2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çoğunluk 20de arada sadece bi kere 60 da 2dir böle

20 hafif sancı sayılıyo....60lar yüksek sayılır, ama ritmik olması ve bi süre devam ediyo olması lazım kasılmanın.Ben geçen hastaneye gittiğimde bi bayanın doğuma girmeden çekilen bi nst.sini gördüm.Yükselen bi sancı, mesela 60a yükselmiş diyelim,birkaç saniye (10-15 saniye kadar) 60la devam etmiş sonra düşmüş.1dakika sonra tekrar 60a yükselmiş,yine devam etmiş ve bitmiş.Hep böyle sürmüş gitmiş.Sancıların olduğu anlarda bebeğin kalp atışlarında değişiklik olmamış .

Benim nstlerde de sancı grafiği 20ye yakın,arada 20nin üstüne pik yapmış ama bir saniye sürmemiş hemen düşmüş.Sivri uçlu grafik yani...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
biri victoria secret meleklerinin ucusunu, halk acık tvlerde yayınlanmasını yasaklasın.. psikolojim bozuluyo:sinir: bunlar kadınsa ben neyim yok ben kadınsam bunlar ne:sok:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dimi hakket güzel. makyajı yap seninkide öle olurr. bak kirpik ilavesi var orda.

benim annemin gözleri böle . büyük ve baygın bakıyo:Dama benimki deel. ondan diorum hep insallah anneannesine benzer gözleri die ama.. :utan:

Benim gözlerim iridir.Makyaj yapınca daha da belli olur da sultanın gözler apayrı ya...Çok güzel kadın maşallah.Halen daha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
serediyom hemen

ay ben simur dicektim tansel demişim
o yok şu an dimi :D

Ahahhahahahha Tansel okumicak sankim yarın :D :D

evet beğenmiyor sanki bunlar hamile biz duplörüz bi kere ben sizi iki kere cebimden çıkarırım hanımmmm:kahkaha:

Dimi Laylam dimi yaaa :D

Benim gözlerim iridir.Makyaj yapınca daha da belli olur da sultanın gözler apayrı ya...Çok güzel kadın maşallah.Halen daha

Keşke bizde o yaşa geldiğimizde öyle fıstık gibi olabilsek cidden maşallahı var hatunun...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benim de bakışlarım baygın ama türkan bakınca sultan oluyo ben bakınca ölü balık :D

kızz demeyin kendinize ölee. gözleriniz büyük diye mutlu olun. en kolay makyaj yapılan bide en kücük rötusu bile kaldıran sekiller onlar. bide cok bulunmuyolar bilin mi o nedenlen cok kıymetlii:ask:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neyse fıstıklar size doyum olmaz. Bizim okuma saatimiz geldi. Kitabımız bizi bekler. Sabaha görüşürüz efeeeeem, Allah'a emanet olun, iyi geceler. (iMZA; Piyanist şantör SİMUŞ) :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnmm cok piss makarna istedi:eek:ys: bölee peynirlicemmm sonraa üstüne acılı ketcapp pörtletip yicem.. esimden 1 kasık kalmıs onu yedim simdi haliyle daha kötü oldum. yapıpp yesem mi kii??

sabah 4 dilim ekmekle kahvaltı ettim ya ben:D aksam 5.5 gibi de dünden kalma kızartma yidiydim ekmek banaraktan. simdi makarna yesemm pisbogaz mı olurum kii:ayk:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
cnmm cok piss makarna istedi:eek:ys: bölee peynirlicemmm sonraa üstüne acılı ketcapp pörtletip yicem.. esimden 1 kasık kalmıs onu yedim simdi haliyle daha kötü oldum. yapıpp yesem mi kii??

sabah 4 dilim ekmekle kahvaltı ettim ya ben:D aksam 5.5 gibi de dünden kalma kızartma yidiydim ekmek banaraktan. simdi makarna yesemm pisbogaz mı olurum kii:ayk:

daha benimi yiyecen ecrinim yapma bu saatte makarna atıştır hafifi birşeyler:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

daha benimi yiyecen ecrinim yapma bu saatte makarna atıştır hafifi birşeyler:)

ne yiyimm kızzzzz:eek:ys: zati kaynanamın bebege aldıgı minnak cikolataları da yidim ben gel git.. accık kaldı:Dsimdi gözüm onda yine. süt ısıtıp içim diyorum ama cnmm her zamanki gibi tuzludan yana:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne yiyimm kızzzzz:eek:ys: zati kaynanamın bebege aldıgı minnak cikolataları da yidim ben gel git.. accık kaldı:Dsimdi gözüm onda yine. süt ısıtıp içim diyorum ama cnmm her zamanki gibi tuzludan yana:D

bebek çikolatalarını mı yedin haaa haaaa :kahkaha:süt iç bisküviyle yada krakerle varsa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bebek çikolatalarını mı yedin haaa haaaa :kahkaha:süt iç bisküviyle yada krakerle varsa

yidim vallaa. tadına bakalım die paketi actıydık. bana acık paket verilir mi hemde nasıl zevkle yedimm. sorsan 10 tane yememişimdir bee derdim ama paket bitiy nerdeyse:D

süt içeyim evett. hadii ii geceler cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar