selam tatlım.. bugun 36+5 oldum... ama benim oglanın cok durası yok gibi sanki.... hayırlısı (3 kilo olmusya bende cok takmıyorun acıkcası, nasıl hayırlıysa oyle olsun diyorum)
bu arada avatarındaki bebişe bayıldım masallah...
Hayırlı Cumalar hanımlar Rabbim bu cuma gününün hürmetine sağlıkla hayırla minik mucizelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Hep çoçukluğuma dair şunu hatırlıyorum..
Arkadaşalarımla dışarıda doya doya oynardık..5-6 kişilik bir grup. Ne zaman susasak, ne zaman acıksak, ne zaman hava soğuk olup evde oynamak istesek hep bize gelirdik. Annem o kadar çok çilek reçeli yapardıki. Ne yapsın kadın sürekli arkadaşlarımla kapıdayım acıktık diye. Hemen ekmek arası çilek reçeli sürer verirdi.. Diğer arkadaşlarımın annesi kapılarını çalsak kızardı.. Ama benim annem hiç hiç kızmazdı..İşte böyle sabırlı, sevecen bi anne yetiştirdi benim..Şimdi bakıyorum kendime bende insanlara kızmayı, incitmeyi hiç sevmem.. Canım annem benim..
aman ne bileyim yazdım işet sebepsiz..
çok dikkat etmemiz gerekiyo aslında herşeyin başı mutluluk çocuklarda ufacık şeylerden mutlu olabiliyolar bir hocamında lafı vardır çocuklarınızla kaliteli zaman geçirin mutlaka 1 saat ayırın ama doya doya geçsin ufak bir bebeği bile ne konuştuğunu anlamazken dinlediğinizde ona cvp verdiğinizde göreceksiniz ki büyüdüğünde bambaşka bir çocuk olacak
lilacscım daha iyi hissetmene sevindim..ayy benide heyecan basıyo yaa...
Kızlar selamlar cümleten
dun aksam benimde kasılmalarım coktu niyeyse.....
seninle aynıyız canım bende 36+5.. nasıl geçti zaman ya..
ne kadar etkilenmişsin ki, aklından çıkmamış o anlar, Allah bizi de sabırlı, sevgi dolu anneler yapar inşallah tanselim.
evet, tikkat etmek lazım
teşekkür ederim, bugün iyiyim pikecim, inşallah doğuma kadar bu psikolojiyi korurum.
günaydın babuş sanadaGünaydın kız milleti...
hımm olmuşun baya artık gelsede sorun yok cnm bekliycen bakalım maşallah 3 kg olduysa sorun yokselam tatlım.. bugun 36+5 oldum... ama benim oglanın cok durası yok gibi sanki.... hayırlısı (3 kilo olmusya bende cok takmıyorun acıkcası, nasıl hayırlıysa oyle olsun diyorum)
bu arada avatarındaki bebişe bayıldım masallah...
Hayırlı Cumalar hanımlar Rabbim bu cuma gününün hürmetine sağlıkla hayırla minik mucizelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
SAT 1 Mayıs..... valla oyle seker... cocukluk ve çilek receli benimde anımdır, benim anacımda hep yapardı cok severdim... onu hatırladım kıs ne guzel oldu valla..................
teşekkür ederim, bugün iyiyim pikecim, inşallah doğuma kadar bu psikolojiyi korurum.
gideyim kendime bi çorba yapayım da sıcak sıcak içeyim....
heee sabah 07,30da kalktım ablamın oğluma aldığı herşeyi dün yıkamıştım sabah kjahvaltıdan önce ütüledim dolaba yerleştirdim
kahvaltı ettim
lavaboları ovdum yatağı topladım
oğlumun battaniyesini yıkdaım astım
şimdi de ocağa şehriye çorbasıyla, türlü koydum akşam yemeği pişiyo
şimdi de gidip mısır patlatcam
daaaaaa napıyımmmmm daaaa napııyımmmm :lululu: :lululu:
ooo babuşum gelmiş...
benimde son iş günüm.. evde keyif yapmak nasıl bir duygu yaşayacağım inşallah..
gunaydın tatlım
babuş gelmiş hoşgelmiş
ben de şöyle hatırlıyorum
mahallede oynardık
bütün mahalle babam sokağın başında görünürdü
nasıl apartmana kaçtığımı bilemezdim
apartman kapısı açılmıcak diye ödüm patlardı
ben de şöyle hatırlıyorum
mahallede oynardık
bütün mahalle babam sokağın başında görünürdü
nasıl apartmana kaçtığımı bilemezdim
apartman kapısı açılmıcak diye ödüm patlardı
selam canım..arabayı kullanmak değilde geri geri park edeceksem canım cıkıyo..koca göbeğimden dönemiyorum.:ask:bencede oyle.. banada direksiyon basında doguracaksın diyorlar...
ne yapayım en kucuk birsey için bile araba ile sehre inmek gerekiyo, mecburen yani...
geçsinler dalgalarını sen bakma onlara iyi gelmezmi yaa nazo kız senin son zamanlar hamile halini çok merak ediyom bi foto paylaşsan ya pcn foto atmıyodu taamda bir yerden göndersen yaaa
Ben de rahmetli babamdan çok korkardım...Hiç sıcak bi ilişkimiz olmadı....
Anneciğim de çalışıyordu...
Ama Doğan hocanın yazısını çok beğendim, kendisini takip ederdim zaten,çok değerli bi hoca...