simurganka01
Daimi Üye
2. sayfa genel anlamda magazin olar bebeğim
Yavrum onun için ayrı ek yapmıyolar mı valla bak kaldırcan beni yerimden gidip bi habertürk alıp gelcem heeee
2. sayfa genel anlamda magazin olar bebeğim
babuşum ben feneryolunda yaşadım bir süre. yakındı gibi kalmış aklımda. hem oralarda ciddi trafik olmaz. gerçi nerden geldiğini bilmiyorum amaüniversitenin olduğunu fahrettin kerim gökay caddesine kolayca gelebiliyorsan sorun olmaz diye düşünüyorum, inşallah yanılmıyorumdur...
putuvalete gir
aynen tanselim nefes alamadığımı hissediyorum nedensebende yemeği fazla kaçırmışım..Oyyy midem sıkışıyor ya...
çok taklusunnnn kızzz sen yiyimmmm ben seni kızını düşünemiyorum aslımmmahanda ben ve göbüşüm çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlarr
eeee eee eee eee uyuyunda büyüyün mademben uyuycam oğlumla
Ya Dünyamı merak ettim..
ne yaptı acaba? Doğum yaptımı?
puha bu wcde çıkcak bi enerji değil
aynen tanselim nefes alamadığımı hissediyorum nedense
çok taklusunnnn kızzz sen yiyimmmm ben seni kızını düşünemiyorum aslımmm
eeee eee eee eee uyuyunda büyüyün madem
ya bende numarası var ama korkuyorum aramayaaakocası neyin çıkar aman al başına belayıı kzıı zor durumda bırakmıycağımı bilsem hemen arıycam gaza getirin beni arıyım nişanı gelen birinin doğurması lasımdı şimdiiye
sağolasın tuğbişim ama ortak yapım unutmamak lazım bana benzemesi bende isterim çünkü bebekken çok tatlıymışım ama baba faktörüde var
sağolasın tuğbişim ama ortak yapım unutmamak lazım bana benzemesi bende isterim çünkü bebekken çok tatlıymışım ama baba faktörüde var
Ya Dünyamı merak ettim..
sağolasın pikecancım..boya varda kalmadı artık uçlarına doğru açık diplerim çıktı ama ben orjinaldende sarışın olduğum için çok belli olmuyorsendemi sarışınsın ?
Yok arama canım, geçen eşim kızar felan dediya.. Şimdi bi tatsızlık yaşamasın..
bende merak ettimde, evde olsa girerdi. belki hastanededir, açılması olmuştur..,
Allahım yardımcısı olsun, küçük annemizin
bi tatbikat iyi olur canım sanırım.. ziyaretcierde bulur mutlaka merak etme... umarım geri doner doktorun, yogundur sanırım....
sende açık tenli ve sarışındın ama ben senin resmini göremedim hiç denk gelemedim
sağol canım benim..
evet ya kız karınları böyle oluyor sanırım ki görenler kızmı diye soruyorlar artık önceden kızmı-erkekmi derlerdive benim karnım aşağı düştü farkındaysan elimle çektim yukarı dedim kızım rezil olmayalım teyzelerimize hadi kalk yukarı dedim elimlede destekledim
Ya Dünyamı merak ettim..
Face ine gelemeye bi niyetleniyo bi vazgeçiyo, doğum 1 haftayı da bulabilirmiş diye yazmış. Bence doğuma gideceğinde kesin haber verir bizi merakta koymaz.
ya bende numarası var ama korkuyorum aramayaaakocası neyin çıkar aman al başına belayıı kzıı zor durumda bırakmıycağımı bilsem hemen arıycam gaza getirin beni arıyım nişanı gelen birinin doğurması lasımdı şimdiiye
bence senin kız fıstık gibi olur..
ay bende senin kıza talibim...Oğluşumda tatlıdır benim biraz tombiş ama...
kız aslı kocanla resimini koy size benzeyen bebeğin resmini paylaşayımbacım kocayıda tipsiz bulcak halin yokya eli ayağı düzgündür adamın sonuçta bebekte allah vergisi bi güselliğe sahip olcak demektir
hımmmm kimsin die sorsa bana ne derim onu düşünüyorum yoksam arıycamm tırsıyomm şöle yapsak nomu özel yapsam sapıkmış gibin bi arasam erkek sesi çıkarsa kapasam nasıl olur ?
Yok Tuğbacım kesinlikle arama, kızcağız dün "eşimin haberi yok sizlerden, aramayın" dedi..
Aslıııııı bebeeeemmm çok güzelsin maşallahhhh..
hımmmm kimsin die sorsa bana ne derim onu düşünüyorum yoksam arıycamm tırsıyomm şöle yapsak nomu özel yapsam sapıkmış gibin bi arasam erkek sesi çıkarsa kapasam nasıl olur ?