2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum ben feneryolunda yaşadım bir süre. yakındı gibi kalmış aklımda. hem oralarda ciddi trafik olmaz. gerçi nerden geldiğini bilmiyorum ama :D üniversitenin olduğunu fahrettin kerim gökay caddesine kolayca gelebiliyorsan sorun olmaz diye düşünüyorum, inşallah yanılmıyorumdur...

Ataşehirden gelicem canım,E5ten göztepeye bağlanacağımız yerde trafik olur akşam saatlerinde; erenköye-kozyatağına gidenlerle bir süre beraber seyredilecek.Minibüs yoluna çıkana kadar çok karışık oluyor oralar.Üniversiteye kalmadan hafifler de...Ben TEM yan yoldan-Ümraniyenin yanlarından filan daha rahat ulaşırız diye düşünüyorum ama bi denemek lazım.O yol nereye çıkıyor tam bilemiyorum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağolasın pikecancım..boya varda kalmadı artık uçlarına doğru açık diplerim çıktı ama ben orjinaldende sarışın olduğum için çok belli olmuyor:Dsendemi sarışınsın ?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
puhahaha bu wcde çıkcak bi enerji değil :D
bende yemeği fazla kaçırmışım..Oyyy midem sıkışıyor ya...
aynen tanselim nefes alamadığımı hissediyorum nedense
ahanda ben ve göbüşüm çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlarr:D:D
çok taklusunnnn kızzz sen yiyimmmm ben seni kızını düşünemiyorum aslımmm
ben uyuycam oğlumla :ninni:
eeee eee eee eee uyuyunda büyüyün madem
Ya Dünyamı merak ettim..
ne yaptı acaba? Doğum yaptımı?

ya bende numarası var ama korkuyorum aramayaaa :( kocası neyin çıkar aman al başına belayıı kzıı zor durumda bırakmıycağımı bilsem hemen arıycam gaza getirin beni arıyım nişanı gelen birinin doğurması lasımdı şimdiiye

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağolasın tuğbişim ama ortak yapım unutmamak lazım bana benzemesi bende isterim çünkü bebekken çok tatlıymışım ama baba faktörüde var:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bizimde zeytınburnuna (avrasya hospital) giderken tramvay yolunda sıkışıp kalıyo deli oluyorum tramvayla arabalar aynı yoldamı seyrederr hiç hııı soruyorum size ?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

puhahaha bu wcde çıkcak bi enerji değil :D

aynen tanselim nefes alamadığımı hissediyorum nedense

çok taklusunnnn kızzz sen yiyimmmm ben seni kızını düşünemiyorum aslımmm

eeee eee eee eee uyuyunda büyüyün madem

ya bende numarası var ama korkuyorum aramayaaa :( kocası neyin çıkar aman al başına belayıı kzıı zor durumda bırakmıycağımı bilsem hemen arıycam gaza getirin beni arıyım nişanı gelen birinin doğurması lasımdı şimdiiye

Yok arama canım, geçen eşim kızar felan dediya.. Şimdi bi tatsızlık yaşamasın..
bende merak ettimde, evde olsa girerdi. belki hastanededir, açılması olmuştur..,
Allahım yardımcısı olsun, küçük annemizin:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sağolasın tuğbişim ama ortak yapım unutmamak lazım bana benzemesi bende isterim çünkü bebekken çok tatlıymışım ama baba faktörüde var:D:D

kız aslı kocanla resimini koy size benzeyen bebeğin resmini paylaşayım :D bacım kocayıda tipsiz bulcak halin yokya eli ayağı düzgündür adamın sonuçta bebekte allah vergisi bi güselliğe sahip olcak demektir

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bence senin kız fıstık gibi olur..
ay bende senin kıza talibim...Oğluşumda tatlıdır benim biraz tombiş ama...:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sağolasın pikecancım..boya varda kalmadı artık uçlarına doğru açık diplerim çıktı ama ben orjinaldende sarışın olduğum için çok belli olmuyor:Dsendemi sarışınsın ?

ya işte cok yakın geldi rengi benimkine.. valla ben saman sarısı olmadıgım için kendime sarısınım demiyorum.. acık kumral diyelim.. oyleyim... ten rengimde beyazpenirin 2 ton koyusu..ehehehehe..........

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok arama canım, geçen eşim kızar felan dediya.. Şimdi bi tatsızlık yaşamasın..
bende merak ettimde, evde olsa girerdi. belki hastanededir, açılması olmuştur..,
Allahım yardımcısı olsun, küçük annemizin:)

hımmmm kimsin die sorsa bana ne derim onu düşünüyorum yoksam arıycamm tırsıyomm şöle yapsak nomu özel yapsam sapıkmış gibin bi arasam erkek sesi çıkarsa kapasam nasıl olur ?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bi tatbikat iyi olur canım sanırım.. ziyaretcierde bulur mutlaka merak etme... umarım geri doner doktorun, yogundur sanırım....

Bugün ve dün çok fazla doğuma girmiş ve hastaları varmış,sekreteri öyle dedi canım.Not aldı,aratacağım dedi.

sende açık tenli ve sarışındın ama ben senin resmini göremedim hiç denk gelemedim:D
sağol canım benim..
evet ya kız karınları böyle oluyor sanırım ki görenler kızmı diye soruyorlar artık önceden kızmı-erkekmi derlerdi:Dve benim karnım aşağı düştü farkındaysan elimle çektim yukarı dedim kızım rezil olmayalım teyzelerimize hadi kalk yukarı dedim elimlede destekledim:D:D

Evet canım ben de açık tenli ve sarışınım.Ama ben saçlarımı çok fazla kızıla,kahveye,siyaha filan boyadım yapısı değişti resmen,koyulaştı.Lisedeyken filan mısır püskülü gibiydi şimdi açık kumral,küllü gibi :)

Ya Dünyamı merak ettim..
ne yaptı acaba? Doğum yaptımı?

Ben de merak ettim onu.Nişan gelmiş, 1-2güne doğum olması lazım dimi?

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
slm kıslaaarr-gozluk...fırıldak kızımlan temizlik yaptıkk oohh bitti sonundaa:utan: benim hatun kendine yeni bir oyun geliştirdi gece yataktaa ayağını çıkartıoo bildiğiniz ayak karnımdan gözüküooo:lululu: tam kaburgamın altına çıkarıoo babasıda gıdıklıo geri çekioo:cokkomik: tekrar çıkarıo sonraa valla acayip acıtıo sanki içimde kemik kırılmış dışarı çıkmış gibii..gece çoşuoo bu kızz..annem dioki uykusuz gecelere hazır ol diee:ninni:bide bi yere toplanıoo babası tam oraya eğilip konuşmaya başlayınca diğer tarafa kaçıoo:cokkomik: bitek karın zarı war aramızda oda olmasa fırlıcak dışarıı:ayk:zaten eşimle benlen de sakin bir çocuk beklenemzdidee bebekkende böle olması korkutuo wallaa:D saçlarım benimde berbat ne taranıo ne şekil alıoo:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Yok Tuğbacım kesinlikle arama, kızcağız dün "eşimin haberi yok sizlerden, aramayın" dedi..

Aslıııııı bebeeeemmm çok güzelsin maşallahhhh..:utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bence senin kız fıstık gibi olur..
ay bende senin kıza talibim...Oğluşumda tatlıdır benim biraz tombiş ama...:)
:D:D:Dtamam tanzelim zaten bir tarafınız kayserili babası verir kızını hemen:D

kız aslı kocanla resimini koy size benzeyen bebeğin resmini paylaşayım :D bacım kocayıda tipsiz bulcak halin yokya eli ayağı düzgündür adamın sonuçta bebekte allah vergisi bi güselliğe sahip olcak demektir

kocam esmer canım ama küçükken oda sarışınmış hatta bunu küçükken kandırmışlar çok sokakta oynadın ondan karardın diye yazık benim kocamda inanmış vaktinde:Dayy bunları anlattığımı bilse keser beni valla haa:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hımmmm kimsin die sorsa bana ne derim onu düşünüyorum yoksam arıycamm tırsıyomm şöle yapsak nomu özel yapsam sapıkmış gibin bi arasam erkek sesi çıkarsa kapasam nasıl olur ?

aman aman sakın.. bazı erkekler bu özel numaralara takar ya..biz en iyisi sabırla bekleyelim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Arama canım bana sorarsan,eşim kızar dedi şimdi zaten heyecanlılar,gerginler,sessiz telefondan filan sıkıntı çıkarır eşi,soruna sebep olmayalım.O müsait olunca bize haber verir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar