2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bence 3. günde yani bu olay dün olduysa, dün 1, bugün 2, yarın da 3 :) Aman sağlıklı olsun da hem bebeğimiz hem sen, isterse 1 hafta daha beklesin...

:ninni: Sen onu bide bana sor... Çok tırsıyom çooook.... :ayk:

Güzel değilse yemeseydin keşke Aslıcım yaa... :(

Naaparsınız gacılar? Ben çok halsizim gene yaa... Sürekli uykum var.

yidim bile simuşum ama tavuğa elleşmedim:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yidim bile simuşum ama tavuğa elleşmedim:(

Neyse umarım bişicik olmaz. :)

Kızlar galiba ben kızımın eşyalarını sil baştan yıkayıp ütüleyeceğim. Çünkü demin çekmeceleri açıp tekrar düzenledim oraları ve sanki kıyafetler mobilya artı deterjan kokuyo gibi geldi... Çok yorulur muyum sizce? Tekrar yıkıyiim mi ne dersiniz?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hiiii ne oldu kız? kıyamam anlat :(

hastayım, durdum durdum şimdiyi buldum, eşim de hasta :( pzt için endişelerim tavan yapmış durumda...hiç bir işimi halledemiyorum kendi başıma, kendimi çaresiz hissediyorum, sanırım doğurmadan lohusa depresyonuna da adım attım :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Kızlar galiba ben kızımın eşyalarını sil baştan yıkayıp ütüleyeceğim. Çünkü demin çekmeceleri açıp tekrar düzenledim oraları ve sanki kıyafetler mobilya artı deterjan kokuyo gibi geldi... Çok yorulur muyum sizce? Tekrar yıkıyiim mi ne dersiniz?

kötüye bişey lmaz simuşm korkma:):)
hadi yaaa işte erken yıkamanın dezavantajları sanırım:(:(acaba sanamı öyle geliyorki kuşum birine daha koklatsan aynı kokuyu alacakmı acaba?ona göre harket ederdin yoksa yorar seni tabi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hastayım, durdum durdum şimdiyi buldum, eşim de hasta :( pzt için endişelerim tavan yapmış durumda...hiç bir işimi halledemiyorum kendi başıma, kendimi çaresiz hissediyorum, sanırım doğurmadan lohusa depresyonuna da adım attım :(

ayy kıyamam sana yaaaa çok az kaldı ya depresif durumların ondandır hayatım azcık başka şeylere odaklansan kafan dağılırdı belki

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım mobiyalar yeni olunca koku oluyor.. Kapaklarını ben çoğunlukla kapatmıyorum hep havalandirıyorum..
bence yıkama zaten bi kere giyilecek ilk zamalar çok kirleniyordur..
o sana psikolojik olarak öyle geliyordur.. Olmazsa sabun koy dolaplara en azından sabun kokusu gelir burnuna..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Geçmiş olsun Lilacscım. Kuzunu görünce geçicek bu depresif halin inşallah... Bak azıcık kaldı çok şükür... Hastalığın için ıhlamur, tane karabiber ve küçük bir zencefili koy cezveye kaynat, içine bal at ve biraz da limon ekleyip iç güzelim. Bana iyi geldi bu karışım. Ha çok süper değilim ama yine de daha toparladım gibi. Bide bol bol su iç...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım korku ve endişeler hepimizzde var.. Önemli olan bunu en aza indirmeye çalışmamız..Düşünsene bebişlerimize kavuşacağız, bunu düşün tatlım..
Bol bol dinlen..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kötüye bişey lmaz simuşm korkma:):)
hadi yaaa işte erken yıkamanın dezavantajları sanırım:(:(acaba sanamı öyle geliyorki kuşum birine daha koklatsan aynı kokuyu alacakmı acaba?ona göre harket ederdin yoksa yorar seni tabi

Ay her kötü senin gibi olsa, dünya güllük gülistanlık olurdu heral bacım :D

Eşime koklattım ona da öyle koktu :(

Canım mobiyalar yeni olunca koku oluyor.. Kapaklarını ben çoğunlukla kapatmıyorum hep havalandirıyorum..
bence yıkama zaten bi kere giyilecek ilk zamalar çok kirleniyordur..
o sana psikolojik olarak öyle geliyordur.. Olmazsa sabun koy dolaplara en azından sabun kokusu gelir burnuna..

Ben de uzun süre kapatmamıştım hatta penceresini de hergün açıp 10 dk havalandırıyorum ama yine de kokmuşlar yaa :( Ben zaten alerjiğim, çocuğum da daha doğuştan rahatsız olsun istemiyorum... Galiba yeniden yıkıcam ben onları... Sonra da lavanta kesleri koyarım olmadı çekmecelere...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ben de uzun süre kapatmamıştım hatta penceresini de hergün açıp 10 dk havalandırıyorum ama yine de kokmuşlar yaa :( Ben zaten alerjiğim, çocuğum da daha doğuştan rahatsız olsun istemiyorum... Galiba yeniden yıkıcam ben onları... Sonra da lavanta kesleri koyarım olmadı çekmecelere...

Simuşum kokular konusunda bende hassasımdır ama çok abartınca bebeklerde alerji riski daha fazla olabilir..
ama içine sinmediyse yıka..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

öyle dema yaa valla şımarırım kedi gibi:D
tanselin dediği mantıklı geldi banada dolabın içine sabun koyyada dediğin gibi lananta keseleri belkide geçer..çokta içine sinmediyse madem yıka bacım ben yorulcan diye dediydim:(:(ama analık işte ne desen için rahat etmeyince olmaz.bende geçen bebekle ilgili bir mevzuda annemle çekiştim annemde diyorki ben 2 tane büyüttüm kızım öyle yapmadım vs.sen benden dahamı iyi bilecen ama ıı ıhhh anlamam ben ben öyle yapcam:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum kokular konusunda bende hassasımdır ama çok abartınca bebeklerde alerji riski daha fazla olabilir..
ama içine sinmediyse yıka..

O da doğru... Ama lavanta sakinleştirici bi etkiye sahip ya o bakımdan şeettiydim... :)

Neyse şimdilik çıkayım az kızlar. Bugün oturmakta da yazmakta da zorlanıyorum. Bi sanki nefes alamama sorunum var gibi. Hepinizi öperim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay helal olsun, bu saatten sonra hayatta yıkayamam :D Doğduklarında bi kere giydircez yine yıkancak, yormasan kendini..Yıkamak kolay da ütüsü :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyyyy kargo glmedi hala:ates: bi yere cıkcak degilim ama beklemek strese sokuyo beni:( ütü yapayım bari. kadın pazartesi gelcek ev o zamana kadar böle kalmasın. bi süpürge tutayım artık nasıl tutcaksam bu uyusuklukla. vakit gecsin. görüsürüz kızlarr:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam..
demek ki son zamanların fizyolojisi de psikolojisi de asagi yukarı aynı geciyor hepimizde... ben sizin yazdıklarınızı okuyunca durumu daha normal ve kabul edilebilir buldum mesela...
bosuna dememis yere dusen adam bana doktor degil, yere düsen birini getirin diye.....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
1 kg daha almısımm hayırlı ugurluu osssuuunnnnn:utan: bunu kutlamak için kahvaltıda 4 dilim ekmek yedim :D
:kahkaha: komediye bak kutlamak için daha çok yiyo
kızlar innaılmaz boyutlarda akıntım var! beyaz beyaz biliyorum pembeye dönecek ehehehhehe. doğuracam kızım ben hemide normal...

hadi oğlum gel artık bekletme ananı..
aneamm benmde çoğaldı akıntım ama henüz abartılcak kadar değil gibi
evettt ne sandıydın? bence öyle her an o beyaz akıntı pembeye dönüşebilir. zati rüyamda gördüm kızım nişan geliyordu benim. ayrıca kıskanmasana kıskanç...

hımm bu arada şey duydum anamdan genelde kızı olacakların suyu erkeği olacakların nişanı geliyomuş belirti olarak aklınızda olsun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

:kahkaha: komediye bak kutlamak için daha çok yiyo

aneamm benmde çoğaldı akıntım ama henüz abartılcak kadar değil gibi

hımm bu arada şey duydum anamdan genelde kızı olacakların suyu erkeği olacakların nişanı geliyomuş belirti olarak aklınızda olsun

ayyy deme yaaa ben nedense şu çiş kaçırma vakamdan sonra çok korkar oldum haa sürekli w.c gidiyorum acaba bir ıslaklık yada sıvı varmı diye:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar