littlesunshine
Daimi Üye
ayyy sancıı giriyoo yaaa yalancı mısın nesin kışş kışşşştt
ay bana da giriyolar sağdan sağdan. hayırdır inşallah :acep:
ayyy sancıı giriyoo yaaa yalancı mısın nesin kışş kışşşştt
hayret ii didin bak hiç yemedim desem yeri hamileligimden beri. halbuki burnumun dibi ne istesem alıviirdim ama hep tuzlu yedim ben ondan. bu cocuk varya bizim sözde 3_4 kg baklava getirdiydi gelirken. söz hediyesibabamların apartman 48 daire heppicigine yetti arttı evdekiler haric.. aradan 1 ay gecti nisan oldu yine evde. bu kez esimin ailesi lokum yerine koca gümüs tepsiye baklava yaptırmıslar buna getirdiler. tabi o baklavalar yine aynen apartmana dagıtıldı
allammm o günlerde sogudum heralde baklavadan
ay bana da giriyolar sağdan sağdan. hayırdır inşallah :acep:
günaydın hatunlar
dün yine çok kaynatmışsınız, akşam tlfdan okuduğum için alıntı yapamadım ama hayatım hala doğurmamışdün dr hakkında yazdıklarına çok güldüm...
dün çok moralim bozuktu, bana destek olmaya çalışanlara da, iyi dileklerinize de çok teşekkür ederim...
dün son kontrole gittik biz de. nst için sıra aldık dr a görünmeden ( her hft önce nst ye gönderir ) çok sıra vardı kantine çıktık. yarım saat sonra kantinci adımı söyledi dr arıyormuş yanına çağırıyormuş. gittik ilk defa beklemeden dr un yanına girdik, hastaneye giriş yaptığımızı bilg.dan görmüş, nst den kurtarayım seni dedi, ben burda doppler yaparım sancın var mı bakarım dedi. neyse sancı çıkmadı.
pzt de 9 buçuktan sonra hiç bişi yemeyeceksin dedi su dahi yok, 12de giriş yapacağız 13 30 gibi alırız dedi. heyecan var mı dedi, ben de hem ne kadar dedim
daha önce hiç ameliyat geçirmediğimi, gergin olduğumu, sakinleştirici yapılıp yapılmadığını sordum, bebek çıktıktan sonra yapılır istersen dedi, ama ameliyathane eğlencelidir, hiç gerilme dedi. bu arada pzt ye kadar suyun gelirse, nişan gelirse, sancılanırsan hemen beni arıyorsun ben senin doğumuna gece bile olsa girecem dedi (normalde nöbetçi dr geliyor geceleri) odamızı da kendisi ayarladı
kısacası yanından rahatlamış çıktımartık süt içme dedi, süt ameliyat sonrası bir şeye neden olabiliyormuş ama dinlemedim o kısmı
ilaçlarını da bırakabilirsin dedi.
benden bu kadar, seviyorum dr umu.
lilacs çok sevindim rahatlamana. benim gibi panik bir insan lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirdiyse, içini rahat tut sen. kaldı ki bunun sonunda dünyanın en güzeline kavuşacaksın
günaydın kızlar,
yine bu saatte ayaktayım çünkü oraya bıçaklar saplanıyor. acıdan uyuyamadım. sabah uyandım 7 gibi. baktım eşim yanımda yok :sok odadan çıktım hiçbiyerde yok. o kadar panik oldum ki...... koşuya çıkmış meğersem. töbe yarebbim dedim yattım. 8buçukta da o bıçaklar başladı
günaydın hatunlar
dün yine çok kaynatmışsınız, akşam tlfdan okuduğum için alıntı yapamadım ama hayatım hala doğurmamışdün dr hakkında yazdıklarına çok güldüm...
dün çok moralim bozuktu, bana destek olmaya çalışanlara da, iyi dileklerinize de çok teşekkür ederim...
dün son kontrole gittik biz de. nst için sıra aldık dr a görünmeden ( her hft önce nst ye gönderir ) çok sıra vardı kantine çıktık. yarım saat sonra kantinci adımı söyledi dr arıyormuş yanına çağırıyormuş. gittik ilk defa beklemeden dr un yanına girdik, hastaneye giriş yaptığımızı bilg.dan görmüş, nst den kurtarayım seni dedi, ben burda doppler yaparım sancın var mı bakarım dedi. neyse sancı çıkmadı.
pzt de 9 buçuktan sonra hiç bişi yemeyeceksin dedi su dahi yok, 12de giriş yapacağız 13 30 gibi alırız dedi. heyecan var mı dedi, ben de hem ne kadar dedim
daha önce hiç ameliyat geçirmediğimi, gergin olduğumu, sakinleştirici yapılıp yapılmadığını sordum, bebek çıktıktan sonra yapılır istersen dedi, ama ameliyathane eğlencelidir, hiç gerilme dedi. bu arada pzt ye kadar suyun gelirse, nişan gelirse, sancılanırsan hemen beni arıyorsun ben senin doğumuna gece bile olsa girecem dedi (normalde nöbetçi dr geliyor geceleri) odamızı da kendisi ayarladı
kısacası yanından rahatlamış çıktımartık süt içme dedi, süt ameliyat sonrası bir şeye neden olabiliyormuş ama dinlemedim o kısmı
ilaçlarını da bırakabilirsin dedi.
benden bu kadar, seviyorum dr umu.
günaydın kızlar hepinizeeeeee...
günaydın kızçelerrrr
günaydın kızçelerrrr
ah ulen ne doktorlar var :acep:
bi heralde benim dr kaknemmmm, uyuzzzz hemi de benim gibi insana karşı
hayırlısı olsun canım senin için inşallah
ne güzel insanevladı drun seni rahatlatmış
benim embesil drum beni doğuımda bile uyuz eder
en iyisi uyut ulen öle ver bebeğimi mi desem
yada normalde ısrar edip sancı arasında çiftelesem mi bilemedim
lilacs çok sevindim rahatlamana. benim gibi panik bir insan lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirdiyse, içini rahat tut sen. kaldı ki bunun sonunda dünyanın en güzeline kavuşacaksın
günaydın kızlar,
yine bu saatte ayaktayım çünkü oraya bıçaklar saplanıyor. acıdan uyuyamadım. sabah uyandım 7 gibi. baktım eşim yanımda yok :sok odadan çıktım hiçbiyerde yok. o kadar panik oldum ki...... koşuya çıkmış meğersem. töbe yarebbim dedim yattım. 8buçukta da o bıçaklar başladı
ana insan not bırakır bee
canım benim akşam ki sancılar şu an yok kandırıryo beni
bak ocak annelerinden biri daha doğurmuş
10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorumpırıl pırıl benim kızım
Hoşgeldin canım günaydın...Bu sabah her sabahki gibi benimde orama herşey saplanıyor![]()
Bu arada şu eurovision a katılacak olan Can Bonomo'dan o kadar çok bahsetmişler ki gece tuvalete kalktığımda "bonomozsan bonomooo yar bonomazsan bonomooooo" diye şarkı söylüyordum, kıl oldum dolandı dilime hala aklımda :sinir:
günaydın azommmmGünaydınnnnnn
günaydınnnnn balımmmmm
Hoşgeldin canım günaydın...Bu sabah her sabahki gibi benimde orama herşey saplanıyor![]()
Bu arada şu eurovision a katılacak olan Can Bonomo'dan o kadar çok bahsetmişler ki gece tuvalete kalktığımda "bonomozsan bonomooo yar bonomazsan bonomooooo" diye şarkı söylüyordum, kıl oldum dolandı dilime hala aklımda :sinir:
canımmm ne güzel yaa son 3 gün kaldı yavruna kavuşmana ayyyy senin adına nasıl seviniyorum bir bilsen..evet kaygıların vardır elbette hiç bilmediğin bir deneyim yaşayacaksın ama ömrün boyunca asla unutmayacaksın bu deneyimi ilk olacak herşeyden evvela senin için korkularını bir kenera bırakmaya çalış ve keyfini çıkar canım bence ..sonucunu düşün çünkü uyandığında karşılacağın netice o görüntünün tekrarı olmayacak.rabbim hayırla kurtarsın bacım inşallah