hiç bi alakası yok. hiii kıyaman yaa. gel kız öpücemmm.
sevmem mi kız? sana öyle gelmiş o. ayrıca sigara yok... sigara kaka bişiydir.
yanacığımı uzattım öp hadi
evet sigara kaka eeeeeeee kötü fena biliyom ama can bu çekiyo bazen kahretsinnn
hiç bi alakası yok. hiii kıyaman yaa. gel kız öpücemmm.
sevmem mi kız? sana öyle gelmiş o. ayrıca sigara yok... sigara kaka bişiydir.
Bence 3. günde yani bu olay dün olduysa, dün 1, bugün 2, yarın da 3Aman sağlıklı olsun da hem bebeğimiz hem sen, isterse 1 hafta daha beklesin...
Sen onu bide bana sor... Çok tırsıyom çooook.... :ayk:
Güzel değilse yemeseydin keşke Aslıcım yaa...
Naaparsınız gacılar? Ben çok halsizim gene yaa... Sürekli uykum var.
yidim bile simuşum ama tavuğa elleşmedim
hiiii ne oldu kız? kıyamam anlat
Neyse umarım bişicik olmaz.
Kızlar galiba ben kızımın eşyalarını sil baştan yıkayıp ütüleyeceğim. Çünkü demin çekmeceleri açıp tekrar düzenledim oraları ve sanki kıyafetler mobilya artı deterjan kokuyo gibi geldi... Çok yorulur muyum sizce? Tekrar yıkıyiim mi ne dersiniz?
hastayım, durdum durdum şimdiyi buldum, eşim de hastapzt için endişelerim tavan yapmış durumda...hiç bir işimi halledemiyorum kendi başıma, kendimi çaresiz hissediyorum, sanırım doğurmadan lohusa depresyonuna da adım attım
Neyse umarım bişicik olmaz.
Kızlar galiba ben kızımın eşyalarını sil baştan yıkayıp ütüleyeceğim. Çünkü demin çekmeceleri açıp tekrar düzenledim oraları ve sanki kıyafetler mobilya artı deterjan kokuyo gibi geldi... Çok yorulur muyum sizce? Tekrar yıkıyiim mi ne dersiniz?
hastayım, durdum durdum şimdiyi buldum, eşim de hastapzt için endişelerim tavan yapmış durumda...hiç bir işimi halledemiyorum kendi başıma, kendimi çaresiz hissediyorum, sanırım doğurmadan lohusa depresyonuna da adım attım
kötüye bişey lmaz simuşm korkma
hadi yaaa işte erken yıkamanın dezavantajları sanırımacaba sanamı öyle geliyorki kuşum birine daha koklatsan aynı kokuyu alacakmı acaba?ona göre harket ederdin yoksa yorar seni tabi
Canım mobiyalar yeni olunca koku oluyor.. Kapaklarını ben çoğunlukla kapatmıyorum hep havalandirıyorum..
bence yıkama zaten bi kere giyilecek ilk zamalar çok kirleniyordur..
o sana psikolojik olarak öyle geliyordur.. Olmazsa sabun koy dolaplara en azından sabun kokusu gelir burnuna..
Ay her kötü senin gibi olsa, dünya güllük gülistanlık olurdu heral bacım
Eşime koklattım ona da öyle koktu
Ben de uzun süre kapatmamıştım hatta penceresini de hergün açıp 10 dk havalandırıyorum ama yine de kokmuşlar yaaBen zaten alerjiğim, çocuğum da daha doğuştan rahatsız olsun istemiyorum... Galiba yeniden yıkıcam ben onları... Sonra da lavanta kesleri koyarım olmadı çekmecelere...
Ben de uzun süre kapatmamıştım hatta penceresini de hergün açıp 10 dk havalandırıyorum ama yine de kokmuşlar yaaBen zaten alerjiğim, çocuğum da daha doğuştan rahatsız olsun istemiyorum... Galiba yeniden yıkıcam ben onları... Sonra da lavanta kesleri koyarım olmadı çekmecelere...
Simuşum kokular konusunda bende hassasımdır ama çok abartınca bebeklerde alerji riski daha fazla olabilir..
ama içine sinmediyse yıka..
:kahkaha: komediye bak kutlamak için daha çok yiyo1 kg daha almısımm hayırlı ugurluu osssuuunnnnnbunu kutlamak için kahvaltıda 4 dilim ekmek yedim
aneamm benmde çoğaldı akıntım ama henüz abartılcak kadar değil gibikızlar innaılmaz boyutlarda akıntım var! beyaz beyaz biliyorum pembeye dönecek ehehehhehe. doğuracam kızım ben hemide normal...
hadi oğlum gel artık bekletme ananı..
evettt ne sandıydın? bence öyle her an o beyaz akıntı pembeye dönüşebilir. zati rüyamda gördüm kızım nişan geliyordu benim. ayrıca kıskanmasana kıskanç...
:kahkaha: komediye bak kutlamak için daha çok yiyo
aneamm benmde çoğaldı akıntım ama henüz abartılcak kadar değil gibi
hımm bu arada şey duydum anamdan genelde kızı olacakların suyu erkeği olacakların nişanı geliyomuş belirti olarak aklınızda olsun