2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam tatlım.. bugun 36+5 oldum... ama benim oglanın cok durası yok gibi sanki.... hayırlısı (3 kilo olmusya bende cok takmıyorun acıkcası, nasıl hayırlıysa oyle olsun diyorum)

bu arada avatarındaki bebişe bayıldım masallah...

seninle aynıyız canım bende 36+5.. nasıl geçti zaman ya..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hep çoçukluğuma dair şunu hatırlıyorum..
Arkadaşalarımla dışarıda doya doya oynardık..5-6 kişilik bir grup. Ne zaman susasak, ne zaman acıksak, ne zaman hava soğuk olup evde oynamak istesek hep bize gelirdik. Annem o kadar çok çilek reçeli yapardıki. Ne yapsın kadın sürekli arkadaşlarımla kapıdayım acıktık diye. Hemen ekmek arası çilek reçeli sürer verirdi.. Diğer arkadaşlarımın annesi kapılarını çalsak kızardı.. Ama benim annem hiç hiç kızmazdı..İşte böyle sabırlı, sevecen bi anne yetiştirdi benim..Şimdi bakıyorum kendime bende insanlara kızmayı, incitmeyi hiç sevmem.. Canım annem benim..
aman ne bileyim yazdım işet sebepsiz..

ne kadar etkilenmişsin ki, aklından çıkmamış o anlar, Allah bizi de sabırlı, sevgi dolu anneler yapar inşallah tanselim.

çok dikkat etmemiz gerekiyo aslında herşeyin başı mutluluk çocuklarda ufacık şeylerden mutlu olabiliyolar bir hocamında lafı vardır çocuklarınızla kaliteli zaman geçirin mutlaka 1 saat ayırın ama doya doya geçsin ufak bir bebeği bile ne konuştuğunu anlamazken dinlediğinizde ona cvp verdiğinizde göreceksiniz ki büyüdüğünde bambaşka bir çocuk olacak

evet, tikkat etmek lazım :)

lilacscım daha iyi hissetmene sevindim..:utan: ayy benide heyecan basıyo yaa...

Kızlar selamlar cümleten :utan:

dun aksam benimde kasılmalarım coktu niyeyse.....

teşekkür ederim, bugün iyiyim pikecim, inşallah doğuma kadar bu psikolojiyi korurum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ne kadar etkilenmişsin ki, aklından çıkmamış o anlar, Allah bizi de sabırlı, sevgi dolu anneler yapar inşallah tanselim.

evet, tikkat etmek lazım :)

teşekkür ederim, bugün iyiyim pikecim, inşallah doğuma kadar bu psikolojiyi korurum.

Çok önemli canım sabırlı ve sevgi dolu olabilmek..İnşallah bizlerde öyle oluruz canımcım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kız milleti...
günaydın babuş sanada
selam tatlım.. bugun 36+5 oldum... ama benim oglanın cok durası yok gibi sanki.... hayırlısı (3 kilo olmusya bende cok takmıyorun acıkcası, nasıl hayırlıysa oyle olsun diyorum)

bu arada avatarındaki bebişe bayıldım masallah...
hımm olmuşun baya artık gelsede sorun yok cnm bekliycen bakalım maşallah 3 kg olduysa sorun yok

avatardaki bebeşin dudaklarına bittim ben şapadanak öpcen böle kiyaz dudaklı
Hayırlı Cumalar hanımlar Rabbim bu cuma gününün hürmetine sağlıkla hayırla minik mucizelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

aminnn cnm cümlemize nasip etsin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
heee sabah 07,30da kalktım ablamın oğluma aldığı herşeyi dün yıkamıştım sabah kjahvaltıdan önce ütüledim dolaba yerleştirdim
kahvaltı ettim
lavaboları ovdum yatağı topladım
oğlumun battaniyesini yıkdaım astım
şimdi de ocağa şehriye çorbasıyla, türlü koydum akşam yemeği pişiyo
şimdi de gidip mısır patlatcam
daaaaaa napıyımmmmm daaaa napııyımmmm :lululu: :lululu:

Maşallah hayatım enerjiye bak

ooo babuşum gelmiş...
benimde son iş günüm.. evde keyif yapmak nasıl bir duygu yaşayacağım inşallah..

Günaydın canım...Vallahi annem sürekli bişiler çıkarıyo,ya doktora gidiyoruz, ya bişiler organize ediyoruz,bana bişi yaptırmıyo ama o sürekli tin tin tin sağda solda dolanırken benim de içim rahat etmiyo,yatamıyorum :D
Bugün oturucaz bakalım güya ama :D

Günaydın pikoşum nasılsın?

Hayırlı Cumalar hanımlar Rabbim bu cuma gününün hürmetine sağlıkla hayırla minik mucizelerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Hayırlı cumalar...

babuş gelmiş hoşgelmiş :utan:

Hoş bulduk lidoşum...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de şöyle hatırlıyorum
mahallede oynardık
bütün mahalle babam sokağın başında görünürdü
nasıl apartmana kaçtığımı bilemezdim
apartman kapısı açılmıcak diye ödüm patlardı

benim babam hep soğuk hep donuk bi adam olmuştur hiç hatıram anım yok desem yeridir bi beraber balık tuttuğumuzu ve dalış yaptığımızı hatrlarım (balıkadam klubunden gelme öğreticiydi bana karşı) kardeşlerime buu kadarda yakın olmamıştır uzaktan abkar seyreder ama şevkat dolu olmasını saçımızı okşamasını filan çok isterdim hep sert ve despottur annem arkadaş gibidir neyseki o tamamlıyo babamın eksikliğini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de şöyle hatırlıyorum
mahallede oynardık
bütün mahalle babam sokağın başında görünürdü
nasıl apartmana kaçtığımı bilemezdim
apartman kapısı açılmıcak diye ödüm patlardı

Ben de rahmetli babamdan çok korkardım...Hiç sıcak bi ilişkimiz olmadı....
Anneciğim de çalışıyordu...
Ama Doğan hocanın yazısını çok beğendim, kendisini takip ederdim zaten,çok değerli bi hoca...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bencede oyle.. banada direksiyon basında doguracaksın diyorlar...:vecihi:
ne yapayım en kucuk birsey için bile araba ile sehre inmek gerekiyo, mecburen yani...
selam canım..arabayı kullanmak değilde geri geri park edeceksem canım cıkıyo..koca göbeğimden dönemiyorum.:ask:

geçsinler dalgalarını sen bakma onlara iyi gelmezmi yaa nazo kız senin son zamanlar hamile halini çok merak ediyom bi foto paylaşsan ya pcn foto atmıyodu taamda bir yerden göndersen yaaa

hehe olmasss tuğbamm..ben resim bile cektirmiyorum kızz.dana gibi oldum.kimsenin aklında kalmasın o halim.gerçi irem bi kaç tane cekti sıpa ama..bi süslenmem lazım resim koymam için.saclarım fena uzadı ıyy ucube gibin oldum.kanıt kalmasın hiçbiyerde

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada aileme seni seviyorum demekte ben de zorlanıyorum...
Böyle bir ilişkimiz hiç olmamıştır...Annemle ilişkimiz çok yakın ve tutkun olmamıza karşın "seni seviyorum" demeyiz.
Annem emekli olduğunda ben 14 yaşındaydım.Kardeşim 7.
Onunla annemin ilişkisi daha sıcaktır.Daha çok vakit geçirdikleri için belki de...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de rahmetli babamdan çok korkardım...Hiç sıcak bi ilişkimiz olmadı....
Anneciğim de çalışıyordu...
Ama Doğan hocanın yazısını çok beğendim, kendisini takip ederdim zaten,çok değerli bi hoca...

babuşum hosgeldin canım...

ana ben ne sanslıymısım..benim de annem daha sertti cocukluğumda.pazar olsun babamın koynunda uyayım diye gün sayardım.annemler anlatır 1 yasındayken beşiği onların yatağa eğdirip babamın koynuna girermişim. her pazar babam ve kızları olarak gezerdik.şimdi erkek kardeşimin babamla hamam günleri var,maç günleri var..halen karnım ağrısa ovayım mı der kıyamaz..ölürüm ben onlara...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar