2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet pütürlü şeyleride yutmayı bilmesi öğrenmesi gerek yoksa sıvıyı yutmaya alıştıklarında dediğin gibi ağızlarına en ufak bir parça gediklerinde yutmuyorlar kusuyorlar arkadaşım var öyle çeken kızı 3 yalını geçti hala mantıyı bile blendırdan geçirip çorba gibi yediriyor sonrada kızın miğdesi almıyor haliyle herşeyden sakınmakta iyi değil

katılıyorum cnm bak örnekler çok önümüzde meyve bile elinde tutup emebilmeli meyve fileleri varya akıta akıta vercen eline sıpa nasıl güsel yerr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yelizz kız naptınnn aklımız sende anlat bakalım doktora gittin mi tekrardan sancıların ne durumda?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Napim tanselim, sabah eşimle kalkıyorum 8de, kahvaltıdan sonra onu gönderip işe koyuluyorum, ortalık topla, toz al, sonra pc başına otur :D Arada yine kalkıp uzanıyorum felan..Ama fenalardayım ne dışarı çıkasım geliyor ne de birşey yapasım...Tek istediğim doğurmak :D Bazen buraya bile yazmaya üşeniyorum okuyorum sessiz sessiz :)

Ben de demin anneme dedim ki "ben senin ev hanımlığından hiç hazzetmedim, hiç sevmedim". Gülüyo neden diye.E dedim hiç oturmuyosun,sürekli bişileri topluyosun,yıkıyosun,asıyosun,yemek yapıyosun, bi yerleri kaldırıyosun...Sen ayaktayken ben de oturamıyorum,içim rahat etmiyo.Ne zaman oturcaz ki biz :D:D
İçimden hiç bişi gelmiyo çünkü sürekli totoyu devirip yatasım var :D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kıslarrr naparsınız öpim sizii bi yaklasın bakim..aslıııı aslııı gadasını aldığım sen ne tatlısın ölee...kızz kayseride öle güzel hatun varmıymıs :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam annisler biz geldik.

Azos gorur die face e yazmıstım son durumu bilmem haberiniz var mı merak edenler icin bir de ben anlatayım dun yasadıklarımızı..

Carsamba aksamı ozele gittigimizde acile ebe acılman var 1 cm cok az yarın aksama dogurursun demiisti sancılarının sıklıgına gore. Biz de eve geldik sancım gelsin die bekledik devlette doguracagım diye. Ertesi gun biraz sancım vardı devlete gittik. Devlette alttan muayene ettiler nts ye soktular acılman yok dogum yok git gebe poliklinigine randevu al kontrole gel dedi gonderdi kadın! Oyle bir laf duyunca zaten cıldırdım. Midem bulanıyor bir yandan basım donuyor. Yazık esim de cocuk dogcak diye nasıl hevesli baba oluyorum diye hevesi kursagında kaldı adamın :D

Derken aksam gene ozele gittik siz boyle dediniz devlette boyle dediler diye ebenin yanına. Ebe de ben size sancılar sıklasırsa dogurur deidm dedi gel bi nts ye sokalım tekrar dedi soktu hafif sancılarım cıktı 1 tane buyuk sancı geldi nts de. Kadın eger bizim hastneye gonderirsek yarına dogurur dedi. Suni sancıyla dogurtucaklardı. Acılma var mı diye baktı gene 1 parmak var sadece dedi. Dunkuyle aynı dedi. Eger devlette dogurucam dersen sancıların 5 dk da 1 e dusen kadar belemek zorundasın 2-3 cm kalana kadar almıyorlar doguma orda dedi. O da Baya zaman alır dedi 2-3 gun cekersin sancı dedi.

Neyse isin kısası dogurmuyorum ben vazgectim :D Oglum da gelmekten vazgecti :D
Bugun iyiyim sancım cok nadir geliyor birden geciyor sonra. 1 haftaya kadar dogar diye bekliyorum ama bakalım kısmet ne zamana olucak.

Bizden boyle teysozlar sizde ne var bakalım?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de demin anneme dedim ki "ben senin ev hanımlığından hiç hazzetmedim, hiç sevmedim". Gülüyo neden diye.E dedim hiç oturmuyosun,sürekli bişileri topluyosun,yıkıyosun,asıyosun,yemek yapıyosun, bi yerleri kaldırıyosun...Sen ayaktayken ben de oturamıyorum,içim rahat etmiyo.Ne zaman oturcaz ki biz :D:D
İçimden hiç bişi gelmiyo çünkü sürekli totoyu devirip yatasım var :D:D

öperimm annenin ellerinden..ev hanımı öle olur işte.çakma ev hanımları siziiii napsın kadın akşama kadar toto büyütcek değilya...bu anneler nasıl muhtesem insanlar ya..-rgulu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Azos gorur die face e yazmıstım son durumu bilmem haberiniz var mı merak edenler icin bir de ben anlatayım dun yasadıklarımızı..

Carsamba aksamı ozele gittigimizde acile ebe acılman var 1 cm cok az yarın aksama dogurursun demiisti sancılarının sıklıgına gore. Biz de eve geldik sancım gelsin die bekledik devlette doguracagım diye. Ertesi gun biraz sancım vardı devlete gittik. Devlette alttan muayene ettiler nts ye soktular acılman yok dogum yok git gebe poliklinigine randevu al kontrole gel dedi gonderdi kadın! Oyle bir laf duyunca zaten cıldırdım. Midem bulanıyor bir yandan basım donuyor. Yazık esim de cocuk dogcak diye nasıl hevesli baba oluyorum diye hevesi kursagında kaldı adamın :D

Derken aksam gene ozele gittik siz boyle dediniz devlette boyle dediler diye ebenin yanına. Ebe de ben size sancılar sıklasırsa dogurur deidm dedi gel bi nts ye sokalım tekrar dedi soktu hafif sancılarım cıktı 1 tane buyuk sancı geldi nts de. Kadın eger bizim hastneye gonderirsek yarına dogurur dedi. Suni sancıyla dogurtucaklardı. Acılma var mı diye baktı gene 1 parmak var sadece dedi. Dunkuyle aynı dedi. Eger devlette dogurucam dersen sancıların 5 dk da 1 e dusen kadar belemek zorundasın 2-3 cm kalana kadar almıyorlar doguma orda dedi. O da Baya zaman alır dedi 2-3 gun cekersin sancı dedi.

Bugun iyiyim sancım cok nadir geliyor birden geciyor sonra. 1 haftaya kadar dogar diye bekliyorum ama bakalım kısmet ne zamana olucak.

ayyy yelizzzz doğurmadınmı yani canımmm valla bizde senden hbaer bekliyorduk hayırlısı olsun nasılsa orda kalcak değiller ya elbet çıkacaklar yeterki herşey yolunda ilerlesin:D
ayy acaba hanginiz önce doğuracak yaa sanırım ilk bebeğimiz lilacın olcak gidişat öyle:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kıslarrr naparsınız öpim sizii bi yaklasın bakim..aslıııı aslııı gadasını aldığım sen ne tatlısın ölee...kızz kayseride öle güzel hatun varmıymıs :)

utandırma kız beni nazoooooo:D:D:Dsağol bacım senin gözlerin öyle görmek istiyor yoksam eskiden desen tamam çıtırdımda şimdi çatur çuturum:D:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ayyy yelizzzz doğurmadınmı yani canımmm valla bizde senden hbaer bekliyorduk hayırlısı olsun nasılsa orda kalcak değiller ya elbet çıkacaklar yeterki herşey yolunda ilerlesin:D
ayy acaba hanginiz önce doğuracak yaa sanırım ilk bebeğimiz lilacın olcak gidişat öyle:D

Yok dogurmadım malesef. Dogurup kurtulaydım hyırlısıyla kske :D

Benim 1 haftayı bulur gibi gorunuyor en az. Aman dursun azcık daha :D

Kilosu 3280 gr olmus 1 hafta daha durursa 3500 dogar belkim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Demek bebiş vazgeçti yelizcim....Hayırlısı be güzelim bazen doktorların dedikleri tutmuyo.Bana da 15 güne kadar %90 doğum dediler ama 13 gün geçti tık yok :D
nişan gelmişmiydi peki senin?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hayırlısı olsun yelizcim dursun bakalım az daha dediğin gibi kg alır ozamanda nasılsa:Dpaşanın keyfini bekleyin anam hemen doğuracam demeyin sizde:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Demek bebiş vazgeçti yelizcim....Hayırlısı be güzelim bazen doktorların dedikleri tutmuyo.Bana da 15 güne kadar %90 doğum dediler ama 13 gün geçti tık yok :D
nişan gelmişmiydi peki senin?

Ya nisan sumuksu pembemsi bisey oluyormus.

Benim normal kan gelmisti. Ebe is yaptıysan belki ondan gelmistir dedi. Evet is yaptım dedim. O gun utu yaptım yerleri sildim supurdum. Aksama yemek hazırladım. Yormusum kendimi yani.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hayırlısı olsun yelizcim dursun bakalım az daha dediğin gibi kg alır ozamanda nasılsa:Dpaşanın keyfini bekleyin anam hemen doğuracam demeyin sizde:D

Aslıcım;

Azom daha 6 aylıkken felan ben erken doğuracam diye heyecan yapyordu:)ben o zaman söylemiştim. Bu topikte kimsenin erken doğum yapacağına inanmıyorum. Hepimi tamamlarız 38. haftayı gibime geliyor.. İçimde hep öyle bir his var..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayyy valla arıycaktım artık yeliz zor tuttum kendimi biz iyiyiz şükür sende iyi gibisin dediğin gibi doğurursun az zaman sonra biraz daha dursun bakalım
öperimm annenin ellerinden..ev hanımı öle olur işte.çakma ev hanımları siziiii napsın kadın akşama kadar toto büyütcek değilya...bu anneler nasıl muhtesem insanlar ya..-rgulu
valla billa benimkide atom karınca gibi bi iniyo kendi dairesini topluyo siliyo süpürüyo onunda gardırobu gelmişti akşam onları yerleştiriyo bide grip olmuşki yazık anam hasta herifim hasta son zamanda bende gitmesem bare :acep: 2 dkyı boş geçirmiyolar nazomm nasıl yorulmuyolar hayret ediyorum biz çakma karıyız anam anladım ben tırnağı olamayız analarımızın
Yok dogurmadım malesef. Dogurup kurtulaydım hyırlısıyla kske :D

Benim 1 haftayı bulur gibi gorunuyor en az. Aman dursun azcık daha :D

Kilosu 3280 gr olmus 1 hafta daha durursa 3500 dogar belkim :D
bencede 1 haftayı daha devir sonra doğur nişan değilse o gelen şey pekii hımmss o sancılar yalancı olmasın yeliizm
Ya nisan sumuksu pembemsi bisey oluyormus.

Benim normal kan gelmisti. Ebe is yaptıysan belki ondan gelmistir dedi. Evet is yaptım dedim. O gun utu yaptım yerleri sildim supurdum. Aksama yemek hazırladım. Yormusum kendimi yani.

hımmm anladım sende ne yoruyosun kendini heee di bakam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar