kızlar innaılmaz boyutlarda akıntım var! beyaz beyaz biliyorum pembeye dönecek ehehehhehe. doğuracam kızım ben hemide normal...
hadi oğlum gel artık bekletme ananı..
inanılmazz olan boyutların tasvirinii alabilir miyizz efemmmm
kızlar innaılmaz boyutlarda akıntım var! beyaz beyaz biliyorum pembeye dönecek ehehehhehe. doğuracam kızım ben hemide normal...
hadi oğlum gel artık bekletme ananı..
biriken 5 sayfayı resmen roman gibi soluksuz okudumo ne be dallas gibiydi bir doğurdu yok doğurmadı yok doğurmak üzere yelizi kaç türlü kıvama soktunuz allah sizi
ma neticeye baktım don durum doğurmamış
selam bu arada iğrenç bir tavuk yedim umarım zehirlenmem
Bana ne benden sonra doğurcan sen..Oh canıma da değsin dunyam senden önce doğuruyorBu gece gelir onun bebesi...Sen akıntı kontrol et daha :lululu:
Rüyamda ben hergece doğuruyom ona bakarsan.
inanılmazz olan boyutların tasvirinii alabilir miyizz efemmmm
laylam çok perişanım bi görsen. artık doğsun istiyorum. halimi görsen oturup ağlarsın. her saniye ağrılarım daha da artarak azap haline geliyor. canım çok yanıyor... ve iyice sinir stres sahibi olmaya başladım.
ıyyyyy allah korusunn tavuk zehirlenmesii cok zor oluyomuss
Haklısın canım Allah yardımcınız olsun son günler geçmek bilmiyor birde uykusuzluk ağrılar eklenince insanlıktan çıkıyosun
gökçe ben senle küsüm-kizgin-kizgin:hihh::hihh::hihh::hihh:
nasıl kız ne oldu dünyama? ene başladık mı doğurmalara yoksa?
sürekli bebişim. böyle bi kalkıyorum akıyor hissediyorum, oturuyorum geliyor hissediyorum. peçeteye siliyorum bi bakıyorum gelmiş...
ayy ecrin moral versene bişey olmaz desene hemen kötüyü diyon ama olmazkiii:sinir::sinir:yok tavuk tazede bizim beceriksiz aşçı içine bir dünya katı yağ koymuş resmen yağ kokuyordu patateslerini yedim daha çok zatti tavuğunu yiyemedim
nasıl kız ne oldu dünyama? ene başladık mı doğurmalara yoksa?
sürekli bebişim. böyle bi kalkıyorum akıyor hissediyorum, oturuyorum geliyor hissediyorum. peçeteye siliyorum bi bakıyorum gelmiş...
Sancısı ve açılması var dünden beri..Hemşire 2 güne kalmaz doğurursun demiş, ayrıca nişanı gelmiş kan yani.
aynen. hayırlısı olsun ne zaman gelmek istiyorlarsa o zaman gelsinler![]()
hiiiii neden? bak atarım kendimi amaaaa...
ben anlarım sen beni eskisi gibi sevmiyorsun biliyorum bunu hissdiyorum:lululu::lululu:
bu babuş, nazo, lidıl ve lilam niye konuşmaz acabası???
kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
ben sapık oldum bugün takip ediyom sizi-gozlukky: mu
ha...-rgulu
bizim evde temzilik var bebişim ben arada gelip son havadisleri kontrol ediyom..-rgulu
bana da dokunmayın bugün gökçe
hastayım ve depresifim, ağlama halindeyim sürekli
Yok dogurmadım daha. Acılma varmıs dogum basladı dedi ebe. Ama dun geceden beri oyle fazla sancım olmadıgı icin gitmedik hastaneye tekrar.
suan gene basladı kasıklarımdaki agrı adet sancısı gibi.
Ebe 1-2 gune dogurursun dedi ama bilmiyorum nolucak.
Seni anlıyorum, bende de hiç olmayan endişeler başladı..."nasıl anne olucam vs.." bi dolu soru...Düşünüp düşünüp tırsıyorum...Hep annemin çocuğu olmaya alışmışım, anne olmak fikrinin gerçekliğini yeni idrak ettimBiraz geç oldu
ys:
biriken 5 sayfayı resmen roman gibi soluksuz okudumo ne be dallas gibiydi bir doğurdu yok doğurmadı yok doğurmak üzere yelizi kaç türlü kıvama soktunuz allah sizi
ama neticeye baktım son durum doğurmamış
selam bu arada iğrenç bir tavuk yedim umarım zehirlenmem