2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
parıltı hanımlar gelmişler.. masallah msj yazmama rekoru kırıcak yakında.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin makarnanı üstüne peynir ve ketçap mı :böö::böö:

ben şu an çaya bisküvi batıurıp yiyom

evetttt enfessss....:lululu: ama makarnayı yagda kavururken peyniri koycan. o eriyo böle hiç peynir görünmüyo sade makarna kiminn ama tadıı sahane oluyoo. sona üstüne acılı ketcap yada acısso. kötü oluyorum bak benn.. ii fikir cay demliyim bari kız kociste gelir birazdan nasılsa o da nescafe yerine cay içsinn. pötübörümüzde var:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yoo diilim ama ıspanaklı hiç yemedim

di-1GZ6MPWA.jpg

bak böle oluyo ama ben üstüne parmesan peyniri severim. bak cocugun ıspanak yemezsee yedirmek için ii fikir simdi aklıma geldi:D koydum cayıı cok mutluyummm:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bööööghhh

kısım sosyetik misin ne permesanı çökelek nene yetmiyo :D

kızz evde parmesan olmaz genelde zati:D. hemen bozuluyo cünkü. evde ben yapcaksam tulum peyniri rendelerim kasar son tercihi olur yine. cökelegi de tek basına severim ben :D ya benn cok pisbogazımm.. ama işte aileden bu durum.. kücükken teyzemler hep bize gelirdi yada biz oarya.erkekler yatıyodu. kadınlar sabaha kadar muhabbet örgüü bilmem ne. gece yarısından sonra herkes acıkıyodu dogal olarak. cookk bilirim o saatlerde hangel yapıldıgını. caylar demlendigini. ayy artık olmuyo öyle seyler.. üzüldüm bak simdii:ates:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yatakta :D

permesan evde var dimedim zaten kuşum
hangel ne kız

yaa böle yumurta falan da koyupp sertt hamur tutuluyo. sonra onu acıp kare kare kesiyolar.. varsa et suyunda yoksa normal haslanıyo. üstüne yogurt ve kıymalı soss

di-B1W6.jpg

hayatım masallahh bu kadar yemek konustuk acıkmadınn kızzz. ben az sonra atıciimm kendime koltuktan asagı:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hep yemek hep yemek. makarna çok iştah kabartıcı ecrin ama yaaa... canım istedi...
istanbulda bi makarnacı vardı. bilakis. enfes tavuklu mantarlı makarna yapardı. kremalı hemi de... ayyyyyyyy olsa da yesem be. çok pis istiyo canım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Nörüyonuz kız :D Sizi öpmeye geldim yatacam..
Muahhhhhhh
Tatlı tatlı uyuyasınız inşallah, ürüyalarınızda bebelerinizi göresiniz inşallahhhhh amin...
:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
laf aramızda feriha nın da pohuu cıkmıss hee. ne bicim fragman o be balta,siringa, tavana asılmıs bacakları sallanan ne üdügü belirsiz biri:D konuyu nasıl sakızlastırcaklarını sapıtmıslar

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hep yemek hep yemek. makarna çok iştah kabartıcı ecrin ama yaaa... canım istedi...
istanbulda bi makarnacı vardı. bilakis. enfes tavuklu mantarlı makarna yapardı. kremalı hemi de... ayyyyyyyy olsa da yesem be. çok pis istiyo canım :D

burdada temizocak die biyer var. aynen onunda tavuk mantarlı kremalı bi makarnası var. 2 haftadır sayıklıyorum bi gidemedim. eve ters yönde kalıyo:D bende yerdim affetmem makarnayı:D
Nörüyonuz kız :D Sizi öpmeye geldim yatacam..
Muahhhhhhh
Tatlı tatlı uyuyasınız inşallah, ürüyalarınızda bebelerinizi göresiniz inşallahhhhh amin...
:utan:

ii gecelerr minnaaakk kelabbbaammmm:eek:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ticker sitesininn saati ileridir belki. türk degil ya o acıdan. tamamen mantık yürüttüm aslında hiçbi fikrim yok:D

benimki 20 dk ya evde olcak insallah. bitti mesai. baklavacıyı bu saate kadar acık tutan zihniyete de karsıyımm:sinir:

kız baklavacımı senin kocan be :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
mantı gibi bişi yanii
kız yarım paket pötübörü indirdimmm

biz de azelya napıyo acaba diyodukkk :D :lululu:

halakızı astı gayba kendini

izmir çeşme'de kumrucu şevki'den bi kumru olsa da yisakkk

o da olurduu benimkii cöp tenekesi misali ne versen gider dicektim ama su içtimm istahım kapandı:( neyse cay çerken bende 1_2 pötübörr yirim belkii. afiyt olsunn cnm yarasınn:D

halakızı nie astı kız kendini. oglanla sey etti die mi? biri rezillik gelip gecici allah vücut saglıgı versin diyeydii ona. korku filmi gibi olmus ayy o cocuk elinde baltayla gece rüyama gircek az kaldı. elinde siringayla dogum dr u olarak da girebilir korkancc bakıslı sey. gül gibi mülaimm cocugu bile ne hale getirdi firiha. sanırsım dünya güzeli:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D bilmiyom walla evlenilirmi baklavacıyla hele ki bu zamanda 8o degil 100 olurdun heralde :)

hayret ii didin bak hiç yemedim desem yeri hamileligimden beri. halbuki burnumun dibi ne istesem alıviirdim ama hep tuzlu yedim ben ondan. bu cocuk varya bizim sözde 3_4 kg baklava getirdiydi gelirken. söz hediyesi:D babamların apartman 48 daire heppicigine yetti arttı evdekiler haric.. aradan 1 ay gecti nisan oldu yine evde. bu kez esimin ailesi lokum yerine koca gümüs tepsiye baklava yaptırmıslar buna getirdiler. tabi o baklavalar yine aynen apartmana dagıtıldı:D allammm o günlerde sogudum heralde baklavadan:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar