliyorum şu an 36 haftanı bitiriyorsun 38i doldur dolu dolu büyük ihtimal sezeryana alıcam seni dedi.

şu an bebeği almak gibi bi lüksüm senin de benim de yok dedi. 1,5- 2 haftam daha var yani.

bunun yanında; yavrumun hareketleri çok garipleşti. gece 2 de başlıyor sabaha kadar alt tarafıma üst tarafıma her bi yanıma sancı veren darbeler indiriyor. midem feci, uyku yok huzur yok rahay yok. napacam ben :(

hayırlı olsun, sen 36 lı haftalarda mısın yoksa 35 li mi? dolu dolu 38i bitir demek 39 larda alacam demek herhalde, ayyy ne saçma cümle oldu.
yani benim 38 + 0 da alınacak ya, 38 bitmiş oluyo normalde.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

gözün aydın gökçemm..herseyin yolunda olması cok güzel..az kaldı demekki.hadi hayırlısı olsun. o dertler hepimizde var sanırım artık.uyku yok,rahat yok,karnımın her yerinden sağlam darbeler yiyorum bende..neyse uykusuz gecelere antreman sayıyorum ben bunları.hareket ettikçede ohh kaslarıı güçleniyo diyorum..züürt tesellisi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar