2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam canım..arabayı kullanmak değilde geri geri park edeceksem canım cıkıyo..koca göbeğimden dönemiyorum.:ask:

hehe olmasss tuğbamm..ben resim bile cektirmiyorum kızz.dana gibi oldum.kimsenin aklında kalmasın o halim.gerçi irem bi kaç tane cekti sıpa ama..bi süslenmem lazım resim koymam için.saclarım fena uzadı ıyy ucube gibin oldum.kanıt kalmasın hiçbiyerde

sen çek bacım olsun benim saçlarda uzasa keşke besleme gibiyim böle kısa saçtan benim kadar nefret eden biri daha varmıdır acepp slaak kuaför yüzünden saçlarım yandıı kızıldan kumrala döndüremedi mal kafamda 6 saat açıcı tuttu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sen çek bacım olsun benim saçlarda uzasa keşke besleme gibiyim böle kısa saçtan benim kadar nefret eden biri daha varmıdır acepp slaak kuaför yüzünden saçlarım yandıı kızıldan kumrala döndüremedi mal kafamda 6 saat açıcı tuttu

seni mi kırcam balım..bi fön neyim çektiriyimde kalan kanıtlarda güsel olsun..bende gecen sene sacımı kestirmek gibi bi hata yaptım.uzasınlar diye bekliyorum dört gözle..dövmedin mi o kuaförü.anamm gebertirim ben o adamı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuşum hosgeldin canım...

ana ben ne sanslıymısım..benim de annem daha sertti cocukluğumda.pazar olsun babamın koynunda uyayım diye gün sayardım.annemler anlatır 1 yasındayken beşiği onların yatağa eğdirip babamın koynuna girermişim. her pazar babam ve kızları olarak gezerdik.şimdi erkek kardeşimin babamla hamam günleri var,maç günleri var..halen karnım ağrısa ovayım mı der kıyamaz..ölürüm ben onlara...

ne güsell çok şanslıymışsın gerçekten biz babamın karşısında hep saygı duruşu durduk gülmezdi bile bize hep kaşlar çatık sert bir mizaçla seslenirdi sabah yataktan kaldırmaya gelirrr heyyyyy kalkkkk die dürtüklerdi beni güya seviyo o anda aklım çıkardı deprem olur zannederdim 2 lettirmemizi hiç sevmez tutar kolumumuzdan dikerdi bizi havaya :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatunlar, hayırlı Cumalar.
Bi rüya gördüm hayrolsun; bi ses bana "doğumun yaklaştı, son hazırlıklarını yap" diyodu. :iyyyy::iyyyy: Şuan toz alma kovam elimde temizlik yapıyom 3,5 bi şekilde....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı bide bişe daha; doktorumuz bana yatıp dinlensin, evden dışarı mümkünse pek çıkmasın demiş. Ben duymadım bunu ama eşim ısrarla böyle dedi diyo, yemin ediyo. Acep bişi gördü de beni strese sokmamak için mi bana demedi? :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Bi rüya gördüm hayrolsun; bi ses bana "doğumun yaklaştı, son hazırlıklarını yap" diyodu. :iyyyy::iyyyy: Şuan toz alma kovam elimde temizlik yapıyom 3,5 bi şekilde....
günaydın simuşş..kız doğurursan ev tozlu olsa ne olcak canım.bosverr.yat yuvarlan.madem bi ses öle dedi..tadını cıkar..

ne güsell çok şanslıymışsın gerçekten biz babamın karşısında hep saygı duruşu durduk gülmezdi bile bize hep kaşlar çatık sert bir mizaçla seslenirdi sabah yataktan kaldırmaya gelirrr heyyyyy kalkkkk die dürtüklerdi beni güya seviyo o anda aklım çıkardı deprem olur zannederdim 2 lettirmemizi hiç sevmez tutar kolumumuzdan dikerdi bizi havaya :(

herkesin sevgisini gösterme şekli farklı derler ya ondandır demekki.bi de benim babam annesiz babasız büyümüş.onların olmayısı bize cok düşkün olmasına sebep oldu gibi gelir bana kendiside öle der.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
cumanız mübarek olsunnnn kızlarrrr

yaaaaaaaaaaane kadar çookk kaynatmışsınızzzz yaaa
ara ara okudummm hepsini okuyamadımmm

nazoo diğer başlıkta battaniyenin resmini istemiştinya onu çekip ekledimmm tammıııı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum hosgeldin canım...

ana ben ne sanslıymısım..benim de annem daha sertti cocukluğumda.pazar olsun babamın koynunda uyayım diye gün sayardım.annemler anlatır 1 yasındayken beşiği onların yatağa eğdirip babamın koynuna girermişim. her pazar babam ve kızları olarak gezerdik.şimdi erkek kardeşimin babamla hamam günleri var,maç günleri var..halen karnım ağrısa ovayım mı der kıyamaz..ölürüm ben onlara...
Ne güzel nazom...Allah ömür versin başından eksik etmesin...
Benim babamla bu tarz sıcak diyaloglarım hiç olmadı.Daha sonralarda denedi belki babam,ama o zamanlarda da çocukluktan alışık olmadığın için rahatsız oluyorsun o yaklaşımdan,tuhaf geliyo...
Benim babamla hatırladığım en sıcak diyalog aklımda kalan, nişan günüm,alyansıma bakmak istemesiydi...Çok şaşırdım bu isteğine...Parmağımı uzattım,baktı baktı,çok güzelmiş,maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin dedi...
Belki sizler için çok basit,hatta sıcak bile sayılamayacak bir cümle,ama benim için babamla duygusal olarak en yakın olduğum anlardan biridir...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim babamla bu tarz sıcak diyaloglarım hiç olmadı.Daha sonralarda denedi belki babam,ama o zamanlarda da çocukluktan alışık olmadığın için rahatsız oluyorsun o yaklaşımdan,tuhaf geliyo...
Benim babamla hatırladığım en sıcak diyalog aklımda kalan, nişan günüm,alyansıma bakmak istemesiydi...Çok şaşırdım bu isteğine...Parmağımı uzattım,baktı baktı,çok güzelmiş,maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin dedi...
Belki sizler için çok basit,hatta sıcak bile sayılamayacak bir cümle,ama benim için babamla duygusal olarak en yakın olduğum anlardan biridir...

:( Duygulandım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayırlara çıksın inşallah hemen panik yapma güselim yaklaştı doğumlar beklemekten başka çaremiz yok
günaydın simuşş..kız doğurursan ev tozlu olsa ne olcak canım.bosverr.yat yuvarlan.madem bi ses öle dedi..tadını cıkar..

herkesin sevgisini gösterme şekli farklı derler ya ondandır demekki.bi de benim babam annesiz babasız büyümüş.onların olmayısı bize cok düşkün olmasına sebep oldu gibi gelir bana kendiside öle der.
doğrudur tabii napalım bunada şükür rabbim başımızdan eksik etmesin

nazoo diğer başlıkta battaniyenin resmini istemiştinya onu çekip ekledimmm tammıııı

seninde cuman mübarek olsun niloşumm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hosgeldin canım.saol du bakim hemen bi.çok hoşuma gitmişti.benim el örgüsü olan herseye hayranlığım var..

amin saol canım.allah yokluklarını göstermesin..canım sanırım bu onların büyüme sekilleri yüzünden.babam bana hiç sarılan annem babam olmadı derdi.hep bize sarılırdı.kendi eksikliğini tamamlardı.bazı babalarda canlarını verirler evlatlarına ama işte belli edemez kızlarının mutlu günlerinde bi yüzüğü bahane eder dileklerini dile getirirler.nur içinde yatsın senin babacında canım benim..

kızlarr ben cıkıyoree.kızımı bırakıcam kocamı alıcam havaalanına götürücem..öperim hepinizi..mucukss..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
hayırlı cumalar canım.nasılsın?

iyiyimm canımm çok şükürrr
ama gecelerden çok şikayetçiyimm yaa çok ağrım oluyo

o kadar çok dönüyorumki eşimide uyutmuyomm

bide sanırımmm alancı doğum sancılarını yaşamaya başladımm yaaa

dün kayınvalidem dediki senin karnın baya aşağı inmiş
doğum 15 ini falan beklemez bence dedii yaaaa

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hayırlara çıksın inşallah hemen panik yapma güselim yaklaştı doğumlar beklemekten başka çaremiz yok

doğrudur tabii napalım bunada şükür rabbim başımızdan eksik etmesin

seninde cuman mübarek olsun niloşumm

saoll cnm benimmmmmm
heee cnmmm yarın kayınpederim badana için gelecekmişşş kendisi dediii biz çağırmadıkk-gozluk-gozluk
bende dedimm geelsinnnn
2 gün eşimle uğraşacaklarr artıkkk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya benim doktor medical parkla anlaşmasını bitirdi demiştim ya.
Başka bir hastaneyle anlaşacaktı, %99.9 anlaştık ama henüz imzayı atmadığımız için %100 diyemem yarın imza atacağız dedi geçtiğimiz Pazartesi günü.23 Ocakta doğum için de eşinle konuş bana haber ver kesin randevu alayım demişti.
Ben de çarşamba günü aradım onayladım 23 ocağı, tamam ben kesin organizasyonu yapıp sana döneceğim dedi ama dönmedi.
Şimdi annemle eşim durmadan vıdıvıdı ediyolar bana,ara sor kesin anlaşmış mı hastaneyle,sen 23ünden önce aniden rahatsızlansan nereye götürücez seni,bişey bilmiyoruz, hem ücret olarak da tedarikli olalım ona göre bize bilgi versin ara doktorunu deyip duruyolar.
Ben de aramadım bugüne kadar sıkboğaz etmiyim,kontrolde pazartesi konuşuruz diye,ama ya hafta sonu bişey olursa filan diyolar annemler de...Bi de o hastanenin yerini de bilmiyoruz hafta sonu gidip bakalım diyo eşim...
Şimdi aradım doktoru açmadı o da,geri döner herhalde.Of içim sıkıldı...Tam doğum üstü karışıklığa bak.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Başka bir hastaneyle anlaşacaktı, %99.9 anlaştık ama henüz imzayı atmadığımız için %100 diyemem yarın imza atacağız dedi geçtiğimiz Pazartesi günü.23 Ocakta doğum için de eşinle konuş bana haber ver kesin randevu alayım demişti.
Ben de çarşamba günü aradım onayladım 23 ocağı, tamam ben kesin organizasyonu yapıp sana döneceğim dedi ama dönmedi.
Şimdi annemle eşim durmadan vıdıvıdı ediyolar bana,ara sor kesin anlaşmış mı hastaneyle,sen 23ünden önce aniden rahatsızlansan nereye götürücez seni,bişey bilmiyoruz, hem ücret olarak da tedarikli olalım ona göre bize bilgi versin ara doktorunu deyip duruyolar.
Ben de aramadım bugüne kadar sıkboğaz etmiyim,kontrolde pazartesi konuşuruz diye,ama ya hafta sonu bişey olursa filan diyolar annemler de...Bi de o hastanenin yerini de bilmiyoruz hafta sonu gidip bakalım diyo eşim...
Şimdi aradım doktoru açmadı o da,geri döner herhalde.Of içim sıkıldı...Tam doğum üstü karışıklığa bak.

ayyyy ne sinir bir olayyy ya
ama cnm eşin annende haklı ya
sende haklısın sürekli aramak istemion ama bence eğer akşama kadar dönüş yapmaza yarın yine ara
sonuçta seni senin kadar düşünemez doktorunn sen temkinli ol işini garantiye all öyle bekle yaa bakalım hastane çok uzakmı ne kadar sürede gideceksiniz acil bişey olsa yani bunlara bakmanız lazımmm
har an herşey olabilirrrr

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yok kız öle olsa sölerdi heralde

Söylemez benim doktorum. Kendisi çok sakin bi adam Hayatım. Bense az biraz panik sayılabilir bi insanım. Hayatta söylemez...

Günaydın simuşum,hayır olsun inşallah.
Yat dinlen kız,salla tozu mozu :D

:) Aniden hastaneye gidersek arkamı toplıcak kimsem yok ama Babuş, o yüzden yatamam maalesef :(

Amin tatlım...

iyiyimm canımm çok şükürrr
ama gecelerden çok şikayetçiyimm yaa çok ağrım oluyo

o kadar çok dönüyorumki eşimide uyutmuyomm

bide sanırımmm alancı doğum sancılarını yaşamaya başladımm yaaa

dün kayınvalidem dediki senin karnın baya aşağı inmiş
doğum 15 ini falan beklemez bence dedii yaaaa

Ben de çok dönüp çok uyanıyorum. Eşimse sürekli tetikte, iyi misin nooldu kalkiim mi falan deyip duruyo her seferinde :D

Babuşum, hastaneyi arayıp sorsan şu şu doktorla anlaşma yaptınız mı diye. Onlar seni bilgilendirir...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

senin adına üzüldüm babuş tam doğum arefesinde olacak iş değil doktoruna bugün yarın ulaşman lazım ki bir sonuca varabilesiniz sende canını sıkma bundada vardır bir hayır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar