2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

teşekkürler aslıcım :) çok az kaldı artık :) açılışı ben yapacam anlaşıldı.
lilacscım korkmanı gerektircek bişi yok inşallah uyandığında miniğini görmüş olcan bundan daha güsel ne var söylermisin senden bir parça melek gelcek bu cuma gnü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana cnm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

lilacscım korkmanı gerektircek bişi yok inşallah uyandığında miniğini görmüş olcan bundan daha güsel ne var söylermisin senden bir parça melek gelcek bu cuma gnü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana cnm

uyutmayacaklar beni sanırım :) ameliyatta ayık olmak geriyor beni biraz ama dr geldikten sonra rahatlarım herhalde, :ninni::ninni::ninni:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınn kızlarr..sabah sabahh salya sümük oldum leynn..al yazmalıma bakıp bakıp ağlıyom...sabahın köründe böle film konurmu bee...

siz napıyosunuz bakim.doğuran varmı?

günaydın nazommmm..ay sabah sabah ağlanmazmı o filme yaaa birde içinde ASYA da varki ben tüm kopardım kanımca:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sormaa aslımm.valla gözyasım durmuyoo sabahtan beri.kocamda yurt dısına gidiyo bugun.iyice bi kötü oldum hee..

enaaa napıyor kız doğum arefesi yurtdışında ne zaman dönecek:(:(benimkide ankaraya deplasmana gidiyor bugün neyseki annem var.yanında iremden başka kim klacak kuzum tek kalma sakın haaaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydınn kızlarr..sabah sabahh salya sümük oldum leynn..al yazmalıma bakıp bakıp ağlıyom...sabahın köründe böle film konurmu bee...

siz napıyosunuz bakim.doğuran varmı?

bende o filmi çok severim. Sevdiği adamı değilde kendine emek vereni seçiyor ya süper bi film.. SEVGİ EMEKTİR..
Ya o filmin dizisini yaptılarya ne kötü ya...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bugün işyerimde son günüm:) Çalışamaz raporunu alıyorum:)

tam günün ne canım bugün?ben 36+1 de ayrılacam oda ayın 11ne denk geliyor.p.teside doktorumdan raporumu alıp veririm inşallah:D:D4 haftam kakdı benimde....hadi gözün aydın canım benim artık bol bol dinlenirsin sende ohhh mis gibi yat kızzz:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
spinal mi olcan canım

hoşgeldin canım
sakın geçmişi okuyarak vakit kaybetme :D

heee doğru diyommm
darısı başına canım :)

hee ben de serediyommm

Okudum okudum..:)
Neyse ki seni tanırım niyetini bilirim:)
Bu arada NST ye 5 kere girdim.. İyi anlarım..
Hatta senin NST yi görmeden bi sorun olmadığını bile biliyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar