Selam annisler biz geldik.
Azos gorur die face e yazmıstım son durumu bilmem haberiniz var mı merak edenler icin bir de ben anlatayım dun yasadıklarımızı..
Carsamba aksamı ozele gittigimizde acile ebe acılman var 1 cm cok az yarın aksama dogurursun demiisti sancılarının sıklıgına gore. Biz de eve geldik sancım gelsin die bekledik devlette doguracagım diye. Ertesi gun biraz sancım vardı devlete gittik. Devlette alttan muayene ettiler nts ye soktular acılman yok dogum yok git gebe poliklinigine randevu al kontrole gel dedi gonderdi kadın! Oyle bir laf duyunca zaten cıldırdım. Midem bulanıyor bir yandan basım donuyor. Yazık esim de cocuk dogcak diye nasıl hevesli baba oluyorum diye hevesi kursagında kaldı adamın
Derken aksam gene ozele gittik siz boyle dediniz devlette boyle dediler diye ebenin yanına. Ebe de ben size sancılar sıklasırsa dogurur deidm dedi gel bi nts ye sokalım tekrar dedi soktu hafif sancılarım cıktı 1 tane buyuk sancı geldi nts de. Kadın eger bizim hastneye gonderirsek yarına dogurur dedi. Suni sancıyla dogurtucaklardı. Acılma var mı diye baktı gene 1 parmak var sadece dedi. Dunkuyle aynı dedi. Eger devlette dogurucam dersen sancıların 5 dk da 1 e dusen kadar belemek zorundasın 2-3 cm kalana kadar almıyorlar doguma orda dedi. O da Baya zaman alır dedi 2-3 gun cekersin sancı dedi.
Neyse isin kısası dogurmuyorum ben vazgectim

Oglum da gelmekten vazgecti

Bugun iyiyim sancım cok nadir geliyor birden geciyor sonra. 1 haftaya kadar dogar diye bekliyorum ama bakalım kısmet ne zamana olucak.
Bizden boyle teysozlar sizde ne var bakalım?