2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım...
Benim annemin de hamileliklerinde karnı pek büyümüyormuş.Sanırım iç karnımız geniş bizim...

benim annemin de karnı kocaman oluyomus ama kendi zayıflıyomuss. resimlerde görsen koca bi göbek ama gözaltları cökmüss zayıflıktan.bende gen aktarımı olmamıs zaar:D
insallah bişi cıkcagını sanmam. yine söyle dicek suyu ii, sancı yok,acılma yok, plesanta ii, boyu bu kadar, kilosu bu kadar annesi. bi aksilik olmazsa haftaya görüsürüz:D cünkü benim hiç bi sikayetim yok baskı ve yogunluk dısında. masallahh hareketlerindede bi gr azalma yok. hep norrmal dediginden heyecan yapamıyorum:D

:dill::dill::dill::dill:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Çenesi düşük hatunlarr hastalara gecmisler olsun,güzel haber alanlara daha güzel haberler olsun inşallah...ben de iyi yoruldum ama mutfağımı kirkladim icim rahatladı :eek:ky: iremin ödevini bitirip koltukta uyumayı planliyorumm:ask: öperim sizii...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çenesi düşük hatunlarr hastalara gecmisler olsun,güzel haber alanlara daha güzel haberler olsun inşallah...ben de iyi yoruldum ama mutfağımı kirkladim icim rahatladı :eek:ky: iremin ödevini bitirip koltukta uyumayı planliyorumm:ask: öperim sizii...

yaa benimde cok uykum var niye acep erken de kalkmadım 10 bucuktu. hadi sen iş yaptın bana ne oluyo..
ohhh tertemiz olmustur ne güzell. bizim hatında bugün geleydi benim evimde miss olaydıı ne olurduuu.. oruc tutuyomus bugün allah kabul etsin. simdi sen koltuta huzurla yatcaksınn bende temizligi vs düsünerek:D
oglende bi ara baktııydım kimse hosgeldin demedi bana küstüm :hihh:

dil cıkardık yaa kızım görmedin miii:lululu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yalnızım evde yine. canım sıkılıyo :eek:ys: gerci oalanmak için bi sürü iş beni bekliyo ama olsun:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oglende bi ara baktııydım kimse hosgeldin demedi bana küstüm :hihh:

Küsme canım gözümüzden kaçmış demek,sana hoşgeldin demez miyiz:utan:

evet canım aynen dediğin gibi oldu

anlat kız merak ettim

Of sorma canım ya.Kayınvalide onlarca kez alma dememe rağmen gitmiş kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,getirmiş.Malum zevklerimiz uyuşmuyo.Hadi kapı süsü görümcenin yaptığıyla kıyaslanınca çok çok güzel kalır onun yanında ama mevlüt kıyafeti fecaat :D
Bi kere 6 ay bedende...Üstü krem kadife altı pembe tül...YAni üstü spor gibi altı bi ayrı alem :ates:
Allahım sana geliyorum :D:D
Annem de düşünmüş almış nasılsa burda onun akrabalarına mevlüt yapıcaksın giydirirsin diyo....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Şöyle bi geçmişe baktım da çok kaynatmışınız beeee :D
Bugun misafirim vardı,hamile bi arkadaşım geldi,hemen üzerine de kayınvalidem...Kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,ki bunu ayrı bi mesajda anlatıcam :D
Laylacım bulantıların varmış,geçmiş olsun,daha iyisin dimi?
Hayatım senin de suyun içi çıkmış, hadi maşallah.Doktor kıllık etmiş ama takma kafana...
Azoşum sen de kıl tüy operasyonu yapmışın,oh mis :D Hadi rahatlamışındır...
Aslı yavrım bi sgk ödemesiyle ilgili bişi sormuşun ama onu hiç bilmiyorum ben de kuşum....Bi bildiğim toplu olaraktan maaşı mı ödüyolardı neydi...
Gökçe babuşum sen nöörüyon?Doğurmadın dey mi?
Pikoşum, nasılsın, kocaman öpüyorum seni...
Nazom ev temizlendi,hadi güle güle kirlet :)
Ecrincim karnına bayıldım kız maşallah Ne tatlı göbüş öyle
Lidoş kız kilo rekoru bende, 7.5 kg 37+5 :D:D

sağolasın babuşum daha iyiyim nane limon iyi geldi birazda yattım sen neler yaptın anlat hadi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ee deterjan kokması ii değil mi?

Sadece deterjan koksa iyi Hayatım balım. Bide sanki biraz mobilya kokuyo gibi :(

Lilacs nasıl oldun canım boğazın hala fena mı?
Simuş da kıyafetleri yıkayacakmış sanırsam, yıkama bence kuşum, dışarı çıkarıp havalandır bana sorarsan,yerlerinden...
Tanselcim,senden naber, bu hafta son mu izne ayrılıyo musun?

Valla sanırım haklısın Babuşum. Seni dinleyip çamaşırlığı odaya götürüp hepsini astım ve camı da açtım bakalım ne olacak... Ferah ferah kokarlarsa yıkamıcam vazgeçtim. Çünkü bırak çamaşır yıkayıp ütü yapmayı, kolumu kaldıracak hal güç kalmadı bende nedense..

ay ne sabırlısınnnnnnn

He valla bence de. Maşallah peygamber sabrı gibi sabır var Ecrinciim de...

Of sorma canım ya.Kayınvalide onlarca kez alma dememe rağmen gitmiş kapı süsü ve mevlüt kıyafeti almış,getirmiş.Malum zevklerimiz uyuşmuyo.Hadi kapı süsü görümcenin yaptığıyla kıyaslanınca çok çok güzel kalır onun yanında ama mevlüt kıyafeti fecaat :D
Bi kere 6 ay bedende...Üstü krem kadife altı pembe tül...YAni üstü spor gibi altı bi ayrı alem :ates:
Annem de düşünmüş almış nasılsa burda onun akrabalarına mevlüt yapıcaksın giydirirsin diyo....

Şimdi giydirmezsen sen kötü olursun. Belki giydirince güzel olur Babuşum yaa...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay ne sabırlısınnnnnnn

öyleyim dimii. öleyim valla:utan:
Küsme canım gözümüzden kaçmış demek,sana hoşgeldin demez miyiz:utan:

bende mevlüt kıyafetinden muzdaribimm.. daha bulamadım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

sağolasın babuşum daha iyiyim nane limon iyi geldi birazda yattım sen neler yaptın anlat hadi

Valla laylacım benim de bugun misafirim vardı arkadaşım geldi.Üstüne de kayınvalide :D
Onlarla uğraştım,ikram filan derken akşam oldu :)

Sadece deterjan koksa iyi Hayatım balım. Bide sanki biraz mobilya kokuyo gibi :(

Valla sanırım haklısın Babuşum. Seni dinleyip çamaşırlığı odaya götürüp hepsini astım ve camı da açtım bakalım ne olacak... Ferah ferah kokarlarsa yıkamıcam vazgeçtim. Çünkü bırak çamaşır yıkayıp ütü yapmayı, kolumu kaldıracak hal güç kalmadı bende nedense..

He valla bence de. Maşallah peygamber sabrı gibi sabır var Ecrinciim de...

Şimdi giydirmezsen sen kötü olursun. Belki giydirince güzel olur Babuşum yaa...

Havalandır geçer canım ya.Ben de halıları yıkatmıştım kokuyo gibi geldi,özellikle yatak odasındaki.Sanki böyle nemli,küflü gibiydi...Sabahtan akşama havalandırdım,akşama bişicik kalmadı, geçer bana sorarsan.Sonra da aralarına sabun yada lavanta koy,misler gibi olur...

Elbise konusunda da haklısın simuşum.Giydirmesem kötü olurum.Burdaki mevlütte giydiririm artık napim.Eskişehire de kendi zevkime göre alırım.Gerçi ben mevlüt kıyafetini sevmiyorum öyle gelinlikler filan ama....

ay canım yaaaa
en önemli şeyi ne demeye alır bilmem
napmayı düşünüyosun
fatmagül de yohh

Valla burdaki mevlütte giydircem sanırım canım...
Alma diosun dilemiyo...Egosuna yenik düşüyo,tavrı artık saygı sınırını aşıyo,ben yaptım oldu şeklinde...Ne diyim.
Ben alıyım da sen giydirme kafasında kendisi...Beğenmezsen giydirme diyo ama giydirmezsen de triplere giriyo :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar