bırak giydirme ne atıyosa atsın alla alla
ben de sevmiyorum mevlit kıyafetlerini
Allahtan oğluma sade güzel bişi buldum da aldım
bakalım sade bişiler bulurum belki...
bırak giydirme ne atıyosa atsın alla alla
ben de sevmiyorum mevlit kıyafetlerini
Allahtan oğluma sade güzel bişi buldum da aldım
ay evet yaaaaaa....kızlarınki çok fena...erkeklerinkii güzel yinee sık seyler bulunuyo. ama kızlarınki felaketolmadı basic kadife bi tulum alıcam beyaz
ee havalandırmadınız mı siz mobilyayı
ben her bölüme sabun da koydum misssss gibi kokayyyiii
radi hoca ne bee :lululu:
evet simuşum migdem çok kötüydü ne yediysem çıkardım akşama kadar yattım şimdi biraz daha iyiyim
Valla laylacım benim de bugun misafirim vardı arkadaşım geldi.Üstüne de kayınvalide
Onlarla uğraştım,ikram filan derken akşam oldu
Havalandır geçer canım ya.Ben de halıları yıkatmıştım kokuyo gibi geldi,özellikle yatak odasındaki.Sanki böyle nemli,küflü gibiydi...Sabahtan akşama havalandırdım,akşama bişicik kalmadı, geçer bana sorarsan.Sonra da aralarına sabun yada lavanta koy,misler gibi olur...
Elbise konusunda da haklısın simuşum.Giydirmesem kötü olurum.Burdaki mevlütte giydiririm artık napim.Eskişehire de kendi zevkime göre alırım.Gerçi ben mevlüt kıyafetini sevmiyorum öyle gelinlikler filan ama....
Valla burdaki mevlütte giydircem sanırım canım...
Alma diosun dilemiyo...Egosuna yenik düşüyo,tavrı artık saygı sınırını aşıyo,ben yaptım oldu şeklinde...Ne diyim.
Ben alıyım da sen giydirme kafasında kendisi...Beğenmezsen giydirme diyo ama giydirmezsen de triplere giriyo
ay evet yaaaaaa....kızlarınki çok fena...
bende krem bi tulum var basit...onu mu giydirsem....
Babuşum sen neden halen misafirle ikramla uğraşıyorsun tatlım yaaa... Artık çok zor bizim için böyle şeyler. Valla ben sağımdan soluma dönerken zorlanıyorum
Kıyafetteki koku da inşallah çıkar. Şimdi kapatcam camı yarın gene açarım bakalım..
Mevlut kıyafetini de çok takma. Keşke böyle emrivaki yapmasaymış. Dediğin gibi Eskişehirde sen gönlüne göre alır giydirirsin...
olabilir cnmm. zati 40 günün içinde yapılcak yaa. cırpı bacacıklarına corapta bulunmaz elbise aglar üstündeen iisi tulum. cok isteniyosa sapka yerine cicişli bi bant takılır. al sana mevlüt kıyafeti
Konuyu toplam 75 üye okuyor. (6 kayıtlı üye ve 69 misafir)
simurganka01, bblau+, cazibe, ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+
Cazibe neden hiç konuşmuyosun kaçtır görüyom seni??
Bide bu 69 misafir bu forumu nasıl okuyabiliyor anlamıyorum. Ben üyeyim, ben bile giriş yapmadan okuyamıyorum alalalallala :2:
Bide bu 69 misafir bu forumu nasıl okuyabiliyor anlamıyorum. Ben üyeyim, ben bile giriş yapmadan okuyamıyorum alalalallala :2:
Ay kıyamam onun çırpı bacaklarına yaaaa
Sanırım birkaç sayfa okunabiliyo simuşum...
dimii yaaaa bendee.. bak sevgim depresti yine du ben yarın dogurayım
benim de geldi doğurasım
benim ara ara sancım oluyo ama nstede bişi çıkmıyo yada çıkıyo da bu tıfıl herif bana bişi demiyo
sancı grafiğinden anlayan var mı
anlasa anlasa
bblau
little
tansel
bumlar kesin anlar
benim de geldi doğurasım
ocak annelerinde 40. haftayı geçip doğuramayan var
Ben pek uğraşmadım canım ya.Annem bende, o hazırladı sağolsun ikramları...Servisle filan da uğraşmadım,bir iki kez çay koydum hepsi oİkram filan dediğime bakma sen
bende okuyamıyorum -rgulu
katılıyorum. geçenlerde sayfa kapanınca hata verdi, çıkış yapmış. geldim, giriş yapmadan sayfayı göremedim :sinir:
gül kokusu ne
ne anlatıyo radi hoca
benim de geldi doğurasım
benim ara ara sancım oluyo ama nstede bişi çıkmıyo yada çıkıyo da bu tıfıl herif bana bişi demiyo
sancı grafiğinden anlayan var mı
anlasa anlasa
bblau
little
tansel
bumlar kesin anlar
benim gözlerim büyük ama bu kadar güzel değil77çok güzelsin sultan yaaaaaaaaaaaaaa