2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
doğurdum geldim kızlar :deli:

hala bıçaklar batıyor ama şiddetli bunlar yaaa. hiç böylesi olmamıştı :( vergi dairesine gidip şu cezayı yatırcam ama yollarda doğurcam diye göndermiyorlar. yürüyüş olucaktı ne güzel :(

babuş bence sen mutlaka ara. ihmal etme sakıııııııın

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Orhan Pamuk-Benim Adım Kırmızıyı okuyorum şuan Hayatım balım bebişim

Çocuk doktoruna karar verdiniz mi kızlar?

Daha karar vermedim Azoşum, araştırmalardayım... Kadın doğumcu seçmekten daha zor olucak sanırım...

Bugün işyerimde son günüm:) Çalışamaz raporunu alıyorum:)

:sila: Hadi gözün aydın Tanselcim...

Kızlar selamlar cümleten :utan:

dun aksam benimde kasılmalarım coktu niyeyse.....

Pikem bugün benim de başladı ağrılısından, kramp gibi. Daha önce sadece sertleşiyodu, acısızından...

doğurdum geldim kızlar :deli:

hala bıçaklar batıyor ama şiddetli bunlar yaaa. hiç böylesi olmamıştı :( vergi dairesine gidip şu cezayı yatırcam ama yollarda doğurcam diye göndermiyorlar. yürüyüş olucaktı ne güzel :(

babuş bence sen mutlaka ara. ihmal etme sakıııııııın

Yavrum internetten yatırsana çıkma cidden dışarı... Ama tabi yine de sen bilirsin...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
E o zaman sen bilirsin tatlım...

:) Benimde pek sevdiğim söylenemez. İlk kez okuyorum kendisini, tarzını merak ettim :)

Ben şu kitap okum alışkanlığını niye kazanamadım anlamıyorum..
Babam eve hep günlük gazete alırdı ve ben ve kardeşim gazeteyi okumak zorunda kalırdık.. Gazete okumayı çok severim. Köşe yazarları felan her noktasını dikkatle okurum. ama kitap okumuyorum:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ya benim doktor medical parkla anlaşmasını bitirdi demiştim ya.
Başka bir hastaneyle anlaşacaktı, %99.9 anlaştık ama henüz imzayı atmadığımız için %100 diyemem yarın imza atacağız dedi geçtiğimiz Pazartesi günü.23 Ocakta doğum için de eşinle konuş bana haber ver kesin randevu alayım demişti.
Ben de çarşamba günü aradım onayladım 23 ocağı, tamam ben kesin organizasyonu yapıp sana döneceğim dedi ama dönmedi.
Şimdi annemle eşim durmadan vıdıvıdı ediyolar bana,ara sor kesin anlaşmış mı hastaneyle,sen 23ünden önce aniden rahatsızlansan nereye götürücez seni,bişey bilmiyoruz, hem ücret olarak da tedarikli olalım ona göre bize bilgi versin ara doktorunu deyip duruyolar.
Ben de aramadım bugüne kadar sıkboğaz etmiyim,kontrolde pazartesi konuşuruz diye,ama ya hafta sonu bişey olursa filan diyolar annemler de...Bi de o hastanenin yerini de bilmiyoruz hafta sonu gidip bakalım diyo eşim...
Şimdi aradım doktoru açmadı o da,geri döner herhalde.Of içim sıkıldı...Tam doğum üstü karışıklığa bak.

tatlım ya hayırlısına baglansın bu iş umarımda harbiden denk gelmiş yani... bence esin ve annen haklı bende onların yerinde olsam bilmek isterdim herturlu... bence de hastaneyi ara enazından ordan ogrenmeye calış... gerekiyosa doktoru tekrar ara falan...
ama canınıda sıkma minnoş, en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah....:utan:

Pikem bugün benim de başladı ağrılısından, kramp gibi. Daha önce sadece sertleşiyodu, acısızından...

selam tatlım nasılsın? evek aaynen krampgibi, aksam eşim panik bile oldu ... neyse hayırlısı cidden yakınlastı demek ki tarihler.........ayyyyyyyyy:ninni::ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya benim doktor medical parkla anlaşmasını bitirdi demiştim ya.
Başka bir hastaneyle anlaşacaktı, %99.9 anlaştık ama henüz imzayı atmadığımız için %100 diyemem yarın imza atacağız dedi geçtiğimiz Pazartesi günü.23 Ocakta doğum için de eşinle konuş bana haber ver kesin randevu alayım demişti.
Ben de çarşamba günü aradım onayladım 23 ocağı, tamam ben kesin organizasyonu yapıp sana döneceğim dedi ama dönmedi.
Şimdi annemle eşim durmadan vıdıvıdı ediyolar bana,ara sor kesin anlaşmış mı hastaneyle,sen 23ünden önce aniden rahatsızlansan nereye götürücez seni,bişey bilmiyoruz, hem ücret olarak da tedarikli olalım ona göre bize bilgi versin ara doktorunu deyip duruyolar.
Ben de aramadım bugüne kadar sıkboğaz etmiyim,kontrolde pazartesi konuşuruz diye,ama ya hafta sonu bişey olursa filan diyolar annemler de...Bi de o hastanenin yerini de bilmiyoruz hafta sonu gidip bakalım diyo eşim...
Şimdi aradım doktoru açmadı o da,geri döner herhalde.Of içim sıkıldı...Tam doğum üstü karışıklığa bak.

babuşum geçen hafta bende hastanemi ve doktorumu değiştirdim..
Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Akşama çok sevdiğimiz arkadaşlarımız gelcek ve ben evime gelen misafire ilk defa bişey yapamayıp, hazır bişeyler alcam:( Hiç tarzım değil ya..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
12 sayfa birikmiş kuzular ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım bir ara dönerim.ayyy yemek yedim 2 tabak bamya:Dçok şiştim sonra foto çektirdim kızlara rica edip gönderecem birazdan hem göbüşüm hemde yüzü şiş bir aslı portresi:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
12 sayfa birikmiş kuzular ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım bir ara dönerim.ayyy yemek yedim 2 tabak bamya:Dçok şiştim sonra foto çektirdim kızlara rica edip gönderecem birazdan hem göbüşüm hemde yüzü şiş bir aslı portresi:D:D

Hadi ekle aslıcım bakalım senin son haline...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyyy ne sinir bir olayyy ya
ama cnm eşin annende haklı ya
sende haklısın sürekli aramak istemion ama bence eğer akşama kadar dönüş yapmaza yarın yine ara
sonuçta seni senin kadar düşünemez doktorunn sen temkinli ol işini garantiye all öyle bekle yaa bakalım hastane çok uzakmı ne kadar sürede gideceksiniz acil bişey olsa yani bunlara bakmanız lazımmm
har an herşey olabilirrrr

Ya şimdi şöyle canım.Medical Park ana yol üzerindeydi E5'te.Gitmesi kolaydı.Bu yeni hastane de aynı mevkide yine Göztepede,ama bu sefer semt içinde,ana yolda değil ve belli saatlerde inanılmaz trafik olur oralarda.Birkaç km ilerlemek için saatlerce bekleyebilirsin.Alternatif yollar üretelim diyor eşim de,tam yerini de bilmiyoruz.Öğrenelim diyor.
Ücreti de bilmiyoruz.Ona göre tedarikli gideceğiz,eklememiz gereken varsa....
Doktor hala dönüş yapmadı....Sekreterini aradım iki gündür doğumlarını o hastanede yaptırıyomuş ama anlaşma oldu mu olmadımı bilmiyorum,ben sizi aratırım dedi...

Babuşum, hastaneyi arayıp sorsan şu şu doktorla anlaşma yaptınız mı diye. Onlar seni bilgilendirir...

Canım şimdi doktor bana Özel Göztepe Hastanesi dedi ama netten aratınca Echomar Özel Göztepe diye bi yer çıkıyo ondan emin olamıyorum....

senin adına üzüldüm babuş tam doğum arefesinde olacak iş değil doktoruna bugün yarın ulaşman lazım ki bir sonuca varabilesiniz sende canını sıkma bundada vardır bir hayır

Sekreterine ulaştım canım aratacak bakalım beni...İki gündür doğumlar yeni hastanede oluyomuş ama hastanenin yerini filan biz anca yarın tespit ederiz bugun ulaşırsa bana....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben geldim kızlar yemek yedim fazla kaçırdım galibaa :2: enerjimi nasıl boşaltsam aceppp

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar