2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayret ii didin bak hiç yemedim desem yeri hamileligimden beri. halbuki burnumun dibi ne istesem alıviirdim ama hep tuzlu yedim ben ondan. bu cocuk varya bizim sözde 3_4 kg baklava getirdiydi gelirken. söz hediyesi:D babamların apartman 48 daire heppicigine yetti arttı evdekiler haric.. aradan 1 ay gecti nisan oldu yine evde. bu kez esimin ailesi lokum yerine koca gümüs tepsiye baklava yaptırmıslar buna getirdiler. tabi o baklavalar yine aynen apartmana dagıtıldı:D allammm o günlerde sogudum heralde baklavadan:D

:D oh oh masallah cokmus hakkaten ne guzel olsa da yesekk..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cayy hazırr ben cıkyorum kızlar benimki de gelmek üzredir. pötübörümü tabaga koyayım:D heppnizee ii gecelerrr öptüm kocaman nanakktann:eek:

bu kadar konusmaya hala acıkma belirtisi göstermeyenn hayatıma ayırca saygılarımı iletiyorumm:D

sabah dr a gidicem sonra okula falan.. ögleden sonra gelirim heralde. görüsürüzzz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay bana da giriyolar sağdan sağdan. hayırdır inşallah :acep:

litttle sen en son dogurcan bence. dr geldi geliyo derken 40. haftada dogurtck seni:D

ay bugn lilacs cıktı daha da girmedi. iidir insallah cok morali bozuktu sankim. neyse yarın geir heralde.

sanırsam dünyam da dogurmustur hiç ses yok sabah alırızz haberini hayırlısıyla:utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın hatunlar :)

dün yine çok kaynatmışsınız, akşam tlfdan okuduğum için alıntı yapamadım ama hayatım hala doğurmamış :D dün dr hakkında yazdıklarına çok güldüm...

dün çok moralim bozuktu, bana destek olmaya çalışanlara da, iyi dileklerinize de çok teşekkür ederim...

dün son kontrole gittik biz de. nst için sıra aldık dr a görünmeden ( her hft önce nst ye gönderir ) çok sıra vardı kantine çıktık. yarım saat sonra kantinci adımı söyledi dr arıyormuş yanına çağırıyormuş. gittik ilk defa beklemeden dr un yanına girdik, hastaneye giriş yaptığımızı bilg.dan görmüş, nst den kurtarayım seni dedi, ben burda doppler yaparım sancın var mı bakarım dedi. neyse sancı çıkmadı.
pzt de 9 buçuktan sonra hiç bişi yemeyeceksin dedi su dahi yok, 12de giriş yapacağız 13 30 gibi alırız dedi. heyecan var mı dedi, ben de hem ne kadar dedim :D

daha önce hiç ameliyat geçirmediğimi, gergin olduğumu, sakinleştirici yapılıp yapılmadığını sordum, bebek çıktıktan sonra yapılır istersen dedi, ama ameliyathane eğlencelidir, hiç gerilme dedi. bu arada pzt ye kadar suyun gelirse, nişan gelirse, sancılanırsan hemen beni arıyorsun ben senin doğumuna gece bile olsa girecem dedi (normalde nöbetçi dr geliyor geceleri) odamızı da kendisi ayarladı :)

kısacası yanından rahatlamış çıktım :) artık süt içme dedi, süt ameliyat sonrası bir şeye neden olabiliyormuş ama dinlemedim o kısmı :D ilaçlarını da bırakabilirsin dedi.

benden bu kadar, seviyorum dr umu.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

dün yine çok kaynatmışsınız, akşam tlfdan okuduğum için alıntı yapamadım ama hayatım hala doğurmamış :D dün dr hakkında yazdıklarına çok güldüm...

dün çok moralim bozuktu, bana destek olmaya çalışanlara da, iyi dileklerinize de çok teşekkür ederim...

dün son kontrole gittik biz de. nst için sıra aldık dr a görünmeden ( her hft önce nst ye gönderir ) çok sıra vardı kantine çıktık. yarım saat sonra kantinci adımı söyledi dr arıyormuş yanına çağırıyormuş. gittik ilk defa beklemeden dr un yanına girdik, hastaneye giriş yaptığımızı bilg.dan görmüş, nst den kurtarayım seni dedi, ben burda doppler yaparım sancın var mı bakarım dedi. neyse sancı çıkmadı.
pzt de 9 buçuktan sonra hiç bişi yemeyeceksin dedi su dahi yok, 12de giriş yapacağız 13 30 gibi alırız dedi. heyecan var mı dedi, ben de hem ne kadar dedim :D

daha önce hiç ameliyat geçirmediğimi, gergin olduğumu, sakinleştirici yapılıp yapılmadığını sordum, bebek çıktıktan sonra yapılır istersen dedi, ama ameliyathane eğlencelidir, hiç gerilme dedi. bu arada pzt ye kadar suyun gelirse, nişan gelirse, sancılanırsan hemen beni arıyorsun ben senin doğumuna gece bile olsa girecem dedi (normalde nöbetçi dr geliyor geceleri) odamızı da kendisi ayarladı :)

kısacası yanından rahatlamış çıktım :) artık süt içme dedi, süt ameliyat sonrası bir şeye neden olabiliyormuş ama dinlemedim o kısmı :D ilaçlarını da bırakabilirsin dedi.

Gözünaydın canım çok sevindim :) Dunyam daha doğurmamış sanırım ilk bebeğimiz seninkisi olacak :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lilacs çok sevindim rahatlamana. benim gibi panik bir insan lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirdiyse, içini rahat tut sen. kaldı ki bunun sonunda dünyanın en güzeline kavuşacaksın ;)

günaydın kızlar,

yine bu saatte ayaktayım çünkü oraya bıçaklar saplanıyor. acıdan uyuyamadım. sabah uyandım 7 gibi. baktım eşim yanımda yok :sok odadan çıktım hiçbiyerde yok. o kadar panik oldum ki...... koşuya çıkmış meğersem. töbe yarebbim dedim yattım. 8buçukta da o bıçaklar başladı :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
lilacs çok sevindim rahatlamana. benim gibi panik bir insan lokal anesteziyle burun ameliyatı geçirdiyse, içini rahat tut sen. kaldı ki bunun sonunda dünyanın en güzeline kavuşacaksın ;)

günaydın kızlar,

yine bu saatte ayaktayım çünkü oraya bıçaklar saplanıyor. acıdan uyuyamadım. sabah uyandım 7 gibi. baktım eşim yanımda yok :sok odadan çıktım hiçbiyerde yok. o kadar panik oldum ki...... koşuya çıkmış meğersem. töbe yarebbim dedim yattım. 8buçukta da o bıçaklar başladı :(

Hoşgeldin canım günaydın...Bu sabah her sabahki gibi benimde orama herşey saplanıyor :)
Bu arada şu eurovision a katılacak olan Can Bonomo'dan o kadar çok bahsetmişler ki gece tuvalete kalktığımda "bonomozsan bonomooo yar bonomazsan bonomooooo" diye şarkı söylüyordum, kıl oldum dolandı dilime hala aklımda :sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canımmm ne güzel yaa son 3 gün kaldı yavruna kavuşmana ayyyy senin adına nasıl seviniyorum bir bilsen..evet kaygıların vardır elbette hiç bilmediğin bir deneyim yaşayacaksın ama ömrün boyunca asla unutmayacaksın bu deneyimi ilk olacak herşeyden evvela senin için korkularını bir kenera bırakmaya çalış ve keyfini çıkar canım bence ..sonucunu düşün çünkü uyandığında karşılacağın netice o görüntünün tekrarı olmayacak.rabbim hayırla kurtarsın bacım inşallah

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ah ulen ne doktorlar var :acep:
bi heralde benim dr kaknemmmm, uyuzzzz hemi de benim gibi insana karşı

hayırlısı olsun canım senin için inşallah
ne güzel insanevladı drun seni rahatlatmış

benim embesil drum beni doğuımda bile uyuz eder
en iyisi uyut ulen öle ver bebeğimi mi desem

yada normalde ısrar edip sancı arasında çiftelesem mi bilemedim :D

dr um çok rahat bi insan, ama son bi kan idrar tahlili istemedi mesela benden, kanım düşükse hala ( ilacı çok düzenli içmedim ) bi problem olabilir belki, ama artık düşünmek istemiyorum, ameliyata o gelene kadar gerilirim belki ama o gelince rahatlarım herhalde, müzik çalıyormuş ameliyathanede...

günaydın kızlar,

eft, artık bi şekilde çıkcak bu çocuk mecburen :D
eşin de bu soğukta koşuya çıkmış, bravo ona :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ana insan not bırakır bee :)

canım benim akşam ki sancılar şu an yok kandırıryo beni

bak ocak annelerinden biri daha doğurmuş

10,01,2012 tarihinde bir baktım suyum geldi.gece 2 gibi evimizden çıktık hastaneye gittik doğumum başlamış 1 parmak kadar o kadar heyecanlandım ve korktum ki hemen sezeryana alın beni dedim almadılar 1 cm 3 cm derken 8 cm kadar çıktım ve beni doğum masasına çıktım 15 dk içinde dünyaya geldi meleğim (11,01,2012 saat 2,30 ) 12 saat kadar sancı çektim 10 dk da doğdu ve o an ağladım herşey bitti ve evladıma KAVUŞTUM DİYE şimdi yanımda yeni hastaneden çıktık pis ama ben öpmeye doyamıyorum :) pırıl pırıl benim kızım

bi önce gün kalkmış, ben koşcam diyo. saat sabahın 6sı. la manyak mısın sen, yat uyu dedim. sözümü dinler kendisi. uyudu :D dün akşam da diyorki, birinin bana amaaan boşver demesini bekliyordum sağol hayatım. bu aralar kilo aldı da iyice, azcık sıkıntılı. bu sabah da ben uyanmayınca, mecburen koşmuş :D

yok HayatıM benim doğum böyle kolay olmaz, biliyom ben kendimi, eşimi ve bizim birleşimimizden ortaya çıkacak olan yavruyu :eek:ky: Rabbim sizlere nasip etsin artık

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hoşgeldin canım günaydın...Bu sabah her sabahki gibi benimde orama herşey saplanıyor :)
Bu arada şu eurovision a katılacak olan Can Bonomo'dan o kadar çok bahsetmişler ki gece tuvalete kalktığımda "bonomozsan bonomooo yar bonomazsan bonomooooo" diye şarkı söylüyordum, kıl oldum dolandı dilime hala aklımda :sinir:

allah canını almasın azo yaa bu ne biçim şarkı şimdide benim dilime dolanır haa iyimi aferin sana:D:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

canımmm ne güzel yaa son 3 gün kaldı yavruna kavuşmana ayyyy senin adına nasıl seviniyorum bir bilsen..evet kaygıların vardır elbette hiç bilmediğin bir deneyim yaşayacaksın ama ömrün boyunca asla unutmayacaksın bu deneyimi ilk olacak herşeyden evvela senin için korkularını bir kenera bırakmaya çalış ve keyfini çıkar canım bence ..sonucunu düşün çünkü uyandığında karşılacağın netice o görüntünün tekrarı olmayacak.rabbim hayırla kurtarsın bacım inşallah

teşekkürler aslıcım :) çok az kaldı artık :) açılışı ben yapacam anlaşıldı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar