2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
biriken 5 sayfayı resmen roman gibi soluksuz okudum:D:Do ne be dallas gibiydi bir doğurdu yok doğurmadı yok doğurmak üzere yelizi kaç türlü kıvama soktunuz allah sizi:D:Dama neticeye baktım son durum doğurmamış:D:Dselam bu arada iğrenç bir tavuk yedim umarım zehirlenmem:(:(:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
biriken 5 sayfayı resmen roman gibi soluksuz okudum:D:Do ne be dallas gibiydi bir doğurdu yok doğurmadı yok doğurmak üzere yelizi kaç türlü kıvama soktunuz allah sizi:D:Dma neticeye baktım don durum doğurmamış:D:Dselam bu arada iğrenç bir tavuk yedim umarım zehirlenmem:(:(:(

ıyyyyy allah korusunn tavuk zehirlenmesii cok zor oluyomuss :utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bana ne benden sonra doğurcan sen..Oh canıma da değsin dunyam senden önce doğuruyor :D Bu gece gelir onun bebesi...Sen akıntı kontrol et daha :lululu:
Rüyamda ben hergece doğuruyom ona bakarsan.

nasıl kız ne oldu dünyama? ene başladık mı doğurmalara yoksa?

inanılmazz olan boyutların tasvirinii alabilir miyizz efemmmm:semsiye:

sürekli bebişim. böyle bi kalkıyorum akıyor hissediyorum, oturuyorum geliyor hissediyorum. peçeteye siliyorum bi bakıyorum gelmiş...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam çok perişanım bi görsen. artık doğsun istiyorum. halimi görsen oturup ağlarsın. her saniye ağrılarım daha da artarak azap haline geliyor. canım çok yanıyor... ve iyice sinir stres sahibi olmaya başladım.

Haklısın canım Allah yardımcınız olsun son günler geçmek bilmiyor birde uykusuzluk ağrılar eklenince insanlıktan çıkıyosun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ıyyyyy allah korusunn tavuk zehirlenmesii cok zor oluyomuss :utan:

ayy ecrin moral versene bişey olmaz desene hemen kötüyü diyon ama olmazkiii:sinir::sinir:yok tavuk tazede bizim beceriksiz aşçı içine bir dünya katı yağ koymuş resmen yağ kokuyordu patateslerini yedim daha çok zatti tavuğunu yiyemedim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sürekli bebişim. böyle bi kalkıyorum akıyor hissediyorum, oturuyorum geliyor hissediyorum. peçeteye siliyorum bi bakıyorum gelmiş...

benden de pıt diye cıkıyo ayaga kalkınca.. birikmiş gibi.ama silip silip tekrar gelmiyo tabe günce 3_4 kez geliyodur. ii ben korkmiim o zaman.

ayy ecrin moral versene bişey olmaz desene hemen kötüyü diyon ama olmazkiii:sinir::sinir:yok tavuk tazede bizim beceriksiz aşçı içine bir dünya katı yağ koymuş resmen yağ kokuyordu patateslerini yedim daha çok zatti tavuğunu yiyemedim

ayy bizim evde tavukk hep bi incelenir de o acıdan. kociş bi kere zehirlenmiş. o nedenle fobşk bi durum var hep:D babamlarda da aynı durum balık için gecerli. ay sükür ben ikisini de yasamadım.. tazeyse sorun yok zatii korkma:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sancısı ve açılması var dünden beri..Hemşire 2 güne kalmaz doğurursun demiş, ayrıca nişanı gelmiş kan yani.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu babuş, nazo, lidıl ve lilam niye konuşmaz acabası???

kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sancısı ve açılması var dünden beri..Hemşire 2 güne kalmaz doğurursun demiş, ayrıca nişanı gelmiş kan yani.

görümcesi mi demiş bunları? malum kızı doktora götürmüyorlar?

kaç haftalıktı kız dünyam'ın ki? hadi bakalım açılışı dünyam yapacak he. en gencimiz ilk annemiz olacak. ehehhe süper.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu babuş, nazo, lidıl ve lilam niye konuşmaz acabası???

kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

ben sapık oldum bugün takip ediyom sizi-gozluk:eek:ky: muhahaha...-rgulu

bizim evde temzilik var bebişim ben arada gelip son havadisleri kontrol ediyom..-rgulu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben sapık oldum bugün takip ediyom sizi-gozluk:eek:ky: muhahaha...-rgulu

bizim evde temzilik var bebişim ben arada gelip son havadisleri kontrol ediyom..-rgulu

aiyyy nazom ya ben ne zaman yaptırsam ki temızlığı. cuma günü bakayım nsteye bakıp bişi dıyecek mi benim daktırsss... o'na gore bende bi temizlik planı yapacam.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bana da dokunmayın bugün gökçe :(
hastayım ve depresifim, ağlama halindeyim sürekli :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yok dogurmadım daha. Acılma varmıs dogum basladı dedi ebe. Ama dun geceden beri oyle fazla sancım olmadıgı icin gitmedik hastaneye tekrar.
suan gene basladı kasıklarımdaki agrı adet sancısı gibi.

Ebe 1-2 gune dogurursun dedi ama bilmiyorum nolucak.

Bence 3. günde yani bu olay dün olduysa, dün 1, bugün 2, yarın da 3 :) Aman sağlıklı olsun da hem bebeğimiz hem sen, isterse 1 hafta daha beklesin...

Seni anlıyorum, bende de hiç olmayan endişeler başladı..."nasıl anne olucam vs.." bi dolu soru...Düşünüp düşünüp tırsıyorum...Hep annemin çocuğu olmaya alışmışım, anne olmak fikrinin gerçekliğini yeni idrak ettim :D Biraz geç oldu :eek:ys:

:ninni: Sen onu bide bana sor... Çok tırsıyom çooook.... :ayk:

biriken 5 sayfayı resmen roman gibi soluksuz okudum:D:Do ne be dallas gibiydi bir doğurdu yok doğurmadı yok doğurmak üzere yelizi kaç türlü kıvama soktunuz allah sizi:D:Dama neticeye baktım son durum doğurmamış:D:Dselam bu arada iğrenç bir tavuk yedim umarım zehirlenmem:(:(:(

Güzel değilse yemeseydin keşke Aslıcım yaa... :(

Naaparsınız gacılar? Ben çok halsizim gene yaa... Sürekli uykum var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar