lilacscım korkmanı gerektircek bişi yok inşallah uyandığında miniğini görmüş olcan bundan daha güsel ne var söylermisin senden bir parça melek gelcek bu cuma gnü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana cnm
teşekkürler aslıcımçok az kaldı artık
açılışı ben yapacam anlaşıldı.
Çocuk doktoruna karar verdiniz mi kızlar?
lilacscım korkmanı gerektircek bişi yok inşallah uyandığında miniğini görmüş olcan bundan daha güsel ne var söylermisin senden bir parça melek gelcek bu cuma gnü rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana cnm
doğurdum kız yanımda uyuyo şu an
ben özel sigorta yaptırcam ama dra henüz karar veremedim
GÜNAYDIN KIZLAR
GÜNAYDIN KIZLAR
günaydınn kızlarr..sabah sabahh salya sümük oldum leynn..al yazmalıma bakıp bakıp ağlıyom...sabahın köründe böle film konurmu bee...
siz napıyosunuz bakim.doğuran varmı?
günaydınn kızlarr..sabah sabahh salya sümük oldum leynn..al yazmalıma bakıp bakıp ağlıyom...sabahın köründe böle film konurmu bee...
Günaydın kızlar hoşgeldiniz...
Ben doğurmadım hala nazo, oku üflede doğuram artık çok darlanıyorum böyle
günaydın nazommmm..ay sabah sabah ağlanmazmı o filme yaaa birde içinde ASYA da varki ben tüm kopardım kanımca
günaydınn tanselimmmmmm
sormaa aslımm.valla gözyasım durmuyoo sabahtan beri.kocamda yurt dısına gidiyo bugun.iyice bi kötü oldum hee..
Bugün işyerimde son günümÇalışamaz raporunu alıyorum
spinal mi olcan canım
hoşgeldin canım
sakın geçmişi okuyarak vakit kaybetme
heee doğru diyommm
darısı başına canım
hee ben de serediyommm